thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een makelaar voor

Vind een top 10 Airco installateur in Groningen

Ik heb een airco installateur nodig voor
Plaats
airco-installateursvg

Airco installateurs in Groningen

Sortering:
Resultaat 1-10 van 20 airco installateurs in Groningen. Het meest complete overzicht. De temperatuur in uw huis goed geregeld met de beste airco installateurs in uw regio.

In Groningen kunt u een airco installatiebedrijf inhuren voor het installeren of onderhouden van een airco, of het verzorgen van luchtbehandeling.

• Airco installatie: om de temperatuur in uw huis te reguleren op warme dagen is een airco nodig. Cassete, sateliet, monoblock? De airco installateur kan u adviseren over de beste keus voor uw situatie en het gekozen systeem voor u installeren.
• Airco reparatie: airco kapot? Dat kan erg vervelend zijn, vooral in de zomer. Gelukkig kunnen de geselecteerde airco installateurs dit gemakkelijk en snel voor u oplossen.
• Luchtbehandeling: voor sommige ruimtes is het niet voldoende om de temperatuur te reguleren. In ruimtes waar bijvoorbeeld veel mensen bij elkaar komen is het belangrijk om de luchtkwaliteit op peil te houden.

In Groningen hebben wij 20 goede airco installateurs gevonden. De installatiebedrijven in Groningen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.4. Welk airco installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende airco installateurs. Zo kunt u eenvoudig de airco installatiebedrijven vergelijken en de airco installateur kiezen die bij u past.
Lees meer...
9. Gebr. Meijer Luchttechniek BV
8,5
place
Werkgebied Groningen

Het huidige Gebroeders Meijer Luchttechniek is opgericht in 1938 onder de naam “Zaanse Rijwiel Industrie”. Deze organisatie produceerde rijwielen en toebehoren. Na jaren rijwielen te hebben geproduceerd was het bedrijf toe aan een nieuwe stap. De Zaanse Rijwiel Industrie wist slim in te spelen op de ontwikkeling van de markt voor projectmeubilair. Een stap waarvoor geen ingrijpende veranderingen noodzakelijk waren. De productie van rijwielen en projectmeubilair hadden vele overeenkomsten. Een groeiende markt waar het bedrijf naam wist te maken als producent. In de jaren ’60 is het bedrijf en de bedrijfslocatie verkocht aan de familie Vreeken, welke koos voor het behoudt van de eigenheid van het bedrijf en daarmee de naam.

De familie Vreeken zette de productie voort en heeft de productie, levering en montage van luchtkanalen opgezet. Langzaam verdween de productie van projectmeubilair en werd de focus gelegd op Luchtkanalen installaties.

Gebroeders Meijer Luchttechniek draagt al sinds 1960 bij aan een prettig woon- en werkklimaat in onder andere utiliteit- en industriële gebouwen in Nederland. Ook voorziet de luchtkanalenfabrikant woonhuizen en wooncomplexen van de nieuwste luchttechnische installaties. Gebroeders Meijer is naast producent en monteur ook werkzaam als adviseur en engineer voor complete luchtdistributiesystemen.

De afgelopen jaren heeft Gebroeders Meijer gewerkt aan een versterking van de productie, onder andere door het aanschaffen van een nieuwe Esab E-vent plasmasnijder en het overstappen op nieuwe productiemethoden als drukvoegen (clinchen). Door de doelgerichte investeringen en veel eigen initiatief is Gebroeders Meijer Luchttechniek uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende kanalenbedrijven in Nederland.

Uiteraard is Gebroeders Meijer Luchttechniek lid van de Nederlandse Vereniging voor Luchtkanalenfabrikanten (LUKA).
...

place
Werkgebied Groningen
grade19 beoordelingen
timelapse19 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een airco installateur?

Een airco installateur kost gemiddeld tussen de 1000,- en € 2000,- Een airco installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een airco installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

500
1000
2000
3000
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Vereniging Koudetechniek en Luchtbehandeling

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Een NVKL erkende installateur is in het bezit van de NVKL erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen, en meer.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.