trustoo.nl logo.pngde beste Loodgieters voor jou
Kies uit +1700 top LoodgietersKies uit +1700 Loodgieters in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Loodgieters in Rotterdam

Sortering:
Resultaat 1-10 van 154 loodgieters in Rotterdam. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Rotterdam kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Rotterdam hebben wij 154 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Rotterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.4. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
3. Beaujean & de Vos
8,6
place
Willem van Hillegaersbergstraat 102, Rotterdam

De ervaring van Beaujean
& de Vos wordt toegepast op het gebied van loodgieterswerk, sanitaire installaties, verwarming en koeling, mechanische ventilatie en zink- en dakwerk. Beaujean & de Vos houdt ook rekening met de toekomstige generaties. De veranderingen met betrekking tot duurzame energie worden waar mogelijk meegenomen in de bedrijfsvoering en eventuele projecten. Zo wordt er op meerdere projecten gewerkt met warmtepompen.

De utiliteitswerken omvatten zowel hoogbouw als laagbouw, zoals congrescentrums, scholen, kantoren en parkeergarages.  De woningbouw betreft zowel huurwoningen als
koopwoningen en het transformeren van kantoren naar woningen. De renovatieprojecten omvatten zowel de utiliteitswerken als de woningbouw. Een voorbeeld hiervan zijn clusters woningen die in het kader van stadsvernieuwing gerenoveerd worden. Hiernaast staat Beaujean & de Vos ook voor particulieren klaar, door middel van onderhoudscontracten voor C.V.-onderhoud.

Beaujean & de Vos
B.V. is een erkend installatiebedrijf gevestigd te Rotterdam. In 1919 is Beaujean & de Vos opgericht en levert dus al meer dan 100 jaar diensten op het gebied van loodgieters- en installatiewerk. Het bedrijf is als eenmanszaak gestart en doorgegroeid naar een B.V. met ongeveer 15 à 20 medewerkers.  In December 2016 heeft directeur Arjan van Nieuwkerk het bedrijf overgenomen en zet met veel passie samen met de medewerkers de werkzaamheden voort. Deze werkzaamheden hebben betrekking op de vele verschillende gebieden binnen de installatietechniek. Zo heeft Beaujean & de Vos veel ervaring in het uitvoeren van projecten ten behoeve van utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en particulieren.
...

placeWillem van Hillegaersbergstraat 102, 3051 RP, Rotterdam
grade4 beoordelingen
timelapse20 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon