doneBetrouwbare lokale bedrijven
doneMakkelijk en snel geregeld
doneBespaar kosten
doneDirect contact

Ik zoek een makelaar voor

Vind een top 10 Airco installateur in Tilburg

Ik heb een airco installateur nodig voor
Plaats
airco-installateursvg

Airco installateurs in Tilburg

sort
Sorteren op
expand_more
Resultaat 1-10 van 12 airco installateurs in Tilburg. Het meest complete overzicht. De temperatuur in uw huis goed geregeld met de beste airco installateurs in uw regio.

In Tilburg kunt u een airco installatiebedrijf inhuren voor het installeren of onderhouden van een airco, of het verzorgen van luchtbehandeling.

• Airco installatie: om de temperatuur in uw huis te reguleren op warme dagen is een airco nodig. Cassete, sateliet, monoblock? De airco installateur kan u adviseren over de beste keus voor uw situatie en het gekozen systeem voor u installeren.
• Airco reparatie: airco kapot? Dat kan erg vervelend zijn, vooral in de zomer. Gelukkig kunnen de geselecteerde airco installateurs dit gemakkelijk en snel voor u oplossen.
• Luchtbehandeling: voor sommige ruimtes is het niet voldoende om de temperatuur te reguleren. In ruimtes waar bijvoorbeeld veel mensen bij elkaar komen is het belangrijk om de luchtkwaliteit op peil te houden.

In Tilburg hebben wij 12 goede airco installateurs gevonden. De installatiebedrijven in Tilburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.1. Welk airco installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende airco installateurs. Zo kunt u eenvoudig de airco installatiebedrijven vergelijken en de airco installateur kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual5videocam1
1. Aarde.nl
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
9,5

Aarde.nl is in 2016 opgericht door en met mensen met passie voor duurzame energie, nagenoeg allemaal werken zij al zo’n 10 jaar in deze branche.

Wij spannen ons samen met u volledig in voor verduurzaming van de Aarde. Dit levert een schoner milieu op en besparing van energiekosten

Wij vertrouwen erop dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en aan het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kunnen ook de toekomstige generaties genieten van een schone Aarde. Daarnaast levert duurzame energie lagere kosten op uw energierekening.

Visie

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en professionele aanpak en hebben aandacht voor uw specifieke situatie. Het is ons streven om aan de wensen en behoeften van de klant te voldoen. Dit doen we door het leveren van topkwaliteit producten en het bieden van de best mogelijke service. Welke producten of diensten we ook leveren, ons doel blijft gelijk: Het bieden van betrouwbare oplossingen voor de lange termijn, die bijdragen aan het milieu en beperken van de energiekosten.

Aarde.nl heeft kennis en expertise gebundeld rondom alle vormen van energieopwekking en energiebesparing. Door het combineren van diverse duurzame energie technologieën van topkwaliteit kunnen we een maximaal rendement realiseren op de besparing, de opwekking en de terugverdientijd. Wij zijn gespecialiseerd in de energietransitie van een woning of bedrijf naar een energieneutraal gebouw of de zogeheten nul-op-de-meter woning.

Tevens helpen wij u graag bij de financiële ondersteuning, zoals subsidies, BTW teruggave, fiscale voordelen en korting op financieringen.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade121 beoordelingen
timelapse4 jaar in bedrijf
place
Pallasstraat 10, Tilburg
3. H. de Bont Klimaattechniek B.V.
starEchte Installateur
8,4

Drie formules ''alles in één''
H. de Bont BV, een vertrouwd adres met náám in Midden-Brabant, schaart onder die naam drie formules. Daarmee presenteren wij ons als totaalleverancier op het gebied van klimaattechniek, meet- en regeltechniek, en service & onderhoud, gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van installaties, met uw persoonlijke eisen en wensen als uitgangspunt. Wij onderscheiden ons in klantgerichtheid, flexibiliteit en een gunstige prijs-kwaliteit-verhouding, en door onze excellente service cq technische ondersteuning aan bedrijven, instellingen en particulieren.

H. de Bont BV verzorgt werktuigbouwkundige installaties in woningbouw, utiliteit en industriële bouw. In deelprojecten of als compleet uitgewerkte totaaloplossingen. Het pakket omvat onder meer verwarmingssytemen, luchtbehandeling, airconditioning, afstandbeheer, warmte-terugwinning, koud- en warmwatervoorziening, gasvoorziening, ventilatiesystemen en sanitairtechniek. Gebruikersgemak, waar voor uw geld, bedieningsgemak en energiezuinigheid zijn vaste criteria waarop wij ons voortdurend baseren in het contact met klanten.

Vakmanschap gaat bij ons hand in hand met de toepassing van innovatieve technieken. Dat maakt ons bedrijf een aantrekkelijke partner. Van de ontwerpafdeling tot en met de administratie, die voldoet aan de allerhoogste eisen op automatiseringsgebied, inclusief klantregistratieysteem. De omvang van onze onderneming maakt het mogelijk zowel op kleine opdrachten soepel in te spelen, als ook zeer omvangrijke opdrachten moeiteloos aan te pakken.

Opdrachtgevers kunnen volledig bouwen op onze medewerkers als het gaat om service en het onderhouden van installaties, uitgevoerd volgens stringente milieueisen, want vanzelfsprekend is ons bedrijf STEK-gecertificeerd. Onze storingsdienst staat, indien geregeld in het onderhoudscontract, dag en nacht voor u paraat. Daarbij dragen wij gemotiveerd bij aan maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van scholing - als erkend leerbedrijf - milieu en duurzaamheid, zoals met zonne-energie. H. de Bont BV. Alles in één.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade7 beoordelingen
timelapse25 jaar in bedrijf
place
Maidstone 44, Tilburg
filter_list
Filters
Diensten
Particuliere of zakelijke aanvraag?
Trustoo score
Afstand

Wat kost een airco installateur?

Een airco installateur kost gemiddeld tussen de 1000,- en € 2000,- Een airco installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een airco installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

500
1000
2000
3000

Veelgestelde vragen

Wat doet een airco installateur?

Heeft u besloten een airconditioningsysteem te laten installeren? In uw huis of in een bedrijfspand? Dan schakelt u hiervoor het beste een professionele installateur in. Maar wat doet een airco installateur eigenlijk precies? Niet alle installateurs mogen zich airco installateur noemen. Airco installateurs moeten bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in de koudetechniek. Zoals de naam al doet vermoeden verzorgen deze installateurs de aanleg, het onderhoud en de eventuele reparatie van airconditioningssystemen. Andere benamingen zijn klimaat- of luchtregelingssystemen.

JUISTE VAKKENNIS EN CERTIFICERING
Airco installateurs moeten over de juiste vakkennis beschikken en over de juiste certificering. Deze certificering is belangrijk omdat de koelmiddelen die zich in aircosystemen bevinden schade toe kunnen brengen aan het milieu. Daarom heeft de erkende airco installateur altijd een examen in F-gassen afgelegd. Pas na het behalen van het examen mag hij of zij aan en met airco’s werken waarbij bepaalde stoffen en gassen vrij kunnen komen. Als u een airconditioningssysteem wilt laten installeren is het dus belangrijk om hierop te letten.

OOK THUIS IN ANDERE INSTALLATIESOORTEN
Airconditioning biedt u als grote voordeel dat de temperatuur en luchtvochtigheid op het gewenste niveau gehouden kan worden. U kunt dan ook op de meest uiteenlopende plekken aircosystemen laten installeren om het binnenklimaat te beheersen. De erkende airco installateur kan dit op professionele wijze voor u realiseren. Vaak is hij of zij ook thuis in andere installatiesystemen. Denkt u dan aan verwarmingsinstallatie bijvoorbeeld of aan het installeren van een apart luchtbehandelingssysteem.

Wij adviseren u om 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende erkende airco installateurs. Zo maakt u een goed vergelijk en de beste installatiekeuze.
Lees meer...

Wat kost een airco installateur?

Als u airconditioning wilt laten plaatsen, een klimaat- of een luchtregelingssysteem vraagt u zich wellicht af: wat kost een airco installateur? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo beïnvloedt het systeem dat u kiest ook de kosten die u aan de montage kwijt bent. Er wordt doorgaans een onderscheid gemaakt tussen vier verschillende vaste systemen. Dit zijn: de split airco, de multi split airco, de airco zonder buitenunit en het mobiele aircosysteem. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen welk airconditioningssysteem u wilt laten installeren.

SPLIT AIRCO EN MULTI SPLIT AIRCO
Bij de split airco is een buitendeel aanwezig dat als motor fungeert. De gemiddelde kosten voor het split airco systeem liggen tussen de € 1250,- en € 2000,-. Hier zitten de installatiekosten bij in, evenals de (eventuele) voorrijkosten. Het multi split airco systeem is hetzelfde systeem als het split airco systeem maar dan met meerdere units voor binnen. Voor dit systeem betaalt u gemiddeld een bedrag tussen de € 2100,- en € 2800,-. De gemiddelde capaciteit van de split airco is 21 kWh en dat is ook het geval per unit van de multi split airco.

AIRCO ZONDER BUITENUNIT EN MOBIELE AIRCO
Geeft u de voorkeur aan een airco zonder buitenunit dan zijn de gemiddelde kosten minimaal € 1400,- en maximaal € 2200,-. Dit type airco is niet verplaatsbaar. Dat is wel het geval bij het mobiele aircosysteem. Houd er rekening mee dat mobiele airco’s minder vermogen hebben dan andere aircosystemen. U moet hierbij rekening houden met een totaalbedrag tussen de € 350,- en € 600,-.

Weet u welk aircosysteem u wilt hebben? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

Nederlandse Vereniging Koudetechniek en Luchtbehandeling

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Een NVKL erkende installateur is in het bezit van de NVKL erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen, en meer.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste airco installateurs in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste airco installateurs
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste airco installateurs actief in Tilburg.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.