thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een webdesigner voor

Vind een top 10 Airco installateur in Tilburg

Ik heb een airco installateur nodig voor
Plaats
airco-installateursvg

Airco installateurs in Tilburg

Sortering:
Resultaat 1-10 van 11 airco installateurs in Tilburg. Het meest complete overzicht. De temperatuur in uw huis goed geregeld met de beste airco installateurs in uw regio.

In Tilburg kunt u een airco installatiebedrijf inhuren voor het installeren of onderhouden van een airco, of het verzorgen van luchtbehandeling.

• Airco installatie: om de temperatuur in uw huis te reguleren op warme dagen is een airco nodig. Cassete, sateliet, monoblock? De airco installateur kan u adviseren over de beste keus voor uw situatie en het gekozen systeem voor u installeren.
• Airco reparatie: airco kapot? Dat kan erg vervelend zijn, vooral in de zomer. Gelukkig kunnen de geselecteerde airco installateurs dit gemakkelijk en snel voor u oplossen.
• Luchtbehandeling: voor sommige ruimtes is het niet voldoende om de temperatuur te reguleren. In ruimtes waar bijvoorbeeld veel mensen bij elkaar komen is het belangrijk om de luchtkwaliteit op peil te houden.

In Tilburg hebben wij 11 goede airco installateurs gevonden. De installatiebedrijven in Tilburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.1. Welk airco installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende airco installateurs. Zo kunt u eenvoudig de airco installatiebedrijven vergelijken en de airco installateur kiezen die bij u past.
Lees meer...
1. H. de Bont Klimaattechniek B.V.
8,3
place
Maidstone 44, Tilburg

Drie formules ''alles in één''
H. de Bont BV, een vertrouwd adres met náám in Midden-Brabant, schaart onder die naam drie formules. Daarmee presenteren wij ons als totaalleverancier op het gebied van klimaattechniek, meet- en regeltechniek, en service & onderhoud, gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van installaties, met uw persoonlijke eisen en wensen als uitgangspunt. Wij onderscheiden ons in klantgerichtheid, flexibiliteit en een gunstige prijs-kwaliteit-verhouding, en door onze excellente service cq technische ondersteuning aan bedrijven, instellingen en particulieren.

H. de Bont BV verzorgt werktuigbouwkundige installaties in woningbouw, utiliteit en industriële bouw. In deelprojecten of als compleet uitgewerkte totaaloplossingen. Het pakket omvat onder meer verwarmingssytemen, luchtbehandeling, airconditioning, afstandbeheer, warmte-terugwinning, koud- en warmwatervoorziening, gasvoorziening, ventilatiesystemen en sanitairtechniek. Gebruikersgemak, waar voor uw geld, bedieningsgemak en energiezuinigheid zijn vaste criteria waarop wij ons voortdurend baseren in het contact met klanten.

Vakmanschap gaat bij ons hand in hand met de toepassing van innovatieve technieken. Dat maakt ons bedrijf een aantrekkelijke partner. Van de ontwerpafdeling tot en met de administratie, die voldoet aan de allerhoogste eisen op automatiseringsgebied, inclusief klantregistratieysteem. De omvang van onze onderneming maakt het mogelijk zowel op kleine opdrachten soepel in te spelen, als ook zeer omvangrijke opdrachten moeiteloos aan te pakken.

Opdrachtgevers kunnen volledig bouwen op onze medewerkers als het gaat om service en het onderhouden van installaties, uitgevoerd volgens stringente milieueisen, want vanzelfsprekend is ons bedrijf STEK-gecertificeerd. Onze storingsdienst staat, indien geregeld in het onderhoudscontract, dag en nacht voor u paraat. Daarbij dragen wij gemotiveerd bij aan maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van scholing - als erkend leerbedrijf - milieu en duurzaamheid, zoals met zonne-energie. H. de Bont BV. Alles in één.
...

place
Maidstone 44, Tilburg
grade10 beoordelingen
timelapse24 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een airco installateur?

Een airco installateur kost gemiddeld tussen de 1000,- en € 2000,- Een airco installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een airco installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

500
1000
2000
3000
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Vereniging Koudetechniek en Luchtbehandeling

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Een NVKL erkende installateur is in het bezit van de NVKL erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen, en meer.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.