trustoo.nl logo.png
De beste 500+ Verhuisbedrijven voor jou

Vind een top 10 Verhuisbedrijf bij jou in de buurt

Selecteer het type verhuizing
Plaats
verhuisbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle verhuisbedrijven in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 verhuisbedrijven in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Particuliere verhuizing
Zakelijke verhuizing
Internationale verhuizing

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Verhuisbedrijf voor
Type verhuizing
Trustoo score


Over verhuisbedrijven bij jou in de buurt

Wij geven je het meest complete overzicht van de beste verhuisbedrijven in Nederland. Verhuizen zoals jij dat wilt met het beste verhuisbedrijf in jouw regio.

In Nederland kun je een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisbedrijven regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten voor een verhuisservice zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal:

 • Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning.
 • Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand.
 • Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar Nederland van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel.

In Nederland hebben we NaN goede verhuisbedrijven gevonden. De verhuizers in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van -. Welk verhuisbedrijf je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor het verhuizen van jouw inboedel. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Zo kun je eenvoudig een verhuisbedrijf vergelijken en de verhuizer kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte verhuisbedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste verhuisbedrijven bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste verhuisbedrijven bij jou in de buurt

We laten de beste verhuisbedrijven zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke verhuisbedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen verhuisbedrijven.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de verhuisbedrijven die je het meest aanspreken. De meeste verhuisbedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste verhuisbedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste verhuisbedrijf voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf kost per uur tussen de Een verhuisbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisbedrijf kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over verhuisbedrijven in Nederland of ben je benieuwd naar wat een verhuisbedrijf precies doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over verhuisbedrijven.

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Het beste verhuisbedrijf in Nederland?

Wat kost een verhuisbedrijf in Nederland?

Wat doet een verhuisbedrijf?

Waarom een verhuisservice?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...