Vind een top 10 CV- en Verwarmings Installateur in Rotterdam

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
cv-verwarmings-installateur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

CV- en Verwarmings Installateurs in Rotterdam

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 verwarmingsinstallateurs in Rotterdam. Het meest complete overzicht. Warmte in de woning met de beste verwarminginstallateurs in uw regio.

In Rotterdam kunt u een verwarmingsinstallateurs vinden voor uw centrale verwarming, radiatoren, vloerverwarming en meer. Warmteinstallateurs regelen je verwarming snel en professioneel. De kosten van verwarminginstallateurs zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan wat voor verwarming u wilt en of u deze wilt installeren of wilt repareren. Qua verwarming kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

• Centrale Verwarming (CV): De Centrale Verwarming, afgekort tot CV of CV-installatie, is een soort verwarmingssysteem waarbij de warmte in een centraal punt wordt opgewekt en vanuit daar wordt verspreid naar de verschillende ruimtes die men wil verwarmen.
• Vloerverwarming: Vloerverwarming is een comfortabele manier om een ruimte te verwarmen. De temperatuur is makkelijk te regelen en de warmteverdeling is aangenaam. Het is daarnaast ook een onzichtbare én zuinige manier om te verwarming.
• Kachels: Houd je huis heerlijk warm met een kachel. Een pelletkachel, houtkachel of open haard is bij uitstek geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes.

In Rotterdam hebben wij 10 goede verwarminginstallateurs gevonden. De warmteinstallateurs in Rotterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van 8.6. Welk installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het onderhouden, repareren of installeren van uw verwarming. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verwarminginstallateurs. Zo kunt u eenvoudig de installatiebedrijven vergelijken en de verwarminginstallateur kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste CV- en Verwarmings Installateurs aan te vragen
Van den Hil Klimaatservice.jpg
4
6. Van den Hil Klimaatservice
8,6 (28)

Installatiebedrijf Van den Hil Klimaatservice levert en installeert klimaatapparatuur in de ruimste zin van het woord.
Sinds 1996 zijn wij in het bezit van de benodigde "Stek" erkenning.

Zo leveren en monteren wij o.a.:

Airconditioning bij bedrijven en particulieren, Gas en diesel gestookte bedrijfsverwarming voor bijv. bedrijfshal, loods en werkplaats.
bouwdrogers verkoop, verhuur en reparatie.

Daarnaast worden er jaarlijks ruim 200 caravan en camper airco's gemonteerd of gerepareerd in ons inbouwstation. Speciaal voor klanten die wachten op inbouw of reparatie hebben wij een zeer gezellig ingerichte kantine laten maken welke voorzien is van alle gemakken incl. gratis koffie, thee en wifi hotspot. De benodigde STEK, F- gassen en VCA-erkenning zijn uiteraard in ons bezit. Omdat ons bedrijf ondanks de crisis enorm is blijven groeien, was er in 2011 en 2012 wederom ruimtegebrek ontstaan en werd ons 3 jaar oude bedrijfspand alweer te klein.

Eerste Paal: Op 6 januari 2013 werd door eigenaar Leendert van den Hil de eerste paal geslagen en daarmee officieel gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand met 560m2 kantoor, showroom, ruime werkplaats en voldoende opslag voor onze voorraden. Augustus 2013 hebben wij de verhuizing afgerond en mogen wij onze klanten ontvangen in het nieuwe bedrijfspand.

2016 werd ondanks de forse uitbereiding in 2013 het pand wederom te klein, hierbij mochten wij het Magazijn opp. uitbreiden met nog eens 340m2.

U bent altijd welkom om onze showroom of werkplaats te bezoeken, om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u wel even een afspraak te maken.

Omdat onze nieuwe showroom op afspraak geopend is, is het mogelijk om te leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Ruim 95% van de bestelde artikelen wordt via de webshop besteld en direct verstuurd naar de klant. Het is uiteraard ook mogelijk om de aangekochte apparatuur te laten installeren door installatiebedrijf van den Hil Klimaatservice. Wij maken graag een geheel vrijblijvende prijsopgave.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Rotterdam
28 beoordelingen
14 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste CV- en Verwarmings Installateurs aan te vragen
Filters
Verwarmingsinstallateur voor
Werkzaamheden
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een CV- en Verwarmings Installateur?

Een CV- en Verwarmings Installateur kost per uur tussen de 50,- en € 70,- Een CV- en Verwarmings Installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een CV- en Verwarmings Installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
50
70
80

Veelgestelde vragen

Wat doet een verwarmingsinstallateur?

Voor het aanleggen en onderhouden van onder andere cv-ketels schakelt u een erkende installateur in. Maar wat doet een verwarmingsinstallateur precies? Verwarmingsinstallateurs houden zich bezig met allerlei soorten verwarmingsinstallaties waaronder cv-ketels en installaties voor uw sanitair. Daarnaast zijn ze ook thuis in de aanleg, het onderhoud en de reparatie van luchtbehandelingsinstallaties. Wilt u juist lucht verkoeld hebben door middel van een airconditioninginstallatie? Ook daarbij kunnen veel verwarmingsinstallateurs u van dienst zijn.

INSTALLATIE VAN CV-KETELS EN SANITAIRE INSTALLATIES
Een van de bekendste redenen om een verwarmingsinstallateur in te schakelen is voor het aanleggen van een cv-ketelsysteem. De erkende cv-installateur voert hierbij werkzaamheden uit zoals de installatie van de cv-ketel zelf en het fitten van de cv-leidingen. Daarnaast zijn cv-installateurs ook thuis in het plaatsen van radiatoren. Onder andere in ruimtes met sanitaire voorzieningen. Hierbij wordt vaak een onderscheid gemaakt tussen verwarmingsinstallateurs voor particulieren en voor de utiliteit en industrie. Voor laatstgenoemde schakelt u een dikwandig cv-installateur in. Zij fitten en lassen onder meer de dikwandige leidingen die hieraan verbonden zijn.

LUCHTBEHANDELINGSINSTALLATIE EN AIRCONDITIONING
Naast de installatie, het onderhoud en de reparatie van cv-ketelsystemen kunt u een verwarmingsinstallateur ook inschakelen voor luchtbehandelingsinstallaties. Datzelfde geldt voor airconditioningsinstallaties. Er is bij beide sprake van HVAC-installateurs. De Engelse term HVAC staat voor Heating, Ventilation en Air Conditioning. HVAC-installateurs plaatsen systemen die gerelateerd zijn aan alle vormen van luchtbehandeling.

Wilt u ook een verwarmingsinstallateur inschakelen? We raden u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen. Hiermee kunt u een goed vergelijk maken en de installateur uit Rotterdam kiezen die bij uw opdracht past.
Lees meer...

Wat kost een verwarmingsinstallateur?

Stel, u wilt een cv-ketelsysteem laten installeren of een luchtbehandelingssysteem. Dan schakelt u een professional in maar wat kost een verwarmingsinstallateur? Doorgaans moet u rekening houden met een gemiddeld uurtarief dat rond de € 44,- ligt. Maar dat zijn niet de enige kosten die verwarmingsinstallateurs aan u doorbelasten. Hier komen ook de kosten voor materiaal bij en in veel gevallen ook voorrijkosten. Daarom geven verwarmingsinstallateurs meestal een projectprijs of opdrachttarief af. Hier zitten alle kosten bij in.

UURTARIEF VERWARMINGSINSTALLATEURS
Er zijn verschillende werkzaamheden waarvoor u een verwarmingsinstallateur kunt inschakelen. Soms zijn deze werkzaamheden van invloed op het uurtarief. Zo hanteren sommige cv-installateurs een ander tarief voor het installeren van een cv-ketel dan voor het bijvullen ervan of voor ontluchten. Voor cv-ketel installatie of het vervangen van een cv-ketel betaalt u meestal een uurtarief dat tussen de € 45,- en € 55,- ligt. Voor het bijvullen en ontluchten ligt het uurtarief gemiddeld tussen de € 35,- en € 45,-. Datzelfde geldt voor het onderhoud aan uw cv-ketel.

PROJECTPRIJZEN EN OPDRACHTTARIEVEN
Omdat er meer kosten komen kijken bij installatiewerkzaamheden dan alleen het uurloon, rekenen verwarmingsinstallateurs vaak met projectprijzen of opdrachttarieven. De kostenopbouw voor een cv-ketel installatie bestaat weliswaar voor het grootste deel uit arbeid maar daarnaast worden ook materialen en voorrijkosten in rekening gebracht. Een voorbeeld van een project of opdracht waarvoor u een verwarmingsinstallateur kunt benaderen is de genoemde installatie van een cv-ketel. Daarnaast leggen verwarmingsinstallateurs ook luchtbehandelingssystemen aan en airconditioningssystemen.

Een goed vergelijk tussen verschillende verwarmingsinstallateurs maakt u het beste door 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste CV- en verwarmingsinstallateur Rotterdam?

Het vinden van de juiste CV- en verwarmingsinstallateur is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over cv- en verwarming installateurs voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste cv- en verwarmingsinstallateur is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 1.500 installatiebedrijven voor uw centrale verwarming (CV) of verwarming met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Centrale verwarming (CV) of kachels? Installatie, onderhoud of reparatie?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd verwarmingsinstallateur?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle warmteinstallateurs in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE CV- EN VERWARMINGSINSTALLATEURS IN Rotterdam
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste cv- en verwarmingsinstallateurs per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de cv-installatiebedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verwarmingsinstallateur gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verwarmingsinstallateurs te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste CV- en Verwarmings Installateurs in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste CV- en Verwarmings Installateurs
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste CV- en Verwarmings Installateurs actief in Rotterdam.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.