Vind een top 10 Rijschool in Almere

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 rijscholen bij jou in de buurt

Ik zoek een rijschool voor
Plaats
rijschool.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Rijscholen in Almere

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 86 rijscholen in Almere. Het meest complete overzicht. Snel en veilig op weg met de beste rijscholen uit uw regio.

In Almere kunt u een rijschool inhuren voor rijlessen in auto, motor, scooter/brommer, vrachtwagen, bus, aanhangwagen en tractor.

• Auto: Nederland telt ongeveer 8.5 miljoen personenauto's. Daarmee is de auto veruit het meest gebruikte motorvoertuig. Dat is niet verwonderlijk als u bedenkt hoeveel vrijheid het geeft bij het plannen van vakanties of het reizen naar/tijdens werk. Hoog tijd dus om een autorijbewijs te halen. Een rijschool leert u alles wat u moet weten voor het besturen van een auto en regelt vaak ook de examens voor u. Sommigen zullen ook extra's bieden zoals theorie cursus of een slipcursus na het behalen van het rijbewijs. U kunt ook kiezen om te leren rijden in een automaat, of het nu om persoonlijke voorkeur of om een handicap is.
• Motor: voor het motorrijbewijs is vaak iets meer training nodig dan voor een auto, gewoonweg vanwege hoe kwetsbaar een motorrijder is in het verkeer. Het is dus van belang hier een goede rijinstructeur voor in te schakelen. Welk rijbewijs u nodig heeft (A2, A1 of A) is afhankelijk van het vermogen van de motor die u wilt rijden.
• Scooter of brommer: op een scooter of brommer mag al eerder gereden worden dan op zwaardere motorvoertuigen. Het is dan ook een goede manier om alvast wat ervaring op te doen in het verkeer. Het rijbewijs AM stelt u ook in staat om bijvoorbeeld een brommobiel te mogen besturen of een speed-pedelec.
• Vrachtwagen of bus: voor professionals in het goederen of personenvervoer is het vrachtwagen- dan wel busrijbewijs onmisbaar. Erg belangrijk dus om een rijschool te vinden die deze speciale training aanbiedt. Welk rijbewijs u nodig heeft voor vrachtwagen (C1 of C) is afhankelijk van het gewicht, waar het bij de bus (D1 of D) afhankelijk is van het aantal te vervoeren personen.
• Aanhangwagen: in een auto mag je standaard met een aanhangwagen rijden als het gewicht van de auto + aanhanger niet boven de 3500 kilo uitkomt. Wilt u een zwaardere aanhangwagen dan is daar meestal een aanvullend rijbewijs voor nodig, BE of B+ voor auto's. Voor vrachtwagens en bussen geldt dat de aanhanger niet meer dan 750 kilo mag zijn om zonder aanvullend rijbewijs te mogen rijden.
• Tractor: om met een trekker of ander landbouwvoertuig de openbare weg op te mogen is een rijbewijs T nodig. Dit rijbewijs geldt ook meteen voor andere voertuigen met een maximumsnelheid van tussen de 25 en 45 km/h, zogeheten MMBS. Vanwege het grote snelheidsverschil tussen deze en andere voertuigen is het van belang om een rijschool te vinden die hierin gespecialiseerd is.

In Almere hebben wij 86 goede rijscholen gevonden. De rijscholen in Almere hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.3. Welke rijschool u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw kind, of uzelf natuurlijk. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende rijscholen. Zo kunt u eenvoudig de rijscholen vergelijken en de rijschool kiezen die bij u past.
Lees meer...
18
1. Autorijschool KROON (Automaat & Schakel)
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
9,7

De beste en goedkoopste Rijschool van Almere. Kroon is de rijschool voor iedereen die op zoek is naar uitstekende rijopleidingen in Almere en omgeving. Wij geven naast normale rijlessen, ook rijles aan mensen met faalangst, zenuwen en onzekerheid in het verkeer. Dus ben je op zoek naar een leuke maar ook leerzame rijschool in Almere of omgeving? Stop dan met zoeken en maak direct een afspraak voor een proefles bij Rijschool Kroon.
Hoe gaan wij te werk?
De beste en goedkoopste rijschool in Almere KROON. Wij bieden u een proefles gratis aan ter waarde van € 35,00 als u een pakket 1 /2 of 3. Hoe gaat de proefles in zijn werk? Wij maken met u een afspraak U word opgehaald waar u wilt en einde proefles word u afgezet waar u wilt (stukje service),om het u zo makkelijk mogelijk te maken. kennismaken en aanvangsniveau bespreken, wij meten exact wat er mogelijk is en mocht u vragen hebben kan u deze allemaal stellen, eind van de proefles krijgt u een advies met het aantal uren. De uren hoger dan verwacht ?geen probleem geef dat aan en wij gaan kijken hoe we het zo goed mogelijk voor u kunnen inregelen. Termijn betaling mogelijk velen manieren, wij helpen u graag. Na de proefles krijgt u een offerte in termijnbetaling (keuze genoeg) Wij bieden All-in pakketten,u hoeft dan niet veel te doen wij regelen alles. Direct rijles afspraak maken kan! Instructeur blijft vast vaste instructeur, mits uzelf een andere instructeur wilt, regelen we voor u.
Na de proefles kan u een eerste termijn overmaken naar de rijschool van KROON.
Wij plannen u dan ook meteen in en dan gaat het beginnen voor u. Of het nou voor rijlessen is naar uw rijbewijs toe of om u de weg op te helpen vanwege angst of maakt niet uit wat voor reden dan ook.
Rijschool KROON, biedt nog meer diensten aan onder andere Theorie/ engels leren/ theorie online leermiddelen/ 1 dagcursus theorie en of theorie examen aanvraag
Motor rijlessen bieden we ook aan
Rijtest begeleiding
Opfriscursus
We bieden aan rijlessen in het Engels english lessons
We bieden aan welke gebied u rijlessen wilt volgen eemnes , Harderwijk of emmeloord ook worden de rijlessen daar zoveel mogelijk gehouden.
We bieden Spoedopleiding aan als u snel wilt slagen voor uw rijbewijs
We bieden aan automaat of met schakel auto te rijlessen
U mag vanaf 16,5 jaar al beginnen met rijlessen
We bieden ophaal en wegbreng service dan
U kan bij ons alles bereiken wat maar met een auto te maken heeft
Wij helpen u graag verder van A naar rijbewijs of van A naar veel beter
Aanmelden kan via :
Info@autorijschoolkroon.nl of bel 0655136833
Ga voor uit bel ons
...

Gratis en vrijblijvend
143 beoordelingen
12 jaar in bedrijf
Pembastraat 10, Almere
3
9. Autorijschool RVI Almere
BOVAG Rijschool
9,2

Succesvol rijlessen bij onze rijschool
Wil je voor een scherpe prijs rijlessen volgen in een mooie lesauto? Kom dan rijlessen volgen bij onze rijschool in Almere. Hier kun je het rijbewijs halen op een manier die het best bij je past. Dus voor een Rijschool Almere kijk neem contact op en vraag vrijblijvend informatie op. Er komt veel kijken zowel op persoonlijk vlak dan wel technisch. Het halen van het fel begeerde roze papiertje (plastic inmiddels), kan voor veel mensen spanningen met zich meebrengen. Het is natuurlijk spannend rijden in een auto als je dit nog nooit hebt gedaan. Wij zullen jouw op een perfecte manier ondersteunen en zorgen dat jij binnen de kortste keren weg rijdt in jouw auto!

Je autorijbewijs halen bij een BOVAG Autorijschool
Onze rijschool heeft jarenlange ervaring. Wij zijn gecertificeerd door het CBR en BOVAG. Dit geeft niet alleen zekerheid maar zorgt er ook voor dat je uit mag gaan van onze expertise. Als je rond gaat rijden met een instructeur wil je zeker weten dat het goed zit. zodat we je zeker weet dat wij je succesvol kunnen helpen met het behalen van je rijbewijs.

Wil je rijlessen in Almere volgen, maar je hebt nog geen idee naar welke rijschool je moet gaan? RVI in Almere helpt jou graag verder op weg om succesvol het rijbewijs te halen! Bij ons kun je auto rijles in een eigen tempo volgen. Samen bepalen wij hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij je past. Heb je je rijbewijs snel nodig? Kun je bij ons ook kiezen voor een extra intensieve en snelle cursus.
...

Gratis en vrijblijvend
132 beoordelingen
28 jaar in bedrijf
Leguaanstraat 15, Almere
Filters
Ik zoek een rijschool voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een rijschool?

Een rijschool kost per uur tussen de 38,- en € 42,- Een rijschool mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een rijschool kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
38
42
45

Veelgestelde vragen

Wat doet een rij-instructeur?

Veel jongeren die bijna 18 jaar zijn kunnen het moment dat ze mogen autorijden maar moeilijk afwachten. Daarnaast zijn er uiteraard ook volwassenen die wat langer wachten om auto te rijden of die op een later moment beslissen om bijvoorbeeld hun motorrijbewijs te halen. Wat de aanleiding ook is, in alle gevallen moet een beroep worden gedaan op een rijschool, maar wat doet een rij instructeur allemaal?

BEHALVE RIJLESSEN OOK THEORIELESSEN
Hoewel het waarschijnlijk niet het eerste is waar u aan denkt bij rij instructeurs en rijscholen, maken ook theorielessen deel uit van hun werkzaamheden. Sterker nog, om gedegen praktijkervaring op te kunnen doen is juist een goede kennis van de theorie ontzettend belangrijk. Rij instructeurs gaan dagelijks met veel verschillende mensen om en zullen hun lesstijl aanpassen op de leerling in kwestie. Nadat de theorie voldoende beheerst wordt leren rij instructeurs hun leerlingen hoe ze het voertuig moeten besturen. Daarvoor rijden ze in of achter het betreffende voertuig mee met de leerlingen.

RIJLES IN VERSCHILLENDE VOERTUIGEN
Veel rij instructeurs verzorgen rijlessen in verschillende voertuigen. Naast de auto moet u dan denken aan vrachtwagens, bussen en motoren. Ook voor het behalen van een tractorrijbewijs doet u een beroep op de erkende rijschool. Bij alle voertuigen is het belangrijk dat rij instructeurs hun kennis op een dusdanige manier overbrengen op leerlingen dat ze slagen. Geduld is daarbij een eigenschap waarover iedere rij instructeur moet beschikken. Vaak is het eerder nodig om het enthousiasme van leerlingen wat te temperen dan om ze te motiveren.

Ook uw rijbewijs halen bij een erkende rij instructeur? Vraag dan 3 tot 4 offertes op.
Lees meer...

Wat kost het halen van een rijbewijs?

Als u het rijbewijs wilt halen voor de auto, de motor of een ander voertuig dan is dat vaak een aanzienlijke investering. U vraagt zich dan wellicht af: wat kost het halen van een rijbewijs? Dit varieert nogal. Ten eerste hangt het ervan af voor welk voertuig u een rijbewijs wilt behalen. Daarnaast is het eveneens van invloed welke tarieven uw rij instructeur hanteert en hoeveel rijlessen u nodig heeft alvorens het rijexamen aangevraagd kan worden.

TOTAALKOSTEN VOOR HET AUTORIJBEWIJS
Volgens onderzoek van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) lagen de gemiddelde kosten voor het behalen van een autorijbewijs in 2019 rond de € 2400,-. Daarbij lag de prijs voor een enkele autorijles volgens ditzelfde onderzoek op gemiddeld € 42,-. Hou er rekening mee dat deze kosten per rij instructeur kunnen verschillen. Zo hanteert de ene rij instructeur een rijlestarief per uur en de ander per anderhalf uur of per 50 minuten. Het is daarbij raadzaam om vooraf aan de rij instructeur te vragen wat zijn of haar inschatting is hoeveel rijlessen u nodig heeft.

RIJBEWIJS VOOR ANDERE VOERTUIGEN EN THEORIE-EXAMEN
Ook voor de rijbewijzen van andere voertuigen gelden gemiddelde totaalpakketkosten. Voor het motorrijbewijs bijvoorbeeld, ligt dit tussen de € 1000,- en € 1500,-. Houd er rekening mee dat u naast het behalen van het rijbewijs zelf, ook kosten heeft voor het theorie-examen. Vaak zitten deze kosten bij het totaalpakket in dat u met uw rij instructeur afspreekt. Datzelfde geldt voor een aantal andere kostensoorten. Het is daarom altijd verstandig om vooraf 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende rij instructeurs.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Alle BOVAG-rijscholen en hun instructeurs worden periodiek op belangrijke punten gecheckt, zijn bevoegd en hebben een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste rijscholen in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste rijscholen
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste rijscholen actief in Almere.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.