Over onsErvaringOpdrachtenReviewsFAQ

AIRCOPROFS B.V.

Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
Fascinatio Boulevard 220, Rotterdam
010-2615676
4 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,6 (87)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij AIRCOPROFS B.V.
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
ContactErvaringOpdrachtenReviewsFAQ
Of neem contact op via:

Over AIRCOPROFS B.V.:

Bij AircoProfs, gevestigd in Rotterdam, staan wij bekend om ons persoonlijk advies aan klanten. Als u overweegt om een airconditioning, klimaatsysteem of warmtepomp aan te schaffen, kunt u vertrouwen op ons team van deskundige adviseurs die graag bij u langskomen om de situatie te beoordelen en u te voorzien van advies op maat.

Bovendien helpen wij u graag bij het aanvragen van investeringsaftrek op onze milieuvriendelijke apparatuur, zodat u niet alleen kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen op het gebied van binnenklimaat en energie-efficiëntie, afgestemd op hun individuele behoeften en wensen. U kunt erop vertrouwen dat wij u een uitstekende service en ondersteuning bieden gedurende het gehele proces, vanaf het eerste advies tot en met de installatie van uw nieuwe systeem.

Hier zijn enkele redenen om voor AircoProfs te kiezen:

Deskundig advies: Ons team van deskundige adviseurs staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze op het gebied van airconditioning, klimaatsystemen en warmtepompen. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en u te voorzien van advies op maat.

Milieuvriendelijke oplossingen: Bij AircoProfs hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Wij bieden milieuvriendelijke oplossingen die niet alleen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook bijdragen aan een betere toekomst.

Kwalitatieve producten: Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken die garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Uitstekende service: Wij bieden onze klanten een uitstekende service en ondersteuning gedurende het hele proces, vanaf het eerste advies tot en met de installatie en onderhoud van uw nieuwe systeem.

Flexibiliteit: Bij AircoProfs begrijpen we dat elke situatie anders is. Wij zijn flexibel en passen onze oplossingen aan op uw individuele behoeften en wensen, zodat u kunt genieten van een oplossing op maat.
Lees meer...

Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

top_pro
top_score

Vorige awards

info_outline
top_score_2022
Top Score 2022

Expertise

Installatie
Energiebesparing
Koelen
Verwarmen
Reparatie
Luchtbehandeling & Klimaatbeheersing
Particulier
Zakelijk
Milieuvriendelijke oplossingen
Airco Reparatie en Onderhoud
Maatwerk
Maatwerk oplossing
Projectmanagement
Duurzaamheid
Innovatie
Garantie
Veiligheid
Airco Installatie
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op donderdag om 09:00
Maandag
-
09:00 tot 17:00
Dinsdag
-
09:00 tot 17:00
Woensdag
-
09:00 tot 17:00
Donderdag
-
09:00 tot 17:00
Vrijdag
-
09:00 tot 15:00
Zaterdag
-
Gesloten
Zondag
-
Gesloten

Waarom voor ons kiezen?

Deskundig advies
Milieuvriendelijke oplossingen
Kwalitatieve producten
Uitstekende service
Flexibiliteit

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

4 jaar in bedrijf
87 reviews
5 medewerkers
10 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

STEK-certificering
VCA-certificering
Duurzame energie

Uitgevoerde opdrachten (2)

 • foto 1 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
  foto 2 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
  foto 3 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
  + 4
  Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
 • foto 1 van project Leveren en installeren van Mitsubishi SRK ZSX-W 6,1kW
  foto 2 van project Leveren en installeren van Mitsubishi SRK ZSX-W 6,1kW
  foto 3 van project Leveren en installeren van Mitsubishi SRK ZSX-W 6,1kW
  Leveren en installeren van Mitsubishi SRK ZSX-W 6,1kW

Reviews over AIRCOPROFS B.V.

info_outline
Uitstekend 4,9
starstarstarstarstar
87 reviews uit 3 bronnen

FAQ - veelgestelde vragen aan AIRCOPROFS B.V.

Wat kun je vertellen over je werkwijze?
U bent zowel als particulier als onderneming aan het goede adres. Als u op zoek bent naar airconditioning of klimaatbeheersing. Aircoprofs staat voor vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat inmiddels met vijf monteurs werkt. Doordat wij een relatief kleine organisatie zijn, zijn de lijnen kort en betekent dit dat wij snel kunnen inspelen op uw situatie. Wij zijn erg flexibel. Wij bieden razendsnelle service tegen eerlijke tarieven.
Airconditioning is duur in het gebruik?
Airconditioning apparaten verbruiken natuurlijk stroom. U haalt echter met 1kW energie uit het stopcontact vaak wel 3kW koel of verwarmvermogen. Uw airconditioner verbruikt echter 95% van de stroom als de compressor draait. Op warme dagen is het dan ook verstandig om de airconditioner niet uit te zetten maar gewoon aan te laten staan.
Airco kan je alleen in de zomer gebruiken?
Niets is minder waar. Airco’s kunnen ook lucht zuiveren, ontvochtigen en ventileren. Ze kunnen trouwens niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Heerlijk fris in de zomer, aangenaam warm tijdens de winter.
Van airconditioning raak je verkouden of ziek
Je raakt niet verkouden van airconditioning maar door teveel luchtbeweging (tocht) en een te groot temperatuurverschil tussen binnen en buiten. De luchtbeweging moet rustig zijn, wat met de huidige generatie toestellen geen probleem meer is. Ook het temperatuur verschil tussen binnen en buiten moet niet te groot zijn. De ontvochtiging van de lucht zorgt voor een groot deel voor het aangename gevoel.
Voor vaste airconditioning moet ik mijn hele woning openbreken?
Nee, dat hoeft meestal niet zo te zijn. Voor het installeren van vaste airconditioning is het wel zo dat er een muurdoorvoer gemaakt dient te worden van binnen naar buiten. Voor kleine systemen voor thuisgebruik is dit vaak eenvoudig en vereist het geen complex breek en hakwerk. De dunne koelleidingen van bv. splitsystemen kunnen in de wanden of het plafond worden weggewerkt.
Airconditioning maakt veel lawaai?
De toestellen hebben een grote technologische vooruitgang gemaakt. Alle A-merkapparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfortnormen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamer, bureau of woonruimte. Bij de split-systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnenlucht. Tevens zijn alle A-merk airconditioners uitgerust met een zgn. slaapstand. Deze stelt u in als u gaat slapen. De ventilator van de binnenunit draait ‘s nachts als u slaapt dan op de minimale stand. Het geluidsniveau wordt hiermee sterk gereduceerd. Tevens wordt de temperatuur elke 2 uur met 2 graden verhoogt totdat de temperatuur 4 graden hoger is als u heeft ingesteld.(Dat merkt u niet omdat u dan al in slaap gevallen bent) Bijkomend voordeel is dat u airconditioning nog zuiniger met energie omspringt.
Wat is het verschil tussen een on/of airconditioner en een inverter airconditioner?
Bij een on/off airconditioner werkt de compressor met een vast toerental en staat hij aan of uit. Uw compressor draait dus op 100% van de capaciteit en als de ingestelde binnentemperatuur is bereikt zal hij afslaan. Eigenlijk net zo als de meeste verwarmingen in een woning.

Bij een inverter airconditioning kan de compressor draaien met een variabel toerental en zal dus niet afslaan. De compressor kan draaien tussen +/- 40% en 130% van de nominale capaciteit. Hij kan dus sneller een ruimte afkoelen en zal daarna afhankelijk van de temperatuur langzamer gaan draaien. De invertermodellen zijn over het algemeen energiezuiniger en ook iets stiller. Een flink nadeel is echter dat deze apparaten fors duurder zijn en voor de meeste particulieren niet interessant. Het meeste voordeel met een inverter airconditioning haalt u als het toestel heel veel gebruikt en als in de omgeving waar het geplaatst is geluid een hele belangrijke factor is.
Wat zijn de expertisegebieden van AircoProfs:
Installatie: Onze experts zijn gespecialiseerd in de professionele installatie van airconditioning, klimaatsystemen en warmtepompen.

Reparatie: Als er problemen zijn met uw systeem, kunt u rekenen op onze reparatiediensten om deze snel en efficiënt op te lossen.

Onderhoud: Wij bieden onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren en de levensduur wordt verlengd.

Advies: Onze deskundige adviseurs komen graag bij u langs om u te voorzien van professioneel advies op maat voor uw specifieke situatie.

Milieuvriendelijke oplossingen: Bij AircoProfs bieden wij milieuvriendelijke oplossingen die niet alleen bijdragen aan een betere toekomst, maar ook uw energiekosten verlagen.

Energiebesparing: Wij bieden energiebesparende oplossingen die uw energiekosten verlagen en de efficiëntie van uw systeem verhogen.

Projectmanagement: Wij bieden projectmanagementdiensten om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt, vanaf het ontwerp tot de installatie.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij AIRCOPROFS B.V.
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare airco installateurs in de buurt

.