trustoo.nl logo.png
De beste 450+ airco installateurs voor jou
Over onsErvaringOpdrachtenReviewsFAQ

AIRCOPROFS B.V.

Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
Fascinatio Boulevard 220, Rotterdam
010-2615676
5 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (163)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij AIRCOPROFS B.V.
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
ContactErvaringOpdrachtenReviewsFAQ
Of neem contact op via:

Over AIRCOPROFS B.V.:

Bij AircoProfs, met thuisbasis in Rotterdam, blinken we uit in het bieden van persoonlijk en op maat gemaakt advies aan onze klanten. Voor uw overwegingen rondom de aankoop van airconditioning, klimaatsystemen of warmtepompen, staan onze ervaren adviseurs klaar om u ter plaatse te assisteren en u te voorzien van passende aanbevelingen.

Onze missie? U voorzien van topkwaliteit binnenklimaat- en energie-efficiënte oplossingen, die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Van het initiële advies tot en met de installatie van uw nieuwe systeem, kunt u rekenen op onze ongeëvenaarde service en ondersteuning.

Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor AircoProfs:

Deskundig Advies: Ons team van professionals staat klaar om u bij te staan in het maken van de juiste keuze. Wij beoordelen uw situatie ter plekke om u te voorzien van advies op maat.

Groene Oplossingen: Bij AircoProfs zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze eco-vriendelijke oplossingen dragen bij aan zowel uw binnencomfort als een duurzamere toekomst.

Kwaliteitsproducten: Wij vertrouwen op topmerken om betrouwbare, kwalitatieve producten te leveren.

Superieure Service: Van advies tot installatie en onderhoud, we bieden consistente, hoge serviceniveaus aan al onze klanten.

Flexibiliteit: We begrijpen dat iedere situatie uniek is. Bij AircoProfs personaliseren we onze oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij AircoProfs bieden we meer dan alleen producten – wij bieden complete oplossingen afgestemd op uw behoeften.
Lees meer...

Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

top_pro
top_score

Vorige awards

info_outline
top_score_2022
Top Score 2022

Expertise

Installatie
Energiebesparing
Koelen
Verwarmen
Reparatie
Luchtbehandeling & Klimaatbeheersing
Particulier
Zakelijk
Milieuvriendelijke oplossingen
Airco Reparatie en Onderhoud
Maatwerk
Maatwerk oplossing
Projectmanagement
Duurzaamheid
Innovatie
Garantie
Veiligheid
Airco Installatie
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op maandag om 09:00
Maandag
-
09:00 tot 17:00
Dinsdag
-
09:00 tot 17:00
Woensdag
-
09:00 tot 17:00
Donderdag
-
09:00 tot 17:00
Vrijdag
-
09:00 tot 15:00
Zaterdag
-
Gesloten
Zondag
-
Gesloten

Waarom voor ons kiezen?

Deskundig advies
Milieuvriendelijke oplossingen
Kwalitatieve producten
Uitstekende service
Flexibiliteit

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

5 jaar in bedrijf
163 reviews
5 medewerkers
10 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

STEK-certificering
VCA-certificering
Duurzame energie

Uitgevoerde opdrachten (4)

 • foto 1 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
  foto 2 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
  foto 3 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
  + 4
  Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
 • foto 1 van project Leveren en installeren van Mitsubishi SRK ZSX-W 6,1kW
  foto 2 van project Leveren en installeren van Mitsubishi SRK ZSX-W 6,1kW
  foto 3 van project Leveren en installeren van Mitsubishi SRK ZSX-W 6,1kW
  Leveren en installeren van Mitsubishi SRK ZSX-W 6,1kW
 • foto 1 van project Creëer de perfecte atmosfeer met Aircoprofs!
  foto 2 van project Creëer de perfecte atmosfeer met Aircoprofs!
  foto 3 van project Creëer de perfecte atmosfeer met Aircoprofs!
  + 2
  Creëer de perfecte atmosfeer met Aircoprofs!
 • foto 1 van project Ervaar superieur comfort met Aircoprofs!
  foto 2 van project Ervaar superieur comfort met Aircoprofs!
  foto 3 van project Ervaar superieur comfort met Aircoprofs!
  + 6
  Ervaar superieur comfort met Aircoprofs!

Reviews over AIRCOPROFS B.V.

info_outline
Uitstekend 4,9
starstarstarstarstar
163 reviews uit 3 bronnen

FAQ - veelgestelde vragen aan AIRCOPROFS B.V.

Wat kun je vertellen over je werkwijze?
U bent zowel als particulier als onderneming aan het goede adres. Als u op zoek bent naar airconditioning of klimaatbeheersing. Aircoprofs staat voor vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat inmiddels met vijf monteurs werkt. Doordat wij een relatief kleine organisatie zijn, zijn de lijnen kort en betekent dit dat wij snel kunnen inspelen op uw situatie. Wij zijn erg flexibel. Wij bieden razendsnelle service tegen eerlijke tarieven.
Airconditioning is duur in het gebruik?
Airconditioning apparaten verbruiken natuurlijk stroom. U haalt echter met 1kW energie uit het stopcontact vaak wel 3kW koel of verwarmvermogen. Uw airconditioner verbruikt echter 95% van de stroom als de compressor draait. Op warme dagen is het dan ook verstandig om de airconditioner niet uit te zetten maar gewoon aan te laten staan.
Airco kan je alleen in de zomer gebruiken?
Niets is minder waar. Airco’s kunnen ook lucht zuiveren, ontvochtigen en ventileren. Ze kunnen trouwens niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Heerlijk fris in de zomer, aangenaam warm tijdens de winter.
Van airconditioning raak je verkouden of ziek
Je raakt niet verkouden van airconditioning maar door teveel luchtbeweging (tocht) en een te groot temperatuurverschil tussen binnen en buiten. De luchtbeweging moet rustig zijn, wat met de huidige generatie toestellen geen probleem meer is. Ook het temperatuur verschil tussen binnen en buiten moet niet te groot zijn. De ontvochtiging van de lucht zorgt voor een groot deel voor het aangename gevoel.
Voor vaste airconditioning moet ik mijn hele woning openbreken?
Nee, dat hoeft meestal niet zo te zijn. Voor het installeren van vaste airconditioning is het wel zo dat er een muurdoorvoer gemaakt dient te worden van binnen naar buiten. Voor kleine systemen voor thuisgebruik is dit vaak eenvoudig en vereist het geen complex breek en hakwerk. De dunne koelleidingen van bv. splitsystemen kunnen in de wanden of het plafond worden weggewerkt.
Airconditioning maakt veel lawaai?
De toestellen hebben een grote technologische vooruitgang gemaakt. Alle A-merkapparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfortnormen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamer, bureau of woonruimte. Bij de split-systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnenlucht. Tevens zijn alle A-merk airconditioners uitgerust met een zgn. slaapstand. Deze stelt u in als u gaat slapen. De ventilator van de binnenunit draait ‘s nachts als u slaapt dan op de minimale stand. Het geluidsniveau wordt hiermee sterk gereduceerd. Tevens wordt de temperatuur elke 2 uur met 2 graden verhoogt totdat de temperatuur 4 graden hoger is als u heeft ingesteld.(Dat merkt u niet omdat u dan al in slaap gevallen bent) Bijkomend voordeel is dat u airconditioning nog zuiniger met energie omspringt.
Wat is het verschil tussen een on/of airconditioner en een inverter airconditioner?
Bij een on/off airconditioner werkt de compressor met een vast toerental en staat hij aan of uit. Uw compressor draait dus op 100% van de capaciteit en als de ingestelde binnentemperatuur is bereikt zal hij afslaan. Eigenlijk net zo als de meeste verwarmingen in een woning.

Bij een inverter airconditioning kan de compressor draaien met een variabel toerental en zal dus niet afslaan. De compressor kan draaien tussen +/- 40% en 130% van de nominale capaciteit. Hij kan dus sneller een ruimte afkoelen en zal daarna afhankelijk van de temperatuur langzamer gaan draaien. De invertermodellen zijn over het algemeen energiezuiniger en ook iets stiller. Een flink nadeel is echter dat deze apparaten fors duurder zijn en voor de meeste particulieren niet interessant. Het meeste voordeel met een inverter airconditioning haalt u als het toestel heel veel gebruikt en als in de omgeving waar het geplaatst is geluid een hele belangrijke factor is.
Wat zijn de expertisegebieden van AircoProfs:
Installatie: Onze experts zijn gespecialiseerd in de professionele installatie van airconditioning, klimaatsystemen en warmtepompen.

Reparatie: Als er problemen zijn met uw systeem, kunt u rekenen op onze reparatiediensten om deze snel en efficiënt op te lossen.

Onderhoud: Wij bieden onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren en de levensduur wordt verlengd.

Advies: Onze deskundige adviseurs komen graag bij u langs om u te voorzien van professioneel advies op maat voor uw specifieke situatie.

Milieuvriendelijke oplossingen: Bij AircoProfs bieden wij milieuvriendelijke oplossingen die niet alleen bijdragen aan een betere toekomst, maar ook uw energiekosten verlagen.

Energiebesparing: Wij bieden energiebesparende oplossingen die uw energiekosten verlagen en de efficiëntie van uw systeem verhogen.

Projectmanagement: Wij bieden projectmanagementdiensten om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt, vanaf het ontwerp tot de installatie.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij AIRCOPROFS B.V.
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare airco installateurs in de buurt