Over onsErvaringOpdrachtenReviewsFAQ

AIRCOPROFS B.V.

Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
Fascinatio Boulevard 220, Rotterdam
4 jaar in bedrijf
9,5 (71)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij AIRCOPROFS B.V.
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
ContactErvaringOpdrachtenReviewsFAQ
Of neem contact op via:
Over AIRCOPROFS B.V.:
AircoProfs, te vinden in Rotterdam, vindt het geven van persoonlijk advies aan haar klanten belangrijk. Bent u van plan een airconditioning, klimaatsysteem of warmtepomp aan te schaffen? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Ook helpen wij u graag bij het aanvragen van investeringsaftrek op onze milieuvriendelijke apparatuur.
Lees meer...
Trustoo Top Score

Airco installateurs met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Expertise
airco
airconditioning
koelen
verwarmen
airco installatie
Luchtbehandeling & Klimaatbeheersing
Particulier
Zakelijk
Zonnepanelen
Airco Reparatie en Onderhoud
Maatwerk
Maatwerk oplossing
Airco Installatie
Waarom voor ons kiezen?
vakmanschap
kwaliteit
service
Ervaring & vakmanschap
Ervaring
4 jaar in bedrijf
71 beoordelingen
5 medewerkers
10 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

stek gecertificeerd
vca gecertificeerd
Uitgevoerde opdrachten (1)
  • foto 1 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
    foto 2 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
    foto 3 van project Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen
    + 4
    Leveren en installeren van 3 klimaatsystemen aan Lyceum Kralingen

Reviews over AIRCOPROFS B.V.
info_outline

Uitstekend 4,8
starstarstarstarstar
71 reviews uit 3 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan AIRCOPROFS B.V.
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
U bent zowel als particulier als onderneming aan het goede adres. Als u op zoek bent naar airconditioning of klimaatbeheersing. Aircoprofs staat voor vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat inmiddels met vijf monteurs werkt. Doordat wij een relatief kleine organisatie zijn, zijn de lijnen kort en betekent dit dat wij snel kunnen inspelen op uw situatie. Wij zijn erg flexibel. Wij bieden razendsnelle service tegen eerlijke tarieven.
Airconditioning is duur in het gebruik?
Airconditioning apparaten verbruiken natuurlijk stroom. U haalt echter met 1kW energie uit het stopcontact vaak wel 3kW koel of verwarmvermogen. Uw airconditioner verbruikt echter 95% van de stroom als de compressor draait. Op warme dagen is het dan ook verstandig om de airconditioner niet uit te zetten maar gewoon aan te laten staan.
Airco kan je alleen in de zomer gebruiken?
Niets is minder waar. Airco’s kunnen ook lucht zuiveren, ontvochtigen en ventileren. Ze kunnen trouwens niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Heerlijk fris in de zomer, aangenaam warm tijdens de winter.
Van airconditioning raak je verkouden of ziek
Je raakt niet verkouden van airconditioning maar door teveel luchtbeweging (tocht) en een te groot temperatuurverschil tussen binnen en buiten. De luchtbeweging moet rustig zijn, wat met de huidige generatie toestellen geen probleem meer is. Ook het temperatuur verschil tussen binnen en buiten moet niet te groot zijn. De ontvochtiging van de lucht zorgt voor een groot deel voor het aangename gevoel.
Voor vaste airconditioning moet ik mijn hele woning openbreken?
Nee, dat hoeft meestal niet zo te zijn. Voor het installeren van vaste airconditioning is het wel zo dat er een muurdoorvoer gemaakt dient te worden van binnen naar buiten. Voor kleine systemen voor thuisgebruik is dit vaak eenvoudig en vereist het geen complex breek en hakwerk. De dunne koelleidingen van bv. splitsystemen kunnen in de wanden of het plafond worden weggewerkt.
Airconditioning maakt veel lawaai?
De toestellen hebben een grote technologische vooruitgang gemaakt. Alle A-merkapparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfortnormen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamer, bureau of woonruimte. Bij de split-systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnenlucht. Tevens zijn alle A-merk airconditioners uitgerust met een zgn. slaapstand. Deze stelt u in als u gaat slapen. De ventilator van de binnenunit draait ‘s nachts als u slaapt dan op de minimale stand. Het geluidsniveau wordt hiermee sterk gereduceerd. Tevens wordt de temperatuur elke 2 uur met 2 graden verhoogt totdat de temperatuur 4 graden hoger is als u heeft ingesteld.(Dat merkt u niet omdat u dan al in slaap gevallen bent) Bijkomend voordeel is dat u airconditioning nog zuiniger met energie omspringt.
Wat is het verschil tussen een on/of airconditioner en een inverter airconditioner?
Bij een on/off airconditioner werkt de compressor met een vast toerental en staat hij aan of uit. Uw compressor draait dus op 100% van de capaciteit en als de ingestelde binnentemperatuur is bereikt zal hij afslaan. Eigenlijk net zo als de meeste verwarmingen in een woning.

Bij een inverter airconditioning kan de compressor draaien met een variabel toerental en zal dus niet afslaan. De compressor kan draaien tussen +/- 40% en 130% van de nominale capaciteit. Hij kan dus sneller een ruimte afkoelen en zal daarna afhankelijk van de temperatuur langzamer gaan draaien. De invertermodellen zijn over het algemeen energiezuiniger en ook iets stiller. Een flink nadeel is echter dat deze apparaten fors duurder zijn en voor de meeste particulieren niet interessant. Het meeste voordeel met een inverter airconditioning haalt u als het toestel heel veel gebruikt en als in de omgeving waar het geplaatst is geluid een hele belangrijke factor is.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij AIRCOPROFS B.V.
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Vergelijkbare airco installateurs in de buurt