trustoo.nl logo.pngde beste Loodgieters voor jou
Kies uit +1700 top LoodgietersKies uit +1700 Loodgieters in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Loodgieters in Den Haag

Sortering:
Resultaat 1-10 van 95 loodgieters in Den Haag. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Den Haag kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Den Haag hebben wij 95 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Den Haag hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
10. L vd Wiel Technisch Instalatie- & Onderhoudsbedrijf BV
8,2
place
Laan van Vredestein 168, Den Haag

Erik van Tilburg is in het bezit van meer dan 30 jaar ervaring, heeft veel technische kennis over alle vakdisciplines en is tevens een geruime tijd als allround loodgieter werkzaam geweest. Ook beschikt hij over een ruime ervaring in complete renovaties van grote projecten. Al met al een ervaringsdeskundige die je van gerichte informatie kan voorzien.

Wij zijn aangesloten bij SEI & UNETO VNI, en als bedrijf volledig VCA gecertificeerd. SEI staat voor 'De Stichting Erkenning Installatiebedrijven', zij verlenen vergunningen aan installatiebedrijven die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek en aan hoge eisen voldoen.

Al reeds ruim vijftig jaar een welbekende naam in de regio Den Haag, wij zijn als bedrijf trots op de door ons geleverde kwaliteit en reputatie. In de jaren hebben wij een modern en goed onderhouden wagen- en materieelpark opgebouwd, deze kwaliteit tezamen met de kwaliteit van onze mensen staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Begonnen als loodgietersbedrijf zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround installateur met tevens bouwkundige specialisaties en ervaring in het uitvoeren en opleveren van kleine tot grote (turn-key) projecten.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een klassieke of moderne badkamer, met een houten of glazen afwerking, bij L. Van der Wiel B.V. bent u aan het juiste adres. Wij kunnen elke sanitair stijl voor u realiseren.

Deze ervaringsdeskundige op het gebied van installaties beschikt over jarenlange ervaring binnen de branche en heeft tevens geruime tijd als installateur binnen het bedrijf gewerkt. Claudio van der Wiel is een echte troubleshooter en tevens de aangewezen persoon voor woningaanpassingen voor ouderen en mensen met een medische indicatie. Tevens een man die beschikt over een echte werkvloermentaliteit.
...

placeLaan van Vredestein 168, 2552 DZ, Den Haag
grade4 beoordelingen
timelapse57 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon