trustoo.nl logo.pngde beste CV- en Verwarmings Installateurs
Kies uit +975 top CV- en Verwarmings InstallateursKies uit +975 CV- en Verwarmings Installateurs in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

CV- en Verwarmings Installateurs in Den Haag

Sortering:
Resultaat 1-10 van 51 verwarmingsinstallateurs in Den Haag. Het meest complete overzicht. Warmte in de woning met de beste verwarminginstallateurs in uw regio.

In Den Haag kunt u een verwarmingsinstallateurs vinden voor uw centrale verwarming, radiatoren, vloerverwarming en meer. Warmteinstallateurs regelen je verwarming snel en professioneel. De kosten van verwarminginstallateurs zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan wat voor verwarming u wilt en of u deze wilt installeren of wilt repareren. Qua verwarming kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

• Centrale Verwarming (CV): De Centrale Verwarming, afgekort tot CV of CV-installatie, is een soort verwarmingssysteem waarbij de warmte in een centraal punt wordt opgewekt en vanuit daar wordt verspreid naar de verschillende ruimtes die men wil verwarmen.
• Vloerverwarming: Vloerverwarming is een comfortabele manier om een ruimte te verwarmen. De temperatuur is makkelijk te regelen en de warmteverdeling is aangenaam. Het is daarnaast ook een onzichtbare én zuinige manier om te verwarming.
• Kachels: Houd je huis heerlijk warm met een kachel. Een pelletkachel, houtkachel of open haard is bij uitstek geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes.

In Den Haag hebben wij 51 goede verwarminginstallateurs gevonden. De warmteinstallateurs in Den Haag hebben een gemiddelde Trustoo-score van 8.3. Welk installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het onderhouden, repareren of installeren van uw verwarming. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verwarminginstallateurs. Zo kunt u eenvoudig de installatiebedrijven vergelijken en de verwarminginstallateur kiezen die bij u past.
Lees meer...
6. W. Hammink
8,3
place
Hector Berliozkade 56, Den Haag

Installatie en onderhoud van complete cv-systemen, cv-ketels, vloerverwarming, gasleidingen, waterleidingen, installatiewerk voor onder andere badkamers en keukens, onderhoud en reparatie van rookgasafvoerkanalen, dakreparaties, zinkwerk, riool- en afvoerontstoppingen.

Wij installeren reeds een compleet nieuwe Intergas Kombi Kompact HR CV-ketel vanaf € 1450,00

Ook voor:
Onderhoud, installatie, beheer en fijn afstelling van cv-installaties, gashaarden, gevelkachels en overige gas- en warmwatertoestellen zoals geisers en boilers. Installatie en onderhoud wordt uitsluitend verricht onder volledige garantie op de door ons vervangen en / of aangebrachte onderdelen. Vooraf krijgt u een duidelijke expertise en een bijbehorende prijsopgaaf.

Indien u een onderhoudscontract afsluit, wordt er 1 maal per jaar een onderhouds- en controlebeurt aan uw gastoestel uitgevoerd. Hierbij wordt uw gastoestel vakkundig en grondig gereinigd en nauwkeurig gecontroleerd op de goede werking en onderworpen aan een uitgebreide inspectie en krijgt u, indien dit noodzakelijk blijkt, deskundig advies over de staat van uw installatie. Op verzoek en tegen meerprijs kan een rendementsmeting verricht worden en worden de gegevens direct uitgeprint.

Gedurende 12 maanden na dit onderhoud kunt u, indien dit onverhoopt noodzakelijk mocht zijn, bellen voor hulp bij storingen aan uw gastoestel. Ook op materialen en onderdelen, welke door ons zijn geplaatst en geleverd, wordt gedurende 12 maanden de volledige garantie gegeven.
...

placeHector Berliozkade 56, 2551 XR, Den Haag
grade12 beoordelingen
timelapse20 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
7. R. Storm & Zn Install.techn.
8,3
place
Suzannaland 554, Den Haag

R. Storm en Zoon Installatietechniek levert en installeert niet alleen bij particulieren, maar kent ook een specialisatie in de grotere projecten. Deze grotere project voor kantoorpanden en overig onroerend goed kennen in de beginfase een uitgebreide voorbereiding voor de infrastructuur voor de aanlevering van warmte. Op basis van de ervaring van ons team is het mogelijk om uitgebreid advies te leveren voor de infrastructuur.

R. Storm en Zoon Installatietechniek heeft ervaring in het samenwerken met makelaars en Verenigingen van Eigenaren (VVE's). Samen met deze partners wordt een inventarisatie gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden om te komen tot een optimale infrastructuur. Na het vaststellen van de infrastructuur wordt een plan van uitvoering opgemaakt om daadwerkelijk over te gaan tot het plaatsen van CV-ketels, radiatoren en overige onderdelen die nodig zijn om het onroerend goed te voorzien van warmte.

Het team van R. Storm en Zoon Installatietechniek is gespecialiseerd in vloerverwarming. Ongeacht de oppervlakte van de ruimte waar de vloerverwarming dient te komen liggen. Alvorens over te gaan tot het aanleggen van vloerverwarming adviseren wij u goede informatie in te winnen. Op het internet vindt u veel informatie over vloerverwarming, echter niet alle informatie die u op internet vindt is kloppend. Op onze website zult u dan ook geen uitgebreide informatie vinden over vloerverwarming, maar slechts een uitleg wat wij voor u kunnen betekenen. Nogmaals, een vloerverwarming aanleggen is echt vakwerk.
...

placeSuzannaland 554, 2591 JW, Den Haag
grade2 beoordelingen
timelapse24 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een CV- en Verwarmings Installateur?

Een CV- en Verwarmings Installateur kost per uur tussen de 50,- en € 70,- Een CV- en Verwarmings Installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een CV- en Verwarmings Installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
50
70
80

Veelgestelde vragen

De beste cv- en verwarmingsinstallateur?

Het vinden van de juiste cv- en verwarmingsinstallateur is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over cv- en verwarmings installateurs voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste cv- en verwarmingsinstallateur is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 1.500 installatiebedrijven voor uw cv of verwarming met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Centrale verwarming (CV) of kachels? Installatie, onderhoud of reparatie?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd verwarmingsinstallateur?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle warmteinstallateurs in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE CV- EN VERWARMINGSINSTALLATEURS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste cv- en verwarmingsinstallateurs per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de cv-installatiebedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verwarmingsinstallateur gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verwarmingsinstallateurs te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon