trustoo.nl logo.png
De beste 2600+ Makelaars voor jou

Vind een top 10 Makelaar in Rotterdam

Kies het type makelaar
Plaats
makelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Makelaars in Rotterdam vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 makelaars in Rotterdam met in totaal 1393 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van 9.7. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten (180)
Verkoop van woning (166)
Koop van woning (145)
Taxatie van woning (149)
Verhuur van woning (78)
Huur van woning (101)
Bedrijfs- of zakelijk pand (78)
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Makelaar nodig voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Recente blogartikelen over makelaars
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door makelaars op Trustoo

Reviews over makelaars in Rotterdam

Onze makelaars in Rotterdam worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 18.600 reviews uit 17 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Wij hebben bij de aankoop van onze woning en erg fijne samenwerking beleeft met Martijn. Mede dankzij zijn hulp en eerlijke adviezen hebben wij ons droomhuis kunnen kopen. Mocht je opzoek zijn naar een aankoopmakelaar welke snel schakelt, eerlijk is en met je mee denkt dan is Martijn de juiste persoon! Lees meer...

Lotte Gatowinas op Google
09-03-2024
review_img
RE/MAX Totaal Makelaars | Mike Lamnadi
starstarstarstarstar

Goede service .
Altijd bereikbaar .
Meedenkend .
Sympathiek .
Lees meer...

Guido
15-01-2024
review_img
RE/MAX Totaal Makelaars/ Martijn Folkers
starstarstarstarstar

Hoi Libby, via dit bericht willen wij jou nogmaals bedanken, voor je goede service en je bereikbaarheid. De informatie en de kennis die jij met ons deelde liet ons de beste keuze maken. Wij zijn twee gelukkige mensen en als het huis helemaal klaar is nodigen we jou zeker nog eens uit voor bakje koffie.
Groetjes Linda en Ray
Lees meer...

Linda
23-10-2023
review_img
RE/MAX Totaal makelaars | Libby Voormeulen

Professionele makelaars in Rotterdam: vind de perfecte makelaar

In Rotterdam zijn er tal van makelaars te vinden die je kunnen helpen bij het aan- en verkopen, verhuren en taxeren van jouw woning of bedrijfspand. Je hebt de keuze uit grote gerenommeerde makelaarskantoren, maar ook kleinere deskundige makelaars die goed bekend zijn met de stad en wijken zoals Kralingen, Delfshaven en de Kop van Zuid. Welke diensten biedt een makelaar en wat kan een makelaar in Rotterdam voor jou betekenen?

De verschillende soorten makelaars

Er zijn vier voornaamste soorten makelaars in Rotterdam: • Verkoopmakelaar: helpt je bij het verkopen van jouw huis; • Aankoopmakelaar: assisteert je bij het zoeken en kopen van een woning; • Verhuurmakelaar: ondersteunt je bij het verhuren van jouw pand; • Taxateur: voert taxaties uit van onroerend goed.

Wat doet een makelaar precies?

Een makelaar in Rotterdam biedt de volgende diensten aan: • Verkoopmakelaar: begeleidt het verkoopproces, voert onderhandelingen en helpt met de juiste presentatie van jouw woning; • Aankoopmakelaar: zoekt naar geschikte woningen, gaat mee naar bezichtigingen, evalueert de staat en onderhandelt namens jou; • Verhuurmakelaar: zoekt een betrouwbare huurder, stelt het huurcontract op en regelt de administratieve zaken; • Taxateur: brengt een deskundig waardeoordeel uit over de waarde van jouw huis of bedrijfspand.

Vergelijk offertes via Trustoo

Omdat elke makelaar verschillende courtage hanteert en de kwaliteit van dienstverlening kan variëren, is het verstandig om vier offertes te vergelijken via Trustoo. Zo kies je gemakkelijk de beste makelaar tegen de meest aantrekkelijke prijs.

De beste makelaar in Rotterdam vinden

Om de perfecte makelaar in Rotterdam te vinden, is het van belang om rekening te houden met de volgende zaken: • Ervaring: de beste makelaar heeft ruime ervaring en een bewezen staat van dienst; • Tarieven: houd rekening met de courtage en eventuele bijkomende kosten; • Communicatie: een goede makelaar is goed bereikbaar, duidelijk en kan jouw wensen begrijpen; • Specialisatie: kies voor een makelaar met ervaring in het type transactie dat jij wilt (aankoop, verkoop, verhuur, taxatie). Door de tijd te nemen om offertes van verschillende makelaarskantoren in Rotterdam te vergelijken, zul je tot een weloverwogen keuze komen en de makelaar vinden die jouw belangen het beste kan behartigen.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte makelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste makelaars in Rotterdam.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste makelaars in Rotterdam

We laten de beste makelaars zien die actief zijn in Rotterdam. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke makelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen makelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de makelaars die je het meest aanspreken. De meeste makelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste makelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste makelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een makelaar in Rotterdam?

Een makelaar kost gemiddeld tussen de Een makelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een makelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over makelaars in Rotterdam of wil je meer te weten komen over hun diensten? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over de verschillende makelaars.

Hoe kies ik een betrouwbare makelaar?

De beste makelaar Rotterdam?

Wat kost een makelaar in Rotterdam?

Wat doet een makelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar in Rotterdam?

Wat kost een verkoopmakelaar in Rotterdam?

Wat kost een taxatie in Rotterdam?

Onze makelaars beschikken over de volgende keurmerken

Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs

De NVM, ofwel Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs, is misschien wel de meest bekende brancheorganisatie in de vastgoedsector. Met een lange geschiedenis en een breed netwerk van aangesloten makelaars, heeft de NVM een solide reputatie in de branche. Maar wat maakt NVM zo uniek? Nou, het gaat allemaal om hun focus op betrouwbaarheid en ethiek. De NVM hanteert strenge toelatingseisen en kwaliteitscontroles voor hun leden, en moedigt hen aan om de hoogste professionele en ethische normen te handhaven. Daarnaast heeft NVM ook een enorm databestand van vastgoedtransacties, waardoor hun makelaars goed geïnformeerd en competitief blijven in de markt.
Lees meer...

VBO Makelaars

VBO is een actieve en toegankelijke brancheorganisatie voor zelfstandig werkende makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals, die het belang van de consument voorop stelt. VBO biedt haar leden educatie, juridische ondersteuning en marketingondersteuning. VBO-makelaars zijn gebonden aan strenge kwaliteitsnormen en gedragsregels. Voor jou als consument biedt dit de garantie van een betrouwbare en deskundige makelaar.
Lees meer...

VastgoedCert

VastgoedCert is een onafhankelijk certificeringsinstituut voor makelaars en taxateurs. In 2004 is deze organisatie opgericht om de kwaliteit van vastgoedmakelaars te waarborgen na het wegvallen van de wettelijke beëdigingsplicht. De rol van VastgoedCert is om ervoor te zorgen dat de professionals in de vastgoedbranche aan een bepaalde norm voldoen. VastgoedCert heeft daarom een sterke focus op certificering en regulering. Alle leden van VastgoedCert moeten een rigoureus examenproces doorstaan om te bewijzen dat ze de nodige competenties bezitten. Daarnaast moeten de leden voortdurend hun kennis en vaardigheden bijwerken via verplichte bijscholing. Dus, als je iemand tegenkomt met een VastgoedCert-certificering, kun je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een gekwalificeerde en bekwame professional in de vastgoedbranche.
Lees meer...

Nederlands Woning Waarde Instituut

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie-instituut, dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van taxatierapporten van woningen waarborgt. Wat NWWI onderscheidend maakt, is hun specifieke focus op woningtaxaties. Een NWWI-taxatie is niet verplicht, maar kan een extra garantie bieden dat je een objectieve en betrouwbare taxatie van je woning krijgt. Mocht je bijvoorbeeld een hypotheek nodig hebben, kan een gevalideerd taxatierapport van het NWWI verplicht worden gesteld door jouw hypotheekverstrekker.
Lees meer...

.

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...