trustoo.nl logo.pngde beste Verhuisbedrijven
Kies uit +500 top VerhuisbedrijvenKies uit +500 Verhuisbedrijven in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Verhuisbedrijven in Almere

Sortering:
Resultaat 1-10 van 15 verhuisbedrijven in Almere. Het meest complete overzicht. Verhuizen zoals u dat wilt met de beste verhuisbedrijven in uw regio.

In Almere kunt u een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisbedrijven regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten van verhuizen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal:

• Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning.
• Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand.
• Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar Nederland van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel.

In Almere hebben wij 15 goede verhuisbedrijven gevonden. De verhuizers in Almere hebben een gemiddelde Trustoo-score van 8.6. Welke verhuizer u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verhuizen van uw inboedel. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de verhuizers vergelijken en de verhuizer kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual7
1. Blokland Verhuizingen
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,4
place
Antennestraat 72, Almere

Ons doel bij Blokland Verhuizingen is om de verhuisstress geheel bij u weg te nemen en om er voor te zorgen dat u de verhuizing van uw oude naar uw nieuwe woning met plezier zult beleven. Vanaf het moment dat wij langs komen om u een goede inschatting te geven van de kosten tot de daadwerkelijke verhuizing willen we u het gevoel geven dat u alles aan ons over kan laten. U zult bij ons ook nooit voor financiële verrassingen komen te staan. Het bedrag in de offerte is dan ook het bedrag wat u uiteindelijk betaald, ongeacht of wij langer bezig zijn met verhuizen dan we tijdens de offerte opname hebben ingeschat.

Wij zijn een jong verhuisbedrijf maar ons team beschikt toch al over meer dan 20 jaar ervaring in de verhuisbranche. U kunt er dus op rekenen dat de verhuizing van uw persoonlijke spullen bij ons vaste team van professionele verhuizers in zeer goede handen is. Het is onze hoogste prioriteit om uw verhuizing netjes, snel en schadevrij uit te voeren.
Naast reguliere verhuizingen in Almere en omgeving leveren wij ook een aantal specialistische diensten. Een aantal hiervan is piano- en vleugeltransport, bijzonder vervoer, het aanbieden van opslag voor uw inboedel, het verhuren van een verhuislift en het in- en uitpakken van uw kunst en servies. Uiteraard kunt u ons voor elk speciaal of bijzonder verzoek m.b.t. verhuizen, opslag of vervoer even contacten. Dus als u op zoek bent naar een goed verhuisbedrijf met professionele verhuizers Almere en omstreken dan bent u bij ons aan het juiste adres.
...

placeAntennestraat 72, 1322 AS, Almere
grade75 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5
4. Top Movers Holwerda Verhuizingen
8,4
place
De Steiger 139, Almere

Holwerda Bedrijfsverhuizingen
Bedrijfsverhuizingen zijn complexe projecten waarbij veel verschillende taken op het programma staan. Bij ons is alles mogelijk. En als PPV gecertificeerd verhuisbedrijf weet Holwerda Top Movers elke uitdaging tot een goed einde te brengen. Met 100 jaar bewezen ervaring kijken wij nergens meer van op.


Bedrijfsverhuizingen op maat
Geen bedrijfsverhuizing is hetzelfde, alles is maatwerk. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wij stellen op basis van onze ervaring een passend verhuisplan op. Het is goed om te weten dat we u kunnen ondersteunen bij alle onderdelen binnen het verhuisproces, inclusief de voorbereiding, het inpakken, het monteren en demonteren van meubelen en apparatuur, laden en lossen. Extra service of niet: Holwerda Top Movers regelt de zakelijke verhuizing precies zoals u wilt.

Verzekerd van een goede voortgang
Wij begrijpen dat een verhuizing behoorlijk storend kan zijn voor het werkproces. Dat kan u omzet kosten. Juist om werkplekken zo lang mogelijk operationeel te kunnen houden werken we bij Holwerda Top Movers alleen met gekwalificeerde en ervaren professionals. De voorman en zijn team staan het hele project 24/7 voor u klaar en doen er alles aan om het beste resultaat te realiseren voor uw organisatie.
...

placeDe Steiger 139, 1351 AM, Almere
grade55 beoordelingen
timelapse28 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual1
6. Zelfopslag Almere
8,2
place
Koningsbeltweg 74, Almere


Bereikbaarheid
Zelfopslag Almere is gelegen op het industrieterrein Sallandsekant aan de Koningsbeltweg 78 direct grenzend aan de A6.

Veiligheid
U ontvangt een persoonlijke toegangsdruppel, welke u 7 dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang verschaft tot uw eigen opslagruimte. Camera’s in en om ons pand zorgen voor permanente bewaking. Ook worden er door ons regelmatig veiligheidscontroles uitgevoerd.

Flexibiliteit
Zelfopslag Almere biedt ruimtes op maat voor een periode vanaf 1 week van 3 m2 tot en met 80 m2 of meer op aanvraag. Wij hanteren flexibele huurcontracten met een opzegtermijn van twee weken. Uw opslagruimte is uiteraard verwarmd en geventileerd.

Klantenservice
De aanwezige manager zoekt voor u de ruimte die voldoet aan uw opslagbehoefte en adviseert bij de huur van de opslagruimte. Mocht u hulp nodig hebben met het indelen van uw ruimte, dan kunnen wij met al onze ervaring u wellicht adviseren en zo nodig een handje helpen.

Pakketservice
Zelfopslag Almere neemt gratis leveringen/pakketen van leveranciers in ontvangst. Tevens kunt u gratis gebruik maken van onze aanhangwagens.

Handige producten
Bij Zelfopslag Almere kunt u terecht voor al uw verhuisdozen, rollen tape, sloten, werkhandschoenen, matras hoezen, bank hoezen, magnetische led verlichting en nog veel meer handig spullen die u kunt gebruiken tijdens uw verhuizing.

Netheid
Zelfopslag Almere biedt u schone, droge, goed verlichte en goed onderhouden opslagruimtes.

Aanbiedingen
Zo nu en dan hebben wij hele mooie aanbiedingen klik hier of hier om onze aanbiedingen te bekijken.
...

placeKoningsbeltweg 74, 1329 AK, Almere
grade49 beoordelingen
timelapse2 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf kost per uur tussen de 60,- en € 80,- Een verhuisbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100

Veelgestelde vragen

Wat doet een verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen dan kunt u uiteraard alles zelf doen maar u kunt ook kiezen voor een erkend verhuisbedrijf. De vraag is dan: wat doet een verhuisbedrijf? Allereerst zullen verhuisbedrijven kijken naar welk type vervoer het beste past bij uw verhuizing. Daarnaast kunt u een verhuisbedrijf inschakelen voor een deel of alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Denkt u dan aan het zware sjouw- en tilwerk, maar ook aan het opslaan en inventariseren van uw spullen. De meeste verhuisbedrijven doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven, organisaties en instanties.

Het juiste materieel en de juiste kennis
Naast de juiste verhuiswagen, heeft een verhuisbedrijf ook de beschikking over het juiste materieel. Vaak zijn verhuiswerkzaamheden nogal zwaar en soms zijn meubels moeilijk te verplaatsen. De medewerkers van het betreffende verhuisbedrijf zullen daarom de juiste hulpmiddelen meenemen, zoals een goederenlift. En hoewel verhuiswerk in principe niet zo moeilijk is, vraagt het wel degelijk om de juiste kennis omdat het hier verantwoordelijk werk betreft. Erkende verhuizers gaan voorzichtig om met uw meubilair en andere spullen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan is het erkende verhuisbedrijf verzekerd en krijgt u de schade vergoed.

Meer dan alleen verhuizen
U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden het verhuisbedrijf van uw keuze moet uitvoeren. Deze werkzaamheden kunnen meer bevatten dan alleen het verhuizen. Zo kunt u de meeste verhuisbedrijven ook inschakelen voor het demonteren en monteren van kasten bijvoorbeeld. Dit is vaak nodig op het moment dat kasten niet in hun geheel vervoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u een beroep op het verhuisbedrijf doen om uw glaswerk in te pakken en andere kwetsbare spullen.

Voor een goede prijs-kwaliteitvergelijking tussen verschillende verhuisbedrijven vraagt u het beste 4 offertes op.
Lees meer...

Wat kost een verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen en hiervoor een verhuisbedrijf wilt inschakelen, dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een verhuisbedrijf? Dit is sterk afhankelijk van welke werkzaamheden u aan het verhuisbedrijf uitbesteedt. Is dit bijvoorbeeld de complete verhuizing of een deel ervan? Ook is het van invloed of u voor een erkend of niet erkend verhuisbedrijf kiest. Voor een erkend verhuisbedrijf betaalt u gemiddeld € 1350,- en voor een niet erkend verhuisbedrijf € 590,-. Dit, op basis van een huishouden dat bestaat uit 3 personen.

Werkzaamheden verhuisbedrijf
Naast of u een deel of de gehele verhuizing uitbesteedt, kunt u eveneens de keuze maken voor aanvullende werkzaamheden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het inpakken van kwetsbare spullen, zoals glaswerk. Daarnaast kunt u het verhuisbedrijf vragen om kasten die niet compleet vervoerd kunnen worden te demonteren en te monteren. Uiteraard geldt dit ook voor ander meubilair. Indien de mogelijkheid hiervoor is, zal het verhuisbedrijf voor het vervoeren van complete meubelstukken ook een goederenlift in kunnen zetten.

Verzekering bij schade
Besluit u om zelf te verhuizen dan loopt u het risico op schade. Dit risico is er weliswaar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt, zij het dat de kans hierop kleiner is. Bij verhuisbedrijven werken immers professionals die dagelijks met verhuiswerkzaamheden bezig zijn. Mocht het verhuisbedrijf toch schade veroorzaken, dan is het hiervoor verzekerd. U krijgt dan van de verzekering van het verhuisbedrijf de schade vergoed. Om de keuze te maken voor een verhuisbedrijf dat bij uw wensen past, raden wij u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Het beste verhuisbedrijf?

Het vinden van het juiste verhuisbedrijf is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verhuisbedrijven voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste verhuisbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.100 verhuizers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Particulier of zakelijk? Werken ze internationaal?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een Erkende Verhuizer?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verhuisbedrijven in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERHUISBEDRIJVEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verhuizers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verhuisbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verhuizer gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verhuisbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
heeft branchekeurmerk verhuizer

Er is een brancheorganisatie voor verhuizers die een branchekeurmerk uitgeven. De verhuizer krijgt dit als deze voldoet aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Regelmatig wordt getoetst of ze nog voldoet aan de eisen. U kunt dus zeker zijn van een bepaalde kwaliteit wanneer u verhuist met verhuizer met het branchekeurmerk.
Lees meer...

heeft branchekeurmerk project verhuizer

Branchekeurmerk project verhuizer omvat een geheel van objectieve en onafhankelijk gecontroleerde eisen. Hierdoor bent u verzekerd van value for money bij alles wat te maken heeft met de zakelijke verhuizing: pro-activiteit, service, verzekeringen, garanties, en veiligheid.
Lees meer...

NIWO

Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de NIWO Eurovergunning. Dit geldt ook voor Verhuisbedrijven, dus belangrijk dat het bedrijf dat u kiest deze vergunning heeft. De vergunningplicht geldt voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Met een inboedelverhuizing zit u daar al snel aan. Niet alleen vrachtauto's, maar ook bestelauto's zijn vanwege hun laadvermogen in veel gevallen vergunningplichtig.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon