Vind een top 10 Schoonmaakbedrijf in Almere

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Bekijk meer
Plaats
schoonmaakbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Schoonmaakbedrijven in Almere

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 schoonmaakbedrijven in Almere. Het meest complete overzicht. Een grondige schoonmaak met de beste schoonmaakbedrijven in uw regio.

In Almere kunt u een schoonmaakbedrijf inhuren voor de schoonmaak van uw bedrijf, woning, kantoor, school of ander pand. De specifieke werkzaamheden worden vaak in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Daarbij geeft u aan wat er schoongemaakt moet worden en welke punten extra aandacht nodig hebben. Er zijn een aantal schoonmaakdiensten die vaak voorkomen.

• Algemene schoonmaak: bij een algemene schoonmaak worden werkzaamheden gedaan die vaak voorkomen, zoals het legen van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen, stofzuigen en dweilen.
• Vloeronderhoud en reiniging: vloeronderhoud is een specialisme. De verschillende vloeren vragen om een verschillende reiniging of onderhoudsmethode. Regelmatig vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloer of tapijt.
• Glazenwasser: een glazenwasser zal uw ramen wassen en vaak ook uw kozijnen schoonmaken. Regelmatig glazenwassen zorgt voor glanzende en streeploos schone ramen die de uitstraling van uw bedrijf of woning ten goede komt.

In Almere hebben wij 10 goede schoonmaakbedrijven gevonden. De schoonmaakbedrijven in Almere hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.4. Welk schoonmaakbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de schoonmaak van uw bedrijf of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de schoonmakers vergelijken en het schoonmaakbedrijf kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste schoonmaakbedrijven aan te vragen
Safir Schoonmaak.jpg
5
5. Safir Schoonmaak
Reageert snel
Altijd de scherpste prijs
8,7 (2)

Kies voor een Eco-vriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam,

Een schoonmaakbedrijf in Amsterdam dat biologisch en Eco-vriendelijk te werk gaat? Dan bent u bij Safir Schoonmaak aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat veel bedrijven en instellingen zoals scholen en kinderdagverblijven behoefte hebben aan een juiste manier van schoonmaakwerkzaamheden. Vooral op laatstgenoemde locaties is het van groot belang dat er met de juiste middelen wordt gewerkt. Door biologische schoonmaakmiddelen in te zetten met Eco-certificaat zorgen wij ervoor dat kinderen, scholieren maar ook personeel van bedrijven in een prettige omgeving verblijven. Door dit soort middelen te gebruiken voorkomen wij last van de luchtwegen en helpen wij allergische reacties tegen te gaan. Wel zo prettig en gezond! Safir Schoonmaak bedient in de regio van Amsterdam voornamelijk de zakelijke markt en verschillende instellingen. Zo zijn scholen, kinderdagverblijven en kantoren graag geziene klanten. Uiteraard werken wij ook voor verschillende overheidsinstellingen en Verenigingen van Eigenaren (VVE). Op deze manier doen wij ervaring op bij verschillende partijen en nemen deze ervaring uiteraard mee naar al onze volgende schoonmaakklussen en opdrachten. Op deze manier zijn wij uitgegroeid tot veelzijdig schoonmaakbedrijf in Amsterdam.
Werken met de juiste apparaten als schoonmaakbedrijf Amsterdam
Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam werken wij niet alleen met de juiste schoonmaakmiddelen, maar uiteraard gebruiken wij ook het beste apparatuur. Zo vinden wij het van belang dat er goed wordt schoongemaakt en niet dat de bacteriën als het ware worden verspreid. Hoewel veel schoonmakers gebruik maken van een dweil of mop, is Safir Schoonmaak daar geen voorstander van. Een dweil of mop vormt vaak een verzamelplaats van bacteriën en ander vuiligheid zoals haren. Dit zijn natuurlijk zaken die je liever niet over de oppervlakte gaat verspreiden, maar daadwerkelijk verwijderen wil. Daarom gebruikt Safir Schoonmaak bij u op locatie geen dweil of mop, maar werken wij met een Floorcleaner. Een elektrisch aangedreven schoonmaakapparaat die volledig de dweil of mop kan vervangen. Door gebruik te maken van de Floorcleaner zal uw vloer goed worden gereinigd.
Hierom kiest u Safir Schoonmaak Amsterdam

Betrouwbaar
Afspraak = afspraak

Veelzijdig
Wij staan open voor iedere opdracht

Biologisch
Veilige schoonmaakmiddelen

Eco-vriendelijk
Met liefde voor het milieu

Blinkend schoon
Pas tevreden wanneer u tevreden bent

Floorcleaner
Professioneel apparatuur
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Almere
2 beoordelingen
1 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste schoonmaakbedrijven aan te vragen
Filters
Schoonmaakbedrijf voor
Aanvrager
Afstand
Trustoo score

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf kost per uur tussen de Een schoonmaakbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schoonmaakbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

12
16
30
40

Veelgestelde vragen

Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Bedrijven, kantoren, winkels, hotels, scholen en luchthavens hebben in ieder geval één ding gemeen: er moet regelmatig schoongemaakt worden. Datzelfde geldt voor grootkeukens, industriereiniging, glas- en gevelreiniging en ga zo maar door. Hiervoor wordt doorgaans een professionele schoonmaakdienst ingehuurd maar wat doet een schoonmaakbedrijf precies? Dit is onder meer afhankelijk van de locatie waarvoor u een schoonmaakdienst wilt inschakelen en uiteraard van uw specifieke schoonmaakwensen. Zo heeft u logischerwijs andere diensten nodig voor een grootkeuken dan voor een fabrieksruimte.

VEELVOORKOMENDE SCHOONMAAKDIENSTEN
Hoewel de specifieke werkzaamheden (sterk) kunnen verschillen, zijn er verschillende schoonmaakdiensten die veel voorkomen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het legen en schoonmaken van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen en dweilen en het ontvetten en reinigen van ramen. Daarnaast behoort ook het schoonmaken van het sanitair tot de veelvoorkomende services van schoonmaakbedrijven, evenals stofzuigen. Daarbij schat het schoonmaakbedrijf in kwestie vaak zelf in welke hulpmiddelen gebruikt moeten worden. Zij dragen daarbij zelf zorg voor het onderhoud aan de schoonmaakapparatuur.

SPECIFIEKE SCHOONMAAKDIENSTEN
Naast algemene en veelvoorkomende diensten zijn er ook specifieke schoonmaakservices. Stel bijvoorbeeld dat u een fabrieksruimte heeft en uw machinepark professioneel wilt laten reinigen. Ook daarvoor kunt u een schoonmaakbedrijf inschakelen. Datzelfde geldt voor apparatuur in onder andere grootkeukens. Veel schoonmaakbedrijven vervullen daarbij ook een signaleringsfunctie als zij erachter komen dat reparaties nodig zijn. Zij melden dit dan bij de betreffende leidinggevende.

Om uzelf te verzekeren van het beste schoonmaakbedrijf voor uw onderneming of instantie vraagt u het beste 4 prijsopgaven op bij verschillende schoonmaakbedrijven.
Lees meer...

Wat kost een schoonmaakbedrijf in?

Als u een kantoor, winkel, bedrijfspand, hotel of grootkeuken in Almere heeft, dan maakt u waarschijnlijk incidenteel of regelmatig gebruik van een professioneel schoonmaakbedrijf. Datzelfde geldt voor luchthavens, overheidsgebouwen en andere ondernemingen en instanties. De vraag die vaak gesteld wordt is: wat kost een schoonmaakbedrijf u eigenlijk? Dit ligt er onder andere aan of u incidenteel een schoonmaakbedrijf wilt inschakelen of met regelmaat. Zo liggen de gemiddelde kosten voor het eenmalig schoonmaken van uw locatieruimtes tussen de € 16,- en € 30,- per uur.

SCHOONMAAKKOSTEN BIJ REGELMATIGE SERVICE
Wilt u regelmatig gebruik maken van schoonmaakdiensten, dan verschilt het gemiddelde uurloon. Kiest u bijvoorbeeld eenmaal per week voor een schoonmaakdienst, dan moet u rekening houden met een tarief tussen de € 25,- en € 30,- per uur. Bij tweemaal in de week ligt dit tarief gemiddeld tussen de € 20,- en 25,- per uur en bij driemaal in de week tussen € 18,- en € 20,- per uur. Wilt u dagelijks uw locatieruimtes laten schoonmaken dan bent u waarschijnlijk het voordeligste uit. De kosten voor viermaal per week schoonmaken liggen gemiddeld tussen de € 16,- en € 18,-.

FACTOREN DIE OP DE KOSTEN VAN INVLOED ZIJN
Behalve de regelmaat waarmee u een schoonmaakbedrijf inhuurt, is er ook een aantal andere factoren van invloed op de kosten. Zo is de soort ruimte bijvoorbeeld van invloed en datzelfde geldt voor de omvang van de werkzaamheden. Vaak gaat u voor aanvang van de schoonmaakdiensten samen met het schoonmaakbedrijf door de locatieruimtes. U geeft daarbij aan wat u schoongemaakt wilt hebben en welke punten extra aandacht behoeven. Dit kan van invloed zijn op de kosten. Vraag daarom altijd eerst 4 offertes op voordat u met een schoonmaakbedrijf in zee gaat.
Lees meer...

Het beste schoonmaakbedrijf in Almere?

Het vinden van het juiste schoonmaakbedrijf is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over schoonmaakbedrijven voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste schoonmaakbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 schoonmaakbedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Algemene schoonmaak? Glazenwassen? Vloeronderhoud?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle schoonmaakbedrijven in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE SCHOONMAAKBEDRIJVEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste schoonmaakbedrijven per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de schoonmaakbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u het schoonmaakbedrijf gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 schoonmaakbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Vereniging Schoonmaak Research

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) is het onafhankelijke platform voor professioneel schoonmaken. De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) heeft in 2015 het VSR-keurmerk geïntroduceerd. In de markt wordt het VSR-KMS regelmatig onjuist en onvolledig toegepast. Met het keurmerk laat de vereniging zien welke bedrijven het VSR-KMS juist en volledig toepassen.
Lees meer...

Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

Schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van OSB, werken volgens extra eisen op wettelijke regels. Zij hebben het OSB-Keurmerk dat kwaliteit en financiële betrouwbaarheid uitstraalt. Deze bedrijven gaan netjes om met dienstverlening, personeel en administratie. Dit herkenbare keurmerk helpt opdrachtgevers en de rest van Nederland kwaliteit bij schoonmaak- en glazenwasserbedrijven te herkennen.
Lees meer...

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met het behalen van het VCA-certificaat laten bedrijven zien dat ze kennis en ervaring hebben op het gebied van veilig en gezond werken en dat het deskundige en betrouwbare opdrachtnemers zijn.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste schoonmaakbedrijven in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste schoonmaakbedrijven
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste schoonmaakbedrijven actief in Almere.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.