Vind een top 10 Relatietherapeut in Utrecht

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 relatietherapeuten bij jou in de buurt

Ik zoek een relatietherapeut voor
Plaats
relatietherapeut.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Relatietherapeuten in Utrecht

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 relatietherapeuten in Utrecht. Het meest complete overzicht. Herstel uw relatie met de beste relatietherapie in uw regio.

In Utrecht kunt u een relatietherapeut vinden voor het herstellen van uw relatie met uw partner, echtgenoot, ouder of kind. Een goede relatietherapie staat of valt met de persoonlijke kwaliteiten en het vakgebied van de relatietherapeut:

• Koppel of echtpaar: In elke relatie zijn er soms problemen of spanningen. Veel stellen die in relatietherapie gaan, doen dat pas na een periode van problemen. Eigenlijk kunt u voor de meest uiteenlopende problemen terecht bij een relatietherapeut. Denk aan een moeizame seksuele relatie, schoonouders die de relatie onder druk zetten, een buitenechtelijke relatie die aan het licht is gekomen of simpelweg omdat de relatie niet goed verloopt.
• Gezin of ouder-kind: Wanneer conflicten in het gezin niet opgelost lijken te worden kunt u ook terecht bij een therapeut. Denk aan situaties waarbij u het gevoel heeft dat u elkaar niet begrijpt of bij een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte, echtscheiding of verlies. Een andere situatie is die van een samengesteld gezin, waarbij verschillen in opvoeding en zeggenschap over de stiefkinderen een rol spelen. In deze vorm van relatietherapie is het de bedoeling om het samengestelde gezin op de rails te krijgen met een eigen gezinscultuur.
• Individu: Bij relatieproblemen is het ook mogelijk om individueel in therapie te gaan. Bijvoorbeeld als jullie met individuele problemen kampen of moeilijk met elkaar kunnen communiceren. Individuele therapie helpt u om te reflecteren op uw eigen gedachten en gedrag en ondersteunt de zelfontwikkeling. Op deze manier kunt u kijken wat u zelf kunt doen om de relatie te verbeteren. Het komt vaak voor dat de partner na verloop van tijd bereid is een keer mee te komen en er daarna voor kiest alsnog aan relatietherapie deel te nemen.

In Utrecht hebben wij 10 goede relatietherapeuten gevonden. De therapeuten in Utrecht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de relatietherapie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende relatietherapeuten. Zo kunt u eenvoudig de relatietherapeuten vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Caroline Bun Coaching & Healing.jpg
83
TOP PRO
1. Caroline Bun Coaching & Healing
Reageert binnen 1 uur
Direct beschikbaar
10,0 (44)

Waarom coaching door ons?

Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt. We coachen al 15 jaar klanten uit heel Nederland vanuit het centraal gelegen Bussum ('t Gooi). Bij ons doorbreek je dat wat nodig is, ook dat wat tot nu toe niet is gelukt. Onze uniekheid zit behalve in onze werkwijze, in de compleetheid. We coachen met zijn tweeën, Caroline Bun en Maurice Hirschhaut. We vullen elkaar dermate aan, dat alles aspecten die jij nodig hebt in de coaching aanwezig zijn.

Door onze coaching raak je de ballast kwijt die je in de weg zit en helpen we je je naar jouw unieke zelf. Bevrijd, innerlijke rust en met heldere inzichten kom je uit onze sessies.

Elke sessie is op maat, we doen wat voor jou nodig is. Soms zijn in onze sessies niet alleen woorden nodig, maar werken we ook met speciale door Maurice gecomponeerde muziek. Dit om in het gevoel te werken.

We brengen je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. Dat geeft levenskracht en wijsheid.

Emotie coaching
We leren je hoe je voortaan het beste met je emoties en gedachten om kunt gaan. Op die manier hou je jezelf schoon. Dus heb je bijvoorbeeld last van stress, spanning, onrust, verdriet, angst of boosheid? We helpen je er vanaf, online of in onze praktijk.
Bovendien ga je weer voelen wat goed voor je is en wat niet. Zo kun je op jezelf vertrouwen en dichtbij jezelf blijven. Het helpt je om met onzekerheden om te gaan en maakt het makkelijker om keuzes te maken.

Burn-out herstel
Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? Deze burn-out behandeling pakt de oorzaak aan van je vermoeidheid. De vermoeidheid die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. Dat kost immers veel energie. We helpen je deze emoties te verwerken en de ondermijnende gedachten los te laten. Je wordt verlost van deze energievreters. En we leren je natuurlijk ook een nieuwe manier van voelen, denken en leven.

Relatie coaching/Relatie therapie
Als je relatieproblemen hebt, valt het niet mee om dit te doorbreken. Juist omdat in een relatie persoonlijke pijnpunten gemakkelijk aan de oppervlakte komen. Wanneer daar niks mee gebeurt, gaat dit de liefde overschaduwen en ontstaan er snel frustraties. Op het moment dat het niet meer lukt om samen te praten over wat er speelt of als praten geen zin meer lijkt te hebben, is onze relatietherapie, die wordt gegeven in onze praktijk in Bussum of online, precies wat jullie nodig hebben.

Tijdens de sessies zitten we met zijn vieren. Wij, Maurice en Caroline, zijn er voor jullie allebei. We hebben jullie geluk zowel individueel als samen voor ogen. Met jullie onderzoeken we wat er werkelijk speelt. Onze sessies geven helderheid en nieuwe inzichten in wat er binnen jullie relatie aan de hand is. Vervolgens helpen we uiteraard bij wat voor ieder van jullie nodig is om je beter te voelen.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Utrecht
44 beoordelingen
Relatietherapie de Ronde Venen.jpg
4
2. Relatietherapie de Ronde Venen
Reageert snel
Zes dagen per week geopend!
8,5 (1)

"Elke relatie is een weerspiegeling van de relatie met jezelf! Relatietherapie bestaat dus niet slechts uit het werken aan de relatie. Het gaat verder dan dat! Het gaat ook om het werken aan de relatie met jezelf. Je mag je partner gaan zien als de spiegel van al wat nog in jou leeft."

Vanuit bovenstaand uitgangspunt werken wij met jullie samen aan jullie relatie. Het kan zijn, dat jullie bij ons komen om jullie relatie nog mooier te maken. Maar het kan ook zijn, dat het gewoon écht niet meer goed gaat tussen jullie.

* Voel je de verbinding met je partner niet meer?
* Is één van jullie misschien vreemdgegaan?
* Zitten jullie in een relatiesleur? Is dit nou alles?
* Stroomt jullie seksleven nauwelijks meer?
* Hebben jullie veel miscommunicaties en terugkerende ruzies?
* Lijden jullie kinderen onder de spanningen en denken jullie al aan scheiden als enige oplossing?

Redenen te over om er samen met ons aan te werken. Wij hanteren een holistische werkwijze die wij combineren met reguliere EFT (Emotionally Focused Therapy ) en het gedachtegoed van de positieve oplossingsgerichte psychologie.

Cathelijn vertegenwoordigt de vrouwelijke energie gedurende de sessies en Ramon natuurlijk de mannelijke energie. Door onze unieke werkwijze en onze man-vrouw samenwerking weten wij snelle slagen te maken. Hierdoor blijven de kosten beperkt.

Wij delen, naast onze praktijk, ook een gezin en een fijne relatie. Maar geloof ons, ook wij hebben hard moeten werken aan onszelf én onze relatie. Wil je meer van ons weten? Volg ons dan op Facebook of Instagram.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Utrecht
1 beoordeling
3 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste relatietherapeuten aan te vragen
De Aanraking.jpg
1
6. De Aanraking
8,2 (1)

De Aanraking – Praktijk voor massage en psychotherapie. Je bent hier met een reden. Misschien heb je een probleem waar je eens over zou willen praten. Misschien voel je je somber en merk je dat je daarin vastzit. Misschien heb je veel spanning of pijn in je lijf. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar een manier om jezelf wat beter te leren kennen.

In mijn praktijk kun je aangeraakt worden in je lichaam en in je ziel. Door massage, door te praten, te luisteren, te zwijgen en te voelen. Het contact dat wij met elkaar hebben staat voorop. Oprechte aandacht is voor mij een onmisbaar element. Door aanrakingen kan er veel in beweging worden gebracht. Je kunt weer in contact komen met jezelf. Zeker als je het gevoel hebt jezelf in de loop van de tijd een beetje kwijt te zijn geraakt. Ook leer je de verbinding maken tussen je hoofd, je hart en je lichaam.

Misschien denk je nu wel: hu, een psycholoog die me aanraakt? Of: een masseur die praat? En zo werkt het dus niet. Als we praten, doen we alleen dat. En als ik je masseer, hoef je echt niet te praten (liever niet zelfs). De meerwaarde van het feit dat ik deze verschillende beroepen heb, zit hem in de keuze die je hebt van beiden gebruik te maken. Vaak bestaat dan een sessie uit een deel praten en het andere deel massage. Maar er zijn er ook genoeg die ervoor kiezen om alleen te praten óf om alleen gemasseerd te worden. Alles mag, niks moet!

Bij De Aanraking kun je terecht voor een holistische massage en een vierhandenmassage. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in psychotherapie en relatietherapie.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Utrecht
1 beoordeling
18 jaar in bedrijf
BelgerCoaching, ontwikkelen met power.jpg
2
7. BelgerCoaching, ontwikkelen met power
8,1 (12)

Voordat ik over mezelf begin, eerst nog even over jou. Ben jij die betrokken professional, de dertig ondertussen gepasseerd, heb je sociaal een druk leven en heb je daarnaast ook nog een baan te doen en streef jij naar:

Meer persoonlijke groei en ontwikkeling?
Meer controle, ontspanning en rust?
Meer zelfvertrouwen en regie over je leven?
Meer motivatie, inspiratie en zingeving?
Maar …

Kom je privé of zakelijk maar niet verder en mis je erkenning en waardering?
Overschrijd jij dagelijks je grenzen en zegt je lijf wel eens ‘Stop!’?
Ontbreekt het je aan zelfvertrouwen, moed of eigenwaarde?
Mis je de energie en motivatie en voel je je stuurloos?
Herkenbaar?
Zat je ongemerkt ‘ja’ te knikken of zei je ‘ja’ tegen jezelf toen de bovenstaande opsomming na ‘maar’ las? Dan ben je in goed gezelschap, ik heb die vier aspecten ook gevoeld en ervaren en ik kan me dus voorstellen hoe jij je voelt. Ik was jammer genoeg zo eigenwijs er veel te lang mee door te lopen ondanks de alarmsignalen die uit mijn directe omgeving kwamen. Ik ging gewoon door en negeerde al die goed bedoelde suggesties. Ik zou het toch gewoon zelf wel oplossen? Zoveel was er toch niet aan de hand? (Maar natuurlijk Robert ...)

Wie ben ik?
Ik ben Robert Belger, gecertificeerd NLP Coach, internationaal gecertificeerd NLP Trainer, NLP Practitioner en NLP Master Practitioner (zie onderaan deze pagina mijn curriculum vitae). Ik werkte zo’n 16 jaar in de publieke sector, waarvan de laatste jaren als teamleider. Ik volgde diverse opleidingen, leiderschapstrajecten, trainingen, workshops en persoonlijke coaching. In 2013 ging het roer in mijn leven definitief om na dat ik in een coachtraject had ontdekt wat mijn echte passie/missie is. Ik wilde als coach/trainer aan de slag om anderen beter te maken. Niet lang daarna verliet ik de publieke sector om deze droom te verwezenlijken!

Wat mij daarbij erg heeft geholpen is mijn positieve instelling: mijn glas is halfvol in plaats van halfleeg. Ik zie altijd het goede, de mogelijkheden & kansen en ik heb het geloof dat ik de dingen die ik wil ook kan bereiken. Dat is een eigenschap die me in mijn leven enorm heeft geholpen!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Utrecht
12 beoordelingen
6 jaar in bedrijf
CforChange.jpg
8. CforChange
8,0 (1)

Tijdens een coachingstraject onderzoek je wie je bent, wat je krachten zijn en waar je valkuilen liggen. Je ontdekt wie je bent en niet wie je dacht te zijn. Bij alle coachingstrajecten draait het om de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’. Hierbij is het belangrijk dat je vanuit je eigen kracht een antwoord vindt. Coaching is zinvol als je zelf iets wilt veranderen en bereid bent over jezelf te leren. Het objectief zien van jezelf is een eerste voorwaarde voor veranderen. Het vraagt van je dat je wilt nadenken over je eigen gedrag en dat je je wilt inzetten om je doelen te bereiken.

Je kunt ontdekken dat de kennis en vaardigheden die je op deze positie hebben gebracht je niet verder brengen, zowel in je carrière als privé. Vaak is het meer een kwestie van iets afleren dan iets bijleren. Om vervolgens inzichten te krijgen in wat je echt wilt en hoe je kunt veranderen. Jezelf objectief bekijken, eerlijk zijn over je kracht en valkuilen en dan de weg naar het onbekende inslaan is een sprong in het diepe.
Ik ondersteun je door het stellen van kritische vragen, je uit te dagen en een spiegel voor te houden zodat je meer zicht krijgt op wie je werkelijk bent en wat je belangrijk vindt. Vervolgens gaan we gericht aan de slag met praktijkoefeningen in je werk- en privé omgeving en kun je gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Met elke coachingsessie groeit je bewustzijn en versterk je de competenties die je wilt ontwikkelen.

De coachingsessies vinden plaats in mijn praktijk in Zeist, aan de rand van het Zeisterbos , met de mogelijkheid tot een wandeling. We beginnen met een vrijblijvende intake. Naast de kern van je vraagstelling staat het vertrouwen en het werken in een veilige omgeving centraal.

Thema’s
Welke spiegel houdt je jezelf voor of wat belemmert je?

-Ben je vastgelopen in je werk?
-Wil je je persoonlijk leiderschap uitbouwen?
-Je grenzen beter bewaken?
-Meer zelfvertrouwen krijgen
-Je emotionele blokkades ombuigen naar positiviteit en daadkracht?
-Zingeving, wat wil ik en wat kan ik ?
-Beter omgaan met de politieke context?
-Leiderschapstransitie, groei vindt plaats door transformatie
-Vanuit zelfvertrouwen en onafhankelijkheid werken en leven
-Effectieve communicatie
-Eigen groeipad creëren
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Utrecht
1 beoordeling
13 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste relatietherapeuten aan te vragen
Filters
Relatietherapeut voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een relatietherapeut?

Een relatietherapeut kost per uur tussen de Een relatietherapeut mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een relatietherapeut kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

60
100
130
170

Veelgestelde vragen

Wat doet een relatietherapeut?

Wanneer u relatieproblemen heeft, of de relatie met uw partner wilt verbeteren, kunt u een relatietherapeut inschakelen. Maar wat doet een relatietherapeut precies? Relatietherapeuten helpen stellen dichter bij elkaar te komen. Dit doen zij door gesprekken te voeren en zo uit te vinden waar de relatie verbeterd kan worden. Soms hebben relatietherapeuten een opleiding in de psychologie gehad, maar dat is niet altijd het geval. Er zijn ook relatietherapeuten die een cursus in coaching hebben gevolgd en vanuit deze basis beide partners helpen.

SAMEN EEN NIEUWE START MAKEN
Een vaak gehoorde wens van stellen die een relatietherapeut inschakelen is om samen een nieuwe start te maken. Relatietherapeuten bieden hierin begeleiding. Zij kijken waar en waarom de relatie is vastgelopen en hoe deze relatie hersteld kan worden. Ook focussen relatietherapeuten zich op zaken waarop de relatie in de toekomst vast kan lopen. De oorzaken hiervan zijn vaak velerlei. Denk aan stress, ingrijpende levensgebeurtenissen en andere zaken. Hierdoor kan het aantal raakvlakken in een relatie verminderen waarmee de relatie onder druk komt te staan.

WANNEER EEN RELATIETHERAPEUT INSCHAKELEN?
Zodra een relatie is vastgelopen, is het raadzaam een relatietherapeut te raadplegen. Vooral wanneer stellen er zelf niet meer uitkomen. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van ontrouw, of omdat de partners uit elkaar gegroeid zijn. Relatietherapeuten verdiepen zich niet alleen in de relatie zelf, maar ook in de karaktereigenschappen van de betreffende partners. Door hierin inzicht te verschaffen, kan er structureel aan verbetering worden gewerkt. Communicatieproblemen kunnen zo doorbroken worden en ook draagt een relatietherapeut methoden aan die hierbij gebruikt kunnen worden.

Wilt u ook een relatietherapeut inschakelen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op en vind zo de relatietherapeut die perfect bij u past.
Lees meer...

Wat is relatietherapie?

Op het moment dat u lijkt te zijn vastgelopen in uw relatie kunt u een relatietherapeut in de arm nemen. Maar wat is relatietherapie eigenlijk? Relatietherapie wordt ook wel systeem- of gezinstherapie genoemd. Het is een therapievorm die als doel heeft de relatie tussen twee partners te verbeteren of de relaties binnen een gezin. Men kiest doorgaans voor relatietherapie als de problemen ernstig zijn en/of wanneer er onvoldoende draagkracht meer is onder één of meerdere gezinsleden. Een relatietherapeut kan u in dergelijke situaties ondersteuning bieden door naar een oplossing te zoeken.

WANNEER IS RELATIETHERAPIE NODIG?
Vaak twijfelen mensen of ze een relatietherapeut moeten inschakelen. Dit komt onder andere doordat er geen eenduidige definitie is van een gezonde relatie. Toch zijn er wel gevoelens die erop kunnen duiden dat relatietherapie gewenst is. Bijvoorbeeld als u zich structureel onbegrepen voelt door uw partner of wanneer u liever alleen bent dan samen. Als u liever uw emoties deelt met een vriend(in) of een familielid in plaats van met uw partner is dit vaak ook een reden om in relatietherapie te gaan. Datzelfde geldt voor als u snel door uw partner geïrriteerd raakt en vaak ruzie heeft.

DE DUUR VAN RELATIETHERAPIE
Hoelang relatietherapie duurt verschilt per situatie en is afhankelijk van meerdere factoren. Onder meer van hoe groot het probleem is, maar ook van hoeveel energie u wilt steken in een oplossing. Daarbij is het belangrijk om een relatietherapeut te kiezen waar u beide – of als gezin – een goed gevoel bij heeft. Om die reden raden wij u aan om altijd meerdere offertes op te vragen van verschillende relatietherapeuten.
Lees meer...

Wat kost een relatietherapeut?

Stel, u besluit om samen met uw partner in relatietherapie te gaan. Of misschien overweegt u gezinstherapie? De vraag die veel mensen hebben is: wat kost een relatietherapeut? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is vooral de duur van de sessie van invloed op de kosten. Voor een sessie van 45 tot 60 minuten betaalt u gemiddeld tussen de € 95,- en € 115,- per sessie. Voor een sessie van 75 tot 90 minuten moet u rekening houden met € 135,- tot € 155,- per sessie.

DUUR VAN EEN SESSIE
Of u een sessie van een uur nodig heeft of een langere sessie van anderhalf uur, is afhankelijk van uw voorkeur. Daarnaast speelt ook het aanbod van de betreffende relatietherapeut een rol en wat hij of zij hierin adviseert. Bij sommige relatietherapeuten krijgt u een korting wanneer u direct meerdere sessies wilt inplannen. Ook bieden veel relatietherapeuten de mogelijkheid om buiten kantoortijden een sessie in te plannen. Vaak betaalt u hiervoor een toeslag bovenop het reguliere tarief. Gemiddeld rekenen relatietherapeuten hiervoor € 20,- extra per sessie.

RELATIETHERAPIE BETAALT ZICHZELF TERUG
Investeren in een relatietherapeut die bij u past betaalt zichzelf terug. Hou er wel rekening mee dat u de kosten doorgaans niet vergoed krijgt door uw zorgverzekering. In sommige gevallen wordt slechts een klein gedeelte van de sessies vergoed. Daarom is het verstandig om circa 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende relatietherapeuten. Naast de kosten is het daarbij nogmaals belangrijk om te vergelijken met welke relatietherapeut u de beste klik heeft.
Lees meer...

De beste relatietherapeut?

Het vinden van de juiste relatietherapeut is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over relatietherapeuten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste relatietherapeut is voor u en uw partner of gezin.

Er zijn in Nederland duizenden relatietherapeuten actief met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste relatietherapeut is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Relatietherapie met uw partner of voor ouder en kind?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een gecertificeerde relatietherapeut?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle relatietherapeuten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE RELATIETHERAPEUTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste relatietherapeuten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de therapeuten voor uw relatie selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de relatietherapeut gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 relatietherapeuten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor de relatietherapie.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

Emotionally Focused Therapy

EFT is een relatietherapie, ontwikkeld door dr. Sue Johnson in Canada. Zij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar echtparen en heeft gezocht naar een effectieve manier om de verbinding te herstellen of te verbeteren. Inmiddels is EFT de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief.
Lees meer...

European Certificate of Psychotherapy

Het European Certificate of Psychotherapy (ECP) wordt verleend door de European Association for Psychotherapy (EAP). Doel van de EAP is een Europese standaard voor de Psychotherapist European Registered®.
Lees meer...

Algemene Beroepsvereniging voor Counselling

De ABvC staat voor het uitdragen van een efficiente en effectieve vorm van psychosociale hulpverlening met een kwaliteitskeurmerk. De ABvC heeft de professionalisering van counselling in Nederland tot haar speerpunt gemaakt.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste relatietherapeuten in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste relatietherapeuten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste relatietherapeuten actief in Utrecht.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.