Vind een top 10 Relatietherapeut in Haarlem

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 relatietherapeuten bij jou in de buurt

Ik zoek een relatietherapeut voor
Plaats
relatietherapeut.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Relatietherapeuten in Haarlem

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 relatietherapeuten in Haarlem. Het meest complete overzicht. Herstel uw relatie met de beste relatietherapie in uw regio.

In Haarlem kunt u een relatietherapeut vinden voor het herstellen van uw relatie met uw partner, echtgenoot, ouder of kind. Een goede relatietherapie staat of valt met de persoonlijke kwaliteiten en het vakgebied van de relatietherapeut:

• Koppel of echtpaar: In elke relatie zijn er soms problemen of spanningen. Veel stellen die in relatietherapie gaan, doen dat pas na een periode van problemen. Eigenlijk kunt u voor de meest uiteenlopende problemen terecht bij een relatietherapeut. Denk aan een moeizame seksuele relatie, schoonouders die de relatie onder druk zetten, een buitenechtelijke relatie die aan het licht is gekomen of simpelweg omdat de relatie niet goed verloopt.
• Gezin of ouder-kind: Wanneer conflicten in het gezin niet opgelost lijken te worden kunt u ook terecht bij een therapeut. Denk aan situaties waarbij u het gevoel heeft dat u elkaar niet begrijpt of bij een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte, echtscheiding of verlies. Een andere situatie is die van een samengesteld gezin, waarbij verschillen in opvoeding en zeggenschap over de stiefkinderen een rol spelen. In deze vorm van relatietherapie is het de bedoeling om het samengestelde gezin op de rails te krijgen met een eigen gezinscultuur.
• Individu: Bij relatieproblemen is het ook mogelijk om individueel in therapie te gaan. Bijvoorbeeld als jullie met individuele problemen kampen of moeilijk met elkaar kunnen communiceren. Individuele therapie helpt u om te reflecteren op uw eigen gedachten en gedrag en ondersteunt de zelfontwikkeling. Op deze manier kunt u kijken wat u zelf kunt doen om de relatie te verbeteren. Het komt vaak voor dat de partner na verloop van tijd bereid is een keer mee te komen en er daarna voor kiest alsnog aan relatietherapie deel te nemen.

In Haarlem hebben wij 10 goede relatietherapeuten gevonden. De therapeuten in Haarlem hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.2. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de relatietherapie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende relatietherapeuten. Zo kunt u eenvoudig de relatietherapeuten vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Praktijk voor Kindertherapie ‘Ja, Jottem!’.jpg
1
1. Praktijk voor Kindertherapie ‘Ja, Jottem!’
8,5 (8)

Op de website van ˈJa Jottem!ˈ geef ik informatie aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar en hun ouder(s) over integratieve kindertherapie.

Ook pubers en jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 23 jaar kunnen voor hulp bij mij terecht. Meer informatie vind je op www.jongerentherapiehoofddorp.nl (aan deze website wordt momenteel hard gewerkt)

Het is best een moeilijk begrip. Ik zal op deze website zo duidelijk mogelijk antwoord geven op vragen als:

Wat is integratieve kindertherapie?
Wanneer ga je naar een kindertherapeut?
Wat houdt de behandeling in?
Klik daarvoor in de balk bovenaan deze pagina op Kinderen en/of Ouders.

PrevNext
12345
Het woord JOTTEM
De keuze voor het woord JOTTEM is spontaan ontstaan. Ik zeg zelf regelmatig ˈjottem!ˈ. Bijvoorbeeld wanneer ik iets bijzonders ontdek, iets ga doen waar ik me goed bij voel of iets heel cool vind. Eigenlijk op momenten dat ik lekker in mijn vel zit. Dat ˈjottemgevoelˈ wil ik kinderen zelf laten ontdekken en ervaren. Maar pas op: Het ˈjottemgevoelˈ is besmettelijk. Als kinderen het eenmaal hebben, dan krijgen ouders het automatisch ook!
O ja, ik heb ˈjottemˈ opgezocht in het woordenboek (Van Dale) en de betekenis luidt: ˈuitroep van enthousiasmeˈ. En dat klopt zo met mijn gevoel bij dit woord ☺!

Meer vragen?
Omdat u/je niet voor niets deze website raadpleegt, kan ik me voorstellen dat er misschien meer vragen te binnen schieten. Neem gerust contact met mij op. Dat kan via e-mail en natuurlijk ook telefonisch.
Waar en wanneer ik bereikbaar ben, staat op de pagina ˈContactˈ.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Haarlem
8 beoordelingen
14 jaar in bedrijf
Kruijff en Rijntjes.jpg
3
2. Kruijff en Rijntjes
MfN Registermediator
8,4 (18)

Wij, Kruijff en Rijntjes, gevestigd in Schagen en in Haarlem, helpen u wanneer u besloten heeft te gaan scheiden of uit elkaar wilt gaan. Wij begeleiden een echtscheiding in zijn geheel, maar begeleiding op een aantal onderdelen hiervan is ook mogelijk. Dat kan het geval zijn wanneer u al gescheiden bent en na verloop van tijd de omstandigheden wijzigen. De toen gemaakte afspraken, van bijvoorbeeld een ouderschapsplan, kunt u opnieuw vastleggen of een actuele alimentatie berekening kan worden gemaakt.

Naast onze samenwerking bij de scheidingsbegeleiding, bieden we onze specialisaties los van elkaar aan op het gebied van mediation, training en coaching. Denk daarbij aan relatietherapie, assertiviteitstraining, EMDR therapie, hulp bij burn-out klachten en loopbaanbegeleiding. Wij weten mensen weer sterk en krachtig te maken en helpen zichzelf of elkaar beter te begrijpen.

Extra aandacht is er voor de kinderen in scheidingssituaties. Als erkend kindercoach begeleiden wij (op verzoek) kinderen individueel of in een groepje tijdens en na de scheiding van hun ouders.

Alle gesprekken kunnen plaatsvinden in de sfeervolle, neutrale locaties in Schagen of Haarlem. In overleg op een andere plek afspreken behoort ook tot de mogelijkheden, echter heeft een afspraak bij u thuis niet de voorkeur.

Onlangs hebben wij een magazine uitgegeven waarin uitvoerig over onze dienstverlening wordt verteld met bijdragen van mensen die we eerder hebben mogen helpen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken!

Cinderella en Ria
...

Gratis en vrijblijvend
Waarderweg 19, Haarlem
18 beoordelingen
7 jaar in bedrijf
InnerChi - Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching.jpg
3. InnerChi - Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching
8,2 (1)

Opgeleid als psycholoog geef ik vanaf 2006 analytische therapie, psychotherapie en hypnotherapie als zelfstandig therapeut. Daarnaast verzorg ik al veel langer coaching voor individuen en bedrijven. Mijn vijfjarige opleiding tot Analisch Therapeut heb ik genoten aan het Jungiaans Instituut SUW in Nijmegen. Daarnaast ben ik afgestudeerd Bestuurskundige aan de Universiteit Twente. In 2012 heb ik mijn Masteropleiding 'Complementary, Psychosocial and Integrative Health Scienes' aan de Interuniversity College for Health and Development in Graz afgerond en mag ik me JI Dieptepsycholoog noemen.

Beroepsverenigingen
Als Analytisch Therapeut ben ik geregistreerd bij de beroepsvereniging JVATN (regnr. 07091). Als Hypnotherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH (regnr. 11013). Verder ben ik lid van de RBCZ (regnr. 403168R). Bij Vektis sta ik geregistreerd met AGB-code 90-036747 en de code voor de praktijk is 90-015442. Bij de JVATN was ik voorzitter van de commissie Bij- en Nascholing. Tenslotte ben ik aangesloten bij SCAG de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg.

Werkervaringen
Vanaf 2008 richt ik me met name op het geven van psychotherapie, hypnotherapie en coaching aan individuen in mijn praktijk in Hillegom.

Kenmerken voor mijn stijl van werken zijn:

persoonlijke diepgang
veiligheid en vertrouwen
analytisch en helder
aangaan van ‘het gesprek’
warm en betrokken
open en transparent
Voor die tijd heb ik bij diverse organisatieadviesbureaus gewerkt. Naast advies en interim management heb ik ook bij een aantal grote bedrijven leiding gegeven. Ik heb business units opgericht, reorganisaties, verandertrajecten en projecten uitgevoerd. Tijdens mijn universitaire opleiding Bestuurskunde met bedrijfskundige kopopleiding werd ingegaan op veranderingen in organisaties. In de praktijk werkt het toch anders. Mensen zijn geen modellen. Ook statistieken beschrijven veelal niet wat er aan de hand is. Dit was aanleiding voor mij om in 2001 mijn eigen bureau te beginnen en een studie Analytische Psychotherapie te volgen.

Toen ben ik me gaan richten op organisaties die intrinsiek willen verandering. Hierbij ga ik uit van de kracht van de eigen organisatie en mensen. Veelal is er wat gebeurd, waardoor deze kracht niet meer wordt gebruikt. Mijn inzet is om dat wat belemmert samen met de klant aan te pakken. Ik fungeer daarbij als een soort katalysator, soms ook als bliksemafleider. Dit doe ik als procesbegeleider, coach, adviseur of interim manager.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Haarlem
1 beoordeling
18 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste relatietherapeuten aan te vragen
Ik ben Top!.jpg
1
5. Ik ben Top!
8,1 (3)

IK BEN TOP!
Als een kind dit gevoel heeft ben ik als dyslexiebehandelaar heel tevreden. Helaas is dit niet het gevoel dat kinderen met dyslexie tijdens het lezen en spelling veelvuldig ervaren. Vaak begint in groep 3 al het besef te komen dat het lezen in vergelijking met vriendjes en vriendinnetjes niet zo gemakkelijk verloopt. In groep 4 wordt nog duidelijker dat het lezen, maar ook de spelling niet tot succeservaringen leiden. Dit kan een negatieve invloed hebben op het zelfvertrouwen en welbevinden van het kind. Daarnaast is moeite met lezen hebben vanzelfsprekend niet bevorderlijk voor de leesmotivatie. Kinderen doen niet graag iets dat zij niet goed beheersen. Veelal is dan extra ondersteuning noodzakelijk.

In de begeleiding van kinderen met lees-en spellingproblemen neemt het woordje ‘Top’ een belangrijke plaats in en wel op de volgende manier:

T = totaal, ik wil het totale kind zien en niet alleen het kind met dyslexie. Dit betekent dat ik mij niet alleen wil richten op de dingen die niet goed gaan maar juist ook op de dingen die wel goed gaan. Wie is dit kind, wat zijn de interesses van dit kind, hoe beleeft het kind school en leren. Van daaruit wil ik werken aan verbetering van de zwakke vaardigheden op lees-en spellinggebied.

O = oplossingsgericht en orthodidactisch. Samen met het kind wil ik mij richten op oplossingen. Als een kind een hele lage leesmotivatie heeft gaan wij op zoek naar een mogelijke ingang om de leesmotivatie op gang te brengen. Orthodidactisch houdt in dat er in de behandeling geen gebruik wordt gemaakt van een standaard pakket. Afstemmend op de cognitieve vaardigheden en mogelijkheden van het kind en gebruikmakend van recent wetenschappelijke inzichten maken een behandeling op maat mogelijk.

P = persoonlijke en positieve benadering. Succeservaringen staan centraal in de dyslexiebehandeling; de faalervaringen zijn immers al genoeg aan bod gekomen. In de dyslexiebehandeling wordt geprobeerd het zelfbeeld van het kind te verstevigen en het zelfvertrouwen te ontwikkelen door middel van veel positieve bekrachtiging.

Ik probeer dit vorm te geven vanuit een persoonlijke benadering van het kind waarbij het ontwikkelen van een band met het kind van grote waarde is.
...

Gratis en vrijblijvend
Vogelwaarde 46, Haarlem
3 beoordelingen
12 jaar in bedrijf
Ik-Company.jpg
2
7. Ik-Company
8,1 (2)

IK-Company, dat ben ik. Ik ben Evelien Peelen (1966). Ik studeerde af in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn studie werkte ik als communicatiemanager in het bedrijfsleven en de culturele sector, waarna ik als (eind)redacteur bij de VARA-televisie ging werken. Ook volg(de) ik veel opleidingen op het gebied van persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling. Na tien jaar ‘bij de televisie’ en vele mensen ‘ge-coached’ te hebben bij hun (eerste) media-optreden maakte ik mijn droom waar: ik wilde mijn persoonlijke en beroepsmatige ervaring en wijsheid niet alleen toepassen in medialand maar hier tevens mensen mee helpen via Ik-Company. Ik heb meerdere coachingsopleidingen en opleidingen in bewustzijnsontwikkeling gevolgd en ik ben bezig met een opleiding tot relatiecoach. Naast mijn eigen praktijk als coach ben ik tussen 2007-2015 werkzaam geweest als docent televisie bij de Hogeschool Inholland waarbij ik niet alleen lesgaf maar tevens studenten begeleidde tijdens hun studie. Tussen 2008 en 2014 heb ik als mede initiator van de film The Power of the Heart het voorrecht gehad om vele inspirerende denkers, leiders en schrijvers te mogen interviewen over de wijsheid van het hart. (zie ook http://www.ik-company.nl/ik-company-verleent-medewerking-aan-de-film-the-power-of-the-heart/ en http://www.ik-company.nl/ik-events/) In mijn praktijk werk ik als personal coach, mediacoach en als studentencoach. Op alle drie de terreinen beschik ik over vele gesprek-en coachingstechnieken, jarenlange media-ervaring en over een goed ontwikkelde intuïtie. IK-company werkt doel-en resultaatgericht. Jouw vraag staat centraal. En het antwoord volgt vanzelf als wij beiden hebben kennisgemaakt met jouw echte IK.
...

Gratis en vrijblijvend
Abel Tasmankade 2-D, Haarlem
2 beoordelingen
13 jaar in bedrijf
Psychologenpraktijk Hilst - Hoofddorp.jpg
2
9. Psychologenpraktijk Hilst - Hoofddorp
8,0 (15)

Van harte welkom bij Psycholoog Hoofddorp, fijn dat je er bent. Wanneer je ergens op vastloopt en aan jezelf wilt werken kun je op korte termijn bij ons terecht voor therapie en coaching. Wij hanteren geen wachtlijsten en onze praktijk is ook in de avonduren geopend.

Al onze therapeuten zijn enthousiaste, open en energieke mensen die de hoogste kwaliteit aan zorg leveren. Omdat wij met krachtige behandelmethoden werken zoals cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie en EMDR kun je snel de gewenste groei doormaken.

Jij staat centraal bij Psycholoog Hoofddorp
De therapeuten van Psycholoog in Hoofddorp hebben allen een groot hart voor hun cliënten. We vinden het belangrijk dat jij je écht gehoord voelt. We volgen jouw tempo waarbij jouw persoonlijke hulpvraag centraal staat in de behandeling. Het is belangrijk om te weten hoe jij je mooiste leven voor je ziet en wij stellen daar dan onze ‘psychologische gereedschapskist’ op af. De behandeling die jij krijgt is dus maatwerk en volledig op jou toegespitst. Uiteraard werken wij met wetenschappelijk bewezen behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie en EMDR. Soms zullen we je vragen om dagelijks te oefenen met nieuwe gedragingen en overtuigingen, zodat je het gewenste resultaat nog sneller zult bereiken. We vinden het belangrijk dat je persoonlijke handvatten krijgt aangereikt om zaken anders te doen, zodat je jouw gewenste pad kunt bewandelen in dit kostbare leven.
Luisteren naar je eigen behoeften
Alles draait om balans in het leven. Luisteren naar je eigen behoeften is essentieel om goed in je vel te zitten. In onze gehaaste maatschappij kun je echter onbedoeld over je eigen grenzen heen gaan. Gebeurt dat te vaak, dan eist dat zijn tol op je fysieke en mentale gezondheid. Vaak weten we wel wat er voor een goede lichamelijke gezondheid nodig is, maar sta je er wel eens bij stil dat je ook de juiste ‘voeding’ voor de geest nodig hebt? De therapeuten van Psycholoog in Hoofddorp geloven sterk dat alles wat je aandacht geeft groeit. Met andere woorden: het niet luisteren naar behoeftes is giftig. Hoe fijn zou het zijn als jij je volledige potentie kunt waarmaken? Wij helpen je om voorgoed af te reken met negatieve overtuigingen en om de focus weer te richten op datgene wat je wel wilt, zodat je kunt leven naar je persoonlijke waarden.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Haarlem
15 beoordelingen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste relatietherapeuten aan te vragen
Filters
Relatietherapeut voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een relatietherapeut?

Een relatietherapeut kost per uur tussen de Een relatietherapeut mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een relatietherapeut kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

60
100
130
170

Veelgestelde vragen

Wat doet een relatietherapeut?

Wanneer u relatieproblemen heeft, of de relatie met uw partner wilt verbeteren, kunt u een relatietherapeut inschakelen. Maar wat doet een relatietherapeut precies? Relatietherapeuten helpen stellen dichter bij elkaar te komen. Dit doen zij door gesprekken te voeren en zo uit te vinden waar de relatie verbeterd kan worden. Soms hebben relatietherapeuten een opleiding in de psychologie gehad, maar dat is niet altijd het geval. Er zijn ook relatietherapeuten die een cursus in coaching hebben gevolgd en vanuit deze basis beide partners helpen.

SAMEN EEN NIEUWE START MAKEN
Een vaak gehoorde wens van stellen die een relatietherapeut inschakelen is om samen een nieuwe start te maken. Relatietherapeuten bieden hierin begeleiding. Zij kijken waar en waarom de relatie is vastgelopen en hoe deze relatie hersteld kan worden. Ook focussen relatietherapeuten zich op zaken waarop de relatie in de toekomst vast kan lopen. De oorzaken hiervan zijn vaak velerlei. Denk aan stress, ingrijpende levensgebeurtenissen en andere zaken. Hierdoor kan het aantal raakvlakken in een relatie verminderen waarmee de relatie onder druk komt te staan.

WANNEER EEN RELATIETHERAPEUT INSCHAKELEN?
Zodra een relatie is vastgelopen, is het raadzaam een relatietherapeut te raadplegen. Vooral wanneer stellen er zelf niet meer uitkomen. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van ontrouw, of omdat de partners uit elkaar gegroeid zijn. Relatietherapeuten verdiepen zich niet alleen in de relatie zelf, maar ook in de karaktereigenschappen van de betreffende partners. Door hierin inzicht te verschaffen, kan er structureel aan verbetering worden gewerkt. Communicatieproblemen kunnen zo doorbroken worden en ook draagt een relatietherapeut methoden aan die hierbij gebruikt kunnen worden.

Wilt u ook een relatietherapeut inschakelen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op en vind zo de relatietherapeut die perfect bij u past.
Lees meer...

Wat is relatietherapie?

Op het moment dat u lijkt te zijn vastgelopen in uw relatie kunt u een relatietherapeut in de arm nemen. Maar wat is relatietherapie eigenlijk? Relatietherapie wordt ook wel systeem- of gezinstherapie genoemd. Het is een therapievorm die als doel heeft de relatie tussen twee partners te verbeteren of de relaties binnen een gezin. Men kiest doorgaans voor relatietherapie als de problemen ernstig zijn en/of wanneer er onvoldoende draagkracht meer is onder één of meerdere gezinsleden. Een relatietherapeut kan u in dergelijke situaties ondersteuning bieden door naar een oplossing te zoeken.

WANNEER IS RELATIETHERAPIE NODIG?
Vaak twijfelen mensen of ze een relatietherapeut moeten inschakelen. Dit komt onder andere doordat er geen eenduidige definitie is van een gezonde relatie. Toch zijn er wel gevoelens die erop kunnen duiden dat relatietherapie gewenst is. Bijvoorbeeld als u zich structureel onbegrepen voelt door uw partner of wanneer u liever alleen bent dan samen. Als u liever uw emoties deelt met een vriend(in) of een familielid in plaats van met uw partner is dit vaak ook een reden om in relatietherapie te gaan. Datzelfde geldt voor als u snel door uw partner geïrriteerd raakt en vaak ruzie heeft.

DE DUUR VAN RELATIETHERAPIE
Hoelang relatietherapie duurt verschilt per situatie en is afhankelijk van meerdere factoren. Onder meer van hoe groot het probleem is, maar ook van hoeveel energie u wilt steken in een oplossing. Daarbij is het belangrijk om een relatietherapeut te kiezen waar u beide – of als gezin – een goed gevoel bij heeft. Om die reden raden wij u aan om altijd meerdere offertes op te vragen van verschillende relatietherapeuten.
Lees meer...

Wat kost een relatietherapeut?

Stel, u besluit om samen met uw partner in relatietherapie te gaan. Of misschien overweegt u gezinstherapie? De vraag die veel mensen hebben is: wat kost een relatietherapeut? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is vooral de duur van de sessie van invloed op de kosten. Voor een sessie van 45 tot 60 minuten betaalt u gemiddeld tussen de € 95,- en € 115,- per sessie. Voor een sessie van 75 tot 90 minuten moet u rekening houden met € 135,- tot € 155,- per sessie.

DUUR VAN EEN SESSIE
Of u een sessie van een uur nodig heeft of een langere sessie van anderhalf uur, is afhankelijk van uw voorkeur. Daarnaast speelt ook het aanbod van de betreffende relatietherapeut een rol en wat hij of zij hierin adviseert. Bij sommige relatietherapeuten krijgt u een korting wanneer u direct meerdere sessies wilt inplannen. Ook bieden veel relatietherapeuten de mogelijkheid om buiten kantoortijden een sessie in te plannen. Vaak betaalt u hiervoor een toeslag bovenop het reguliere tarief. Gemiddeld rekenen relatietherapeuten hiervoor € 20,- extra per sessie.

RELATIETHERAPIE BETAALT ZICHZELF TERUG
Investeren in een relatietherapeut die bij u past betaalt zichzelf terug. Hou er wel rekening mee dat u de kosten doorgaans niet vergoed krijgt door uw zorgverzekering. In sommige gevallen wordt slechts een klein gedeelte van de sessies vergoed. Daarom is het verstandig om circa 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende relatietherapeuten. Naast de kosten is het daarbij nogmaals belangrijk om te vergelijken met welke relatietherapeut u de beste klik heeft.
Lees meer...

De beste relatietherapeut?

Het vinden van de juiste relatietherapeut is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over relatietherapeuten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste relatietherapeut is voor u en uw partner of gezin.

Er zijn in Nederland duizenden relatietherapeuten actief met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste relatietherapeut is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Relatietherapie met uw partner of voor ouder en kind?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een gecertificeerde relatietherapeut?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle relatietherapeuten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE RELATIETHERAPEUTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste relatietherapeuten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de therapeuten voor uw relatie selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de relatietherapeut gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 relatietherapeuten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor de relatietherapie.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste relatietherapeuten in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste relatietherapeuten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste relatietherapeuten actief in Haarlem.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.