Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Eye See You HSP|BURNOUT Therapie Tilburg

Verdilaan 26, Berkel-Enschot
13 jaar in bedrijf
8,7 (8)
Vraag een prijsopgave aan bij Eye See You HSP|BURNOUT Therapie Tilburg
Waarvoor zoek je een psycholoog?
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Eye See You HSP|BURNOUT Therapie Tilburg:
Als hooggevoelig persoon ben ik ervaringsdeskundig. Ik weet wat het is om intens te (be) leven. Ik maak bewuste keuzes in het leven vanuit mijn eigen waarden en niet vanuit wat ik denk dat de ander verwacht. Als ik achter mezelf sta, kan ik daadkrachtig zijn in mijn gevoel en kan ik genieten van de mooie kwaliteiten die hooggevoeligheid met zich mee brengt.

Levenskunst is voor mij bewust leven en keuzes maken vanuit innerlijk leiderschap. Bewust van jezelf en je hooggevoeligheid en daarin je eigen-wijze weg vinden ten opzichte van je gezin, vrienden, werk en de maatschappij. Ik geef dus levenskunstadvies aan gevoelige mensen.

Want er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Helaas zie ik veel gevoelige mensen worstelen. Ze voelen zich niet begrepen. Ze kunnen moeilijk bij zichzelf blijven en richten zich te snel op de ander. Ze denken teveel. Ze richten zich op de verhalen die gedachtenstemmen hen vertellen. Wie ze denken te zijn. Wat ze denken te willen. Hierdoor zijn ze een speelbal van gedachten en emoties.

Als psychosociaal therapeut begeleid ik mensen naar meer authenciteit en daadkracht. Om te gaan van overleven naar het leven vieren. Als doener en duizendpoot, zet ik mijn jarenlange expertise in, om gevoelige mensen te helpen op alle levensgebieden. Op maat voor jou, afgestemd op de mate waarin jij minder of juist meer vastloopt in deze maatschappij. Van lichte tot intensievere ondersteuning zoals krachtige coaching, kortdurende en oplossingsgerichte therapie en langdurige begeleiding.
Lees meer...
Diensten
Gezinstherapie
Mindfulness
EFT Therapie
Stress
Coaching
Overspannen
Verstoorde arbeidsrelatie
Burn-out
Anders
Burn-out, stress of overspannen
Loopbaan of werkgerelateerde problemen
Relatie- of gezinsproblemen
Ervaring & vakmanschap
13 jaar in bedrijf
8 beoordelingen
1 medewerkers

Reviews over Eye See You HSP|BURNOUT Therapie Tilburg
info_outline

Zeer goed8,8
starstarstarstarstar_half
NaN reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze psycholoog

Vraag een prijsopgave aan bij Eye See You HSP|BURNOUT Therapie Tilburg
Waarvoor zoek je een psycholoog?
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare psychologen in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.