Vind een top 10 Psycholoog in Waalwijk

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 psychologen bij jou in de buurt

Waarvoor zoek je een psycholoog?
Plaats
psycholoog.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Psychologen in Waalwijk

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 9 psychologen in Waalwijk. Het meest complete overzicht. Weer lekker in je vel met de beste psychologen in uw regio.

In Waalwijk kunt u een psycholoog vinden voor hulp bij angst, depressie, stress, onzekerheid of de verwerking van trauma's of andere ervaringen. De keuze voor een goede psycholoog is afhankelijk van de kwaliteit en het vakgebied van de psycholoog:

• Klinisch psycholoog: klinisch psychologen zijn gespecialiseerd in mentale en emotionele stoornissen. U kunt dan ook klinisch psychologen vinden met een specialisme in het behandelen van depressies, eetstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of bijvoorbeeld verslavingen.
• Psychotherapeut: de taak van de psychotherapeut is om psychologische ondersteuning te bieden aan het individu. De psychotherapeut kan u helpen bij dagelijkse problemen, conflicten binnen relaties of emotionele problemen die relaties bemoeilijken. Daarnaast kan een psychotherapeut helpen bij het behandelen en controleren van stress en angst.
• Coach: coaches kunnen ook psychologen zijn. Hier gaat het vooral om mensen te laten ontdekken wat hun doelen zijn en waarbij de coach helpt om dat te bereiken. De coach stemt de behandeling af op elk individu en fungeert als een adviseur.

In Waalwijk hebben wij 9 goede psychologen gevonden. De psychologen in Waalwijk hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.2. Welke psycholoog u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verwerken en behandelen van uw problemen of stoornissen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende psychologen. Zo kunt u eenvoudig de psycholoog vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
1
2. Charlotte Olsthoorn | Praktijk voor Psychologie & Natuurlijke (dier)gezondheidszorg
8,8 (23)

Met een natuurlijke levensstijl kunnen jij en je dier je fit en blij voelen. Het klinkt heel simpel, maar toch is het soms best lastig om zo’n levensstijl in te voegen in je leefpatroon. Maar dat hoeft het niet te zijn als je begint met het volgen van het advies wat jou en je dier kan helpen. De snelle veranderingen in de gezondheidswereld en de enorme hoeveelheid aan informatie op internet kunnen soms verwarring geven. Als je niet weet waar en hoe je moet beginnen en je hebt behoefte aan kennis gestoeld op een wetenschappelijke en natuurgeneeskundige achtergrond, dan kan dit platform je helpen. Zie de artikelen als een richtlijn om jezelf en/of je dier een stapje in de goede richting te helpen. Voor specifieke vragen over natuurlijke gezondheid of begeleiding kun je online of offline hulp vragen. Het is een snelle, gemakkelijke manier om jezelf of je dier te helpen zich weer helemaal goed te voelen. Zonder stress, zonder moeite, op een ontspannen manier. Ik weet hoe het is als je niet goed weet wat te doen, als je twijfelt over wat nu het beste is, maar ook hoe het is om je gehoord te voelen. Want dat is heel belangrijk: keuzes moeten wel bij jou als persoon én bij je dier passen. Samen kijken we daarom naar wat jouw hulpvraag is, wat jij belangrijk vindt en wat voor je dier het beste is. Ik hoop dat mijn platform je inspireert, motiveert en jou en je dier laat genieten van een natuurlijke levensstijl. Gezond leven in balans én genieten, dát is waar het om gaat.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Waalwijk
23 beoordelingen
5 jaar in bedrijf
11
5. Koekkoek en co psychologie
Psycholoog NIP
8,4 (1)


Koekkoek & Co werkt met volwassenen en kinderen. Zowel in onze therapieën als bij trainingen is maatwerk ons uitgangspunt.
Wij kunnen maatwerk bieden omdat onze ervaring zo divers is en omdat we onze krachten graag bundelen.

Probleemgeoriënteerd denken, vanuit het klassiek medisch denkmodel, belemmert volgens ons het veranderingsproces. Wij gaan liever uit van de kracht van mensen en geven daarom de voorkeur aan denken in oplossingen. Het duurzaam functioneren en het groeien van welbevinden van onze cliënten staat centraal en is het uitgangspunt van de behandeling. Wij werken via individuele sessies, groepssessies en trainingen of een combinatie hiervan. Voor kinderen en jongeren gebruiken we andere werkvormen. We handelen volgens de nieuwste (steeds veranderende) richtlijnen, zorgpaden en kwaliteitsstandaarden, die gelden voor de generalistische Basis GGZ.

De relatie met de cliënt staat centraal in de behandeling. Het slagen van uw traject hangt voor 80% af van de klik tussen cliënt en behandelaar. Het is vanzelfsprekend dat we daar dus aandacht voor hebben. In dit kader is het een voordeel dat we met meerderen zijn zodat we zo nodig kunnen wisselen van psycholoog. Al onze therapeuten zijn geschoold om ouders, partners, broers / zussen, leerkrachten, kortom de hele context, bij de behandeling te betrekken, waar dat nuttig is. We kijken zoveel mogelijk vanuit het systemisch perspectief.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Waalwijk
1 beoordeling
11 jaar in bedrijf
Filters
Psycholoog voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een psycholoog?

Een psycholoog kost per uur tussen de 90,- en € 120,- Een psycholoog mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een psycholoog kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

70
90
120
150
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

Vereniging EMDR Nederland

De Vereniging EMDR Nederland is in april 2003 opgericht en is voortgekomen uit het EMDR Netwerk dat sinds 1994 bestond. De Vereniging telt in januari 2021 meer dan 5.200 leden en is daarmee meteen een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland.
Lees meer...

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten

LVVP staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten. Kiest u voor een vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut die lid is van de LVVP, dan kiest u voor kwaliteit.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste psychologen in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste psychologen
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste psychologen actief in Waalwijk.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.