Trustoo logode beste Verhuisbedrijven
Kies uit +500 top VerhuisbedrijvenKies uit +500 Verhuisbedrijven in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Verhuisbedrijven in Nijmegen

Sortering:
Resultaat 1-10 van 10 verhuisbedrijven in Nijmegen. Het meest complete overzicht. Verhuizen zoals u dat wilt met de beste verhuisbedrijven in uw regio.

In Nijmegen kunt u een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisbedrijven regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten van verhuizen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal:

• Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning.
• Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand.
• Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar Nederland van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel.

In Nijmegen hebben wij 10 goede verhuisbedrijven gevonden. De verhuizers in Nijmegen hebben een gemiddelde Trustoo-score van 8.4. Welke verhuizer u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verhuizen van uw inboedel. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de verhuizers vergelijken en de verhuizer kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual6
2. C.J. van den Berg & Zn. Euromovers
8,6
place
De Vlotkampweg 64, Nijmegen

Vlug en veilig verhuisd met C.J. van den Berg & Zn. Euromovers
Als U zelf verhuist kan het goed gaan of een boel mis gaan bij uw verhuizing. Die verhuisdoos vol glaswerk die per ongeluk valt, uw antieke kast hobbelend over drempels of uw behulpzame oom die op de trap door zijn rug gaat terwijl hij uw wasmachine naar boven sjouwt. En op de verhuisdag blijkt dat er toch minder hulp komt dan u verwachtte…

Om dit te voorkomen, komen wij U graag uitleggen hoe wij een verhuizing aanpakken, zodat er zonder stress verhuisd kan worden.

Ons bezoek is gratis en vrijblijvend. De offerte wordt U per mail toegestuurd.

Ervaren verhuizers voor een vlotte gezins- of kantoorverhuizing
Wordt u al zenuwachtig bij het idee dat de volledige inboedel van uw woning of kantoor straks van de ene naar de andere locatie verplaatst wordt? Om nog maar niet te spreken van al het werk dat daaraan vooraf gaat. Bij een verhuizing komt zoveel kijken dat het moeilijk is om het overzicht te houden.

Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen en voldoende hulp komt u al een heel eind. Verhuizen is een vak, zowel bij een particuliere als een kantoorverhuizing. Naast al het hectische regelwerk gaat uw gewone leven en het werk binnen uw bedrijf ook nog door. Bespaar uzelf stress en moeite met een goede voorbereiding en de hulp van onze professionele verhuizers. Zo weet u zeker dat zowel u als uw spullen veilig op het nieuwe adres arriveren.
...

placeDe Vlotkampweg 64, 6545 AG, Nijmegen
grade8 beoordelingen
timelapse85 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5
8. Woningontruiming van den Honert
8,2
place
Werkgebied Nijmegen

Woningontruiming van den Honert

Uw specialist voor woningontruiming en verhuizing in uw eigen regio. Ruim 1.100 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Bij het woning ontruimen worden alle huisraad, inboedel, vloerbedekking door ons zorgvuldig verwijderd. Bruikbare inboedel wordt zoveel mogelijk via de goede doelen en maatschappelijke instellingen waarmee Woningontruiming van den Honert mee samenwerkt een herbestemming gegeven. Woningontruiming van den Honert maakt onderdeel uit van de landelijk organisatie Woningontruiming Regionaal B.V.

Specialist in woning ontruimen en verhuizen van groot naar klein in uw eigen regio
Woningontruiming van den Honert de specialist voor huisontruiming en verhuizing. Met meer dan 1.100 klantreviews! Het concept dat wij aanbieden voor woning ontruimen en verhuizen is uniek en een groot succes. Communicatie met de klant is daarbij belangrijk. Tijdens de ontruiming van de woning wordt u stipt op de hoogte gehouden. Vakmanschap en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Bruikbare inboedel krijgt een 2e leven en gooien wij niet weg! Woningontruiming van den Honert zorgt ervoor liever dat iemand anders er nog iets aan heeft. Het scheelt u ook nog een hoop onnodige kosten en iemand anders wordt er blij van! Wij halen uw woning leeg op een efficiënte en respectvolle manier en dat tegen redelijke prijzen!

Interesse in onze dienstverlening? Mark van den Honert maakt graag met u een afspraak om al uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen. Mark van den Honert ziet meteen of er waardevolle inboedel in de woning aanwezig is, die wellicht bij het veilinghuis aangeboden kan worden. De veilingopbrengst van de inboedel komt uiteraard ten goede aan u. Meteen na het offerte bezoek, ontvangt u alle besproken werkzaamheden via de e-mail, met een prijsvoorstel. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Akkoord met de offerte? Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming en/of de verhuizing conform afspraak uitgevoerd door Mark van den Honert en zijn medewerkers. Als er tijdens de ontruiming toch nog spullen van waarde worden gevonden, dan worden deze voor u apart gehouden. Denk hierbij ook aan spullen met voor u een hoge emotionele waarde zoals sieraden en foto's.

Iedere huisontruiming of verhuizing vraagt om een maatwerk oplossing. Woningontruiming van den Honert biedt dan ook altijd maatwerk en past zich aan aan uw wensen en die van de verhuurder of makelaar. Vanaf het moment dat u sleutels van de woning aan Woningontruiming van den Honert toevertrouwd, zorgen wij ervoor dat de woning keurig wordt opgeleverd aan u, de verhuurder of makelaar.
Woningontruiming van den Honert in uw eigen regio:
Woningontruiming Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Maastricht, Venlo, Oss, Helmond, Heerlen, Veenendaal, Tiel, Wageningen, Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Winterswijk, Geldermalsen, Uden, Veghel, Weert, Sittard, Geleen, Kerkrade, Venray, Vught, Best, Valkenswaard en alle dorpen die om deze genoemde dorpen/ steden heen liggen.
...

place
Werkgebied Nijmegen
grade11 beoordelingen
timelapse11 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf kost per uur tussen de 60,- en € 80,- Een verhuisbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100

Veelgestelde vragen

Wat doet een verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen dan kunt u uiteraard alles zelf doen maar u kunt ook kiezen voor een erkend verhuisbedrijf. De vraag is dan: wat doet een verhuisbedrijf? Allereerst zullen verhuisbedrijven kijken naar welk type vervoer het beste past bij uw verhuizing. Daarnaast kunt u een verhuisbedrijf inschakelen voor een deel of alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Denkt u dan aan het zware sjouw- en tilwerk, maar ook aan het opslaan en inventariseren van uw spullen. De meeste verhuisbedrijven doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven, organisaties en instanties.

Het juiste materieel en de juiste kennis
Naast de juiste verhuiswagen, heeft een verhuisbedrijf ook de beschikking over het juiste materieel. Vaak zijn verhuiswerkzaamheden nogal zwaar en soms zijn meubels moeilijk te verplaatsen. De medewerkers van het betreffende verhuisbedrijf zullen daarom de juiste hulpmiddelen meenemen, zoals een goederenlift. En hoewel verhuiswerk in principe niet zo moeilijk is, vraagt het wel degelijk om de juiste kennis omdat het hier verantwoordelijk werk betreft. Erkende verhuizers gaan voorzichtig om met uw meubilair en andere spullen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan is het erkende verhuisbedrijf verzekerd en krijgt u de schade vergoed.

Meer dan alleen verhuizen
U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden het verhuisbedrijf van uw keuze moet uitvoeren. Deze werkzaamheden kunnen meer bevatten dan alleen het verhuizen. Zo kunt u de meeste verhuisbedrijven ook inschakelen voor het demonteren en monteren van kasten bijvoorbeeld. Dit is vaak nodig op het moment dat kasten niet in hun geheel vervoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u een beroep op het verhuisbedrijf doen om uw glaswerk in te pakken en andere kwetsbare spullen.

Voor een goede prijs-kwaliteitvergelijking tussen verschillende verhuisbedrijven vraagt u het beste 4 offertes op.
Lees meer...

Wat kost een verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen en hiervoor een verhuisbedrijf wilt inschakelen, dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een verhuisbedrijf? Dit is sterk afhankelijk van welke werkzaamheden u aan het verhuisbedrijf uitbesteedt. Is dit bijvoorbeeld de complete verhuizing of een deel ervan? Ook is het van invloed of u voor een erkend of niet erkend verhuisbedrijf kiest. Voor een erkend verhuisbedrijf betaalt u gemiddeld € 1350,- en voor een niet erkend verhuisbedrijf € 590,-. Dit, op basis van een huishouden dat bestaat uit 3 personen.

Werkzaamheden verhuisbedrijf
Naast of u een deel of de gehele verhuizing uitbesteedt, kunt u eveneens de keuze maken voor aanvullende werkzaamheden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het inpakken van kwetsbare spullen, zoals glaswerk. Daarnaast kunt u het verhuisbedrijf vragen om kasten die niet compleet vervoerd kunnen worden te demonteren en te monteren. Uiteraard geldt dit ook voor ander meubilair. Indien de mogelijkheid hiervoor is, zal het verhuisbedrijf voor het vervoeren van complete meubelstukken ook een goederenlift in kunnen zetten.

Verzekering bij schade
Besluit u om zelf te verhuizen dan loopt u het risico op schade. Dit risico is er weliswaar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt, zij het dat de kans hierop kleiner is. Bij verhuisbedrijven werken immers professionals die dagelijks met verhuiswerkzaamheden bezig zijn. Mocht het verhuisbedrijf toch schade veroorzaken, dan is het hiervoor verzekerd. U krijgt dan van de verzekering van het verhuisbedrijf de schade vergoed. Om de keuze te maken voor een verhuisbedrijf dat bij uw wensen past, raden wij u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Het beste verhuisbedrijf?

Het vinden van het juiste verhuisbedrijf is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verhuisbedrijven voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste verhuisbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.100 verhuizers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Particulier of zakelijk? Werken ze internationaal?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een Erkende Verhuizer?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verhuisbedrijven in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERHUISBEDRIJVEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verhuizers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verhuisbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verhuizer gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verhuisbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
heeft branchekeurmerk verhuizer

Er is een brancheorganisatie voor verhuizers die een branchekeurmerk uitgeven. De verhuizer krijgt dit als deze voldoet aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Regelmatig wordt getoetst of ze nog voldoet aan de eisen. U kunt dus zeker zijn van een bepaalde kwaliteit wanneer u verhuist met verhuizer met het branchekeurmerk.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon