trustoo.nl logo.png
De beste 450+ Sloopbedrijven voor jou

Vind een top 10 Sloopbedrijf bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
sloopbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle sloopbedrijven in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 sloopbedrijven in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Totaalsloop
Asbest, verontreiniging of brandschade
Renovatiesloop

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Opdracht
Trustoo score

Beste sloopbedrijven voor sloopwerken in Nederland

Op zoek naar een betrouwbaar sloopbedrijf voor jouw sloopwerken in Nederland? Dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres. Het vinden van het juiste sloopbedrijf is belangrijk. Daarom bieden wij via ons platform de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij sloopbedrijven in Nederland. Bij Trustoo werken wij aan de hand van een samengestelde top 10, waarbij de beste en meest betrouwbare sloopbedrijven bij jou in de buurt worden getoond. Deze top 10 is samengesteld op basis van een gemiddelde score van - uit undefined beoordelingen.

Wat is een sloopbedrijf?

Sloopbedrijven zijn gespecialiseerde bedrijven die zich bezighouden met het afbreken, demonteren en verwijderen van gebouwen, constructies en andere objecten. Sloopbedrijven spelen een rol in vaak de eerste fases van bouw- en renovatieprojecten, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor het veilig en efficiënt slopen van oude structuren om ruimte te maken voor nieuwe ontwikkelingen.

Taken van sloopbedrijven

 • Sloopwerkzaamheden: het afbreken en verwijderen van gebouwen, muren, vloeren, plafonds en andere constructies. Dit kan handmatig gebeuren, met behulp van gereedschappen zoals hamers en beitels, of machinaal met behulp van zware apparatuur zoals graafmachines, bulldozers en sloopkranen.
 • Afvalbeheer: het sorteren, recyclen en afvoeren van materialen die vrijkomen tijdens het sloopproces, zoals beton, baksteen, hout, metaal en andere bouwmaterialen. Sloopbedrijven zorgen ervoor dat materialen op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden behandeld en gerecycled waar mogelijk.
 • Milieubescherming: sloopbedrijven nemen maatregelen om de impact van sloopwerkzaamheden op het milieu te minimaliseren. Dit omvat onder meer het beheersen van stof- en geluidsoverlast, het voorkomen van bodem- en waterverontreiniging en het naleven van milieuregels en voorschriften.

Vergelijk gratis vier offertes via Trustoo

Waarom kiezen voor een sloopbedrijf via Trustoo? Ten eerste bieden we jou de mogelijkheid om gratis vier offertes te ontvangen van verschillende sloopbedrijven, zodat je de mogelijkheid hebt om prijzen en services te vergelijken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar stelt je ook in staat om een weloverwogen beslissing te nemen. Bovendien zijn alle sloopbedrijven op ons platform zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de aangeboden diensten. Dus of je nu een klein sloopproject hebt of een grootschalige sloopopdracht, Trustoo helpt je altijd bij het vinden van het juiste sloopbedrijf voor jouw behoeften.

Waarom een professioneel sloopbedrijf inhuren?

Hoewel het technisch gezien mogelijk is om sommige kleine sloopwerkzaamheden binnenshuis zelf uit te voeren, is het vaak niet aan te raden om dit te doen zonder de juiste kennis, ervaring en apparatuur. Hier zijn enkele redenen waarom het inhuren van een professioneel sloopbedrijf over het algemeen de voorkeur verdient boven zelf doen:

 • Expertise en ervaring: sloopbedrijven beschikken over de nodige expertise en ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden. Ze begrijpen de complexiteit van sloopprojecten en voeren deze efficiënt en veilig uit.
 • Veiligheid: sloopwerkzaamheden kunnen gevaarlijk zijn als ze niet correct worden uitgevoerd. Een professioneel sloopbedrijf zorgt voor de veiligheid van zowel de werknemers als de omgeving door te voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en -normen.
 • Efficiëntie: door het gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur voeren sloopbedrijven sloopwerkzaamheden snel en efficiënt uit. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld voor de opdrachtgever.
 • Juiste apparatuur: sloopbedrijven beschikken over gespecialiseerde apparatuur en gereedschappen die nodig zijn voor sloopwerkzaamheden. Van zware machinerie tot precisie-instrumenten, ze hebben alles wat nodig is om het werk goed te doen.

Wat kost een sloper per uur?

De kosten voor het inhuren van een sloper variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project, de locatie en de ervaring van de sloper. Gemiddeld liggen de kosten voor het inhuren van een sloper tussen de € 25,- en € 50,- per uur. Bij Trustoo streven we ernaar om het vinden van een betrouwbaar sloopbedrijf zo eenvoudig mogelijk te maken. Door ons platform te gebruiken, heb je de mogelijkheid gratis en vrijblijvend vier offertes te ontvangen van lokale sloopbedrijven om zo eenvoudig prijzen te vergelijken. Het is belangrijk om bij het vergelijken van offertes niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van het sloopbedrijf zodat goedkoop geen duurkoop wordt.

Kies jouw sloopbedrijf via Trustoo

Wanneer je een sloopproject plant, is het belangrijk om het juiste sloopbedrijf te vinden voor een succesvolle en soepele uitvoering. Een ervaren sloopbedrijf maakt het verschil in de efficiëntie en veiligheid van je sloopwerkzaamheden. Op Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend vier offertes aan bij lokale sloopbedrijven. Zo vind je de juiste professional die past bij jouw sloopproject. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent over de kosten en factoren die invloed hebben op het sloopproces, zodat je met vertrouwen de beslissing neemt om jouw sloopwerk tot een soepel einde te brengen.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte sloopbedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste sloopbedrijven bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste sloopbedrijven bij jou in de buurt

We laten de beste sloopbedrijven zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke sloopbedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen sloopbedrijven.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de sloopbedrijven die je het meest aanspreken. De meeste sloopbedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste sloopbedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste sloopbedrijf voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een sloopbedrijf?

Een sloopbedrijf kost per m² tussen de 15,- en50,- Een sloopbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een sloopbedrijf kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

10
15
50
60

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over sloopwerken of sloopbedrijven in Nederland? Wij helpen je graag. Bekijk hieronder de meestgestelde vragen en antwoorden op deze vragen.

Wat gebeurt er met het afval na de sloop?

Wat doet een sloopbedrijf precies?

Hoe gaat een sloopbedrijf om met gevaarlijke materialen?

Hoe lang duurt een sloopproject?

Wat kost het inhuren van een sloopbedrijf in Nederland?

Hoe kies ik het juiste sloopbedrijf in Nederland voor mijn project?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...