thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Vind een top 10 Loodgieter in Tilburg

Ik zoek een loodgieter voor
Plaats
loodgietersvg

Loodgieters in Tilburg

sort
Resultaat 1-10 van 47 loodgieters in Tilburg. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Tilburg kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Tilburg hebben wij 47 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Tilburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.1. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
5. Clever Riooltechniek
8,2

Hangt er een vervelend of nare lucht in woning? Kunt u deze vreemde geur niet plaatsen en heeft u geen idee waar deze vandaan komt? Heeft u een verstopping die iedere keer terug komt? Zijn er rioolvliegjes aanwezig? Wij zijn in staat om uw riool goed en vakkundig te inspecteren. Wij kunnen zonder schade met behulp van een camera het probleem lokaliseren, waarna onze expert direct het probleem kan verhelpen. Heeft u een dergelijk vervelend probleem? Bel direct ons gratis nummer!

Komt er een nare lucht uit uw gootsteen of afvoer? Of loopt het water niet meer goed weg? De kans is groot dat dit veroorzaakt word door een verstopte gootsteen of afvoer. Dit is een heel vervelende verstopping , maar onze specialist kan deze in no time voor u verhelpen. Neem direct contact op met ons gratis nummer!

Een verstopte wasbak komt altijd ongelegen. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat het water weg vloeit via de wasbak. Als uw wasbak verstopt zit kunt u uiteraard dit zelf proberen op te lossen. Dit kunt u doen door ontstoppingsmiddel te gebruiken. Onze ervaring leert ons dat dit een tijdelijke oplossing is. Vaak maakt u meer kapot. Wilt een lange termijn oplossing schakel dan direct een expert in. Wilt u niet meer in een dergelijke situatie terecht komen bel dan direct ons gratis nummer!

Het komt helaas vaak voor dat een verstopping in het riool dieper zit. Een riool ontstoppen is een lastig karwei, wij adviseren dit niet zelf te doen. Laat dit lastige karwei over aan een specialist. Wij beschikken over de juiste middelen om het karwei vakkundig en goed uit te voeren. Doormiddel van moderne technieken kunnen wij iedere verstopping opsporen. Je hoeft tegenwoordig niet meer hele stoepen open te breken. Met behulp van een camera kan de specialist direct zien waar de verstopping zit. Zo kan hij gericht het probleem verhelpen. Deze techniek bespaart veel tijd en geld! Is uw riool verstopt? Bel direct ons gratis nummer!

Loopt het water in uw wc niet meer weg? Komt het water weer naar boven bij het doorspoelen? Neem dan direct contact met ons op. Ons loodgietersbedrijf staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar! Onze specialist zorgt er voor dat hij binnen 24uur bij u ter plaatse is. Onze specialisten beschikken over het juiste gereedschap om een verstopt wc snel en vakkundig te ontstoppen. Bel ons gratis nummer!
...

checkGratis en vrijblijvend
grade114 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
place
Ganzerikhof 35, Tilburg
8. Ad van Gurp
starEchte Installateur
7,9

No.4 production base is located in Shangjie District of Zhengzhou, Henan province with an area of 60000 square meters for the heavy-duty standard workshop. It is one of China's most important production bases for large and medium-sized crushing & grinding equipment. The workshop there mainly produces crushing& sand-making equipment, refined powder equipment and relevant auxiliary equipment.

No.3 production base is located in high-tech industrial zone of Zhenzhou, Henan province with an area of 80000 square meters. The workshop there has been up to international advanced machining technology standards, where high-end production equipment, production capacity, technological level and equipment power have taken the lead in the industry.

No.2 production base is located on Huadong Road of Shanghai Pudong New District with an area of 67000 square meters. It is an assembly & display base for high-end equipment, which integrates research, production and management. Apart from the display for a series of high-grade products, this base will also show customers our elaborate assembly work.

production base is located in Qidong, Jiangsu province with an area of 137000 square meters. The factory in Qidong mainly produces environmental protection equipment, large-scale crushing and sand-making equipment, precise micro-powder equipment and other high-tech products with internationally leading levels.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade6 beoordelingen
timelapse26 jaar in bedrijf
place
Hertogstraat 63, Tilburg
filter_list
Filters
Ik zoek een loodgieter voor
Wat moet de loodgieter doen?
Trustoo score
Afstand

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een loodgieter?

Wilt u een lekkage verhelpen, een cv-ketel laten installeren of sanitair laten aanleggen? Dan doet u een beroep op de loodgieter. Maar wat doet een loodgieter eigenlijk allemaal nog meer? Naast de installatie van cv-ketels en het aanleggen van bijvoorbeeld toiletten installeren loodgieters ook geisers, verwarmings- en koelsystemen en waterleidingen. Verder kunt u een loodgieter inschakelen voor het onderhoud en de reparatie van al deze installaties. Sommige loodgieters zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van riolering.

EEN BREED VAKGEBIED
Het is overbodig te noemen dat een loodgieter thuis is in een breed vakgebied. Ze zijn dan ook onmisbaar bij nieuwbouw, renovatie en het onderhoud van zowel woningen als bedrijfspanden. U krijgt onherroepelijk met een loodgieter te maken als u (ver)bouwt. Daarnaast behoort ook onderhoud van bestaande woningen en panden tot de werkzaamheden van de loodgieter. Een van de bekendste voorbeelden waarvoor u een loodgieter inschakelt is de installatie van de cv-ketel. Datzelfde geldt voor regelmatig onderhoud of als uw cv-ketel het begeeft. Ook dan staan loodgieters voor u klaar.

VERHELPEN VAN LEKKAGES
Vaak komen mensen voor het eerst in aanraking met een loodgieter door een lekkage. Bijvoorbeeld als de cv-ketel lekt, maar ook een lekkende douche, wastafel, waterleidingen en zelfs lekkende daken. Als u hiervoor een professionele loodgieter inschakelt is de lekkage in de meeste gevallen vrij snel verholpen. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen als u een loodgieter nodig heeft. Met 3 tot 4 offertes kunt u een weloverwogen keuze maken.
Lees meer...

Wat kost een loodgieter?

Loodgieters zijn thuis in een breed vakgebied waardoor u deze vakmensen met enige regelmaat in zult schakelen. De vraag daarbij is: wat kost een loodgieter? Hier zijn diverse factoren op van invloed. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel laten installeren of een lekkage verholpen hebben? Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat tussen de € 25,- en € 35,- ligt. Daarnaast berekenen veel loodgieters voorrijkosten van gemiddeld € 0,10 per kilometer. Ook zijn er loodgieters die een standaard voorrijtarief hanteren.

SOORT WERKZAAMHEDEN
De kosten voor een loodgieter zijn sterk afhankelijk van het soort werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld alle sanitaire voorzieningen door een loodgieter laten installeren dan is er sprake van een grote klus. Maar ook voor kleinere klussen kunt u een beroep doen op loodgieters. Denkt u dan aan het plaatsen van een douchebak bijvoorbeeld of het onderhoud van uw cv-ketel. Ook worden loodgieters regelmatig ingeschakeld als er lekkages ontstaan. Dit kunnen lekkages aan de cv-ketel zijn maar ook aan waterleidingen en lekkage van uw dak.

SPOEDKLUSSEN
In het geval van een lekkage is het vaak wenselijk dat deze snel verholpen wordt. Dan kunt u de loodgieter vragen met spoed te komen. Overbodig te noemen dat u hiervoor doorgaans een hoger tarief betaalt. Daarnaast is het meestal zo dat een klein loodgietersbedrijf minder kosten in rekening brengt dan een groot bedrijf. Verder is het raadzaam om een lokaal loodgietersbedrijf in te schakelen zodat u snel geholpen wordt en zo weinig mogelijk voorrijkkosten heeft. Vraag daarom bij voorkeur 3 tot 4 offertes op alvorens u een loodgieter inschakelt.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

double_arrowSnel en eenvoudig meerdere loodgieters vergelijken
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.