trustoo.nl logo.pngde beste Loodgieters voor jou
Kies uit +1700 top LoodgietersKies uit +1700 Loodgieters in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Loodgieters in Groningen

Sortering:
Resultaat 1-10 van 67 loodgieters in Groningen. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Groningen kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Groningen hebben wij 67 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Groningen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.0. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
2. Installatiebedrijf Joka
8,4
place
Ruischerwaard 116, Groningen

Nadat hij zijn zuster voldoende had geholpen, verhuisde de inmiddels gehuwde Geert Lanting, kort voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, naar Rijksstraatweg 92 te Haren, vanwaar hij het bedrijf voortzette onder zijn eigen naam: G.L. Lanting Centrale Verwarming.

Tijdens een autorit naar werkzaamheden in Den Haag kwam Jan Wams door een tragisch ongeval om het leven. Hij liet een zwangere vrouw en een kind na én een zaak die toch eigenlijk voortgezet moest worden. Na veel overwegingen bood Geert Lambertus Lanting, die een opleiding tot timmerman had gevolgd, aan zijn zuster te helpen om de bestaande en aangenomen werken af te handelen en ging hij, als zoon van de aannemer Klamer Lanting uit Ter-Apel, een (tijdelijk) compagnonschap aan met zijn zuster. Omdat de contacten met De Iong na het overlijden van Jan Wams verbroken waren, werd het bedrijf, dat gevestigd was in Westerveen te Harenermolen, gedurende enkele jaren voortgezet onder de naam Wams en Co.

In 1932 kwam Jan Wams in contact met Ir. De Iong, die hem aanzette tot de verwarmingstechniek. Samen bouwden ze de eerste, geheel uit plaatstaal vervaardigde, verwarmingsketels, die geschikt waren voor het stoken op kolen. Deze ketels waren ontworpen voor installaties met de z.g. natuurlijke circulatie, d.w.z. installaties zonder gebruik van een pomp en droegen de naam IOWA (de Iong en Wams).

Jan Wams werd en wordt gezien als de voorloper van het bedrijf. Hij was handig en had veel bijzondere ideeën: “wat zijn ogen zagen, konden zijn handen maken”. Zo maakte hij, naast zijn werk als smid, speeltuinartikelen en bouwde hij zelfs kleine bruggen.

De oprichter van het huidige bedrijf Lanting Technische Installaties was Geert Lambertus Lanting. Alvorens de zaak onder zijn eigen naam zelfstandig vorm te geven, ging Geert Lambertus Lanting in 1937 een compagnonschap aan met zijn zuster, die getrouwd was met de smid Jan Wams.
...

placeRuischerwaard 116, 9734 CJ, Groningen
grade2 beoordelingen
timelapse24 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon