trustoo.nl logo.pngde beste Loodgieters voor jou
Kies uit +1700 top LoodgietersKies uit +1700 Loodgieters in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Loodgieters in Utrecht

Sortering:
Resultaat 1-10 van 71 loodgieters in Utrecht. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Utrecht kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Utrecht hebben wij 71 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Utrecht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.4. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
2. CDR Techniek Loodgieter & Dakdekker
8,6
place
Mandenmakerslaan 108, Utrecht

Chris, langs gehad na een lekkage in de meterkast. Hij reageerde zeer snel en kon de volgende ochtend al langskomen.... Lees meerChris, langs gehad na een lekkage in de meterkast. Hij reageerde zeer snel en kon de volgende ochtend al langskomen. Heeft een zeer moeilijk bereikbare leiding, gegoten in beton, weten te repareren. Kortom uiterst professioneel te werk gegaan een aanrader. Lees minder

Momenteel is verduurzaming in de bouwbranche erg populair. Continu zien we ontwikkelingen en vernieuwingen op de markt. Wij houden ons ook bezig met verduurzaming, dit doen wij door het monteren van bijvoorbeeld zonneboiler- en zonnestroomsystemen. U kunt even op onze pagina verduurzamen kijken! Om onze kennis up to date te houden volgen wij dan ook vaak producttrainingen bij leveranciers.

Veilig werken in onze branche is zeer belangrijk. Zo wordt er in ons vak vaak op hoogte gewerkt en ook moeten we regelmatig een vochtige kruipruimte betreden. Dit zijn werkzaamheden die niet geheel zonder gevaar zijn, wij houden ons dan ook strikt aan de regels en voorschriften als het gaat om veilig werken. CDR Techniek is dan ook voorzien van een VCA certificering.

CDR Techniek is de specialist op het gebied van dak- en installatiewerk. Wij streven er te allen tijde naar om kwalitatief de beste installaties en daksystemen te realiseren. Service en kwaliteit zijn onze kenmerken en deze hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Ook denken wij graag klantgericht mee in oplossingen. U kunt bij ons zowel voor kleinere werkzaamheden als voor grotere projecten aankloppen. Door samenwerkingen met andere bedrijven en specialisten weet CDR Techniek ook de grotere projecten te realiseren.

ben ik via een regionaal opleidingsinstituut genaamd ROI midden Nederland begonnen met werkend leren in de bouwbranche. Mijn eerste werkzaamheden begonnen in de utiliteitbouw. Als jong assistent monteur was dit erg goed voor mijn ontwikkeling en inzicht, je ziet namelijk precies van A tot Z hoe is opgebouwd en geïnstalleerd wordt. Na deze leerschool ben ik in het particulierenwerk belandt wat ik erg leuk vond en vind. Het leuke hieraan is dat er meer uitdaging in zit en dat je vaak opzoek moet naar oplossingen. Na een aantal jaren kwam ik terecht bij een grote organisatie in Utrecht. Hier ben ik na mijn monteurstijd op de afdeling sales belandt waar ik begon als aspirant calculator en uitgroeide tot zelfstandig calculator. Hier moest ik veel begrotingen en offertes maken voor particulieren en professionele opdrachtgevers. Ook heb ik op diverse grotere bouwbeurzen gestaan om de organisatie te vertegenwoordigen en opdrachtgevers en klanten te adviseren. Mijn droom was altijd om ondernemer te worden en toen ik bij deze organisatie geen potentie en uitdaging meer zag ben ik deze droom gaan realiseren. Met als resultaat het goedlopende installatie- dakdekkersbedrijf CDR Techniek. Nu genoeg over mijzelf, zie hieronder meer informatie over CDR Techniek.
...

placeMandenmakerslaan 108, 3454 DG, Utrecht
grade133 beoordelingen
timelapse5 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon