trustoo.nl logo.png
De beste 2600+ Makelaars voor jou

Vind een top 10 Makelaar in Amsterdam

Kies het type makelaar
Plaats
makelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Makelaars in Amsterdam vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 makelaars in Amsterdam met in totaal 1835 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van 9.9. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten (244)
Verkoop van woning (225)
Koop van woning (204)
Taxatie van woning (176)
Verhuur van woning (134)
Huur van woning (132)
Bedrijfs- of zakelijk pand (96)
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Makelaar nodig voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Recente blogartikelen over makelaars
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door makelaars op Trustoo

Reviews over makelaars in Amsterdam

Onze makelaars in Amsterdam worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 21.472 reviews uit 18 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half

Makelaars in Amsterdam: vind jouw ideale makelaar

Ben je op zoek naar een professionele makelaar in Amsterdam? Dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste makelaar voor jouw specifieke situatie en wensen. In Amsterdam zijn talloze makelaarskantoren te vinden, van verkoopmakelaars en aankoopmakelaars tot verhuurmakelaars en taxateurs. In deze wonderlijke stad met zijn vele bruisende buurten, zoals De Pijp, De Jordaan, en Oud-Zuid, is het belangrijk een makelaar te kiezen met lokale expertise. Juist daarom is het verstandig vier offertes van verschillende Amsterdamse makelaars te vergelijken via Trustoo.

Wat doet een Amsterdamse makelaar voor je?

Iedere makelaar in Amsterdam heeft zijn eigen specialisaties. Afhankelijk van jouw situatie en wensen kun je kiezen voor verschillende makelaarsdiensten: • Verkoopmakelaar: helpt bij het verkopen van jouw huis, van marketing tot onderhandelingen met potentiële kopers • Aankoopmakelaar: begeleidt je bij het vinden en kopen van jouw perfecte woning, inclusief prijsonderhandeling • Verhuurmakelaar: ondersteunt bij het verhuren van jouw woning, met kennis van lokale verhuurmarkt en relevante wetgeving • Taxateur: voert professionele taxaties uit voor verschillende doeleinden, zoals verkoop, aankoop, of hypotheek

Courtage: wat zijn de kosten?

De kosten voor het inschakelen van een makelaar in Amsterdam kunnen variëren per makelaarskantoor. De courtage is meestal een percentage van de verkoop- of aankoopprijs van de woning. Bij het vergelijken van makelaars, bijvoorbeeld door het aanvragen van vier offertes via Trustoo, is het belangrijk om niet alleen te letten op de courtage, maar ook op extra kosten, diensten en ervaring van de makelaar.

Bedrijfsmakelaar: een specialist voor zakelijke klanten

Naast particuliere makelaars zijn er ook bedrijfsmakelaars die zich richten op de zakelijke markt. Deze makelaars zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van bedrijfspanden. Ook voor bedrijfsmakelaars is lokale kennis van Amsterdam essentieel om een goede dienstverlening te bieden.

Vind de beste makelaar in Amsterdam

Op zoek naar de beste makelaar in Amsterdam? Bij Trustoo helpen we je graag verder. Door vier offertes van verschillende lokale makelaars via Trustoo te vergelijken, krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kosten. Zo kun je eenvoudig de beste makelaar kiezen die past bij jouw wensen en situatie.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte makelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste makelaars in Amsterdam.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste makelaars in Amsterdam

We laten de beste makelaars zien die actief zijn in Amsterdam. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke makelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen makelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de makelaars die je het meest aanspreken. De meeste makelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste makelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste makelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een makelaar in Amsterdam?

Een makelaar kost gemiddeld tussen de Een makelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een makelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over makelaars in Amsterdam of wil je meer te weten komen over hun diensten? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over de verschillende makelaars.

Hoe kies ik een betrouwbare makelaar?

De beste makelaar Amsterdam?

Wat kost een makelaar in Amsterdam?

Wat doet een makelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Wat kost een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Wat kost een taxatie in Amsterdam?

Onze makelaars beschikken over de volgende keurmerken

Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs

De NVM, ofwel Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs, is misschien wel de meest bekende brancheorganisatie in de vastgoedsector. Met een lange geschiedenis en een breed netwerk van aangesloten makelaars, heeft de NVM een solide reputatie in de branche. Maar wat maakt NVM zo uniek? Nou, het gaat allemaal om hun focus op betrouwbaarheid en ethiek. De NVM hanteert strenge toelatingseisen en kwaliteitscontroles voor hun leden, en moedigt hen aan om de hoogste professionele en ethische normen te handhaven. Daarnaast heeft NVM ook een enorm databestand van vastgoedtransacties, waardoor hun makelaars goed geïnformeerd en competitief blijven in de markt.
Lees meer...

VBO Makelaars

VBO is een actieve en toegankelijke brancheorganisatie voor zelfstandig werkende makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals, die het belang van de consument voorop stelt. VBO biedt haar leden educatie, juridische ondersteuning en marketingondersteuning. VBO-makelaars zijn gebonden aan strenge kwaliteitsnormen en gedragsregels. Voor jou als consument biedt dit de garantie van een betrouwbare en deskundige makelaar.
Lees meer...

VastgoedCert

VastgoedCert is een onafhankelijk certificeringsinstituut voor makelaars en taxateurs. In 2004 is deze organisatie opgericht om de kwaliteit van vastgoedmakelaars te waarborgen na het wegvallen van de wettelijke beëdigingsplicht. De rol van VastgoedCert is om ervoor te zorgen dat de professionals in de vastgoedbranche aan een bepaalde norm voldoen. VastgoedCert heeft daarom een sterke focus op certificering en regulering. Alle leden van VastgoedCert moeten een rigoureus examenproces doorstaan om te bewijzen dat ze de nodige competenties bezitten. Daarnaast moeten de leden voortdurend hun kennis en vaardigheden bijwerken via verplichte bijscholing. Dus, als je iemand tegenkomt met een VastgoedCert-certificering, kun je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een gekwalificeerde en bekwame professional in de vastgoedbranche.
Lees meer...

Nederlands Woning Waarde Instituut

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie-instituut, dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van taxatierapporten van woningen waarborgt. Wat NWWI onderscheidend maakt, is hun specifieke focus op woningtaxaties. Een NWWI-taxatie is niet verplicht, maar kan een extra garantie bieden dat je een objectieve en betrouwbare taxatie van je woning krijgt. Mocht je bijvoorbeeld een hypotheek nodig hebben, kan een gevalideerd taxatierapport van het NWWI verplicht worden gesteld door jouw hypotheekverstrekker.
Lees meer...

.

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot