Vind een top 10 Boekhouder in Herten

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 boekhouders bij jou in de buurt

Ik zoek een boekhouder voor
Plaats
boekhouder.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Boekhouders in Herten

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 27 boekhouders in Herten. Het meest complete overzicht. De administratie helemaal op orde met de beste boekhouders in uw regio.

In Herten kunt u een boekhouder vinden voor de boekhouding van bedrijven, ZZP-ers of particulieren. Met de boekhouding wordt de financiële administratie bedoeld. Het doel van een boekhouder is om overzicht te krijgen en te houden in uw financiële administratie. De kosten van een boekhouder zijn afhankelijk van wat u wilt laten doen. Voorbeelden van de werkzaamheden zijn:

• Volledige boekhouding: het doen van uw financiële administratie, zoals het maken en verwerken van facturen en het regelen van de belastingaangiftes.
• Aangifte inkomstenbelasting: belastingaangifte over inkomsten uit werk en woning of indien u winst maakt in uw onderneming.
• Aangifte omzetbelasting of btw: aangifte van de btw die u hebt berekend en de btw die u kunt aftrekken.
• Opstellen jaarrekening: jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf, ook wel financieel jaarverslag genoemd.

In Herten hebben wij 27 goede boekhouders gevonden. De boekhouders of administratiekantoren in Herten hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.7. Welke boekhouder u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor een boekhouder. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende boekhouders. Zo kunt u eenvoudig de boekhouders vergelijken en de boekhouder kiezen die bij u past.
Lees meer...
63
3. E-clips Administratieve diensten 👉🏻 Virtual Assistant 👈🏻
Reageert snel
VA | Werkgebied heel Nederland
9,2 (5)

Doe jezelf eens een 👉🏻Virtual Assistant👈🏻 cadeau! Ideaal als administratieve klussen of de boekhouding jou te veel tijd of energie kosten. Of als je hier simpelweg niet zo handig in bent.

Die tijd en energie kun je dan mooi besteden aan je bedrijf, aan zaken die je wél leuk vind! En ondertussen verwerk ik jouw administratieve wensen.

❌ 𝘌-𝘤𝘭𝘪𝘱𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘻𝘰𝘳𝘨𝘵 𝙜𝙚𝙚𝙣 𝘫𝘢𝘢𝘳𝘴𝘵𝘶𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘪𝘧𝘵𝘦𝘯
🌍 𝘔𝘦𝘦𝘳 𝙞𝙣𝙛𝙤 𝙚𝙣 𝙧𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬𝙨 𝘰𝘱 𝘦-𝘤𝘭𝘪𝘱𝘴𝘢𝘥𝘮𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵𝘪𝘦.𝘯𝘭

E-clips 👉🏻Virtual Assistant👈🏻 is 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙤𝙥𝙡𝙤𝙨𝙨𝙞𝙣𝙜 als:

👉🏻 Je een ervaren ondernemer bent met té weinig uren in een dag
👉🏻 Je een starter bent, die niet weet hoe te beginnen met de administratie
👉🏻 Je administratie wel wat efficiënter kan
👉🏻 Je (digitale) administratie structuur nodig heeft
👉🏻 Je geen in- en overzicht hebt in je financiële administratie
👉🏻 Je administratieve medewerker wel wat hulp kan gebruiken
👉🏻 Je geen personeel in dienst wil nemen
👉🏻 Je geen fan bent van administratie doen
👉🏻 Je niet toe komt aan extra administratieve klussen
👉🏻 Je een creatieve geest hebt, maar cijfertjes niet jouw ding zijn
👉🏻 Je je administratie op orde wilt hebben vóórdat deze naar de boekhouder gaat
👉🏻 Je niet eeuwig achter de (financiële) feiten aan wil lopen

In het (digitaal) kennismakingsgesprek bespreken we je administratieve wensen en kijken naar de mogelijkheden. Enkele voordelen van een 👉🏻Virtual Assistant👈🏻 staan in één van de bijgevoegde foto's vermeld.

Het systeem is simpel: je koopt op voorhand een aantal uren in (dit kan al vanaf 2 uren). De gewerkte tijd wordt hierop afgeboekt. Meer uren inkopen, betekent een lager tarief per uur. Het tegoed blijft maar liefst een half jaar geldig!

Werkgebied Virtual Assistant: heel Nederland
Toch liever op locatie? Regio Weert (M-Limburg)
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Herten
5 beoordelingen
15 jaar in bedrijf
5
4. Young People | HR- & Salarisadministratie
Reageert snel
10% korting op de tarieven
8,9 (1)


Wilt u de salarisverwerking en aangiftes uitbesteden? Dan bent u bij Young People aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar.
Het gehele administratieve proces doet Young People voor u!

Heeft u geen kennis en/of eigen salaris administrateur in dienst, dan kan Young People de salarisverwerking voor u verzorgen. Bij deze dienstverlening behoudt u wel alle toegang tot salaris gerelateerde en financiële overzichten.

Van verlof tot en met declaraties: als werkgever heeft u wekelijks een flinke stroom registraties te verwerken. Goed om te weten dat Young People dit volledig voor u uit handen neemt. Mutaties in de stamgegevens worden door uw organisatie in een vastgestelde vorm en middels een vaste procedure aangeleverd. Hierbij is er sprake van een jaarkalender met sluitingsdata. Vervolgens controleert onze specialist uw mutaties op juistheid en volledigheid en toetst hij of zij de gegevens waar nodig aan arbeidsrechtelijke aspecten en fiscale regelgeving. Naast het verwerken van salaris zijn onze specialisten tevens beschikbaar voor advies en tussentijdse werkzaamheden, zoals het afhandelen van o.a. loonbeslagen, het opstellen van werkgeversverklaringen, pensioenopgave, loonaangiftes, declaratieverwerking en arbeidsovereenkomsten voor u medewerkers.
De voordelen van het uitbesteden van salarisverwerking aan Young People

Doordat u uw salarisverwerking uitbesteedt, brengt dat veel voordelen met zich mee, zoals:

Altijd up-to-date met de actuele wet- en regelgeving;
Continuïteit en kwaliteit van uw salarisadministratie;
Ook ad hoc ondersteuning mogelijk.

Wilt u meer over salarisverwerking en/of samenwerken met Young People?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Younge People en het uitbesteden van de salarisverwerking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Herten
1 beoordeling
5 jaar in bedrijf
1
7. Cijfermeester Echt
Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
8,5 (1)

CijferMeester Echt, het kantoor waar je op kunt rekenen.

CijferMeester Echt is gestart vanaf 1 Mei 2021 door Harry Denis. Van jongs af aan is hij opgegroeid onder het motto dat hard werken en altijd je best doen, jezelf de meeste voldoening en de grootste kans op resultaat geven. Door deze instelling en diverse opleidingen heeft hij meerdere financiële posities ingevuld tot op management en directie niveau bij grote beursgenoteerde bedrijven. Omdat hij nog niet goed stil kan zitten wil Harry nu deze schat aan ervaringen voor u graag inzetten Hierbij is naast de vakkennis, ook het hebben van een wederzijdse “klik” aan het begin van een traject wellicht nog veel belangrijker voor het resultaat op lange termijn. Door persoonlijke en professionele betrokkenheid kan een jarenlange vertrouwensrelatie opgebouwd worden, die een goede basis kan vormen voor het succes van uw onderneming en/of privé-situatie.

Uw wensen en dromen

Mijn voornaamste doel is om mensen daadwerkelijk te helpen bij het realiseren van hun wensen en dromen, zowel zakelijk alsook privé. Dit kan door het overnemen van administratieve verplichtingen, maar zeker ook door als sparring partner voor u te functioneren voor al vragen, en/of advies te geven op financieel, fiscaal en administratief gebied.

Persoonlijke aandacht

Voor de mensen die de administratieve verplichtingen als een last ervaren, kan ik uw complete administratie verzorgen inclusief facturatie, btw-aangifte, jaarverslag, loonaangifte, IB, Vpb enz.
Omdat ik meer wil zijn dan een administratiekantoor, wil ik graag minstens 2 keer per jaar de cijfers persoonlijk met u doorspreken, waarbij niet alleen aandacht wordt gegeven aan het verleden, maar ook de toekomstige ontwikkelingen en/of vragen van uw kant en hoe daarop ingespeeld kan worden. Ik wil een partner voor u zijn waar u ten alle tijden terecht kunt zonder dat u bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten. U krijgt boekhouder en controller in een, tegen vooraf vastgestelde boekhoudertarieven.

Niet die typische boekhouder

Ik heb mijn administratiekantoor aan huis. Hierdoor kan ik in een voor mij vertrouwde, informele omgeving werken en hoef ik geen onnodige kosten in rekening te brengen van een mooi kantoor. Bovendien krijgt u persoonlijke aandacht, daadwerkelijke betrokkenheid mijnerzijds tegen (vaste) concurrerende prijzen, behorend bij een klein administratiekantoor, maar wel met de kennis en advies van een accountantskantoor. Ik ben zeker niet de typische boekhouder, zoals men die normaal voor ogen heeft. Ik ben graag onder de mensen en zit niet alleen maar thuis achter de computer om de administraties bij te werken. Ik kom graag bij de bedrijven over de vloer of heb persoonlijk contact met mensen om zaken door te spreken, en samen te werken aan verbeteringen. Mijn ervaring is dat ik op die manier veel meer zaken zie en ik een grotere bijdrage kan leveren aan uw bedrijf dan alleen maar de statige boekhouding op papier.

Samen zijn we sterk !
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Herten
1 beoordeling
3 jaar in bedrijf
1
9. Zorgeloos Boekhouden
Reageert snel
Altijd de scherpste prijs
8,3 (3)

Ondernemen zonder de (administratieve) zorgen
Dat is onze missie bij Zorgeloos Boekhouden. Iedere ondernemer krijgt er mee te maken: belastingen, verzekeringen, facturen en andere financiële zaken. Voor wie er geen ervaring of affiniteit mee heeft, kan het bijhouden van een administratie veel tijd in beslag nemen. Tijd welke u het liefste besteed aan uw onderneming (of aan uw gezin).

Zorgeloos Boekhouden neemt deze zorgen bij u uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes geregeld wordt. Of het nu gaat om de salarisadministratie, de jaarrekening of de VPB aangifte. Bij Zorgeloos Boekhouden is jouw administratie 100% digitaal en binnen 24 uur in orde.

Digitale en Actuele Boekhouding
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van het digitaal boekhoudplatvorm van Exact Online. Door de slimme software van Exact Online kunnen wij onze processen efficiënt inrichten. Mede hierdoor zijn wij in staat om onze abonnementen tegen een scherpe prijs aan te bieden.

Uw administratie wordt realtime voor u verwerkt, maar U kunt er ook voor kiezen om uw administratie zelf bij te werken. Uiteraard krijgt u hierbij alle ondersteuning die U nodig heeft. Indien wij uw administratie verwerken, hoeft u alleen uw bonnen en facturen aan te leveren via de app. Wij zorgen ervoor dat u administratie binnen 24 uur is bijgewerkt. Zo is uw boekhouding altijd actueel.

Zorgeloos Boeken is een modern administratiekantoor
Dit betekent dat er digitaal gewerkt word.. Hierdoor is het mogelijk om uw administratie up-to-date te houden, want binnen 24 uur is uw administratie bijgewerkt. Hoe vaker u uw bonnen en facturen digitaal aanlevert, hoe actueler uw boekhouding is. Het feit dat Zorgeloos Boekhouden digitaal werkt betekent niet dat dit ten koste gaat van de persoonlijk contact momenten. Echter gaat het op deze momenten meer over uw bedrijf, dan alleen over de boekhouding. Met andere woorden: door digitaal te werken, wordt u als ondernemer beter van advies voorzien.

Snelle service en uitstekende Bereikbaarheid
Een moderne boekhouder is uiteraard ook buiten kantoortijden bereikbaar. Stelt u een vaag, dan heeft u altijd binnen 24 uur antwoord (ook in het weekend).

Zorgeloos Boekhouden is er voor u als ondernemer
Onze visie is dat een boekhouder er voor de ondernemer moet zijn, wanneer de ondernemer hem nodig heeft. Vanuit deze visie is Zorgeloos Boekhouden opgericht. Voor veel ondernemers is de boekhouding (en daarmee ook de fiscale aspecten) een noodzakelijk kwaad. In veel gevallen veroorzaakt dit behoorlijk veel stress. Deze stress (of zorgen) neemt Zorgeloos Boekhouden bij u weg.

Een voordelige boekhouder die kwaliteit levert
Zorgeloos Boekhouden is opgezet rond vaste abonnementen. Op basis van uw wensen sluit u een boekhoudpakket bij ons af. In dit boekhoudpakket zitten alle facetten waar u behoefte aan heeft. U weet dus op voorhand precies waar u voor betaald, en hoeveel u betaald.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Herten
3 beoordelingen
1 jaar in bedrijf
Filters
Boekhouder voor
Rechtsvorm
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een boekhouder?

Een boekhouder kost per uur tussen de Een boekhouder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een boekhouder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
45
75
120

Veelgestelde vragen

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder verzorgt de boekhouding van bedrijven of zelfstandigen/particulieren. Met de boekhouding wordt de financiële administratie bedoeld. Boekhouden is het verwerken van uw financiële handelen, zoals de opbrengsten, kosten, schulden en/of bezittingen van uw bedrijf of uzelf. Een goede boekhouder kan zorgdragen voor de gehele financiële administratie en heeft veel fiscale kennis. Door op de hoogte te zijn van de meest recente kennis, kan de boekhouder de financiële voordelen zo goed mogelijk benutten. De boekhouder heeft een uitgebreid pakket aan mogelijke diensten. Zo stelt de boekhouder financiële rapportages op, regelt de salarisadministratie en zorgt ervoor dat de belastingaangiftes op tijd ingediend worden.

WETTELIJK VERPLICHT
Ieder bedrijf is wettelijk verplicht om een financiële administratie te voeren met een bewaartermijn van 7 jaar. Voor particulieren geldt geen wettelijke bewaarplicht. Maar vanwege naheffingen door de belastingdienst is het verstandig om uw administratie 5 jaar te bewaren. Een boekhouder kan dus verschillende diensten uitvoeren. Zo houdt u meer tijd over (om te besteden aan uw bedrijf), weet u zeker dat de financiële cijfers kloppen, en hoeft u niet meer te stressen over financiële deadlines of bewaartermijnen.

FINANCIEEL ADVIES
Wanneer je een eigen bedrijf of een groot vermogen hebt, is het verstandig om regelmatig financieel advies in te winnen. Hoewel het niet de hoofdtaak van de boekhouder is, kan de boekhouder vaak wel financieel advies geven. Zo kan er door de boekhouder meegedacht worden en advies gegeven worden op zaken als subsidies, investeringen of andere kerncijfers.
We hebben de beste boekhouders in uw regio al voor u op een rijtje gezet. En u kunt binnen één minuut veilig en eenvoudig 4 prijsopgaven opvragen van de boekhouders die u aanspreken.
Lees meer...

Wat kost een boekhouder in Herten?

De meeste mensen en bedrijven houden zich dagelijks met heel andere dingen bezig dan boekhouden. Toch is het belangrijk dat u de financiële administratie op orde heeft, de juiste boekingen doet en het boekjaar correct afsluit. Boekhouders kunnen u daarbij helpen, maar wat kost een boekhouder? Dit is deels afhankelijk van uw specifieke wensen. Daarnaast mag een boekhouder zelf de tarieven bepalen. Doorgaans kost een boekhouder tussen de € 40,- en € 120,- per uur.

SPECIFIEKE WENSEN
Hetgeen een boekhouder precies doet kan per onderneming (of persoon) verschillen. Zo factureren veel ondernemers zelf, maar wordt de administratie aan een boekhouder uitbesteed. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van uw specifieke wensen. Moet de boekhouder bijvoorbeeld maandelijks uw financiële transacties controleren en bijhouden of eens per jaar? Daarnaast kunt u een boekhouder inschakelen om de financiële verslagen over bepaalde periodes samen te stellen. Dan moet u onder andere denken aan het jaarverslag of de jaarrekening. De manier waarop u de gegevens aan uw boekhouder verstrekt, heeft ook invloed op de kosten.

GEGEVENSVERSTREKKING
Als u de gegevens rondom uw administratie in een softwareprogramma heeft staan, dan beïnvloedt dit het tarief van uw boekhouder. Want als u de gegevens niet digitaal kunt aanleveren, dan is de boekhouder extra tijd kwijt aan het uitzoeken van al uw papieren documenten. Het is daarom de overweging waard om te investeren in eenvoudige administratiesoftware. Ook is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen alvorens u een boekhouder voor uw administratie kiest. U kunt dan onder meer vergelijken bij welke boekhouder een eventuele investering in administratiesoftware het meest loont.
We hebben de beste boekhouders in uw regio al voor u op een rijtje gezet. En u kunt binnen één minuut veilig en eenvoudig 4 prijsopgaven opvragen van de boekhouders die u aanspreken.
Lees meer...

Wat kost een boekhouder voor ZZP?

ZZP’ers kiezen er vaak voor om hun administratie uit te besteden, maar wat kost een boekhouder voor ZZP’ers? Dit is afhankelijk van de mate waarin u als ZZP’er gebruik wilt maken van de diensten van een boekhouder. Daarnaast spelen ook specifieke wensen een rol en datzelfde geldt voor de manier waarop u uw gegevens aanlevert. Het is daarom verstandig om vooraf 3 of 4 offertes op te vragen. Zo kunt u eenvoudig kiezen welke boekhouder het beste past bij uw situatie past.

MAANDELIJKS OF JAARLIJKS
Een van de eerste keuzes die u als ZZP’er moet maken is hoe vaak u de diensten van een boekhouder wilt inzetten. Wilt u bijvoorbeeld dat de boekhouder maandelijks uw financiële transacties controleert of is jaarlijks voldoende? Wat uw voorkeur ook heeft, het is onverstandig om op een boekhouder te besparen. Honderd euro meer of minder zal waarschijnlijk een beperkte invloed hebben op uw kosten. U moet als ZZP’er rekening houden met een bedrag tussen de € 79,- en € 92,- als u maandelijks een beroep doet op een boekhouder.

FINANCIËLE SPARRINGPARTNER
U kunt een boekhouder voor meer zaken gebruiken dan alleen de financiële administratie. Hij of zij kan ook uw financiële sparringpartner zijn. Zo voorzien de meeste boekhouders een ZZP’er van advies op het gebied van financiële zaken, belastingen, verzekeringen, contracten en ga zo maar door. De kosten heeft u dus snel terugverdiend. Het is daarom belangrijk een goede afweging te maken alvorens u met een boekhouder in zee gaat. Daarom kunt u het beste 3 of 4 offertes opvragen en daar de juiste keuze uit maken.
Lees meer...

Wat kost belastingaangifte?

Veel particulieren en eenmanszaken kiezen ervoor om de aangifte van de belasting aan een boekhouder over te laten. De reden hiervoor is dat boekhouders veel beter op de hoogte zijn van belastingvoordelen en aftrekposten. Daardoor wegen de kosten van een boekhouder vaak op tegen de opbrengsten. Maar wat kost belastingaangifte door een boekhouder nu eigenlijk? Dit verschilt onder meer of u als particulier gebruikmaakt van een boekhouder of bijvoorbeeld als ZZP’er.

MEERDERE OFFERTES OPVRAGEN
Ongeacht, of u nu als particulier of als eenmanszaak uw belastingaangifte uitbesteedt, kunt u de kosten hiervoor beperken. Bijvoorbeeld door bepaalde zaken zelf te regelen, door te onderhandelen over het tarief of door meerdere offertes op te vragen. Ervaring leert dat u door 3 of 4 offertes op te vragen een uitstekende keuze kunt maken. Doorgaans bent u als particulier een bedrag kwijt van onder de € 150,-. De gemiddelde kosten die u als ZZP’er betaalt liggen een stuk hoger. Dan moeten er immers ook jaarstukken opgemaakt worden. Denkt u dan aan een gemiddeld bedrag van € 1.000 per jaar.

DE ROL VAN DE BOEKHOUDER
Mogelijk vindt u dit een fors bedrag, maar in de meeste gevallen verdient uw boekhouder zichzelf terug. Soms zelfs in veelvoud. Zo is een goede boekhouder op de hoogte van alle relevante belastingregels. Daardoor weet hij of zij het maximale uit uw belastingaangifte te halen. Zo voorkomt u dat u een aftrekpost mist of belastingvoordelen over het hoofd ziet. Dit kan al snel honderden en soms wel duizenden euro’s opleveren.
Lees meer...

Wat kost loonadministratie?

Stel, uw bedrijf groeit en u gaat personeel aannemen. U krijgt dan te maken met het uitbetalen van salarissen en een complexere boekhouding. U moet elke maand loonaangifte doen en loonheffingen afdragen aan de Belastingdienst. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om een boekhouder in te schakelen. Hij of zij weet als geen ander wat hiervan de regels zijn en hoe de boekhouding onderhouden moet worden. Maar wat zijn de kosten van loonadministratie precies?

LOODADMINISTRATIE: DE WERKZAAMHEDEN
Voorbeelden van onderdelen van de loonadministratie zijn bruto- en nettoloonberekeningen maken, jaaropgaven opstellen en aangiftes loonheffingen indienen. Tegelijkertijd moet u op de hoogte blijven van alle veranderingen rondom de fiscale en sociale wet- en regelgeving. Deze veranderen namelijk voortdurend. Naast dat de loonadministratie vrij ingewikkeld is, kan dit dus ook zeer tijdrovend zijn. Elke maand weer moet u tijd vrijmaken voor deze activiteit, tenzij u een goede boekhouder inschakelt. Hij of zij is op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving en weet hoe de loonadministratie correct uitgevoerd moet worden.

DE KOSTEN VOOR EEN BOEKHOUDER
Het bedrag dat u als ondernemer kwijt bent aan een boekhouder varieert. Zo kunt u ervoor kiezen om de complete loonadministratie uit te besteden of een deel hiervan. Wat uw voorkeur ook heeft: de meeste boekhouders hanteren heel betaalbare tarieven. Doorgaans betaalt u een vast tarief per medewerker of loonstrook. Dit tarief ligt tussen de € 5,- en € 12,50 per maand. Sommige boekhouders bieden u daarbij staffelkorting. Om deze reden doet u er verstandig aan om altijd 3 of 4 offertes op te vragen voordat u een boekhouder in de arm neemt.
Lees meer...

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Soms worden de woorden ‘boekhouder’ en ‘accountant’ door elkaar gebruikt. Hier zit echter een belangrijk verschil tussen, maar wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant precies? Dit verschil begint al bij de titel. De titel van ‘boekhouder’ is geen beschermde titel en de titel van ‘accountant’ is dit wel. Verder wordt er bij de accountantstitel onderscheid gemaakt tussen een AA-accountant (Account-Administratieconsulent) en een RA (Registeraccountant).

AANSPRAKELIJKHEID
Een ander verschil tussen boekhouders en accountants is de aansprakelijkheid. Zo hoeft een boekhouder zich niet verplicht te verzekeren tegen foutief uitgevoerde werkzaamheden of foutief gegeven adviezen. Een account daarentegen is bij wet verplicht om een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. U heeft daardoor betere bescherming bij eventuele schade door foutieve werkzaamheden of foutief advies. Logischerwijs vindt u dit verschil in aansprakelijkheid terug in de tarieven.

VERSCHILLENDE WERKZAAMHEDEN
Meestal liggen de tarieven van accountants hoger dan die van boekhouders. Dit heeft echter niet alleen te maken met het verschil in aansprakelijkheid, maar ook met het verschil in werkzaamheden. Doorgaans onderhouden boekhouders de boekhouding van particulieren, instellingen en kleinere ondernemingen zoals eenmanszaken. Ook accountants onderhouden de boekhouding maar hebben vaak een meer controlerende rol dan uitvoerende rol. Zij behartigen complexere zaken dan de boekhouder en zijn vaak werkzaam voor grotere ondernemingen. Daarvoor stellen zij onder meer accountantsverklaringen op.

Ongeacht of u nu een boekhouder nodig heeft of een accountant, is het raadzaam 3 of 4 offertes op te vragen. Zo weet u zeker dat u ook financieel de juiste keuze maakt.
Lees meer...

De beste boekhouder?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over boekhouders in Herten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat het beste boekhoudkantoor is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden boekhoudkantoren met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; ZZP? Belasting? Salarisadministratie? Accountancy?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle boekhouders in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE BOEKHOUDERS IN Herten
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste boekhouders per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de boekhouders selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u een boekhouder gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 boekhouders die u aanspreken te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste boekhouders in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste boekhouders
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste boekhouders actief in Herten.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.