trustoo.nl logo.png
De beste 1000+ Timmermannen voor jou

Vind een top 10 Timmerman bij jou in de buurt

Selecteer waarvoor de timmerman nodig is
Plaats
timmerman.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Alle timmermannen in Nederland vergelijken

Sorteren op
De top 10 timmermannen in Nederland met álle informatie overzichtelijk bij elkaar. Vind snel een goede timmerman. Neem gemakkelijk contact op. Objectief & onafhankelijk. Snel en betrouwbaar.
Alle diensten
Kasten op maat, meubels & ombouw
Binnendeuren & deurlijsten
Trap
Zolder & vliering
Wanden & muren
Plafond
Vloer
Kozijnen & ramen
Dakkapel & dakvenster
Veranda's, schuur & overkappingen
Buitendeuren & Poort
Hang- en Sluitwerk
Overig timmerwerk

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Timmerman voor
Trustoo score

Over timmermannen bij jou in de buurt

Resultaat 1-10 van de beste timmermannen in Nederland. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste timmermannen in uw regio. In Nederland kunt u bij een timmerman terecht als u een vakman voor nieuwbouw of renovaties nodig heeft. Timmermannen zijn specialist in het vak en helpen u bij maatwerk in huis of op de werkvloer. De opties waarbij u een timmerman in Nederland kunt inzetten zijn eindeloos. Een timmerman in Nederland kan u bijvoorbeeld helpen bij: • Constructies zoals vloeren, wanden, deuren en plafonds • Maatwerk meubilair en dakkappellen • Renoveren van meubilair • Machinale houtbewerking • Bekistingen van metaal of hout fabriceren In Nederland hebben wij NaN goede timmermannen gevonden. De timmermannen in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke timmerman u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de timmerman. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende timmermannen. Zo kunt u eenvoudig de timmermannen vergelijken en de timmerman kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte timmerman voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste timmermannen bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste timmermannen bij jou in de buurt

We laten de beste timmermannen zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke timmerman jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen timmermannen.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de timmermannen die je het meest aanspreken. De meeste timmermannen reageren binnen 24 uur. Vind de beste timmerman met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste timmerman voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een timmerman?

Een timmerman kost per uur tussen de 35,- en50,- Een timmerman mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een timmerman kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

25
35
50
60

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over timmermannen in Nederland of wil je meer inzicht krijgen in hun vakgebied? Bij Trustoo staan we klaar om je te ondersteunen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over timmermannen.

Hoe kies ik een betrouwbare timmerman?

Wat kost een timmerman?

Wat doet een timmerman?