doneBetrouwbare lokale bedrijven
doneMakkelijk en snel geregeld
doneBespaar kosten
doneDirect contact

Waar heeft u hulp bij nodig?

Vind een top 10 Mediator in Sint-Maartensdijk

Ik zoek een mediator voor
Plaats
mediatorsvg

Mediators in Sint-Maartensdijk

sort
Sorteren op
expand_more
Resultaat 1-10 van 16 mediators in Sint-Maartensdijk. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio.

In Sint-Maartensdijk kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in Sint-Maartensdijk kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen.
• Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden.
• Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg.
• Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
• Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding.

In Sint-Maartensdijk hebben wij 16 goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in Sint-Maartensdijk hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.7. Welke mediator u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual1
1. Associated Mediation
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starMfN Registermediator
local_offerGratis kennismakingsgesprek
8,9

Kan Associated Mediation helpen tijdens de Corona crisis.
Ja dat kan!

Wij kunnen ook via een online platform met videogesprekken eerste hulp bieden en ook het uitwisselen van gegevens, kan prima verzorgd worden.

Ook bij een voorgenomen scheiding kunnen we veel online. Het gezamenlijk afstemmen over het ouderschapsplan, kan goed zolang u redelijk op één lijn zit. Ook kunnen we u goed informeren waardoor u een goed afgewogen besluiten kunt nemen. Het uitwisselen van de nodig documenten papieren om een scheiding te kunnen regelen, kan prima online en per E-mail, zonder dat uw privacy in gevaar komt. Wij bieden deze dienst opdat u eindelijk, ook tijdens de Corona periode, weer door kan gaan met uw leven en dat in goede verstandhouding.

Mediation is de weg naar een duurzame oplossing.
Een zakelijk conflict, een arbeidsrelatie verstoord, de scheiding aanstaande en samen ouders van de kinderen blijven.

Bij een Associated mediation blijft u zelf de regisseur van uw oplossing. Ook al is de online service in probleem situaties géén ideale oplossing, het geeft wel een mogelijkheid (een aanzet tot) het vinden van een uitweg. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade3 beoordelingen
timelapse31 jaar in bedrijf
place
Meeuwelaan 5, Sint-Maartensdijk
photo_size_select_actual1
2. B.O.A.
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starMfN Registermediator
local_offerDirect beschikbaar
8,6

Ik ben Paul van der Wal, gedreven voor het vak van mediator en collaboratief ingesteld, wat ondermeer betekent dat ik partijen help om in overleg de zaak te regelen, zonder rechtspraak.
Ook in deze Corona periode stel ik mij zo op en biedt door middel via bellen mijn mediation vaardigheden aan. Neem gerust GRATIS en vrijblijvend contact op voor een eerst kennismaking en informatie.

Mijn instelling is om partijen zorgvuldig naar hun oplossing te leiden. Het resultaat zal zo zijn dat aan het eind van het proces er een goede basis is voor een stabiele toekomst. Niet alleen de juridische aspecten zijn van belang. Ik stel de mens centraal en wil mensen graag helpen bij het vinden van de beste oplossing en zonodig met ruimte voor de persoonlijke en emotionele aspecten.

Na een arbeidsverleden op de werkvloer en in het onderwijs. Tevens maatschappelijk actief te zijn geweest binnen de vakbond en lid geweest van verschillende besturen. Ook politiek actief geweest, onder andere als Statenlid in de Provincie Zeeland.

Na mijn Bachelor in Personeelsmanagement, Organisatie ontwikkeling en Arbeidsverhoudingen (POA) gehaald te hebben, ben ik 15 jaar verbonden geweest aan het onderwijs. Les gegeven in management vakken en het bureau studenten dienstverlening vormgegeven. Tevens heb ik in dat jaar, 1990, ook mijn eigen bedrijf, BOA opgericht, een bemiddeling & organisatie- en adviesbureau. Vanaf 2005 als volledig als zelfstandig ondernemer en inzetbaar als Mnf register-Mediator.

In mijn hele loopbaan heeft bemiddelen, de intermediair zijn, de onderhandelaar zijn, een centrale rol gespeeld. Het oplossen van problemen, zowel op de werkvloer als binnen de politiek en daarbuiten, daar ben ik goed in. De Mens centraal, communicatief vaardig en oplossingsgericht.

Gevestigd in Sint Maartensdijk – Zeeland, Ik werk landelijk en veelal op lokatie. Een fijne plek bij u op het bedrijf is prima of anders op een vertrouwde lokatie bij u in de buurt.
...

checkGratis en vrijblijvend
timelapse30 jaar in bedrijf
place
Meeuwelaan 5, Sint-Maartensdijk
photo_size_select_actual2
9. Kramer advocatuur & Mediation
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starMfN Registermediator
local_offerDirect beschikbaar
8,3

Mr. P.H. (Pieter) Kramer

Pieter is tijdens een ondernemerschap van ongeveer 12 jaar in de sportwereld rechten gaan studeren en in 2003 bedrijfsjuridisch afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Inmiddels is hij ruim 15 jaar advocaat.

Na zich allround te hebben gevormd met een algemene rechtspraktijk heeft Pieter zich gespecialiseerd in het familierecht en verleent juridische bijstand en geeft adviezen met betrekking tot (echt)scheidingen en bij alles wat daarmee samenhangt, zoals alimentatie, verrekening en verdeling van vermogen, uitleg van huwelijkse voorwaarden, zorgregelingen, gezag, omgang, erkenning enz. Hij staat particulieren en ondernemers bij. Met regelmaat verleent hij bijstand aan de ondernemer of zijn/haar echtgenoot/echtgenote, waarbij ook vraagstukken spelen betrekking hebbende op vennootschappelijke aspecten en de jaarrekening.

Pieter staat bekend als deskundig, betrokken en bevlogen.

Pieter is een door de wol geverfd onderhandelaar, een ervaren mediator, heeft een omvangrijke procesrechtelijke ervaring. Hij is al jaren aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Familie en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Als mediator begeleidt hij beide partijen in het scheidingsproces alsook begeleidt hij partijen bij andere familierechtelijke problemen. Hij vindt het belangrijk om naast de juridische en financiele gevolgen van een (echt)scheiding ook aandacht te besteden aan de emotionele en psychische aspecten van een (echt)scheiding.
Pieter is eigenaar van Kramer Advocatuur & Mediation, lid van de specialisatievereniging de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en lid van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).
...

checkGratis en vrijblijvend
timelapse1 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Sint-Maartensdijk
photo_size_select_actual1
10. Huub Kurvers Mediation
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
local_offerGratis kennismakingsgesprek
8,0

Na een leven als ondernemer en (re integratie)consulent, waarbij ik met allerlei uitdagingen te maken kreeg, ben ik me naast buurtbemiddelaar gaan richten op het bijstaan van mensen die hulp, advies of bijstand nodig hebben bij het oplossen van een probleem op welk vlak dan ook. Steeds weer blijkt dat veel problemen goed op te lossen zijn als partijen er in het bijzijn van een gespecialiseerde buitenstaander in alle rust en redelijkheid samen over kunnen praten. Of het nu gaat om een echtscheiding, familiekwestie of andere geschillen. Maar ook op gebied van consumentenklachten richting bedrijven, winkels en overheden kan ik u bijstaan/adviseren/vertegenwoordigen.

Vaak werkt de benadering door een extern iemand verhelderend. Komen partijen tot nieuwe/andere inzichten. Hierdoor kan er meer begrip ontstaan en toenadering volgen. Als bemiddelaar gaat het me er niet om te oordelen. Ik doe niet aan waarheidsvinding. Mijn doel is het om te komen tot een voor alle partijen acceptabele oplossing voor vaak lastige maar onvermijdelijke problemen als gevolg van een ontstane situatie. Er ontstaat doordat partijen niet met elkaar meer(kunnen)praten, vaak een patstelling. Het is dan in het belang van alle betrokkenen er met een onafhankelijk/onbekend iemand over te spreken om eerst te proberen onderling tot overeenstemming te komen. Dat voorkomt een langdurige, kostbare rechtsgang. Daarbij zorgt alle negativiteit die daarmee gepaard gaat ervoor dat ook de directe omgeving (ongewild)meegesleurd wordt. Dat wil men meestal niet.

Gelukkig proberen steeds meer mensen ook om die reden geschillen eerst onderhands op te lossen. Bijkomend voordeel is dat partijen dan zelf aan de knoppen zitten. Een rechter komt met een bindende uitspraak en houdt geen rekening met bijkomende effecten. Een rechtszaak is m.i. het laatste middel, als alle andere mogelijkheden zijn uitgeput. Daarbij oordelen rechters steeds vaker om een mediator in te zetten om de zaak alsnog te schikken. Dat maakt het hele proces duurder en tijdrovender, terwijl eerst een mediator er met partijen zelf uit kan komen.

Na een eerste contact o.b.v. uw aanvraag maken we een kennismakingsafspraak. Hierin bespreken we de kwestie in grote lijnen. Daarna bekijk ik of ik daadwerkelijk iets voor u kan betekenen. Ik maak een plan van aanpak en offerte. Pas na uw akkoord kom ik opnieuw langs, en starten we het traject. In de meeste gevallen willen partijen z.s.m. afwikkelen. Ik neem om die reden dan ook niet teveel klanten tegelijk aan.

Discretie, neutraliteit en vertrouwen zijn cruciaal in mijn vak. Dit is ook de reden dat we pas na een kennismakingsgesprek allebei bekijken of we met elkaar een samenwerking willen aangaan.
...

checkGratis en vrijblijvend
timelapse2 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Sint-Maartensdijk
filter_list
Filters
Mediation op gebied van
Vorm van mediation
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
170
250

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.
Lees meer...

Wat kost een mediator?

Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.
Lees meer...

Wat kost mediation?

Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.
Lees meer...

De beste mediator?

Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Lees meer...

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.
Lees meer...

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.

Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).
Lees meer...

mFAM - Familiemediators

De mFAM is een vereniging voor professioneel opgeleide en ervaren familiemediators, ieder met een eigen achtergrond of specialisme.

Alle bij de vereniging aangesloten mediators zijn tevens geaccrediteerd MfN-registermediator. Voor u een zekerheid dat ze aan alle deskundigheidseisen voldoen.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste mediators in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste mediators
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste mediators actief in Sint-Maartensdijk.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.