thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een notaris voor

Vind een top 10 Loodgieter in Middelburg

Ik zoek een loodgieter voor
Plaats
loodgietersvg

Loodgieters in Middelburg

sort
Resultaat 1-10 van 31 loodgieters in Middelburg. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Middelburg kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Middelburg hebben wij 31 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Middelburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
4. H&R Installatie B.V.
8,6

Om u een indruk te geven van wat wij doen en kunnen vindt u op deze pagina een aantal uitgevoerde projecten. Indien u vragen heeft over een bepaald project dat niet op onze website staat kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Onze werkzaamheden bestaan in de eerste plaats uit het installeren van uw sanitaire-, centrale verwarmings- en luchtbehandelinginstallatie. Daarnaast vervaardigen we zinken, koperen en loden bekleding voor dakgoten, gevels en daken. Deze werkzaamheden verrichten we zowel voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Ook voor service op het gebied van reparaties en onderhoud van uw installaties staan wij voor u klaar. Onze monteurs worden bij al deze werkzaamheden optimaal technisch ondersteund vanuit ons kantoor. Hier worden de voorbereidingen getroffen voor onze dagelijkse werkzaamheden. Voor het ontwerp van installaties maakt onze tekenaar gebruik van de tekensoftware van Arkey. Ons klantenbestand is divers en bestaat zowel uit particulieren en bouwbedrijven als woningcorporaties.

H&R Installatie B.V. begeeft zich voornamelijk op de sectoren woningbouw en klein utiliteitsbouw. Momenteel werken we met een montageploeg van circa 20 medewerkers. Deze wordt ondersteund door de kantoormedewerkers, die verantwoordelijk zijn voor de werkvoorbereiding. We voeren onze diensten hoofdzakelijk uit op de Zeeuwse markt. Ons bedrijfspand is sinds juni 2010 gevestigd op het uitbreidingsplan van het bedrijventerrein Karreveld te Koudekerke.

Installatiebedrijf H&R Installatie B.V. is in 2007 opgericht door Harm van Keulen en Roel Hillebrand. In de circa 30 jaar tijd dat Roel Hillebrand en Harm van Keulen elkaar in bedrijfsverband kennen, zijn ze goed op elkaar ingespeeld en hebben ze veel ervaring opgedaan.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade5 beoordelingen
timelapse13 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Middelburg
5. Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf
8,6

U kunt erop rekenen dat een van onze servicemonteurs u altijd persoonlijk te woord staat, ook als u bij ons geen servicecontract heeft. Afhankelijk van de urgentie geeft de monteur u meteen telefonisch advies, maakt een afspraak of komt direct naar u toe.

Onze storingsdienst* is 7 dagen per week bereikbaar voor het oplossen van dringende zaken. Bel: 0114 - 68 17 45. Het oplossen van een storing heeft bij Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf altijd prioriteit. *tarieven storingsdienst

Al meer dan 25 jaar is Gino Buijsse allround installatiemonteur. In 2014 heeft hij de VOF Buijsse & van Pamelen voortgezet onder de naam Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf BV. Het team van Buijsse bestaat uit 4 allround loodgieters en installatiemonteurs die al jaren samenwerken. Hierdoor kan Buijsse de extra kwaliteit en service verlenen die ons onderscheidt. Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf is Nefit Premium Partner, lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI) en staat ingeschreven als lid in het register van InstallQ. Daarnaast is Buijsse SBB-erkend leerbedrijf. Zo dragen wij ons steentje bij aan de opleiding van een nieuwe generatie installateurs.

Voor een installatie of reparatie is Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf er voor u. Onze allround loodgieters en installatiemonteurs bedienen Oost-Zeeuws-Vlaanderen met een vast team en een breed aanbod aan services.

Zit u in de kou met een cv-ketel of kraan die lekt? Of gaat u alles, van dak tot badkamer, verbouwen? Heeft u nieuwbouwplannen? Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf staat voor u klaar. Wij installeren, repareren en onderhouden verwarmingen, daken en sanitair. En dankzij onze storingsdienstlijn bent u in geval van spoed snel geholpen. Ons team staat u persoonlijk te woord, zowel bij spoed als tijdens de offerteafhandeling. Bel ons. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat. We weten zeker dat er binnen elk budget wel een oplossing te vinden is.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade782 beoordelingen
timelapse7 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Middelburg
7. Installatiebedrijf van Gilst
8,4

ITN Groep zorgt voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Onze toekomstgerichte installaties maken uw woning of bedrijfsgebouw energiezuiniger, bijvoorbeeld door ledverlichting toe te passen of door zonnepanelen en warmtepompen te plaatsen. Met onze slimme domoticasystemen heeft u geen aparte afstandsbedieningen of schakelaars meer nodig om uw verlichting, gashaard of verwarming te bedienen. Zelfs uw zonwering, gordijnen, airco en weerstation kunt u via domotica gemakkelijk bedienen.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ITN Groep voorop. Wij zijn totaalinstallateur bij nieuwbouw of renovatie van woningen, bedrijfsgebouwen en industriële en agrarische bedrijven. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Vanaf de ontwerpfase tot de oplevering kunt u rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid. En ook na de oplevering staan we altijd voor u klaar. Heeft u last van een storing? Meld het dan bij ons. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

ITN Groep heeft veel specialistische kennis in huis. Onze expertises variëren van elektrotechniek, installatietechniek en agrotechniek tot sanitair, dakbedekking, domotica, beveiliging, cv-ketel onderhoud, verwarmen en koelen en duurzaam wonen en werken. We richten ons op projecten in en rond Zeeland. Met de ruime kennis en ervaring van onze medewerkers en onze toekomstbestendige systemen ontzorgen wij u volledig.

ITN Groep in Nieuwdorp is een van de grootste installatiebedrijven van Zeeland. We startten in 1997 als klein familiebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig installatiebedrijf met ruim 65 vakspecialisten in dienst.

In verband met de Coronamaatregelen is ons kantoor voor bezoekers zonder afspraak gesloten. Voor het afhalen van onthardingszout, rookmelders, domotica of andere producten, verwijzen wij u graag naar onze webshop. Alle werkzaamheden gaan gewoon door zoals gepland. Ook de onderhoudsbeurten aan cv-ketels, warmtepompen, etc. bij particulieren gaan door volgens planning. Wij nemen alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid. Hierbij volgen wij de actuele richtlijnen van het RIVM en het protocol van brancheorganisatie Techniek Nederland. Heeft u vragen? Bel of neem contact met ons op.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade6 beoordelingen
timelapse41 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Middelburg
filter_list
Filters
Ik zoek een loodgieter voor
Wat moet de loodgieter doen?
Trustoo score
Afstand

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een loodgieter?

Wilt u een lekkage verhelpen, een cv-ketel laten installeren of sanitair laten aanleggen? Dan doet u een beroep op de loodgieter. Maar wat doet een loodgieter eigenlijk allemaal nog meer? Naast de installatie van cv-ketels en het aanleggen van bijvoorbeeld toiletten installeren loodgieters ook geisers, verwarmings- en koelsystemen en waterleidingen. Verder kunt u een loodgieter inschakelen voor het onderhoud en de reparatie van al deze installaties. Sommige loodgieters zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van riolering.

EEN BREED VAKGEBIED
Het is overbodig te noemen dat een loodgieter thuis is in een breed vakgebied. Ze zijn dan ook onmisbaar bij nieuwbouw, renovatie en het onderhoud van zowel woningen als bedrijfspanden. U krijgt onherroepelijk met een loodgieter te maken als u (ver)bouwt. Daarnaast behoort ook onderhoud van bestaande woningen en panden tot de werkzaamheden van de loodgieter. Een van de bekendste voorbeelden waarvoor u een loodgieter inschakelt is de installatie van de cv-ketel. Datzelfde geldt voor regelmatig onderhoud of als uw cv-ketel het begeeft. Ook dan staan loodgieters voor u klaar.

VERHELPEN VAN LEKKAGES
Vaak komen mensen voor het eerst in aanraking met een loodgieter door een lekkage. Bijvoorbeeld als de cv-ketel lekt, maar ook een lekkende douche, wastafel, waterleidingen en zelfs lekkende daken. Als u hiervoor een professionele loodgieter inschakelt is de lekkage in de meeste gevallen vrij snel verholpen. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen als u een loodgieter nodig heeft. Met 3 tot 4 offertes kunt u een weloverwogen keuze maken.
Lees meer...

Wat kost een loodgieter?

Loodgieters zijn thuis in een breed vakgebied waardoor u deze vakmensen met enige regelmaat in zult schakelen. De vraag daarbij is: wat kost een loodgieter? Hier zijn diverse factoren op van invloed. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel laten installeren of een lekkage verholpen hebben? Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat tussen de € 25,- en € 35,- ligt. Daarnaast berekenen veel loodgieters voorrijkosten van gemiddeld € 0,10 per kilometer. Ook zijn er loodgieters die een standaard voorrijtarief hanteren.

SOORT WERKZAAMHEDEN
De kosten voor een loodgieter zijn sterk afhankelijk van het soort werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld alle sanitaire voorzieningen door een loodgieter laten installeren dan is er sprake van een grote klus. Maar ook voor kleinere klussen kunt u een beroep doen op loodgieters. Denkt u dan aan het plaatsen van een douchebak bijvoorbeeld of het onderhoud van uw cv-ketel. Ook worden loodgieters regelmatig ingeschakeld als er lekkages ontstaan. Dit kunnen lekkages aan de cv-ketel zijn maar ook aan waterleidingen en lekkage van uw dak.

SPOEDKLUSSEN
In het geval van een lekkage is het vaak wenselijk dat deze snel verholpen wordt. Dan kunt u de loodgieter vragen met spoed te komen. Overbodig te noemen dat u hiervoor doorgaans een hoger tarief betaalt. Daarnaast is het meestal zo dat een klein loodgietersbedrijf minder kosten in rekening brengt dan een groot bedrijf. Verder is het raadzaam om een lokaal loodgietersbedrijf in te schakelen zodat u snel geholpen wordt en zo weinig mogelijk voorrijkkosten heeft. Vraag daarom bij voorkeur 3 tot 4 offertes op alvorens u een loodgieter inschakelt.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.