Vind een top 10 Loodgieter in Middelburg

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 loodgieters bij jou in de buurt

Ik zoek een loodgieter voor
Plaats
loodgieter.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Loodgieters in Middelburg

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 25 loodgieters in Middelburg. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Middelburg kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Middelburg hebben wij 25 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Middelburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
3
1. H&R Installatie B.V.
Lid van Techniek Nederland
8,8 (8)

Om u een indruk te geven van wat wij doen en kunnen vindt u op deze pagina een aantal uitgevoerde projecten. Indien u vragen heeft over een bepaald project dat niet op onze website staat kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Onze werkzaamheden bestaan in de eerste plaats uit het installeren van uw sanitaire-, centrale verwarmings- en luchtbehandelinginstallatie. Daarnaast vervaardigen we zinken, koperen en loden bekleding voor dakgoten, gevels en daken. Deze werkzaamheden verrichten we zowel voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Ook voor service op het gebied van reparaties en onderhoud van uw installaties staan wij voor u klaar. Onze monteurs worden bij al deze werkzaamheden optimaal technisch ondersteund vanuit ons kantoor. Hier worden de voorbereidingen getroffen voor onze dagelijkse werkzaamheden. Voor het ontwerp van installaties maakt onze tekenaar gebruik van de tekensoftware van Arkey. Ons klantenbestand is divers en bestaat zowel uit particulieren en bouwbedrijven als woningcorporaties.

H&R Installatie B.V. begeeft zich voornamelijk op de sectoren woningbouw en klein utiliteitsbouw. Momenteel werken we met een montageploeg van circa 20 medewerkers. Deze wordt ondersteund door de kantoormedewerkers, die verantwoordelijk zijn voor de werkvoorbereiding. We voeren onze diensten hoofdzakelijk uit op de Zeeuwse markt. Ons bedrijfspand is sinds juni 2010 gevestigd op het uitbreidingsplan van het bedrijventerrein Karreveld te Koudekerke.

Installatiebedrijf H&R Installatie B.V. is in 2007 opgericht door Harm van Keulen en Roel Hillebrand. In de circa 30 jaar tijd dat Roel Hillebrand en Harm van Keulen elkaar in bedrijfsverband kennen, zijn ze goed op elkaar ingespeeld en hebben ze veel ervaring opgedaan.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Middelburg
8 beoordelingen
13 jaar in bedrijf
1
10. Installatiebedrijf Deurloo B.V.
Echte Installateur
7,9 (21)

Installatiebedrijf Deurloo BV is een samenwerkingsverband van vakmensen met als doel zo efficiënt mogelijk realiseren en in stand houden van energiebesparende en duurzame installatietechniek. Verwarming, ventilatie, sanitaire installatie en elektrotechniek integreren we op een slimme manier, zodat ze op een veilige en comfortabele manier gebruikt kunnen worden. We doen dit in vele soorten gebouwen, van woningen tot bedrijven, van industrie tot zorg en van kaakchirurgie praktijken tot kerken. Vanuit Schuddebeurs op Schouwen-Duiveland bedienen we de installatiemarkt in geheel Zuid West Nederland en voor een aantal opdrachtgevers zijn we landelijk actief.

Installatietechniek staat in de belangstelling. Niet zo gek, want we staan voor een gigantische uitdaging om onze energiesystemen duurzaam te maken en onafhankelijk van fossiele brandstoffen. Installatietechnici spelen daar een grote rol in. We hebben immers de kennis en ervaring om dit te realiseren.  We zijn  op zoek naar Monteurs en Servicemonteurs met leermeester capaciteiten. Ben je geïnteresseerd in techniek en vindt je het leuk om leerlingen het vak te leren? Je kan bij ons, samen met je collega's de energie- en installatie- ambities van Nederland waar maken!

De energietransitie is vollop aan de gang. Uw woning kan daarbij helpen! Investeer nu in het energieneutraal maken van uw woning. Uw maandlasten gaan fors omlaag, u doet actief mee aan de energietransitie, u haalt een mooi rendement op uw investering en u kunt gebruik maken van financieringsmogelijkheden die zeer aantrekkelijk zijn. Wij geven als energie- en installatie experts een keiharde garantie op het daadwerkelijk energie neutraal zijn van uw woning. Benieuwd hoe we dit voor elkaar krijgen?
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Middelburg
21 beoordelingen
46 jaar in bedrijf
Filters
Ik zoek een loodgieter voor
Wat moet de loodgieter doen?
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

Wat doet een loodgieter?

Wilt u een lekkage verhelpen, een cv-ketel laten installeren of sanitair laten aanleggen? Dan doet u een beroep op de loodgieter. Maar wat doet een loodgieter eigenlijk allemaal nog meer? Naast de installatie van cv-ketels en het aanleggen van bijvoorbeeld toiletten installeren loodgieters ook geisers, verwarmings- en koelsystemen en waterleidingen. Verder kunt u een loodgieter inschakelen voor het onderhoud en de reparatie van al deze installaties. Sommige loodgieters zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van riolering.

EEN BREED VAKGEBIED
Het is overbodig te noemen dat een loodgieter thuis is in een breed vakgebied. Ze zijn dan ook onmisbaar bij nieuwbouw, renovatie en het onderhoud van zowel woningen als bedrijfspanden. U krijgt onherroepelijk met een loodgieter te maken als u (ver)bouwt. Daarnaast behoort ook onderhoud van bestaande woningen en panden tot de werkzaamheden van de loodgieter. Een van de bekendste voorbeelden waarvoor u een loodgieter inschakelt is de installatie van de cv-ketel. Datzelfde geldt voor regelmatig onderhoud of als uw cv-ketel het begeeft. Ook dan staan loodgieters voor u klaar.

VERHELPEN VAN LEKKAGES
Vaak komen mensen voor het eerst in aanraking met een loodgieter door een lekkage. Bijvoorbeeld als de cv-ketel lekt, maar ook een lekkende douche, wastafel, waterleidingen en zelfs lekkende daken. Als u hiervoor een professionele loodgieter inschakelt is de lekkage in de meeste gevallen vrij snel verholpen. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen als u een loodgieter nodig heeft. Met 3 tot 4 offertes kunt u een weloverwogen keuze maken.
Lees meer...

Wat kost een loodgieter?

Loodgieters zijn thuis in een breed vakgebied waardoor u deze vakmensen met enige regelmaat in zult schakelen. De vraag daarbij is: wat kost een loodgieter? Hier zijn diverse factoren op van invloed. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel laten installeren of een lekkage verholpen hebben? Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat tussen de € 25,- en € 35,- ligt. Daarnaast berekenen veel loodgieters voorrijkosten van gemiddeld € 0,10 per kilometer. Ook zijn er loodgieters die een standaard voorrijtarief hanteren.

SOORT WERKZAAMHEDEN
De kosten voor een loodgieter zijn sterk afhankelijk van het soort werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld alle sanitaire voorzieningen door een loodgieter laten installeren dan is er sprake van een grote klus. Maar ook voor kleinere klussen kunt u een beroep doen op loodgieters. Denkt u dan aan het plaatsen van een douchebak bijvoorbeeld of het onderhoud van uw cv-ketel. Ook worden loodgieters regelmatig ingeschakeld als er lekkages ontstaan. Dit kunnen lekkages aan de cv-ketel zijn maar ook aan waterleidingen en lekkage van uw dak.

SPOEDKLUSSEN
In het geval van een lekkage is het vaak wenselijk dat deze snel verholpen wordt. Dan kunt u de loodgieter vragen met spoed te komen. Overbodig te noemen dat u hiervoor doorgaans een hoger tarief betaalt. Daarnaast is het meestal zo dat een klein loodgietersbedrijf minder kosten in rekening brengt dan een groot bedrijf. Verder is het raadzaam om een lokaal loodgietersbedrijf in te schakelen zodat u snel geholpen wordt en zo weinig mogelijk voorrijkkosten heeft. Vraag daarom bij voorkeur 3 tot 4 offertes op alvorens u een loodgieter inschakelt.
Lees meer...

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste loodgieters in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste loodgieters
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste loodgieters actief in Middelburg.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.