trustoo.nl logo.pngde beste Loodgieters voor jou
Kies uit +1700 top LoodgietersKies uit +1700 Loodgieters in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Loodgieters in Goes

Sortering:
Resultaat 1-10 van 39 loodgieters in Goes. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Goes kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Goes hebben wij 39 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Goes hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.6. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
4. Dorst Installatietechniek B.V.
8,6
place
Werkgebied Goes

Wij zijn een projectmatig loodgietersbedrijf die rechtstreeks werkt voor aannemers en-of grote W-installateurs. Ons specialisme is het loodgieterswerk (HWA, riolering water- en gasleiding en sanitair) in de nieuwbouw/renovatie/transformatie van Utiliteit en woningbouw.
Kleinschalig doen we ook MV- en CV-installaties in woningbouwprojecten.
Dorst Installatietechniek richt zich dus voornamelijk op de Sanitaire installaties (S-installaties).
Sanitair installeren is een vak apart. Voor S-installaties is veel know-how nodig en kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. De verscheidenheid aan materiaalsoorten is over de afgelopen jaren steeds meer geworden en ook het gebruik van toestellen met geavanceerde technieken neemt toe. Daardoor wordt de complexiteit van de S-installaties in de bouw steeds groter.

Voorafgaand aan het uitvoeren van deze werkzaamheden, gaat een gedegen voorbereiding en het ontwerp van installatietekeningen
. Met de S-installateur beschikt de opdrachtgever over een professioneel installatiebedrijf, gespecialiseerd in zijn vakgebied, goed op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en de wettelijke regelgeving. De S-installateur hecht ook veel waarde aan milieu aspecten en aan de duurzaamheid van de geplaatste S-installatie.
In bouwteam verband vindt u in Dorst Installatietechniek een uitstekende partner.
...

place
Werkgebied Goes
grade5 beoordelingen
timelapse33 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
6. Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf
8,5
place
Werkgebied Goes

U kunt erop rekenen dat een van onze servicemonteurs u altijd persoonlijk te woord staat, ook als u bij ons geen servicecontract heeft. Afhankelijk van de urgentie geeft de monteur u meteen telefonisch advies, maakt een afspraak of komt direct naar u toe.

Onze storingsdienst* is 7 dagen per week bereikbaar voor het oplossen van dringende zaken. Bel: 0114 - 68 17 45. Het oplossen van een storing heeft bij Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf altijd prioriteit. *tarieven storingsdienst

Al meer dan 25 jaar is Gino Buijsse allround installatiemonteur. In 2014 heeft hij de VOF Buijsse & van Pamelen voortgezet onder de naam Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf BV. Het team van Buijsse bestaat uit 4 allround loodgieters en installatiemonteurs die al jaren samenwerken. Hierdoor kan Buijsse de extra kwaliteit en service verlenen die ons onderscheidt. Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf is Nefit Premium Partner, lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI) en staat ingeschreven als lid in het register van InstallQ. Daarnaast is Buijsse SBB-erkend leerbedrijf. Zo dragen wij ons steentje bij aan de opleiding van een nieuwe generatie installateurs.

Voor een installatie of reparatie is Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf er voor u. Onze allround loodgieters en installatiemonteurs bedienen Oost-Zeeuws-Vlaanderen met een vast team en een breed aanbod aan services.

Zit u in de kou met een cv-ketel of kraan die lekt? Of gaat u alles, van dak tot badkamer, verbouwen? Heeft u nieuwbouwplannen? Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf staat voor u klaar. Wij installeren, repareren en onderhouden verwarmingen, daken en sanitair. En dankzij onze storingsdienstlijn bent u in geval van spoed snel geholpen. Ons team staat u persoonlijk te woord, zowel bij spoed als tijdens de offerteafhandeling. Bel ons. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat. We weten zeker dat er binnen elk budget wel een oplossing te vinden is.
...

place
Werkgebied Goes
grade654 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon