Trustoo logode beste Advocaten voor jou
Kies uit +1250 top AdvocatenKies uit +1250 Advocaten in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userObjectief en onafhankelijk

Advocaten in Groningen

Sortering:
Resultaat 1-10 van 42 advocaten in Groningen. Het meest complete overzicht. Laat u bijstaan door de beste advocaten in uw regio.

In Groningen kunt u terecht bij een advocaat om u bij te staan bij verschillende (straf)zaken, aanvragen of juridische geschillen. Een advocaat kan verschillende adviseren, bemiddelen, onderhandelen of procederen wanneer de zaak daarom vraagt. Uw advocaat staat aan uw zijde en zal voor u het maximale resultaat proberen te behalen. Een advocaat kan u bijvoorbeeld bijstaan bij:

• Echtscheiding of uit elkaar gaan (familierecht): voor ondersteuning bij en het (wettelijk verplicht) aanvragen van de scheiding bij de rechter
• Alimentatie en omgangsregeling (familierecht): voor de (wettelijke verplichte) bijdrage in het onderhoud van ex-echtgenoten en kinderen.
• Koop, huur of bouw van pand/grond (vastgoedrecht): adviseren en procederen over huurgeschillen, bouwcontracten, projectontwikkeling en aan- en verkoop van vastgoed.
• Contracten en overeenkomsten (contractenrecht): voor het opstellen van of geschillen rond contracten, overeenkomsten of algemene voorwaarden.
• Letselschade en aansprakelijkheid (aansprakelijksheidsrecht): voor het aansprakelijk stellen en het eisen van een schadevergoeding door een ongeval of medische fout.

In Groningen hebben wij 42 goede advocaten gevonden. De advocaten in Groningen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.6. Welke advocatenkantoor u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor een advocaat. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende advocaten. Zo kunt u eenvoudig de advocatenkantoren vergelijken en de advocaat kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual5
2. Bakx en Snorn Strafrechtadvocaten
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,8
place
Werkgebied Groningen

Wij zijn een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafzaken. Wij verdedigen u in uw confrontatie met politie en justitie. Wij staan u niet alleen bij in Heerenveen of Friesland maar door heel Nederland, in elke fase van het strafproces. Dit kan zijn voor en tijdens het politieverhoor, na ontvangst van een dagvaarding voor de strafrechter of bij de Hoge Raad. Wij behandelen alle strafzaken, ongeacht de aard of de ernst van het feit. En ongeacht of de zaak betalend of pro-deo is. Onze strafrechtadvocaten staan u graag bij. Wij behandelen in het strafrecht zaken van bijzondere aard (financieel, economisch, jeugd, cassatie of TBS) en commune strafzaken (rijden onder invloed, drugs(handel), diefstal, mishandeling, moord, doodslag, zeden). Ook klachten tegen inhouding van uw rijbewijs of inbeslagneming van uw goederen dienen wij voor u in. U heeft goed contact met uw eigen advocaat, maar door de kleinschaligheid van ons kantoor kunt u op ieder moment ook gebruik maken van de expertise van de collega`s. Wij investeren continu in ons kennisniveau. Wij behartigen uw belangen op juridisch hoog niveau, ongeacht de aard, omvang en complexiteit van uw zaak. U behoort namelijk de optimale bijstand te krijgen om zo het verschil te maken in uw zaak.
...

place
Werkgebied Groningen
grade17 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
Bel voor vrijblijvend advies 0513 201084 via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual15
7. Yspeert advocaten
8,6
place
Eemsgolaan 17, Groningen

“Niet je punt willen maken maar de beste oplossing bieden”

Yspeert levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan ondernemingen, overheden en instellingen. Wij hebben een duidelijke visie op de juridische zakelijke dienstverlening. U mag van ons de hoogste kwaliteit verwachten en daarnaast gaan wij doelgericht, kostenefficiënt en pragmatisch te werk.

Wij zijn Yspeert, onze visie op dienstverlening is onderscheidend in de advocatuur. Het kantoor bestaat sinds 1956 als klassiek advocatenkantoor in de binnenstad van Groningen. Op vooruitstrevende wijze richtte het kantoor zich al vrij snel op de zakelijke markt en waren de advocaten die er werkten maatschappelijk betrokken. Inmiddels heeft het kantoor, met vestigingen in heel Noord-Nederland, een sterke groei doorgemaakt en ontwikkelde het kantoor een eigentijdse visie op advocatuur en dienstverlening.

Wij zijn een zakelijk dienstverlener gericht op een duurzame relatie waarin we continu onze toegevoegde waarde moeten laten zien. We ontwikkelen samen met onze cliënten een werkwijze van dossiergericht denken naar procesgericht denken. Dat doen we door niet alleen de juridische vraag te beantwoorden, maar ook oog te hebben voor de structurele oplossing. Wij stellen ons de vraag: hoe is uw organisatie voortaan in staat om het probleem te voorkomen of zelf op te lossen? Risicobeheersing en kostenbeheersing staan bij ons voorop. Wij gaan ervan uit dat u – net als wij- streeft naar een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvoering.

Onze cliënt kan ons altijd bereiken, wij zijn gemakkelijk aanspreekbaar en wij verrassen u in de snelheid van onze opvolging. We kennen onze cliënten en het speelveld waarin ze bewegen. Zo kunnen wij risico’s beter inschatten, maar weten we ook de juiste “toon aan te slaan”.

Yspeert advocaten
Groningen | Drachten | Emmen
www.yspeert.nl
...

placeEemsgolaan 17, 9727DW, Groningen
grade16 beoordelingen
timelapse50 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual2
8. Schlepers Advocatuur
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,6
place
Nieuwe Ebbingestraat  133, Groningen

Mr. Marieke Schlepers (1984) is na het behalen van de master strafrecht, criminologische variant aan de Rijksuniversteit Groningen direct begonnen als zelfstandig advocaat bij Rietveldt Advocatuur. Mr. Schlepers heeft zich in Groningen gespecialiseerd in het familierecht en het strafrecht.

In 2012 heeft zij zich als advocaat aan de rand van het Noorderplantsoen in het centrum van Groningen gevestigd.

Haar werkgebied beslaat heel Nederland. Zo procedeert mr. Schlepers bijvoorbeeld in Arnhem bij de militaire strafkamer om militairen bij te staan die worden geconfronteerd met het militair strafrecht. Ook ligt zij regelmatig -succesvol- met diverse gemeentes in de clinch, omdat een woning gesloten dreigt te worden na het aantreffen van drugs/hennep.

Om haar clienten te verweren tegen verzoeken ondertoezichtstelling (ots), uithuisplaatsing (uhp) en wijziging gezag van bijvoorbeeld de jeugdbescherming (JB / GI), de raad voor de kinderbescherming (rvk) en de William Schrikker Stichting (WSG) reist mr. Schlepers door heel Nederland. Met regelmaat wordt een verzoek machtiging uithuisplaatsing niet verleend door haar toedoen en/of worden kinderen snel weer thuis geplaatst bij hun ouders.

Mr. Schlepers werkt op juridisch hoog niveau met oog voor u als mens. Zij werkt samen met diverse disciplines, zodat op eenvoudige wijze een beroep kan worden gedaan op aanvullende expertise.

Uw belang staat altijd voorop voor mr. Schlepers.

Clienten roemen mr. Schlepers om haar juridische deskundigheid, praktische instelling en betrokkenheid.
...

placeNieuwe Ebbingestraat  133, 9714am, Groningen
grade18 beoordelingen
timelapse11 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual4
9. Maatwerk Advocaten
8,5
place
Kraneweg  48, Groningen

Een Maatwerk Advocaat is er voor iedereen die vragen heeft op het gebied van het Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Contractenrecht! Van MKB ondernemer tot particulier, van werkgever tot werknemer, ZZP-er, stichtingen, profit of non-profit organisaties. Wij denken graag met u mee en springen in de bres als het nodig is.

Wij realiseren ons dat iedere zaak een eigen aanpak en Maatwerk vraagt. Maar het wiel hoeft niet elke keer opnieuw te worden uitgevonden. Dat is het voordeel van werken met een Maatwerk- specialist.

Maatwerk Advocaten heeft zich gespecialiseerd in het Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Contractenrecht en kan daardoor uw zaak snel doorgronden op het gebied van

Arbeidsrecht & Ontslagrecht:
disfunctioneren en dossieropbouw
beëindiging arbeidsovereenkomst wederzijds goedvinden
vaststellingsovereenkomst opstellen/toetsen
ontslagvergoeding, gouden handdruk
ontslag op staande voet
ontslag via het UWV WERKbedrijf
ontslag via de rechter
loonvorderingen
arbeidscontracten en voorwaarden
concurrentie- en relatiebedingen
reorganisaties en herstructureringen
collectief ontslag (meer dan 20 werknemers)
sociaal plan en cao kwesties
personeelshandboek of bedrijfsreglement
flexibele arbeidsrelaties (min/max contract, nul-urencontract enz)
ziekte en re-integratie
arbo-wetgeving
statutair-directeur
overgang van onderneming en/of fusies
vragen over Ondernemingsraad/Personeelsvertegenwoordiging
WW
Contractenrecht:
het opstellen/toetsen van contracten (bijvoorbeeld: huurovereenkomst, franchiseovereenkomst, overeenkomst van opdracht, schuldbekentenis, overeenkomst van aanneming van werk, pandakte, cessie enz)
incasseren van of verweren tegen geldvorderingen
conservatoir beslag leggen en opheffen
wanprestatie
verzuim
opschorting
nakoming
ontbinding
vernietiging
conservatoir beslag leggen/opheffen
algemene voorwaarden opstellen/toetsen
aansprakelijkheid
huur
franchise
koop
overeenkomst van opdracht
overeenkomst van aanneming van werk
contractuele samenwerking
procederen
...

placeKraneweg  48, 9718js, Groningen
grade143 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual4
10. Meerburg & Mok advocaten - mediators
8,4
place
Westersingel 49, Groningen

Advocatenkantoor Meerburg & Mok advocaten - mediators met vestigingen in Groningen en Assen telt vijf advocaten. Onze advocaten staan bekend om hun deskundige juridische dienstverlening op diverse rechtsgebieden. Elke advocaat is vergaand gespecialiseerd en waar mogelijk lid van een specialisatievereniging. Dit zorgt ervoor dat elke advocaat steeds op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en wetswijzigingen.

Een deskundige advocaat kan een zaak sneller voor u afhandelen, wat leidt tot lagere kosten. Onze advocaten en mediators in zowel Groningen als Assen kunnen u bijstaan in o.a. het familierecht (echtscheiding, alimentatie, gezag, omgang, verdeling), huurrecht, contractenrecht of strafrecht. Meerburg & Mok advocaten heeft daarnaast ook ervaren echtscheidingsmediators die aangesloten zijn bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Wij zijn van mening dat niet elke echtscheiding bij de rechter 'uitgevochten' hoeft te worden. Vaak zijn geschillen omtrent echtscheiding in goed overleg op te lossen. Kijk voor de voordelen van deze vorm van scheiding op 'echtscheidingsmediation'. Mocht u meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek met een van onze advocaten wensen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
...

placeWestersingel 49, 9718CE, Groningen
grade8 beoordelingen
timelapse33 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een advocaat?

Een advocaat kost per uur tussen de 250,- en € 350,- Een advocaat mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een advocaat kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

100
250
350
500

Veelgestelde vragen

Wat doet een advocaat?

Bij veel juridische geschillen wordt door beide partijen een advocaat ingeschakeld. Maar wat doet een advocaat nu precies? Een advocaat behartigt uw juridische belangen en onderhoudt in de meeste gevallen de contacten met de tegenpartij. Hierin kan een advocaat ook bemiddelend optreden. Daarnaast onderhandelt en procedeert een advocaat over juridische zaken. Ook adviseert uw advocaat u op juridisch vlak. Denkt u dan aan echtscheidingen en ontslagkwesties, maar ook aan letselschadezaken. Uw advocaat zal alles op alles zetten om voor u het maximale resultaat te behalen.

HET SCHIKKEN VAN JURIDISCHE GESCHILLEN
Veel mensen denken dat advocaten zich alleen bezighouden met het voeren van gerechtelijke procedures. Dat is zeker niet altijd het geval. Zo bestaat het takenpakket van een advocaat er ook uit u te informeren over uw rechten en plichten. Verder correspondeert uw advocaat met de advocaat van de tegenpartij. Een advocaat zet zich zo in om een inhoudelijk gerechtelijke procedure te voorkomen. Dit doet hij of zij door juridische geschillen te schikken met (de advocaat van) de tegenpartij. De regeling die hieruit naar voren komt wordt vastgelegd in een overeenkomst.

PARTIJDIGHEID
Elke advocaat in Nederland is verplicht lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit houdt in dat uw advocaat zich aan diverse beroepsregels moet houden. Verder is er de Advocatenwet waarin specifieke regels voor advocaten zijn opgenomen. Eén van de eigenschappen waaraan een advocaat moet voldoen is partijdigheid. Een advocaat is dus per definitie partijdig en behartigt alleen uw belangen. Ook moet een advocaat de rechtenstudie met goed gevolg hebben afgerond. Ditzelfde geldt voor de aanvullende 3-jarige opleiding van advocaat-stagiair.
Lees meer...

Wat kost een advocaat?

Stel, u krijgt met een juridisch probleem te maken. Als u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp, moet u de advocaatkosten zelf betalen. Maar wat kost een advocaat eigenlijk? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Daarnaast mogen advocaten zelf hun tarieven bepalen. Meestal is dit een uurtarief. Gemiddeld ligt het tarief van een advocaat tussen de € 200,- en € 300,- per uur. Voor gespecialiseerde advocaten met veel ervaring betaalt u gemiddeld € 400,- per uur.

DE BELANGRIJKSTE VARIABELEN
De twee variabelen die het meest van invloed zijn op de totale advocaatkosten zijn het uurtarief en het aantal uren dat hij of zij in uw zaak steekt. Het aantal benodigde uren kan in sommige gevallen vooraf ingeschat worden als u een vaste prijs afspreekt. In het geval van routinematige zaken zal deze vaste prijs vanzelfsprekend lager liggen dan bij meer ingewikkelde zaken. Als u vooraf wilt weten waar u aan toe bent, is het raadzaam een vaste prijs af te spreken. Zorg er dan voor dat deze prijs inclusief BTW is. Ook is het verstandig om te vragen of er kantoorkosten doorberekend worden.

KANS OP EXTRA WERK EN ANDERE KOSTEN
Bij sommige zaken kan het zo zijn dat uw advocaat extra werk moet verrichten. Bijvoorbeeld als u voor een tweede keer naar de rechter moet. Dit kan het geval zijn bij een kort geding of bij ontslag op staande voet. Vraag uw advocaat dan vooraf of deze kans aanwezig is en wat hiervoor de kosten zullen zijn. Hoewel de advocaatkosten doorgaans het grootste deel van het kostenplaatje uitmaken moet u ook rekening houden met andere kosten. Denkt u dan aan griffierechten en eventuele deurwaarderskosten.
Lees meer...

Wat kost een advocaat per uur?

Als u te maken krijgt met een juridisch probleem volgt vrijwel altijd de vraag: wat kost een advocaat per uur? Een zeer terechte vraag omdat de meeste advocaten een uurtarief hanteren en ze deze zelf mogen bepalen. Toch zal het uurtarief van de meeste advocaten zo tussen de € 200,- en € 300,- liggen. Schakelt u een gespecialiseerde advocaat in die jarenlange ervaring heeft? Houdt u dan rekening met een uurtarief dat rond de € 400,- ligt.

VOORAF DE PRIJS OPVRAGEN
De kosten die u maakt bij een juridisch geschil worden grotendeels bepaald door het uurtarief van uw advocaat. Daarnaast zijn uiteraard de gemaakte uren van invloed op het totaalbedrag. Veel mensen geven er de voorkeur aan om vooraf een vaste prijs met hun advocaat af te spreken. Vooral bij routinematige geschillen kan uw advocaat u een duidelijke tariefindicatie geven. Let er wel op dat hij of zij u een offerte aanbiedt met prijzen inclusief BTW. Ook moet u rekening houden met eventuele kantoorkosten van de advocaat die u inschakelt.

GRIFFIEKOSTEN
Naast het uurtarief van uw advocaat en de eventuele kantoorkosten zijn er ook andere kosten om rekening mee te houden, zoals griffiekosten. Griffiekosten zijn kosten die van toepassing zijn wanneer uw zaak voor de rechter komt. De hoogte van het bedrag voor griffierechten is afhankelijk van een aantal factoren. Het is afhankelijk van de inhoud van uw juridische zaak en uw inkomen. Verder wordt er eveneens gekeken naar of u een rechtspersoon (organisatie) bent of een particulier.
Lees meer...

Wie betaalt de kosten van een advocaat bij echtscheiding?

Huwelijkspartners die uit elkaar gaan vragen meestal zich af: wie betaalt de kosten van een advocaat bij echtscheiding? Dit ligt eraan of u onder huwelijkse voorwaarden bent getrouwd of in gemeenschap van goederen. Bij trouwen onder huwelijkse voorwaarden betaalt u elk uw eigen advocaatkosten. Dit wordt ook wel ‘compensatie van de proceskosten’ genoemd. In tegenstelling tot veel andere zaken komt een veroordeling in de proceskosten van één van de echtgenoten nauwelijks voor. Dit is ook het geval als u in gemeenschap van goederen bent getrouwd.

IN GEMEENSCHAP VAN GOEDEREN
De meeste mensen zijn in gemeenschap van goederen getrouwd. Bezittingen en schulden van beide partners vallen dan in de gemeenschap. Deze gemeenschap houdt echter op te bestaan op het moment dat u het verzoek tot scheiding bij de rechtbank heeft ingediend. Daarna betaalt u doorgaans elk uw eigen advocaatkosten. Bent u beide in overeenstemming over de te maken afspraken? Dan kunt u gezamenlijk één advocaat inschakelen en een gemeenschappelijk scheidingsverzoek indienen bij de rechtbank. Dan betaalt u beide minder kosten.

TEGEMOETKOMING IN SCHEIDINGSKOSTEN
Andere kosten die bij een scheiding komen kijken zijn de griffierechten en de eventuele kosten voor mediation. Een mediator kan u helpen op het moment dat u het bij een scheiding oneens bent over bepaalde zaken. U betaalt dan samen de kosten voor de mediator. In sommige gevallen is het mogelijk om een tegemoetkoming in de scheidingskosten te ontvangen. Dit is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Neem dan contact op met uw verzekeraar. Het kan zo zijn dat uw verzekering (een deel van) de kosten vergoedt.
Lees meer...

Wie betaalt de kosten van een advocaat bij ontslag?

Op het moment dat u onverhoopt ontslagen wordt – door een reorganisatie of een arbeidsconflict bijvoorbeeld – komt er veel op u af. In de meeste gevallen wordt door werkgever en werknemer besloten om met ‘wederzijds goedvinden’ uit elkaar te gaan. Er wordt dan een vaststellingsovereenkomst gebruikt om uw ontslag in goede banen te leiden. Deze wordt doorgaans door uw werkgever opgesteld. De eventuele kosten die u maakt om u juridisch bij te laten staan maken hier deel van uit. Maar wie betaalt de kosten van een advocaat bij ontslag?

JURIDISCH ADVIES
Als u niet akkoord gaat met een ontslag met ‘wederzijds goedvinden’ kunt u zich dus juridisch bij laten staan. Dit juridisch advies wordt door een advocaat gegeven die gespecialiseerd is in arbeidsrecht of door een deskundige arbeidsjurist. Dit advies is niet alleen in het belang van u als werknemer maar ook van uw werkgever. Deze moet er namelijk zeker van zijn dat u het akkoord volledig begrijpt en bovenal, dat u hier later niet op terug kunt komen. Daarom wordt meestal in de vaststellingsovereenkomst opgenomen dat uw werkgever de kosten voor uw advocaat of arbeidsjurist betaalt.

BELANGRIJK AANDACHTSPUNT
Het maximumbedrag dat uw werkgever vergoedt voor uw juridisch advies varieert meestal van € 750,- tot € 1.000,-. Als u daadwerkelijk besluit om u juridisch bij te laten staan is er een belangrijk aandachtspunt. De vergoeding die in de vaststellingsovereenkomst is opgenomen wordt vaak alleen door uw werkgever betaald als het werkverband beëindigd wordt met ‘wederzijds goedvinden’. Het is verstandig hier goed op te letten en eventuele aanvullende afspraken in de vaststellingsovereenkomst op te nemen als u niet tot een akkoord komt.
Lees meer...

De beste advocaat?

Het aanbod van advocaten is erg groot en daardoor is het vaak lastig om de goede keuze te maken. Wij hebben alle informatie die te vinden is over advocaten voor u op een rijtje gezet, zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste advocaat is voor uw situatie. Er zijn in Nederland duizenden advocaten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is voor u, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialiteiten hebben ze? Scheidingen? Strafrecht? Ondernemingsrecht?
- Wat is de achtergrond, opleiding, en ervaring van de advocaat? Zijn ze gecertificeerd?
- Heeft de advocaat reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

TOP 10 BESTE ADVOCATEN IN UW REGIO
Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle advocaten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. Op basis van deze score hebben we een top 10 van beste advocaten gemaakt per woonplaats. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

Heeft u de advocaat gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 advocatenkantoren te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de advocaat ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de advocaten geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de advocaten die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met advocaten in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de advocaat bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Juridische procedures kunnen erg lang duren. In de meeste gevallen kan de intake en de voorbereiding van een zaak gewoon starten. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan is dat vaak pas over een vrij lange tijd. Overleg en voorbereiding kan telefonisch en betreffende stukken kunnen (evt. digitaal) toegestuurd worden.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de advocaat wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Vereniging van Letselschade Advocaten

Dé specialist bij uitstek op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken, is de LSA Letselschade Advocaat. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de Vereniging LSA (Letselschade Advocaten). Voor LSA Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op allerlei manieren gewaarborgd worden.
Lees meer...

Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators

Het personen-, familie- en erfrecht is een rechtsgebied dat volop in beweging en in ontwikkeling is. Dat geldt zeker ook voor de vFAS, de vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators, de grootste specialisatievereniging op dit gebied. De vFAS zet hoog in op kwaliteit en deskundigheid.
Lees meer...

Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken

De VCAS is in 2010 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de rechtsbijstand in strafrechtelijke procedures bij de Hoge Raad der Nederlanden, in het belang van de bescherming van de consument – de rechtzoekende verdachte. De VCAS bestaat uit strafrechtadvocaten met aantoonbare affiniteit en ervaring met cassatieprocedures in strafzaken
Lees meer...

Vereniging Insolventierecht Advocaten

INSOLAD is de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten; advocaten die zich bezig houden met alle aspecten van faillissementen en herstructurering. INSOLAD zorgt voor up-to-date kennis van haar leden over de insolventiepraktijk en houdt zich actief bezig met informatie over en totstandkoming van wet- en regelgeving op dit vakgebied.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon