thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een notaris voor

Vind een top 10 Mediator in Bergeijk

Ik zoek een mediator voor
Plaats
mediatorsvg

Mediators in Bergeijk

sort
Resultaat 1-10 van 27 mediators in Bergeijk. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio.

In Bergeijk kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in Bergeijk kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen.
• Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden.
• Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg.
• Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
• Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding.

In Bergeijk hebben wij 27 goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in Bergeijk hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.7. Welke mediator u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual4
1. Knegtmans Advocaten & Mediators
starMfN Erkend
9,3

Wie rechtshulp nodig heeft, wil goed geholpen worden. Op een persoonlijke manier én met het gewenste effect. Onze professionals weten hoe ze een conflict om kunnen buigen tot de juiste communicatie. Dat doen ze op een prettige verstaanbare manier en met de juiste bouwstenen. Zo creëren wij een juridische thuishaven voor onze klanten. Dat 'huiskamergevoel' vinden wij belangrijk. 'Mensen voor mensen' dus.

ADVOCATEN & MEDIATORS: PROCEDEREN VOORKOMEN
Wij zullen steeds voor u onderzoeken of een weg naar de Rechtbank voorkomen kan worden en zinvol is. Simpelweg om hoge kosten en een lange procedure voor u te voorkomen. Onze gespecialiseerde advocaten slagen er met regelmaat in om in goed onderling overleg met de andere partij, die vaak een advocaat heeft, tot een regeling te komen. Onze expertise gaat nog verder. Wij beschikken over gespecialiseerde en gecertificeerde mediators. U probeert dan samen met behulp van 1 mediator de geschillen op te lossen.

WIJ GAAN VERDER WAAR ANDEREN STOPPEN
Onze gespecialiseerde advocaten & mediators doen recht aan ieders gevoel en zijn thuis in tal van rechtsgebieden. Of het nu gaat om scheiden, een ontslagkwestie, onenigheid met de overheid, burenrecht of omgang met je kinderen. Bij ons gaat het om de persoonlijke aanpak. Wij doen recht aan mensen en gaan verder waar anderen stoppen. Daar horen ook kinderen bij. Voor hen en ouders die met een scheiding te maken hebben, is in de advocatuur sprake van een unieke samenwerking onder 1 dak. Wij helpen niet alleen ouders tijdens een scheiding, maar ook kinderen. U kunt desgewenst gebruik maken van deze expertise. Veel tevreden ouders en kinderen gingen u voor.

KOSTELOZE KENNISMAKING
Tijd vrijmaken voor elkaar is ons motto. Daarom bieden wij een kosteloze kennismaking van ongeveer 30 minuten. Ideaal om onrust en emoties direct tot rust te brengen. Want mensen zijn onze missie.

persoonlijke aanpak
begrijpelijke taal
ervaren team
onderscheidend door echtscheidingsbegeleiding van ouders én kinderen
gespecialiseerde advocaten
gespecialiseerde bemiddelaars/mediators, ook voor de Rechtbank en het Gerechtshof
gemoedelijke sfeer
alles in huis
docenten, cursussen/seminars en informatieavonden
kantoren in de Kempen in de plaatsen Bergeijk en Bladel
...

checkGratis en vrijblijvend
grade26 beoordelingen
timelapse11 jaar in bedrijf
place
Eijkereind 75, Bergeijk
photo_size_select_actual16
2. Masteradvice Mediation
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starMfN Erkend
local_offerGratis kennismakingsgesprek
9,2

Masteradvice Mediation biedt u meer dan 25 jaar kennis en ervaring in begeleiden binnen conflicten.
Naast MfN en ADR geregistreerd familie mediator, rechtbank mediator, Financieel Planner, hypotheekadviseur en NLP- (relatie) coach.

Verder specialisaties zijn; een relatie beëindiging met een eigen woning, onderneming(en) en (complexe) juridische, fiscale en financiële situaties.

Verder werkt Masteradvice Mediation samen met gecertificeerde budget coach die al tijdens de mediation ingeschakeld kan worden en de periode na de scheiding financieel kan begeleiden.

Een vechtscheiding is een keuze!

Als het even niet goed loopt of men wil scheiden is het raadzaam om snel actie te ondernemen. Hoe eerder hoe beter, de kans op een effectief traject is dan groter.

Als er kinderen bij betrokken zijn is het belangrijk om te behouden wat er nog is.

Partners voor elkaar zijn is (misschien) voorbij maar ouders blijf je voor het leven!

De kinderen hebben hier niet voor gekozen.

Binnen een echtscheiding of een relatie beëindiging zijn er veel onzekerheden en ziet men door “de bomen het bos” niet meer. Als mediator begeleid ik u om het pad door het bos te maken en te volgen.

Mijn naam is Jack van Sabben.

Ik ben sinds 1991 getrouwd met Marion en samen hebben we 5 kinderen en 5 kleinkinderen. Voor ons beide is dit het tweede huwelijk. Wij hebben beiden een scheiding doorgemaakt en ondervonden welke uitdagingen je daarentegen kan komen. Nu hebben we een samengesteld gezin waarin we allen ons best doen en waar we trots op zijn!

Belangrijk is dat we eerst kennis maken, daarom is een eerste afspraak vrijblijvend. In dit gesprek bespreken we waar het om gaat, het ‘klikt’ en of ik wel de juiste persoon ben.

Als RechtbankMediator is het voor mij mogelijk om een toevoeging Raad voor Rechtsbijstand per persoon aan te vragen, waardoor de kosten van de bemiddeling door de Raad voor Rechtsbijstand (overheid) worden gedragen.

Neem contact op of u hiervoor in aanmerking komt!

Als mediator aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand als High Trust, waardoor aan de aanvragen sneller worden afgewikkeld. Indien er geen toevoeging Raad voor Rechtsbijstand wordt verleend of deze wordt later ingetrokken geld het commerciële tarief.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Mijn kwalificaties, zijn o.a.;
-vanaf 2004 geregistreerd MfN mediator;
-vanaf 2011 Rechtbank mediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand;
-vanaf 2013 (MfN) Familie Mediator;
-vanaf 2014 full certified ADR Mediator;
-vanaf 2003 Master of Financial Planning (MFP);
-vanaf 2011 NLP-coach (NLP practitioner);
-vanaf 2013 NLP-coach (Master NLP Practitioner);
-van 2018 Mediation naast Strafrecht
...

checkGratis en vrijblijvend
grade10 beoordelingen
timelapse16 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Bergeijk
photo_size_select_actual5
7. Fairsights Mediation
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starMfN Erkend
local_offerGratis eerste adviesgesprek
8,6

Als geregistreerd MfN mediatior help ik bedrijven, organisaties en overheden bij het samen oplossen van zakelijke conflicten. Conflicten aanpakken door mediation vergt moed van alle partijen die erbij betrokken zijn maar blijkt in de praktijk een bijzonder effectieve aanpak om ze voor eens en altijd uit de weg te ruimen. Mijn aanpak van mediation richt zich op het weer goed met elkaar in gesprek komen zodat er ruimte ontstaat om samen aan duurzame oplossingen te werken. Na het uitspreken en bespreken van de kwesties die belangrijk zijn voor beide partijen, ligt de nadruk op de toekomst, niet op het verleden.

In mijn mediationpraktijk richt ik mij op het begeleiden van problemen tussen werkgevers en werknemers, conflicten tussen collega’s en binnen teams, besturen en directies en lastige discussies met klanten, partners en leveranciers. Het kan daarbij gaan om ontslag, ziekteverzuim, botsingen over een (re)organisatie of de strategische koers van een team, afdeling of onderneming of onenigheid over contracten. Ik heb ervaring met directies, besturen, ondernemingsraden, overheden of alle niveau’s, zorgorganisaties, onderwijsinstellingen, familiebedrijven en multinationale ondernemingen. Ik medieer zowel in het Nederlands als Engels.

Als mediator hecht ik aan helder afspraken met alle betrokken partijen over zowel de stappen als de kosten van het mediationtraject. Ik hanteer scherpe tarieven en reageer snel op vragen en verzoeken om een mediation optimaal te laten verlopen. Mijn kantoor bevindt zich in De Gruyterfabriek in ’s-Hertogenbosch waar ook mediationgesprekken plaats kunnen vinden.

In mijn mediationpraktijk maak ik gebruik van de ervaring die ik in de afgelopen 25 jaar in meer dan 40 landen wereldwijd heb opgedaan bij het voorbereiden van bedrijven, overheden en ngo’s op structurele veranderingen die zich al voordoen of op komst zijn in hun markt of sector. Mijn expertise ligt met name in het doordenken van toekomstige ontwikkelingen en het ontwerpen van nieuwe strategieën en innovatieve business modellen. Ik deel mijn ervaringen en inzichten over deze onderwerpen graag met anderen en verzorg colleges in executive programma's aan TIAS School for Business and Society aan de Universiteit van Tilburg, Nederland, en aan het Iclif Executive Education Center van de Asia School of Business in Kuala Lumpur, Maleisië.
...

checkGratis en vrijblijvend
timelapse26 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Bergeijk
filter_list
Filters
Mediation op gebied van
Vorm van mediation
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
170
250

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.
Lees meer...

Wat kost een mediator?

Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.
Lees meer...

Wat kost mediation?

Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.
Lees meer...

De beste mediator?

Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Lees meer...

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.
Lees meer...

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.

Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).
Lees meer...

mFAM - Familiemediators

De mFAM is een vereniging voor professioneel opgeleide en ervaren familiemediators, ieder met een eigen achtergrond of specialisme.

Alle bij de vereniging aangesloten mediators zijn tevens geaccrediteerd MfN-registermediator. Voor u een zekerheid dat ze aan alle deskundigheidseisen voldoen.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.