trustoo.nl logo.png
De beste 2600+ Makelaars voor jou

Vind een top 10 Makelaar in Eindhoven

Kies het type makelaar
Plaats
makelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Makelaars in Eindhoven vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 makelaars in Eindhoven met in totaal 1007 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van 9.7. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten (85)
Verkoop van woning (76)
Koop van woning (69)
Taxatie van woning (68)
Verhuur van woning (44)
Huur van woning (43)
Bedrijfs- of zakelijk pand (33)
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Makelaar nodig voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Recente blogartikelen over makelaars
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door makelaars op Trustoo

Reviews over makelaars in Eindhoven

Onze makelaars in Eindhoven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 6.498 reviews uit 13 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Onbekend met makelaars in Amsterdam, via Trustoo en na een mooi gesprek RRE geselecteerd voor de verkoop van een studio en dat is een uiterst positieve keuze gebleken. De dienstverlening van Frank was ongekend van begin tot eind. Professioneel, vriendelijk en gelukkig wars van pretenties. Een aanrader voor een ieder die een verkoop zonder zorgen moet/wil aangaan. Lees meer...

Erna
25-01-2024
review_img
Rohlof Real Estate
starstarstarstarstar

Bijzonder tevreden over de geleverde dienst van Robert
Mijn hypotheekadviseur adviseerde Robert voor mijn benodigde taxatie.
Direct contact met hem opgenomen en de afspraak kon al op zeer korte termijn plaatsvinden.
Het taxatierapport is duidelijk, zeer volledig en goed toelicht.
Duidelijk in communicatie, prijstechnisch goed en alles snel geregeld.
Zeker aan te bevelen.
Lees meer...

Tonny Vos op Google
12-01-2024
review_img
Jussen Taxaties
starstarstarstarstar

Na boven verwachting heeft Marc een prachtig appartement voor ons gevonden binnen 2 maanden, onwijs blij!! Fijn contact en goed naar onze wensen geluisterd. Lees meer...

Pascale van Veen op Google
01-01-2024
review_img
Verkoopmakelaar Bas Eindhoven
starstarstarstarstar

Super and dedicated professionals to your wishes, helpfull team Lees meer...

Marcela Páscoa op Google
17-10-2023
review_img
VMG Regio Eindhoven B.V.
starstarstarstarstar

Jonge, enthousiaste makelaars met een geweldig ondersteunend team op kantoor, die ons adequaat hebben bijgestaan bij de advisering en verkoop van onze woning. Lees meer...

Yvonne van den Berg
11-09-2023
review_img
Woonhub Makelaars Eindhoven
starstarstarstarstar

We're pleased with our experience with the entire team at Broekx. From securing our new home to addressing our concerns, your collective efforts made it a smooth and delightful journey. Special thanks to Mart for his financial advice, Debby for her real estate insights, and Albert and Joanne for their timely assistance. Your professionalism and expertise were pivotal in helping us start this exciting new chapter in our lives. Lees meer...

Bhoomica Nataraja op Google
09-09-2023
review_img
Makelaars-& Assurantiekantoor Broekx v.o.f.

Vind de perfecte makelaar voor jouw behoeften in Eindhoven

Eindhoven staat bekend om zijn dynamische vastgoedmarkt. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt bij het kopen, verkopen of verhuren van een woning of bedrijfspand, is het belangrijk een geschikte makelaar te kiezen. Er zijn veel ma kelaarskantoren in Eindhoven die zich specialiseren in verschillende diensten zoals verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar en taxateur. Wij geven je inzicht in wat deze specialisten doen en helpen je bij het kiezen van de best passende makelaar voor jouw situatie. Vergeet niet vier offertes via Trustoo tevergelijken om de beste keuze te maken.

Verkoopmakelaar: het verkopen van je huis

Een verkoopmakelaar helpt je bij het verkopen van je huis. Verkoopmakelaars bieden ondersteuning bij verschillende aspecten zoals het: • bepalen van een realistische vraagprijs; • promoten van je woning; • verzorgen van bezichtigingen en onderhandelingen; • opstellen van de koopovereenkomst.

Aankoopmakelaar: begeleiding bij de aankoop van een huis

Aankoopmakelaars begeleiden je bij het kopen van een nieuwe woning door het: • zoeken naar geschikte woningen op basis van jouw wensen en budget; • bezichtigen van huizen en het geven van een professioneel advies; • onderhandelen over de aankoopprijs; • controleren van de koopovereenkomst en het regelen van de (juridische) afhandeling.

Verhuurmakelaar: zorgeloos verhuren van je woning

Een verhuurmakelaar ondersteunt je bij het verhuren van je woning. Enkele taken zijn: • vaststellen van een passende huurprijs; • zoeken naar geschikte huurders; • opstellen van een huurcontract; • incasseren van de huur en het beheren van de borg.

Taxateur: de waarde van je woning bepalen

Een taxateur helpt bij het bepalen van de waarde van je woning, wat belangrijk kan zijn voor onder andere hypotheekaanvragen en het vaststellen van de verkoopprijs. De taxateur houdt rekening met factoren zoals: • oppervlakte en inhoud van de woning; • kwaliteit en staat van onderhoud; • locatie en omgeving; • marktontwikkelingen en vergelijkingen met soortgelijke woningen.

Maak gebruik van Trustoo voor de beste match

Door vier offertes via Trustoo te vergelijken, kun je makkelijker de beste makelaar vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Zo maak je een weloverwogen keuze voor de beste makelaar in Eindhoven, zonder het risico te lopen dat je belangrijke aspecten over het hoofd ziet.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte makelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste makelaars in Eindhoven.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste makelaars in Eindhoven

We laten de beste makelaars zien die actief zijn in Eindhoven. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke makelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen makelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de makelaars die je het meest aanspreken. De meeste makelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste makelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste makelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een makelaar in Eindhoven?

Een makelaar kost gemiddeld tussen de Een makelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een makelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over makelaars in Eindhoven of wil je meer te weten komen over hun diensten? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over de verschillende makelaars.

Hoe kies ik een betrouwbare makelaar?

De beste makelaar Eindhoven?

Wat kost een makelaar in Eindhoven?

Wat doet een makelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar in Eindhoven?

Wat kost een verkoopmakelaar in Eindhoven?

Wat kost een taxatie in Eindhoven?

Onze makelaars beschikken over de volgende keurmerken

Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs

De NVM, ofwel Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs, is misschien wel de meest bekende brancheorganisatie in de vastgoedsector. Met een lange geschiedenis en een breed netwerk van aangesloten makelaars, heeft de NVM een solide reputatie in de branche. Maar wat maakt NVM zo uniek? Nou, het gaat allemaal om hun focus op betrouwbaarheid en ethiek. De NVM hanteert strenge toelatingseisen en kwaliteitscontroles voor hun leden, en moedigt hen aan om de hoogste professionele en ethische normen te handhaven. Daarnaast heeft NVM ook een enorm databestand van vastgoedtransacties, waardoor hun makelaars goed geïnformeerd en competitief blijven in de markt.
Lees meer...

VBO Makelaars

VBO is een actieve en toegankelijke brancheorganisatie voor zelfstandig werkende makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals, die het belang van de consument voorop stelt. VBO biedt haar leden educatie, juridische ondersteuning en marketingondersteuning. VBO-makelaars zijn gebonden aan strenge kwaliteitsnormen en gedragsregels. Voor jou als consument biedt dit de garantie van een betrouwbare en deskundige makelaar.
Lees meer...

VastgoedCert

VastgoedCert is een onafhankelijk certificeringsinstituut voor makelaars en taxateurs. In 2004 is deze organisatie opgericht om de kwaliteit van vastgoedmakelaars te waarborgen na het wegvallen van de wettelijke beëdigingsplicht. De rol van VastgoedCert is om ervoor te zorgen dat de professionals in de vastgoedbranche aan een bepaalde norm voldoen. VastgoedCert heeft daarom een sterke focus op certificering en regulering. Alle leden van VastgoedCert moeten een rigoureus examenproces doorstaan om te bewijzen dat ze de nodige competenties bezitten. Daarnaast moeten de leden voortdurend hun kennis en vaardigheden bijwerken via verplichte bijscholing. Dus, als je iemand tegenkomt met een VastgoedCert-certificering, kun je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een gekwalificeerde en bekwame professional in de vastgoedbranche.
Lees meer...

Nederlands Woning Waarde Instituut

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie-instituut, dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van taxatierapporten van woningen waarborgt. Wat NWWI onderscheidend maakt, is hun specifieke focus op woningtaxaties. Een NWWI-taxatie is niet verplicht, maar kan een extra garantie bieden dat je een objectieve en betrouwbare taxatie van je woning krijgt. Mocht je bijvoorbeeld een hypotheek nodig hebben, kan een gevalideerd taxatierapport van het NWWI verplicht worden gesteld door jouw hypotheekverstrekker.
Lees meer...

.

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot