Ontdek de beste bedrijven in Nijmegen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Nijmegen

DUX advocaten.jpg
advocaten
DUX advocaten
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (23)

Uw Vertrouwde Partner in Juridisch Succes voor Ondernemers.

Als gedreven ondernemer met een gevestigd bedrijf, begrijpt u hoe cruciaal het is om juridische zaken effectief af te handelen. Bij DUX advocaten zijn wij er om u te ondersteunen en uw bedrijf te beschermen. Onze ervaren en toegewijde advocaten staan klaar om uw juridische uitdagingen aan te pakken, zodat u zich kunt concentreren op de groei en het succes van uw onderneming.

Bij DUX advocaten zijn we gespecialiseerd in contractenrecht, vastgoedrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Of u nu advies nodig heeft bij het opstellen van waterdichte contracten, ondersteuning zoekt bij vastgoedtransacties, geschillen wilt oplossen of juridische kwesties rondom uw onderneming wilt aanpakken, ons team heeft de kennis en ervaring om u te begeleiden.

Bij ons begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke situatie. U kunt rekenen op korte communicatielijnen en directe toegang tot onze advocaten, zodat uw vragen snel worden beantwoord en uw juridische kwesties efficiënt worden opgelost.

Onze tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje. Met uitstekende reviews op Google en positieve feedback van ondernemers zoals uzelf, hebben wij bewezen dat wij betrouwbare en resultaatgerichte juridische diensten leveren. We streven ernaar om uw vertrouwen te verdienen en u tevreden te stellen met de hoogste kwaliteit van juridische ondersteuning.
...

Kerkenbos 1232A, Nijmegen
Smit Cleaning.jpg
schoonmaakbedrijven
Smit Cleaning
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (66)

Schoonmaken is onze passie en we streven ernaar om onze klanten een optimale reinigingservaring te bieden. Bij Smit Cleaning werken we met een toegewijd team van experts die beschikken over jarenlange ervaring in het professioneel reinigen van diverse oppervlakken, waaronder zonnepanelen, dakgoten, en ramen. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil laten stralen of een zakelijke klant die een professionele uitstraling van zijn pand nastreeft, wij staan voor u klaar.

Daarnaast bieden wij ook uitgebreide kantoor schoonmaakdiensten aan. Een schoon kantoor is essentieel voor een productieve werkomgeving en het welzijn van uw medewerkers. Ons ervaren team zorgt voor een grondige reiniging van uw kantoorruimtes, inclusief het stofvrij maken van meubilair, het reinigen van vloeren en het desinfecteren van gedeelde ruimtes. Wij begrijpen dat een schone werkplek bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw bedrijf en daarom streven wij altijd naar een uitmuntend eindresultaat.

Door gebruik te maken van geavanceerde schoonmaakmaterialen en technieken kunnen wij zelfs de meest hardnekkige vuil en vlekken aanpakken. Uw tevredenheid staat bij ons centraal en wij gaan dan ook tot het uiterste om ervoor te zorgen dat uw kantoor en andere ruimtes in topconditie verkeren. Laat het zware werk aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.
...

Tolhuis 3348, Nijmegen
Merknomaden.jpg
tekstschrijvers
Merknomaden
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (26)

Ik ben geen Frits Wester of Annie M.G. Schmidt, maar de persoon die de juiste vragen stelt om in Jip en Janneke-taal een sterk verhaal neer te zetten. Al van jongs af aan wilde ik schrijver worden en dat ben ik nu. Ik heb mijn eigen opleiding samengesteld door cursussen de volgen als: journalistiek, bloggen, foutloos Nederlands schrijven en copywriting. Sinds kort heb ik ook mijn marketing- en communicatiecertificaat binnen van Schouten en Nelissen. Heerlijk om alles op mijn eigen manier voor elkaar te boksen.

Verhalen zijn overal en ik help jou graag met het verspreiden van jouw kennis, missie, visie, levensverhaal en verbindende anekdotes. Zorg ervoor dat ze weten wie jouw bedrijf is, zie je bedrijf als personage die graag een band op wil bouwen met nieuwe klanten en de connectie met bestaande klanten graag onderhoudt.

Natuurlijk willen we allemaal goed gevonden worden, maar je wil ook dat ze jou niet vergeten en daarom is de kracht van storytelling zo belangrijk. Vertel eerst waarom je doet wat je doet, waar ligt jouw passie en hoe merken we dat die er is? Leg dan uit wat en hoe je dat doet. Wat mogen mensen van jou en je onderneming verwachten? Waarom komen jouw klanten telkens bij je terug? Door middel van brainstormsessies en interviews vind ik graag samen met jou de antwoorden achter deze vraagstukken. Zo heb je een sterk verhaal waar je op terug kunt vallen. Een duidelijk concept om aan vast te houden.

Ben jij er klaar voor om jouw merk echt te leren kennen?
...

molenweg 111, Nijmegen
Rijschool Tempo.jpg
rijscholen
Rijschool Tempo
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (174)


Autorijschool Tempo Nijmegen is een klein familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het geven van rijlessen in Nijmegen en omgeving.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, een proefles is bij ons GRATIS en vrijblijvend.

U zult zelf ervaren hoe het is om rij-instructie te krijgen bij een van de beste en goedkoopste rijscholen van Nijmegen. In de afgelopen 35 jaar hebben wij een perfecte rijopleiding weten te realiseren waarbij de leerling centraal staat.

Tevens nieuw sinds 2017, de online rijlesplanner. Via het softwareprogramma van Flexpulse i.s.m. rijschool Tempo kunnen de leerlingen voortaan zelf hun rijlessen inplannen, toets en examen inzien, rijlessen bijhouden en betalen, ophaaladres aanpassen etc. Zeer praktisch voor leerling en rij-instructeur!

Autorijschool Tempo verzorgt rijlessen in Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Lent, Ewijk en omgeving.

Autorijschool Nijmegen? Waarom Rijschool Tempo i.p.v. een van de andere rijscholen in Nijmegen?
rijscholen nijmegenHoog slagingspercentage

rijscholen nijmegenGratis proefles

rijscholen nijmegen30 jaar ervaring

rijscholen nijmegenZelfstandig online je rijlessen plannen

rijscholen nijmegenRookvrije lesauto

rijscholen nijmegenVaste rij-instructeur/trice

rijscholen nijmegenKeuze mannelijke of vrouwelijke instructeur

rijscholen nijmegenKlein familiebedrijf

rijscholen nijmegenGratis online theoriecursus

rijscholen nijmegenIn 3 termijnen betalen mogelijk

rijscholen nijmegenGoedkope rijlessen en kwaliteit

rijscholen nijmegenFaalangst-rijangst, ADHD-ADD, Autisme specialist
...

Leuvensbroek 1614, Nijmegen
free your potential nijmegen.jpg
coaches
free your potential nijmegen
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (13)

Graag ontvang ik je voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur in mijn coachruimte in Nijmegen. In dat gesprek hoor ik graag wat je (coach)vraag is en leg ik ik je uit hoe ik werk.

Mijn uurtarief:
particulier = € 160,00 per uur inclusief 21% BTW
zakelijk = € 160,00 per uur excl. 21% BTW

Het is mijn missie om mensen in beweging te brengen door ze te begeleiden bij het zin geven aan hun leven. En/of het weer of meer zin ín hun leven te geven.

Ik geloof in mensen: in onze talenten, kwaliteiten & vaardigheden en ook in onze verdedigingsmechanismen en strategieën. Wat ik met veel plezier en passie doe is mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen en gelukkig te zijn in werk en leven.

Ik maak makkelijk contact met mensen en als ik me committeer aan een coaching traject - zet ik me 100% in om de (team)coaching tot een succesvol einde te brengen. Het is niet altijd leuk... vaak moet er eerst puin geruimd worden voordat we de balans kunnen herstellen.

Ik druk mij onomwonden uit en nodig mensen uit te zeggen wat ze werkelijk willen zeggen. Ik ‘vertaal’ de onderstroom en leg de verantwoordelijkheid daar waar die hoort.

Ik kan provocatief zijn en ben daarnaast begripvol. Ik ben nieuwsgierig, gevoelig, creatief in mijn denken en heb een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ik houd van leren, diepgang en humor, van golfen, wandelen en koken, van theater, film en lezen, van stedentrips, in een hangmat liggen en zwemmen.
...

Groesbeekseweg 246B, Nijmegen
FAIRDER.jpg
relatietherapeuten
FAIRDER
8,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (7)

Waar kan FAIRDER je mee helpen?
Kort is het antwoord eigenlijk;
Ik heb een praktijk voor advies & ondersteuning bij mentale en relationele problemen. Voor zowel particulieren als bedrijven. Bij mij zijn zowel ONLINE als AVOND afspraken mogelijk. Praktijk is gevestigd in CUIJK dichtbij Nijmegen.

Ik hanteer een LAAG TARIEF omdat ik hulp voor iedereen toegankelijk wil maken.
Mijn uurtarief is concurrerend, het kan je soms zelfs de helft per uur schelen! Bovendien is een eerste online kennismaking van een half uur altijd kosteloos!

Let op! Voor iedere aanvraag die ik binnen krijg worden er kosten aan mij doorberekend. Ik zou het zeer op prijs stellen als je mij enkel een aanvraag stuurt indien je oprecht interesse hebt. Alvast dank daarvoor.

Ik ben beschikbaar als;
✔️ Psychosociaal ondersteuner /
mental mentor.
✔️ Relatietherapeut
✔️ Conflictbemiddelaar
✔️ Vertrouwenspersoon
✔️ Bedrijfsmaatschappelijk werker
✔️ Organisatieadviseur

➡️ In mijn rol als psychosociaalondersteuner ook wel
mental mentor ben ik er voor particulieren. Ik geef men de ruimte om eigen gedragingen en problemen waar zij tegen aan lopen te bespreken. Om vervolgens inzichten te creëren en men weer in kracht en balans te zetten om verder te kunnen.

➡️ Als gecertificeerd relatietherapeut fungeer ik als een verlengstuk. Relatietherapie is een gesprek onder zes ogen; De focus ligt op gemeenschappelijke problemen;
Waarop beider individuele wereldbeelden (hechting, trauma, ervaring) van invloed zijn.
Doel van relatietherapie is de verbinding tussen partners te herstellen.

➡️ In mijn rol als conflictbemiddelaar ben ik er voor zowel bedrijven als particulieren om het conflict te bespreken en te ondersteunen in een mogelijke oplossing, of als een soort pre-Mediation een stroeve (werk)relatie te herstellen.
Voor particulieren ben ik er ook in de rol als bemiddelaar om te helpen bij het opzetten en begeleiden van een omgangsregeling voor het kind te bespreken.

➡️ In mijn rol als vertrouwenspersoon ben ik er wanneer men een luisterend oor nodig heeft en indien gewenst geef ik ondersteuning en advies. Dit gaat over de thema’s ongewenste omgangsvormen; pesten, discriminatie, racisme, intimidatie en seksuele intimidatie en agressie en geweld.

➡️ In mijn rol als bedrijfsmaatschappelijkwerker kan een bedrijf mij inzetten wanneer een medewerker vastloopt of niet lekker in z’n vel zit. Ik geef de medewerker ondersteuning en begeleiding, kracht en inzichten waardoor hij/zij weer verder kan. Dit helpt zowel de medewerker als de organisatie.

➡️ In mijn rol als organisatieadviseur kan ik bedrijven advies en ondersteuning bieden als het gaat om HR en Management, leiderschap, groei & change. Hierbij ligt mijn focus en expertise op de softskills side. Werken vanuit fairbinding en niet vanuit hiërarchie.

➕Tevens geef ik trainingen voor bedrijven;
-Training gespreksvoering voor de interne vertrouwenspersoon
-Leiderschapstraining / Management training
-360graden feedback sessies
...

Cuijk - Nijmegen 1 43 8 , Nijmegen
Aannemers- en Grondverzetbedrijf van Wijk B.V..jpg
sloopbedrijven
Aannemers- en Grondverzetbedrijf van Wijk B.V.
8,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (21)

Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV is een gerenommeerd bedrijf dat zich onderscheidt door zijn veelzijdige diensten en professionele aanpak. Met meer dan een eeuw ervaring in de sector, bieden we een breed scala aan diensten, variërend van grondverzet tot aannemerij, voor zowel bedrijven als particulieren.

Onze specialisten zijn niet alleen breed inzetbaar, maar zorgen er ook voor dat uw project met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om grootschalige graafwerkzaamheden voor bedrijven of specialistisch graafwerk in tuinen en bouwputten voor particulieren, wij hebben de expertise en het materieel om aan uw wensen te voldoen.

Bij Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom luisteren we aandachtig naar uw ideeën, wensen en dromen en zetten we alles op alles om deze te verwezenlijken. Of het nu gaat om nieuwbouw, bestrating, sloopwerken of grondverzet, wij staan klaar om uw project van begin tot eind te begeleiden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een zorgvuldige en nette afvalverwerking. Daarom bieden we ook containers aan voor de inname van diverse soorten afval.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om uw project tot een succes te maken.
...

Stationsstraat 82, Nijmegen
DJ & Pianist in 1 - Guido Nobel.jpg
DJ's
DJ & Pianist in 1 - Guido Nobel
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (87)

Met DJ & Pianist in 1 (Guido Nobel) ben je verzekerd van een onvergetelijk feest op maat. Guido draait de muziek waar jij en je gasten van houden. Zijn manier van mixen is geïnspireerd op de naadloze producties van grootmeester Ben Liebrand.

Guido is niet alleen een zeer ervaren DJ tijdens huwelijken, zakelijke evenementen en privéfeesten, maar ook een afgestudeerd pianist/toetsenist (2007). Een rasmuzikant achter de draaitafel dus... en dat hoor je!

> Waarom DJ Guido Nobel?

* Muziek, sfeer en geluidsvolume op maat;
* Een DJ die écht muzikaal kan draaien en tegelijk de sfeer erin houdt;
* Zeer hoge klanttevredenheid;
* Extra voordelig in combinatieboeking met Guido als pianist en/of lounge-DJ tijdens ceremonie, borrel of diner;
* Eigen hoogwaardige lichtshow en geluidsapparatuur van topkwaliteit;

> Tarieven inclusief 9% BTW

>> Basistarief

€1.050 o.b.v. optreden tot 4 uren aaneengesloten,

INCLUSIEF (gebruik, op- en afbouw):
* witte vleugel (digitaal, Yamaha) óf verlichte DJ-booth;
* DJ-apparatuur (Pioneer);
* licht en geluid tot 50 aanwezigen (voor grotere gezelschappen zie meerprijzen hieronder);
* draadloze microfoon op statief voor eventuele spreker(s);
* 9% BTW

exclusief reiskosten à €0,45/km (standplaats Kampen)

>> Meerprijzen t.o.v. Basistarief

Langer optreden na 4 uren:
+ €100 per extra uur tot 1:00 uur 's nachts
+ €200 per extra uur na 1:00 uur 's nachts
'Wachtuurtarief' = 50% van (extra-)uurtarief

Licht en geluid tot 50 personen:
INBEGREPEN

Licht en geluid voor 50 < 100 personen:
+ €100

Licht en geluid voor 100 < 200 personen:
+ €300

Licht en geluid voor meer dan 200 personen:
op aanvraag

Upgrade optreden met Live MuziekQUIZ 45 à 60 minuten
+€250

>> Indien gewenst / optioneel, ZONDER meerprijs:
* Begint rustig als livepianist bij binnenkomst van de gasten en bouwt daarna een feest als DJ;
* 2 x 30 minuten live-toetsenist tijdens DJ-show;
* witte vleugel i.p.v. standaard DJ-booth

Alle genoemde tarieven zijn inclusief 9% BTW.
...

werkgebied Nijmegen
Keukenadviesaanhuis.jpg
keukenspecialisten
Keukenadviesaanhuis
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (77)

Enorm nuchter, eerlijk en direct.

Wij houden geen mooie verkooppraatjes en hebben niet elke keuken en alle keukenapparatuur zelf ook thuis. Wij zijn enorm nuchter en vinden eerlijk advies belangrijk, zo kunnen we elkaar ook over enkele jaren nog steeds recht in de ogen kijken.

Zo hebben niet alle keukens en keukenapparatuur alleen maar voordelen maar soms ook kleine nadelen waardoor een andere keuze soms beter is. Wij kunnen eerlijk advies geven door kennis en ervaring, advies waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wat maakt Keukenadviesaanhuis zo uniek?

- Meer dan 30 jaar ervaring op gebied van keukens
- GRATIS advies bij u thuis, op het tijdstip dat u wilt
- Specialist in keukens en keukenrenovatie, wij hebben voor iedereen een passende oplossing
- Maatwerk, wij leveren maatwerk en dit is in veel gevallen zonder meerprijs
- Inmeetservice, wij meten alles bij het eerste bezoek op, zodat u er zeker van bent dat de keuken altijd past.
- Uitstekende nazorg, is uw keuken / renovatie opgeleverd komen wij binnen een termijn van 2 maanden bij u langs om te kijken of alles naar wens verlopen is
- De beste adviseurs, ons adviseurs worden regelmatig getraind en bezoeken huisshows / trainingen zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen
- Vakkundige monteurs, wij werken samen met geselecteerde monteurs die trainingen en cursussen volgen en zo altijd het beste resultaat bij u leveren
- Service. Wij zijn ook gewone mensen! Ook bij ons gaat wel eens iets mis tijdens renovatie of keukenplaatsing, wat wij wel beloven is dat wij er alles aan doen om het eindresultaat een succes te laten worden.
...

werkgebied Nijmegen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (21)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Nijmegen