Ontdek de beste bedrijven in Nijmegen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Nijmegen

Marc Rutten - Bmiddl.jpg
mediators
Marc Rutten - Bmiddl
9,6 (79)

Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek is belangrijk. Zo kan je kennismaken met mij als mediator, de werkwijze en beslissen of het vertrouwen er is om jullie tijdens het scheidingsproces door mij te laten begeleiden. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de situatie is, wat jullie belangrijk vinden en wat de behoeften zijn. Ik teken uit hoe de stappen in het proces eruitzien, hoe lang het duurt en niet geheel onbelangrijk: wat de kosten zullen zijn.

Zekerheid in onzekere tijden
Stap voor stap neem ik je mee in dit proces zodat jullie, naarmate de tijd vordert, antwoorden krijgen en keuzes kunnen maken. Keuzes die recht doen aan de tijd die achter jullie ligt en de tijd die voor jullie ligt. Ik bied structuur in wat er op jullie afkomt de komende periode en leg dit vast in het ouderschapsplan, het echtscheidingsconvenant of de vaststellingsovereenkomst.

Als jullie kinderen hebben kan ik me voorstellen dat daar een grote zorg voor jullie ligt; jullie hebben een groot gezamenlijk belang om er goed uit te komen, want dan is de kans groot dat het ook met de kinderen goed zal gaan. Om die reden besteed ik veel tijd aan het ouderschapsplan. Daarin leggen we zo concreet mogelijk vast wat de afspraken tussen jullie zijn. Dat gaat om veel meer dan alleen de zorgverdeling; we kijken naar de vakanties, feestdagen, verjaardagen. Ook leggen we vast op welke manier jullie met elkaar gaan overleggen en over welke onderwerpen dat dan is. De kinderen worden ook betrokken bij dit ouderschapsplan, dit is afhankelijk van hun leeftijd. Soms heeft het kind ook vragen aan de mediator of wil het zijn/haar zorgen aangeven. Ook daar is ruimte voor; gezien en gehoord worden is in dit proces ook voor kinderen enorm belangrijk.

Daarnaast komen de financiële zaken naar voren. Ik bereken de alimentatie, we maken inzichtelijk of je in aanmerking komt voor het kindgebondenbudget, huur- of zorgtoeslag. We laten zien hoe jullie er bruto en netto voorstaan na de scheiding. Natuurlijk moet de woonsituatie besproken worden. Blijft er iemand in de gezamenlijke woning of wordt de woning verkocht? Welke stappen kunnen jullie al ondernemen? We kijken naar de pensioenen, inboedel, polissen, bankzaken. Bij een eigen onderneming spelen er aanvullende zaken een rol. Ook die bespreek ik met jullie.

We maken een verslag van de afspraken die met elkaar zijn gemaakt, zodat ook na de scheiding duidelijk is waarom jullie bepaalde beslissingen genomen hebben. We werken met onze vaste advocaat die zorgt voor de juridische afwikkeling bij de rechtbank en de inschrijving in de gemeentelijke basisadministratie. Dat geeft rust, vertrouwen en zekerheid in deze veelal onzekere tijden.
...

Aldenhof 3308, Nijmegen
Merknomaden.jpg
tekstschrijvers
Merknomaden
9,3 (18)

Ik ben geen Frits Wester of Annie M.G. Schmidt, maar de persoon die de juiste vragen stelt om in Jip en Janneke-taal een sterk verhaal neer te zetten. Al van jongs af aan wilde ik schrijver worden en dat ben ik nu. Ik heb mijn eigen opleiding samengesteld door cursussen de volgen als: journalistiek, bloggen, foutloos Nederlands schrijven en copywriting. Sinds kort heb ik ook mijn marketing- en communicatiecertificaat binnen van Schouten en Nelissen. Heerlijk om alles op mijn eigen manier voor elkaar te boksen.

Verhalen zijn overal en ik help jou graag met het verspreiden van jouw kennis, missie, visie, levensverhaal en verbindende anekdotes. Zorg ervoor dat ze weten wie jouw bedrijf is, zie je bedrijf als personage die graag een band op wil bouwen met nieuwe klanten en de connectie met bestaande klanten graag onderhoudt.

Natuurlijk willen we allemaal goed gevonden worden, maar je wil ook dat ze jou niet vergeten en daarom is de kracht van storytelling zo belangrijk. Vertel eerst waarom je doet wat je doet, waar ligt jouw passie en hoe merken we dat die er is? Leg dan uit wat en hoe je dat doet. Wat mogen mensen van jou en je onderneming verwachten? Waarom komen jouw klanten telkens bij je terug? Door middel van brainstormsessies en interviews vind ik graag samen met jou de antwoorden achter deze vraagstukken. Zo heb je een sterk verhaal waar je op terug kunt vallen. Een duidelijk concept om aan vast te houden.

Ben jij er klaar voor om jouw merk echt te leren kennen?
...

molenweg 111, Nijmegen
Van Rooij Logistiek Verhuisbedrijf Nijmegen.jpg
verhuisbedrijven
Van Rooij Logistiek Verhuisbedrijf Nijmegen
8,8 (13)

Een goed en efficiënt georganiseerde verhuizing is prettig voor iedereen.

Kennismaken:
verhuizen is voor ons maatwerk leveren.

Daarom laten we altijd eerst een taxateur bij u langskomen om kennis te maken en te bespreken wat en hoe u wilt verhuizen.

Inpakservice:
laat uw inboedel door ons inpakken om schade en stress te voorkomen.

Demontage service:
Voor ons is de demontage en montage van de meubels een routineklus.

Handyman service:
Na de verhuizing zijn er vaak nog tal van klussen die gedaan moeten worden. Als u gebruik wilt maken van onze handyman service kunnen wij u ook op dit gebied van dienst zijn.

Standaard bij elke verhuizing kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisdozen service.

Uiteraard beschikken wij over de juiste verhuismaterialen!

• U kunt hierbij denken aan het juiste verpakkingsmateriaal zoals; sealfolie, verhuisdekens, steekwagen, verhuislift, drempelplaten, garderobe -boxen, matrashoezen, schilderijboxen, maar natuurlijk ook een professioneel ingerichte verhuiswagen met zware laadklep zodat we alles veilig in kunnen laden/lossen

Wij zullen er dus alles aan doen om uw verhuizing professioneel en dus goed georganiseerd te laten verlopen.

Voor het verpakken van al uw kleine goederen stellen wij dus verhuisdozen, inpakpapier en stickers/etiketten beschikbaar.

Op uw verzoek leveren wij deze in bruikleen uit. Nadat u de verhuisdozen uitgepakt heeft, (gemiddeld ongeveer na 30 dagen) kunt u ons bellen voor een afspraak om de dozen op te halen.

•Ons team van verhuizers werkt dagelijks samen, hierdoor zijn ze goed op elkaar ingespeeld waardoor een grote verhuisklus meestal binnen 1 dag kan worden uitgevoerd.
...

Tussenweg 41, Nijmegen