Ontdek de beste bedrijven in Nijmegen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Nijmegen

Merknomaden.jpg
tekstschrijvers
Merknomaden
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (26)

Ik ben geen Frits Wester of Annie M.G. Schmidt, maar de persoon die de juiste vragen stelt om in Jip en Janneke-taal een sterk verhaal neer te zetten. Al van jongs af aan wilde ik schrijver worden en dat ben ik nu. Ik heb mijn eigen opleiding samengesteld door cursussen de volgen als: journalistiek, bloggen, foutloos Nederlands schrijven en copywriting. Sinds kort heb ik ook mijn marketing- en communicatiecertificaat binnen van Schouten en Nelissen. Heerlijk om alles op mijn eigen manier voor elkaar te boksen.

Verhalen zijn overal en ik help jou graag met het verspreiden van jouw kennis, missie, visie, levensverhaal en verbindende anekdotes. Zorg ervoor dat ze weten wie jouw bedrijf is, zie je bedrijf als personage die graag een band op wil bouwen met nieuwe klanten en de connectie met bestaande klanten graag onderhoudt.

Natuurlijk willen we allemaal goed gevonden worden, maar je wil ook dat ze jou niet vergeten en daarom is de kracht van storytelling zo belangrijk. Vertel eerst waarom je doet wat je doet, waar ligt jouw passie en hoe merken we dat die er is? Leg dan uit wat en hoe je dat doet. Wat mogen mensen van jou en je onderneming verwachten? Waarom komen jouw klanten telkens bij je terug? Door middel van brainstormsessies en interviews vind ik graag samen met jou de antwoorden achter deze vraagstukken. Zo heb je een sterk verhaal waar je op terug kunt vallen. Een duidelijk concept om aan vast te houden.

Ben jij er klaar voor om jouw merk echt te leren kennen?
...

molenweg 111, Nijmegen
Rijschool Tempo.jpg
rijscholen
Rijschool Tempo
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (167)


Autorijschool Tempo Nijmegen is een klein familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het geven van rijlessen in Nijmegen en omgeving.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, een proefles is bij ons GRATIS en vrijblijvend.

U zult zelf ervaren hoe het is om rij-instructie te krijgen bij een van de beste en goedkoopste rijscholen van Nijmegen. In de afgelopen 35 jaar hebben wij een perfecte rijopleiding weten te realiseren waarbij de leerling centraal staat.

Tevens nieuw sinds 2017, de online rijlesplanner. Via het softwareprogramma van Flexpulse i.s.m. rijschool Tempo kunnen de leerlingen voortaan zelf hun rijlessen inplannen, toets en examen inzien, rijlessen bijhouden en betalen, ophaaladres aanpassen etc. Zeer praktisch voor leerling en rij-instructeur!

Autorijschool Tempo verzorgt rijlessen in Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Lent, Ewijk en omgeving.

Autorijschool Nijmegen? Waarom Rijschool Tempo i.p.v. een van de andere rijscholen in Nijmegen?
rijscholen nijmegenHoog slagingspercentage

rijscholen nijmegenGratis proefles

rijscholen nijmegen30 jaar ervaring

rijscholen nijmegenZelfstandig online je rijlessen plannen

rijscholen nijmegenRookvrije lesauto

rijscholen nijmegenVaste rij-instructeur/trice

rijscholen nijmegenKeuze mannelijke of vrouwelijke instructeur

rijscholen nijmegenKlein familiebedrijf

rijscholen nijmegenGratis online theoriecursus

rijscholen nijmegenIn 3 termijnen betalen mogelijk

rijscholen nijmegenGoedkope rijlessen en kwaliteit

rijscholen nijmegenFaalangst-rijangst, ADHD-ADD, Autisme specialist
...

Leuvensbroek 1614, Nijmegen
Van Rooij Logistiek Verhuisbedrijf Nijmegen.jpg
verhuisbedrijven
Van Rooij Logistiek Verhuisbedrijf Nijmegen
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (13)

Een goed en efficiënt georganiseerde verhuizing is prettig voor iedereen.

Kennismaken:
verhuizen is voor ons maatwerk leveren.

Daarom laten we altijd eerst een taxateur bij u langskomen om kennis te maken en te bespreken wat en hoe u wilt verhuizen.

Inpakservice:
laat uw inboedel door ons inpakken om schade en stress te voorkomen.

Demontage service:
Voor ons is de demontage en montage van de meubels een routineklus.

Handyman service:
Na de verhuizing zijn er vaak nog tal van klussen die gedaan moeten worden. Als u gebruik wilt maken van onze handyman service kunnen wij u ook op dit gebied van dienst zijn.

Standaard bij elke verhuizing kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisdozen service.

Uiteraard beschikken wij over de juiste verhuismaterialen!

• U kunt hierbij denken aan het juiste verpakkingsmateriaal zoals; sealfolie, verhuisdekens, steekwagen, verhuislift, drempelplaten, garderobe -boxen, matrashoezen, schilderijboxen, maar natuurlijk ook een professioneel ingerichte verhuiswagen met zware laadklep zodat we alles veilig in kunnen laden/lossen

Wij zullen er dus alles aan doen om uw verhuizing professioneel en dus goed georganiseerd te laten verlopen.

Voor het verpakken van al uw kleine goederen stellen wij dus verhuisdozen, inpakpapier en stickers/etiketten beschikbaar.

Op uw verzoek leveren wij deze in bruikleen uit. Nadat u de verhuisdozen uitgepakt heeft, (gemiddeld ongeveer na 30 dagen) kunt u ons bellen voor een afspraak om de dozen op te halen.

•Ons team van verhuizers werkt dagelijks samen, hierdoor zijn ze goed op elkaar ingespeeld waardoor een grote verhuisklus meestal binnen 1 dag kan worden uitgevoerd.
...

Cargadoorweg 6, Nijmegen
FAIRDER.jpg
coaches
FAIRDER
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (6)

Waar kan FAIRDER je mee helpen?

Kort is het antwoord eigenlijk;
Ik heb een praktijk/bureau voor advies & ondersteuning. Voor zowel particulieren als bedrijven. Zowel ONLINE als AVOND afspraken zijn mogelijk.

Ik ben beschikbaar als;
✔️ Psychosociaal ondersteuner /
mental mentor.
✔️ Relatietherapeut
✔️ Conflictbemiddelaar
✔️ Vertrouwenspersoon
✔️ Bedrijfsmaatschappelijk werker
✔️ Organisatieadviseur

-Mijn klanten / cliënten zijn zowel bedrijven als particulieren.

De toelichting op mijn dienstverlening;

➡️ In mijn rol als psychosociaalondersteuner ook wel
mental mentor ben ik er voor particulieren. Ik geef men de ruimte om eigen gedragingen en problemen waar zij tegen aan lopen te bespreken. Om vervolgens inzichten te creëren en men weer in kracht en balans te zetten om verder te kunnen.

➡️ Als gecertificeerd relatietherapeut fungeer ik als een verlengstuk. Relatietherapie is een gesprek onder zes ogen; De focus ligt op gemeenschappelijke problemen;
Waarop beider individuele wereldbeelden (hechting, trauma, ervaring) van invloed zijn.
Doel van relatietherapie is de verbinding tussen partners te herstellen.

➡️ In mijn rol als conflictbemiddelaar ben ik er voor zowel bedrijven als particulieren om het conflict te bespreken en te ondersteunen in een mogelijke oplossing, of als een soort pre-Mediation een stroeve (werk)relatie te herstellen.
Voor particulieren ben ik er ook in de rol als bemiddelaar om te helpen bij het opzetten en begeleiden van een omgangsregeling voor het kind te bespreken.

➡️ In mijn rol als vertrouwenspersoon ben ik er wanneer men een luisterend oor nodig heeft en indien gewenst geef ik ondersteuning en advies. Dit gaat over de thema’s ongewenste omgangsvormen; pesten, discriminatie, racisme, intimidatie en seksuele intimidatie en agressie en geweld.

➡️ In mijn rol als bedrijfsmaatschappelijkwerker kan een bedrijf mij inzetten wanneer een medewerker vastloopt of niet lekker in z’n vel zit. Ik geef de medewerker ondersteuning en begeleiding, kracht en inzichten waardoor hij/zij weer verder kan. Dit helpt zowel de medewerker als de organisatie.

➡️ In mijn rol als organisatieadviseur kan ik bedrijven advies en ondersteuning bieden als het gaat om HR en Management, leiderschap, groei & change. Hierbij ligt mijn focus en expertise op de softskills side. Werken vanuit fairbinding en niet vanuit hiërarchie.

➕Tevens geef ik trainingen voor bedrijven zowel incompany als in mijn praktijk;

-Training gespreksvoering voor de interne vertrouwenspersoon
-Leiderschapstraining / Management training
-360graden feedback sessies
...

de wellenkamp 1438, Nijmegen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (21)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Nijmegen