Ontdek de beste bedrijven in Nijmegen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Nijmegen

Merknomaden.jpg
tekstschrijvers
Merknomaden
9,7 (21)

Ik ben geen Frits Wester of Annie M.G. Schmidt, maar de persoon die de juiste vragen stelt om in Jip en Janneke-taal een sterk verhaal neer te zetten. Al van jongs af aan wilde ik schrijver worden en dat ben ik nu. Ik heb mijn eigen opleiding samengesteld door cursussen de volgen als: journalistiek, bloggen, foutloos Nederlands schrijven en copywriting. Sinds kort heb ik ook mijn marketing- en communicatiecertificaat binnen van Schouten en Nelissen. Heerlijk om alles op mijn eigen manier voor elkaar te boksen.

Verhalen zijn overal en ik help jou graag met het verspreiden van jouw kennis, missie, visie, levensverhaal en verbindende anekdotes. Zorg ervoor dat ze weten wie jouw bedrijf is, zie je bedrijf als personage die graag een band op wil bouwen met nieuwe klanten en de connectie met bestaande klanten graag onderhoudt.

Natuurlijk willen we allemaal goed gevonden worden, maar je wil ook dat ze jou niet vergeten en daarom is de kracht van storytelling zo belangrijk. Vertel eerst waarom je doet wat je doet, waar ligt jouw passie en hoe merken we dat die er is? Leg dan uit wat en hoe je dat doet. Wat mogen mensen van jou en je onderneming verwachten? Waarom komen jouw klanten telkens bij je terug? Door middel van brainstormsessies en interviews vind ik graag samen met jou de antwoorden achter deze vraagstukken. Zo heb je een sterk verhaal waar je op terug kunt vallen. Een duidelijk concept om aan vast te houden.

Ben jij er klaar voor om jouw merk echt te leren kennen?
...

molenweg 111, Nijmegen
Marc Rutten - Bmiddl.jpg
mediators
Marc Rutten - Bmiddl
9,6 (79)

Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek is belangrijk. Zo kan je kennismaken met mij als mediator, de werkwijze en beslissen of het vertrouwen er is om jullie tijdens het scheidingsproces door mij te laten begeleiden. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de situatie is, wat jullie belangrijk vinden en wat de behoeften zijn. Ik teken uit hoe de stappen in het proces eruitzien, hoe lang het duurt en niet geheel onbelangrijk: wat de kosten zullen zijn.

Zekerheid in onzekere tijden
Stap voor stap neem ik je mee in dit proces zodat jullie, naarmate de tijd vordert, antwoorden krijgen en keuzes kunnen maken. Keuzes die recht doen aan de tijd die achter jullie ligt en de tijd die voor jullie ligt. Ik bied structuur in wat er op jullie afkomt de komende periode en leg dit vast in het ouderschapsplan, het echtscheidingsconvenant of de vaststellingsovereenkomst.

Als jullie kinderen hebben kan ik me voorstellen dat daar een grote zorg voor jullie ligt; jullie hebben een groot gezamenlijk belang om er goed uit te komen, want dan is de kans groot dat het ook met de kinderen goed zal gaan. Om die reden besteed ik veel tijd aan het ouderschapsplan. Daarin leggen we zo concreet mogelijk vast wat de afspraken tussen jullie zijn. Dat gaat om veel meer dan alleen de zorgverdeling; we kijken naar de vakanties, feestdagen, verjaardagen. Ook leggen we vast op welke manier jullie met elkaar gaan overleggen en over welke onderwerpen dat dan is. De kinderen worden ook betrokken bij dit ouderschapsplan, dit is afhankelijk van hun leeftijd. Soms heeft het kind ook vragen aan de mediator of wil het zijn/haar zorgen aangeven. Ook daar is ruimte voor; gezien en gehoord worden is in dit proces ook voor kinderen enorm belangrijk.

Daarnaast komen de financiële zaken naar voren. Ik bereken de alimentatie, we maken inzichtelijk of je in aanmerking komt voor het kindgebondenbudget, huur- of zorgtoeslag. We laten zien hoe jullie er bruto en netto voorstaan na de scheiding. Natuurlijk moet de woonsituatie besproken worden. Blijft er iemand in de gezamenlijke woning of wordt de woning verkocht? Welke stappen kunnen jullie al ondernemen? We kijken naar de pensioenen, inboedel, polissen, bankzaken. Bij een eigen onderneming spelen er aanvullende zaken een rol. Ook die bespreek ik met jullie.

We maken een verslag van de afspraken die met elkaar zijn gemaakt, zodat ook na de scheiding duidelijk is waarom jullie bepaalde beslissingen genomen hebben. We werken met onze vaste advocaat die zorgt voor de juridische afwikkeling bij de rechtbank en de inschrijving in de gemeentelijke basisadministratie. Dat geeft rust, vertrouwen en zekerheid in deze veelal onzekere tijden.
...

Aldenhof 3308, Nijmegen
Van Rooij Logistiek Verhuisbedrijf Nijmegen.jpg
verhuisbedrijven
Van Rooij Logistiek Verhuisbedrijf Nijmegen
8,8 (13)

Een goed en efficiënt georganiseerde verhuizing is prettig voor iedereen.

Kennismaken:
verhuizen is voor ons maatwerk leveren.

Daarom laten we altijd eerst een taxateur bij u langskomen om kennis te maken en te bespreken wat en hoe u wilt verhuizen.

Inpakservice:
laat uw inboedel door ons inpakken om schade en stress te voorkomen.

Demontage service:
Voor ons is de demontage en montage van de meubels een routineklus.

Handyman service:
Na de verhuizing zijn er vaak nog tal van klussen die gedaan moeten worden. Als u gebruik wilt maken van onze handyman service kunnen wij u ook op dit gebied van dienst zijn.

Standaard bij elke verhuizing kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisdozen service.

Uiteraard beschikken wij over de juiste verhuismaterialen!

• U kunt hierbij denken aan het juiste verpakkingsmateriaal zoals; sealfolie, verhuisdekens, steekwagen, verhuislift, drempelplaten, garderobe -boxen, matrashoezen, schilderijboxen, maar natuurlijk ook een professioneel ingerichte verhuiswagen met zware laadklep zodat we alles veilig in kunnen laden/lossen

Wij zullen er dus alles aan doen om uw verhuizing professioneel en dus goed georganiseerd te laten verlopen.

Voor het verpakken van al uw kleine goederen stellen wij dus verhuisdozen, inpakpapier en stickers/etiketten beschikbaar.

Op uw verzoek leveren wij deze in bruikleen uit. Nadat u de verhuisdozen uitgepakt heeft, (gemiddeld ongeveer na 30 dagen) kunt u ons bellen voor een afspraak om de dozen op te halen.

•Ons team van verhuizers werkt dagelijks samen, hierdoor zijn ze goed op elkaar ingespeeld waardoor een grote verhuisklus meestal binnen 1 dag kan worden uitgevoerd.
...

Tussenweg 41, Nijmegen
Ponto Bouwservice BV.jpg
keukenspecialisten
Ponto Bouwservice BV
9,1 (73)

Mijn naam is Levan Gaprindashvili, ik kom uit Georgië, ik woon alweer meer dan 21 jaar met mijn vrouw en 5 kinderen in Nederland. Ik zit al van jongs af aan in de bouw en heb een hele goede naam weten op te bouwen en werk met een team van professionals waar ik enorm trots op ben. Mijn bedrijf heet Ponto Services en Ponto betekent in mijn taal Brug. Wij zijn uw brug, van uw droom naar realisatie daarvan.
Wij zijn ons heel bewust dat het zoeken van een goede partij, die zeggen wat ze doen en dan doen wat ze zeggen, heel lastig is. Wat kunnen wij u bieden? Zijn wij betrouwbaar? Hebben wij de kennis? Hoe onderbouwen wij dat dan?
Laat mij u dit uitleggen aan de hand van onze werkwijze. Wanneer wij met u in contact komen volgt daaruit een vraaggesprek, eerst via de telefoon. We horen graag wat u in grote lijnen wenst of wellicht al heel gedetailleerd. We zullen ook vragen wanneer u wilt dat we zouden gaan starten. Tevens vragen wij ook om uw budget, Dit budget is voor ons allebei heel belangrijk. Wij zullen samen met u dit budget centraal houden om daarbinnen te blijven. Dit is voor ons een principe van werken geworden. Mijn collega’s zullen dan ook gewoon zeggen dat iets niet kan of mogelijk is vanwege budget. Daarna komt er een persoonlijke afspraak, dit gesprek kan bij u thuis zijn of bij ons in de showroom. Wij werken oa met Keller keukens- Quooker- AEG- Siemens- Bora- Hotbath-Xenz- Geberit- Brouwer- Sanibell- Instamat (Design radiators)- Grohe.
Vanuit hier gaan we aan de slag met de offerte en 3D tekeningen. Pas na uw goedkeuring gaan wij aan de slag. Dit betekent dat alle werkzaamheden worden vastgelegd en door onze technisch tekenaar gemaakt wordt. We hebben een warme samenwerking met een binnenhuis architect en wij werken met architecten samen voor alle bouwtechnische aanvragen bij gemeenten. Hierdoor wordt u op dat vlak volledig ontzorgt waar nodig. Aan de hand hiervan zullen de bouwteams aan de gang gaan. Hierdoor zullen eventuele fouten tot een echt minimum worden beperkt. Hierdoor zijn wij in staat een goede en correcte planning te maken van de werkzaamheden.
Wij geven dan ook 5 jaar bouwgarantie af op onze werkzaamheden. Uniek te noemen bij renovaties. We hopen dat we bij dit lezen uw interesse is gewekt om met ons in contact te komen en het echte gevoel te ervaren wat wij als Ponto Services willen geven!
Tot snel,
Levan Gaprindashvili
...

werkgebied Nijmegen
Psychologenpraktijk Amsterdam-Oost.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk Amsterdam-Oost
8,3 (1)

Welkom. Mijn naam is Moniek Poland. Mij kan je omschrijven als iemand met een open, enthousiaste en empathische houding!

Weet je even niet hoe je een volgende stap kunt zetten en kan je wel wat hulp gebruiken? Soms loopt het leven gewoon niet zoals je had verwacht of gehoopt. Dat hoort bij het leven maar kan wel vervelend zijn. Je kunt daardoor bijvoorbeeld stress ervaren, weinig energie hebben of je somber voelen. Of misschien voel je je best goed maar ervaar je wel belemmeringen waardoor je jezelf niet optimaal kan ontwikkelen. Het kan fijn zijn om hier met iemand over te praten die verder van je afstaat. Die een luisterend oor heeft, oog voor detail en structuur kan aanbrengen.

Geen wachtlijst
Soms is de stap groot, de pijn neemt de overhand en/of je stagneert in je leven. Wanneer je hulp inroept is het terechtkomen op een wachtlijst nooit wenselijk. Ons streven is dat er direct een kennismakingsgesprek ingepland kan worden en dat jouw traject eventueel direct van start kan gaan. Om dit te bewerkstelligen werken we met meerdere zorgbehandelaars op meerdere plekken in Leiden en Amsterdam.

Kosteloze kennismakingsgesprek
Bij Gezondheids- en Ontwikkelingsbureau Leiden vinden wij het belangrijk om een kosteloze kennismakingsgesprek te bieden. Hiermee willen wij jou de kans bieden de therapieomgeving en de psycholoog c.q. therapeut te leren kennen alvorens therapie van start gaat.
...

werkgebied Nijmegen