trustoo.nl logo.png
De beste 1100+ Vloerleggers voor jou

Vind een top 10 Vloerlegger bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
vloerlegger.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle vloerleggers in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste vloerleggers in Nederland en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor het leggen van laminaat, parket, vloerbedekking of andere vloeren.
Alle diensten
Houten vloer of Parket leggen
Laminaat leggen
PVC-vloer leggen
Vinyl of Zeil leggen
Vloerbedekking of Tapijt leggen
Plavuizen of Tegels leggen
Betonvloer storten
Gietvloer leggen
Vloer egaliseren
Bestaande vloer behandelen
Overig

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Vloerlegger voor
Trustoo score

Over vloerleggers bij jou in de buurt

Ontvang het meest complete overzicht van de beste vloerleggers in Nederland. Laat een prachtige vloer leggen met de beste vloerleggers in jouw regio.

In Nederland kun je een vloerlegger vinden om parket, laminaat, vloerbedekking, vinyl of een houten vloer te leggen. Ook kun je kiezen voor het storten van een gietvloer of het leggen van tegels of plavuizen. Het leggen van een vloer is vakwerk. Vloerleggers weten precies hoe ze jouw nieuwe vloer moeten leggen of hoe ze jouw bestaande vloer weer in perfecte staat moeten krijgen. Een vloerlegger kan verschillende vloeren leggen:

 • Houten vloer of parket: Houten vloeren of massief parket zijn prachtig en verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren. Kies je voor eiken of taek, voor een lichte of donkere look, of voor het oliën of lakken van de vloer?
 • Laminaat: Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in allerlei diktes, breedtes en kleuren, en je kunt kiezen uit onder andere een V-groef of juist een vlakke vloer. Laminaat is een goedkoper alternatief voor parket of een houten vloer.
 • PVC, zeil of vinyl: PVC, zeil of vinyl vloeren zijn verschillende vormen van een kunststof vloer. Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden, waardoor ze perfect zijn tegen allergieën.
 • Vloerbedekking of tapijt: Vloerbedekking of tapijt kan flink verschillen in de dichtheid, dikte en materiaal van de polen. Wil je laagpolig tapijt, hoogpolig tapijt of juist een geweven tapijt?
 • Plavuizen of tegels: Plavuizen vloertegels bieden veel mogelijkheden qua kleur, grootte en structuren. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken, geschikt voor vloerverwarming en duurzaam.

In Nederland hebben we NaN goede vloerleggers gevonden. De vloerspecialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke vloerlegger je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor het leggen van jouw vloer. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vloerleggers. Zo kun je eenvoudig de vloerleggers vergelijken en de specialist kiezen die bij je past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte vloerlegger voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste vloerleggers bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste vloerleggers bij jou in de buurt

We laten de beste vloerleggers zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke vloerlegger jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen vloerleggers.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de vloerleggers die je het meest aanspreken. De meeste vloerleggers reageren binnen 24 uur. Vind de beste vloerlegger met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste vloerlegger voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een vloerlegger?

Een vloerlegger kost per uur tussen de 30,- en50,- Een vloerlegger mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vloerlegger kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

20
30
50
60

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over vloerleggers in Nederland of ben je benieuwd naar wat een vloerlegger precies doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over vloerleggers die actief zijn op ons platform.

Hoe kies ik een betrouwbare vloerlegger?

Wat kost een vloerlegger?

De beste vloerlegger Nederland?

Wat doet een vloerlegger?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...