Vind een top 10 Zonnepanelen-installateur in Nederland

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
Trustoo is genomineerd!Stem op ons
zonnepanelen.jpg
TIP: Start met vergelijken!

Vertel ons wat je zoekt, kies uit de beste zonnepanelen-installateurs en ontvang 4 prijsopgaven.

Tip! 4 prijsopgaven vergelijken

Zonnepanelen-installateurs in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste zonnepanelen monteurs in Nederland. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste zonnepanelen monteurs in jouw regio.

In Nederland kun je bij een zonnepanelen monteur terecht als je een vakman voor het adviseren rondom en plaatsen van zonnepanelen nodig hebt. Zonnepanelen monteurs zijn specialist in het vak en helpen je bij maatwerk voor je eigen huis of kantoorpand. De opties waarbij je een zonnepanelen monteur in Nederland kunt inzetten zijn eindeloos. Een zonnepanelen monteur in Nederland kan je bijvoorbeeld helpen bij:

• Adviseren over de verschillende soorten zonnepanelen
• Plaatsen van zonnepanelen op het dak

In Nederland hebben wij NaN goede zonnepanelen monteurs gevonden. De zonnepanelen monteurs in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke zonnepanelen monteur je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor de zonnepanelen monteur. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende zonnepanelen monteurs. Zo kun je eenvoudig de zonnepanelen monteurs vergelijken en de zonnepanelen monteur kiezen die bij je past.
Lees meer...
Alle diensten (0)
Schuin dak (0)
Plat dak of dakkapel (0)
Beide (schuin & plat dak of dakkapel) (0)
Anders / weet ik nog niet (0)
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Locatie zonnepanelen
Trustoo score

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo hebben we alle informatie al voor je op een rijtje gezet. Vraag gratis en vrijblijvend voorstellen van bedrijven in jouw regio.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Wij verzamelen de informatie van alle bedrijven die actief zijn in jouw regio. Op basis van de objectieve score laten we de 20% beste bedrijven zien. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welk bedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Met enkele klikken geef je aan wat je precies zoekt. En je opdracht kan je als je wil in één keer naar meerdere partijen sturen (maximaal 4).
Je verstuurt deze opdracht veilig, direct en gratis naar de gekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak je keuze

Vergelijk prijzen en maak je keuze

De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Op basis van de reacties kun je kiezen of er een voorstel bij zit waar je verder in gesprek wilt gaan.
Door te vergelijken krijg je niet alleen de beste bedrijven, maar ook de beste prijs (Trustoo vraagt géén commissie)

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

De lokale specialist van jouw keuze gaat voor je aan de slag.
Tevreden? We vragen je graag om een review zodat we ook zoekers die na jou komen weer het beste advies kunnen geven.

Wat kost een zonnepanelen-installateur?

Een zonnepanelen-installateur kost gemiddeld tussen de 5000,- en9000,- Een zonnepanelen-installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een zonnepanelen-installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

3000
5000
9000
11000
Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een betrouwbare en schone manier om elektriciteit te maken. Ze maken geen gebruik van fossiele brandstoffen en produceren geen schadelijke uitstoot. Zonnepanelen kunnen worden gebruikt om elektriciteit te maken voor een enkel huishouden of voor een hele gemeenschap.

Hoe dit precies werkt? Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Dit wordt gedaan door zonnepanelen te maken van fotovoltaïsche materialen. Wanneer zonlicht op deze materialen valt, worden elektronen uit de materialen gedwongen om te bewegen. Dit creëert een elektrische stroom. Zonnepanelen zijn ontworpen om deze elektrische stroom te gebruiken om elektriciteit te maken. Zonnepanelen worden over het algemeen geïnstalleerd op daken van huizen of bedrijven of in tuinen en zijn meestal ongeveer 1 meter breed en 2 meter lang.

De elektrische stroom die door de zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt naar een omvormer gestuurd. Een omvormer zet de stroom om in een andere vorm die geschikt is voor het gebruik in huishoudelijke apparaten. De stroom kan ook worden opgeslagen in batterijen voor later gebruik.
Lees meer...

Wat kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen laten installeren zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal panelen, de grootte van de panelen, de locatie waar de panelen worden geïnstalleerd, en het bedrijf dat de installatie uitvoert. Gemiddeld kost het laten installeren van zonnepanelen ongeveer €6000. Dit bedrag kan echter hoger of lager uitvallen, afhankelijk van de factoren die hierboven genoemd zijn.

Zonnepanelen kunnen een aanzienlijke investering zijn, maar de kosten kunnen variëren op verschillende factoren. In sommige gevallen kunnen zonnepanelen de eerste keer kosten tussen de € 5.000 en € 10.000, maar de prijs kan dalen naarmate de technologie verbetert en de productiekosten worden verlaagd. In sommige gevallen kunnen staats- of overheidsinstanties subsidie verlenen voor de aankoop van zonnepanelen, wat de netto-investeringskosten kan verlagen.

De totale kosten van zonnepanelen hangen af van de grootte van het systeem, de efficiëntie van de panelen, de kosten van de installatie en de lokale kosten voor elektriciteit. In sommige gevallen kunnen zonnepanelen een goede investering zijn, maar het is belangrijk om de kosten en baten te overwegen voordat je besluit om zonnepanelen te kopen.
Lees meer...
Wat anderen zeggen over Trustoo