Vind een top 10 Tekstschrijver in Nijmegen

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 tekstschrijvers bij jou in de buurt

Waarvoor zoekt u een tekstschrijver?
Plaats
tekstschrijver.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Tekstschrijvers in Nijmegen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 15 tekstschrijvers in Nijmegen. Het meest complete overzicht. De perfecte teksten met de beste relatietherapie in uw regio.

In Nijmegen kunt u een tekstschrijver vinden voor het schrijven van nieuwe teksten. Ook is het mogelijk om een tekstbureau te vinden voor het corrigeren, redigeren of vertalen van bestaande teksten. De keuze voor een goede tekstschrijver is afhankelijk van de kwaliteiten en het vakgebied van de tekstschrijver:

• Nieuwe teksten schrijven: elke tekstschrijver heeft als hoofdtaak inhoudelijk goede teksten te schrijven voor zijn of haar opdrachtgever. Denk daarbij bijvoorbeeld aan alle tekstuele zaken die op websites staan, zoals de paginateksten maar ook aan de titels boven de pagina’s en aan blogs. Content schrijvers weten als geen ander hoe ze deze tekstuele zaken inhoud moeten geven.
• Teksten corrigeren of redigeren: tekstschrijvers houden zich ook bezig met het redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn die ze zelf geschreven hebben of die geschreven zijn door andere tekstschrijvers.
• Teksten vertalen: hoewel tekstschrijvers zich voornamelijk richten op het schrijven van nieuwe teksten en het corrigeren of redigeren van bestaande teksten, zijn er ook tekstbureaus die teksten vertalen. Dat kan in verschillende talen, maar is ook afhankelijk van de specialisatie van de tekstschrijvers.

In Nijmegen hebben wij 15 goede tekstschrijvers gevonden. De tekstschrijvers in Nijmegen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het schrijven van uw teksten. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende tekstschrijvers. Zo kunt u eenvoudig de tekstschrijvers vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
8
3. Product Plus Reclamebureau
8,3

CONNECT.
Om tot het beste werk te komen, zoeken we altijd de verbinding met onze klanten en partners. De vraag wordt namelijk pas kraakhelder als we allemaal op dezelfde golflengte zitten. We werken samen, dus we zoeken klanten en elkaar continu op om vragen te stellen en ideeën voor te leggen. Zo maken we de beste reclame écht samen.

INHOUSE
We zijn elkaars externe deskundigheid. En soms werkt het net even beter als externe deskundigheid intern zit. Dat snappen we. Daarom kun je een aantal van onze collega’s ook in bruikleen nemen. Dat noemen we Scheepens INHOUSE. Zij komen dan schouder aan schouder met jou zitten, om zo samen de beste reclame maken.


CREATE.
Zie ons als jouw creatieve bovenkamer. De plek waar alle ideeën bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd worden. Ieder deel heeft zijn eigen functie. En door samenwerking krijgen we met ons brein alles in beweging en beantwoorden we iedere vraag van A tot Z. Van concept tot media, van projectmanagement tot campagnestrategie en tactiek.

Het geweten van jouw merk
Werk je met Scheepens, dan heb je er zomaar ineens een externe en creatieve bovenkamer bij. Naast dat we creatieve oplossingen voor je uitdenken, dienen we ook als het geweten van je merk. Wat past er wel bij je positionering, welke acties zijn een toevoeging of hoe voeren we de huisstijl goed door in nieuwe middelen? Allemaal vragen waar wij je, als geweten van jouw merk, graag bij helpen.
...

Gratis en vrijblijvend
6 beoordelingen
37 jaar in bedrijf
Sint Annastraat 299, Nijmegen
10. Fokke Tekst & Media
7,8

Vertalen
Vertalen is een bijzonder vak. De ene taal is de ander niet, en om een goede vertaling te maken heb je een goede algemene kennis, een sterk taalkundig inzicht en een oog voor detail nodig. Fokke Tekst & Media scoort goed op al die punten, en heeft bovendien veel ervaring in het vertalen van allerlei teksten. Of het nu gaat om een marketingtekst, web content, een boek, een juridische vertaling of iets heel anders; je hebt de juiste vertaler gevonden.

Reviseren
Een degelijke tekst schrijven is een uitdaging. Een foutje maken is menselijk, en bij het schrijven van welke tekst dan ook is zo’n foutje snel gemaakt. Daarom is het altijd de moeite waard om je tekst nog eens goed te laten nakijken. Fokke Tekst & Media heeft ruimschootse ervaring in het schrijven, reviseren en vertalen van teksten. Voor een zeer gunstig tarief kijk ik je tekst na op spelling, grammatica, stijl en structuur, en hoef je je niet langer zorgen te maken over wat je publiceert. Ik kan reviseren in zowel het Engels als het Nederlands.

Transcripties
Vaak is het nodig om de tekst in video- of audiobestanden uitgeschreven te hebben, voor ondertitels of een schriftelijke uitdraai van het materiaal. Dat is een tijdrovende en vermoeiende klus, en dus is het fijn om dit uit handen te kunnen geven aan een gedreven professional. Tegen een gunstig tarief en binnen korte tijd levert Fokke Tekst & Media een degelijke transcriptie of caption waar je wat mee kan.
...

Gratis en vrijblijvend
2 beoordelingen
7 jaar in bedrijf
Meijhorst 6001, Nijmegen
Filters
Tekstschrijver nodig voor
Soort tekst
Trustoo score
Afstand

Wat kost een tekstschrijver?

Een tekstschrijver kost per uur tussen de 60,- en € 90,- Een tekstschrijver mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een tekstschrijver kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
60
90
125

Veelgestelde vragen

Wat doet een tekstschrijver?

Als u professionele teksten geschreven wilt hebben voor uw website, artikelen of columns schakelt u een tekstschrijver in. Maar wat doet een tekstschrijver eigenlijk precies? Tekstschrijvers zijn verantwoordelijk voor alles dat gerelateerd is aan tekstuele zaken. Sommige tekstschrijvers zijn hierbij gespecialiseerd in een bepaald onderwerp. Daarnaast zijn er ook tekstschrijvers die thuis zijn in het schrijven van een breed scala aan onderwerpen. Hierbij maakt het niet uit in welke branche u als opdrachtgever actief bent.

HOOFDTAKEN VAN TEKSTSCHRIJVERS
Elke tekstschrijver heeft als hoofdtaak inhoudelijk goede teksten te schrijven voor zijn of haar opdrachtgever. Daarvoor wordt door tekstschrijvers vaak vooraf een overleg in gepland. Tijdens dit overleg komen de eisen aan bod die de opdrachtgever aan de tekst(en) stelt. Denkt u dan aan de inhoud bijvoorbeeld, maar ook aan de grootte en de beoogde doelgroep. Verder houden tekstschrijvers zich eveneens bezig met het redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn die ze zelf geschreven hebben of die geschreven zijn door andere tekstschrijvers.

DE SEO-TEKSTSCHRIJVER
Doordat bedrijven en organisaties steeds meer online actief zijn, is er vooral veel vraag naar SEO-tekstschrijvers. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent dat deze tekstschrijvers zich toeleggen op de vindbaarheid van online teksten in zoekmachines zoals Google. Dit doen zij onder meer door vooraf een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Zij houden daarbij rekening met de vereisten die zoekmachines aan een goede online tekst stellen. Dit draagt vervolgens bij aan zowel de vindbaarheid in Google als de ranking.

Voor het vinden van de tekstschrijver die bij uw bedrijf of organisatie past, raden we u aan 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Wat is een SEO tekstschrijver?

U heeft waarschijnlijk weleens van de term SEO gehoord. SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Veel bedrijven en organisaties schakelen steeds vaker een professionele SEO tekstschrijver in. Maar wat is een SEO tekstschrijver? Zoals de naam al zegt, richten SEO tekstschrijvers zich op tekstuele zaken die bijdragen aan uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Hetgeen ze voor u schrijven wordt ook wel SEO content genoemd. Deze tekstschrijvers noemen zichzelf daarom ook wel content schrijvers.

SEO CONTENT SCHRIJVERS
SEO content is gerelateerd aan alle tekstuele zaken die op websites staan. Dat moet u onder meer denken aan de paginateksten maar ook aan de titels boven de pagina’s en aan blogs. Content schrijvers weten als geen ander hoe ze deze tekstuele zaken inhoud moeten geven. Ze doen vooraf een zoekwoordenonderzoek en zorgen ervoor dat deze zoekwoorden terugkomen op precies de juiste plaats op de site. Daarnaast schrijven ze inhoudelijk sterke teksten die de lezers toegevoegde waarde bieden. Alleen hiermee wordt namelijk een goede indexatie in Google verkregen.

ZOEKWOORDEN, HTML, SEO TITEL EN METABESCHRIJVING
Naast de juiste zoekwoorden richten content schrijvers zich ook op een HTML tekstopmaak. Dit wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van alinea’s en dat er tussenkopjes boven elke alinea komen. Ook het toevoegen van interne links en opsommingen zorgt ervoor dat Google kan ‘lezen’ waar een websitepagina over gaat. Datzelfde geldt voor het schrijven van de SEO titel en metabeschrijving. Voor al deze SEO aspecten staat de content schrijver voor u klaar. U doet er daarbij verstandig aan om 3 tot 4 offertes bij SEO tekstschrijvers op te vragen voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat kost een tekstschrijver?

Stel, u wilt een tekstschrijver inhuren voor uw online vertegenwoordiging of anderszins. Dan vraag u zich ongetwijfeld af: wat kost een tekstschrijver? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zijn er tekstschrijvers die een uurtarief hanteren maar er zijn ook tekstschrijvers die een woordvergoeding vragen. Daarnaast kunt u vaak ook een projectprijs met een tekstschrijver afspreken. Bijvoorbeeld wanneer u niet één of een paar teksten geschreven wilt hebben maar alle pagina’s van uw complete website. Datzelfde geldt voor een wekelijkse blog of column.

‘CONTENT IS KING’
Omdat de meeste teksten tegenwoordig online geplaatst worden, mag u van elke tekstschrijver (enige) kennis van SEO verwachten. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Tekstschrijvers met ervaring hierin, weten als geen ander hoe ze SEO content moeten creëren. Kwalitatief hoogstaande content is belangrijk voor uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Daarom houdt een echte content schrijver zich met meer aspecten bezig dan alleen met het schrijven van teksten. Voor een tekstschrijver met kennis van SEO content betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 55,- en € 110,- ligt.

PROJECTPRIJS AFSPREKEN
Wanneer u een tekstschrijver zoekt voor uw complete website of een terugkerende schrijfopdracht, kunt u het beste een projectprijs afspreken. Vaak geven tekstschrijvers namelijk korting bij dergelijke opdrachten. De hoogte van de projectprijs verschilt uiteraard per situatie. Ook speelt daarbij een rol of de tekstschrijver in kwestie vooronderzoek moet doen of zich in een bepaald onderwerp moet verdiepen. Daarnaast worden de kosten eveneens door de hoeveelheid ervaring beïnvloed.

Ook op zoek naar een tekstschrijver? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste tekstschrijvers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste tekstschrijvers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste tekstschrijvers actief in Nijmegen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.