de beste fotografen voor jou
Kies uit +675 top FotografenKies uit +675 Fotografen in Nederland

Emre Media

Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
8,9
placeBoxbergerweg 51, 7412 BC, Deventer
grade47 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
Ik zoek een fotograaf voor
Gratis en vrijblijvend
Over Emre Media:
Beste lezer,
Mijn naam is Emre Karabulut en ik ben tevens de oprichter van Emre Media. Ik ben in 2013 afgestudeerd voor de opleiding mediavormgeving te Apeldoorn. Daarnaast heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van fotobewerking middels Photoshop en videobewerking.
Men vraagt mij altijd: ‘’Waarom ben je trouwfotograaf geworden?’’. De reden is simpel, want werken met gelukkige mensen is nou eenmaal leuker. In het liefdesproces dat begint met het ja-woord, worden wij trouwfotografen benaderd waarna een keuze wordt gemaakt voor een trouwfotograaf die de eer krijgt om die mooie momenten te vereeuwigen. Hoewel sommige toekomstige echtparen niet veel aandacht besteden aan deze keuze, is het toch écht belangrijk om de juiste trouwfotograaf te kiezen zodat je onaangename verassingen voorkomt.
Een andere factor die net zo belangrijk is als het kiezen van een trouwfotograaf, is de fotograaf kiezen die foto’s maakt die aan je verwachtingen voldoen.
Ik kan mijn stijl in één woord samenvatten; sprookjesachtig. Ik ga mee in jullie sprookje, dus het stel krijgt de kans om een zelf een locatie uit te zoeken. Ik merk dat stellen vanwege de spanning vaak radeloos als het gaat om poseren. Ik help het stel dan ook met het vinden van de juiste poses.
Op onze website en social media vind je honderden foto’s en video’s van gelukkige stellen, zodat je een goede indruk kan krijgen van mijn stijl. Mocht je na het bekijken van deze foto’s video’s met mij willen samenwerken, dan zou ik zeggen; laten we er samen wat moois van maken!
Laat jullie mooiste dag niet aan het lot over.
Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven en dat vergt aandacht. Het is een sprookje dat uit komt, en dat willen jullie natuurlijk uitmuntend vastleggen. Vanuit dit sprookjes idee gaan wij aan de slag met het maken en retoucheren van jullie onvergetelijke foto’s. Ook wij ervaren jullie bruiloft als een sprookje, en dat maakt on uniek.
Emre Karabulut is ooit begonnen als Photoshop expert en heeft vanuit daar zijn licht geworpen op bruiloft fotografie. Wij gebruiken meerdere objectieven tijdens de fotoshoot, zodat elke foto uniek is. De foto’s worden ‘ruw’ gemaakt, waardoor wij in staat zijn om tijdens het retoucheren aan alle knopjes te draaien. Jullie kunnen er dus zeker van zijn dat we jullie wensen waar zullen maken.
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse6 jaar in bedrijf
star47 beoordelingen
people_outline1 medewerkers
Diensten
  • Fotografie
  • Videografie

Opleidingen en certificaten

schoolMedewerker Beheer ICT
schoolMediavormgever

Reviews over Emre Media
info_outline

9,2
starstarstarstarstar
47 beoordelingen
5star
53%
4star
34%
3star
9%
2star
2%
1star
2%
google
4.6
starstarstarstarstar
47 reviews
.

Contact opnemen met Emre Media

Ik zoek een fotograaf voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een fotograaf voor
Bruiloft
Fotoshoot & Portret
Groepen & Familie
Overig
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare fotografen in de buurt

Carola Doornbos Fotografie
9,2
grade60 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
Marcel de Graaf fotografie
9,0
grade16 beoordelingen
Geen voorrijkosten via logo_small.svg
De Fotohoeve.nl - Fotograaf aan huis
9,8
grade87 beoordelingen
7 dagen per week beschikbaar via logo_small.svg
Fotograaf Harrie Oude Hampsink
9,3
grade22 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
.