Vind een top 10 Fotograaf in Den Bosch

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 fotografen bij jou in de buurt

Ik zoek een fotograaf voor
Plaats
fotograaf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Fotografen in Den Bosch

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 fotografen in Den Bosch. Het meest complete overzicht. Doe een prachtige fotoshoot met de beste fotografen in uw regio.

In Den Bosch kunt u een fotograaf vinden om mooie foto’s te laten maken. Iedere soort fotoshoot vraagt om een andere manier van fotograferen en vaak ook om een ander type camera. Veel fotografen hebben zichzelf gespecialiseerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groepsfotografie, zwangerschapsfotografie, bruidsfotografie, portretfotografie of bedrijfsfotografie.

• Bruidsfotografie: Een trouwfotograaf of bruidsfotograaf legt tijdens uw bruiloft de emotionele en spontane momenten zodat u mooie trouwfoto’s heeft van uw huwelijk en trouwfeest.
• Zwangerschapsfotografie: Mooie foto’s van de zwangerschap of van de pas geboren baby via een newborn shoot. Een fotoshoot als u zwanger bent of na de bevalling is het specialisme van de zwangerschapsfotograaf.
• Groepsfotografie: Een leuke groepsfoto maken van uw familie, vrienden of vriendinnen kan gemaakt worden in een studio of juist op locatie in regio Den Bosch. Een fotograaf heeft vaak goede ideeën over hoe de groep op de foto moet.
• Portretfotografie en fotoshoot: Als je professionele foto’s van jezelf wilt, dan kun je portretfoto’s laten maken of een fotoshoot doen. Voor de fotoshoot en een goed portret weet de fotograaf precies hoe het model neergezet moet worden.

In Den Bosch hebben wij 10 goede fotografen gevonden. De fotografen in Den Bosch hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.5. Welke fotograaf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw fotoshoot. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende fotografen. Zo kunt u eenvoudig de fotografen vergelijken en de fotograaf kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste fotografen aan te vragen
Marjon Zijlstra Fotografie.jpg
4
6. Marjon Zijlstra Fotografie
Lid van DuPho
9,4 (56)

Woont met haar man, Jay, en hun drie kinderen, Hidde, Silke & Melle, in ‘s-Hertogenbosch.
Komt oorspronkelijk uit Friesland. En daarom hebben hun kinderen Friese namen.
Begon met het fotograferen van kinderen bij de geboorte van haar nichtje Merel.
Heeft ruim een decennium geleden haar eerste bruiloft gefotografeerd.
Dankt haar creativiteit aan haar lieve oma.
Is dol op haar familie, vrienden en vriendinnetjes.
Vindt het heerlijk om zich te begeven onder mensen.
Heeft Economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Fotografeert met haar CANON EOS 5D.
Is helemaal fan van Apple, Lightroom en haar iPhone.
Is Brons Master en lid van het Master Photographers Network.
Is in het bezit van ‘Keurmerk Trouwen’ van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO).
Is huisfotograaf van Toptrouwlocatie van het jaar 2013: Green Village te Nieuwegein!
Is huisfotograaf van Congreslocatie 1931 (bij de Brabanthallen) in ‘s-Hertogenbosch.
Heeft haar website zelf gebouwd (vind je de site mooi, dan mag je dat best laten weten).
Is in de zomer dol op een glas koude witte wijn of bruis.
Is in de winter dol op een glaasje rode (oude) port met Franse kaas.
De rest van de tijd drinkt ze potten thee leeg. Op dit moment is Sterrenmunt thee de favoriet!
Is dol op de melkchocolade van de Lidl (die hele grote repen in een doosje)!
En … Is dol op haar uit de hand gelopen hobby en kan na acht jaar nog steeds zeggen dat het FANTASTISCH is wat ze elke dag mag doen.
...

Gratis en vrijblijvend
Parklaan 7, Den Bosch
56 beoordelingen
13 jaar in bedrijf
Saffron Pape Photography.jpg
20
7. Saffron Pape Photography
Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
9,4 (41)

Mijn naam is Saffron, ik werk al jaren als fotografie producent en ben daardoor dagelijks met het vak bezig. Een aantal jaren geleden besloot ik om naast mijn werk een fotografie opleiding te volgen en in 2014 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool van Amsterdam. Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot mijn passie en mijn werk.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Werkwijze...

Trouwjurk passen, locaties checken, taart proeven... Dit kan maar 1 ding betekenen, jullie gaan trouwen! Om deze fantastische dag vast te leggen zijn jullie ook op zoek naar een fotograaf, maar waar te beginnen? Eén van de belangrijkste dingen is dat er een goede klik is.

Dus om te beginnen plannen we een kennismakingsgesprek in. Ik neem wat voorbeelden mee zodat we gelijk kunnen kijken wat jullie wel of juist niet mooi vinden. Ook bespreken we andere details: willen jullie portretten of juist niet? Een groepsfoto met iedereen of alleen met de familie? Ook foto’s tijdens het eten of liever niet? Al jullie wensen komen aan de orde. Is er een goede klik na ons en gaan jullie met mij in zee? Dan op naar de grote dag!

In mijn trouwreportages let ik op de details en de spontane momenten die misschien niet iedereen ziet, maar die oh zo leuk zijn voor later. Door mee te lopen vanaf de voorbereidingen tot op de dansvloer leg ik op ongedwongen wijze de hele dag vast. Ik hou niet van die cliché portret foto's, ik hou het het liefst zo spontaan en relaxed mogelijk wat ook terug is te zien in mijn foto's. Op mijn site en social media staan slechts een paar voorbeelden van mijn werk omdat de foto's natuurlijk privé zijn, maar als jullie meer willen zien dan kan dat natuurlijk!

Binnen 3-4 weken zal ik de foto's aanleveren via een persoonlijke online gallery die jullie ook met familie en vrienden kunnen delen. Een trouwalbum duurt meestal tussen de 4 en 6 weken.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Waar ik nog meer van hou...

Reizen: Met een oude roze golf de Amsterdam Dakar Rally rijden, in m'n eentje met de Trans-Siberië Expres van Moskou naar Beijing reizen, of gewoon een road trip door Frankrijk: kom maar op!

Koken: Zelfs zo veel dat ik een aantal jaar met een vriendin een catering- en evenementenbedrijf heb gehad, maar tegenwoordig kook ik vooral voor vrienden.

Cursussen: Frans leren, naai cursus, zang- en tekenles, ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en te weten. Fotograferen is lang geleden ook gewoon begonnen met een cursus.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Den Bosch
41 beoordelingen
7 jaar in bedrijf
Els Korsten Fotografie.jpg
7
9. Els Korsten Fotografie
9,2 (80)

Echte momenten en echte emoties. Die leg ik op een creatieve, spontane manier vast. Niet door te regisseren, maar door ze simpelweg te laten gebeuren. Natuurlijk ben je als fotograaf aanwezig, maar de kunst is om niet teveel op te vallen. Zodat je ongemerkt de beste beelden kunt schieten.

Duizenden foto’s

Tijdens bruidsreportages maak ik dan ook de hele dag door foto’s van alle bijzondere momenten. Aan het eind van de dag ga ik met duizenden foto’s naar huis, waar ik de beste beelden selecteer en deze één voor één bewerk. Dat lijkt een hele klus, maar voor mij is het vooral nagenieten van een dag vol liefde!

Persoonlijk contact

Om het beste uit de dag te halen, is het wél belangrijk dat we elkaars wensen en verwachtingen kennen. Daarom vind ik het fijn om vooraf persoonlijk kennis te maken. Maar ook na het huwelijk houden we contact. Direct na de grote dag ontvangen jullie een preview van de mooiste foto’s. Vervolgens houd ik jullie uiteraard op de hoogte van de status van het trouwboek. En jullie horen het meteen wanneer de foto’s klaar zijn!

Overigens gebruik ik deze werkwijze niet alleen voor mijn bruidsreportages, maar ook voor mijn Love- en Day in the life-fotoshoots. En ook voor fotosessies buiten Nederland ga ik op dezelfde manier aan de slag. Waar het om gaat, is dat jullie het gevoel van de dag herbeleven wanneer jullie de foto’s zien. En dat jullie verhaal met de mooiste beelden wordt verteld. Dat geeft mij inspiratie!
...

Gratis en vrijblijvend
Vlijmenseweg 56, Den Bosch
80 beoordelingen
17 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste fotografen aan te vragen
Filters
Fotograaf voor
Afstand
Trustoo score

Wat kost een fotograaf?

Een fotograaf kost per uur tussen de Een fotograaf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een fotograaf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

60
80
120
160

Veelgestelde vragen

Wat doet een fotograaf?

Een fotograaf is iemand die op professionele basis foto's maakt met een fotocamera. Dat klinkt eenvoudig, maar is het zeker niet. Een professionele fotograaf heeft bij het maken van een foto al voor ogen hoe hij of zij deze wil hebben. Daarbij houdt de fotograaf rekening met de omgeving en de setting die is opgebouwd. Dat kan in de studio van de fotograaf zijn, maar veel fotografen kunnen ook op locatie foto’s maken. Er zijn tientallen soorten foto’s die gemaakt kunnen worden en daarom hebben veel fotografen zichzelf gespecialiseerd in een bepaald type fotografie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groepsfotografie, zwangerschapsfotografie, bruidsfotografie, portretfotografie of bedrijfsfotografie.

SPECIALITEIT
Iedere fotoshoot vraagt om een andere manier van fotograferen en vaak ook om een ander type camera. Bij bruidsfotografie, of trouwfotografie, zit de hele dag zit met belangrijke momenten die in enkele seconden voorbij kunnen gaan. Het vastleggen van dat specifieke moment en die ene spontane emotie is bij bruidsfotografie ontzettend belangrijk. Een ervaren bruidsfotograaf zal die momenten herkennen en goed kunnen vastleggen. Een portretfotograaf zal daarentegen instructies kunnen geven en meerdere foto’s kunnen maken, terwijl je als bedrijfsfotograaf een commerciële twist moet kunnen geven aan de foto.

MEER DAN ALLEEN FOTO’S MAKEN
Een fotograaf moet dus meer kunnen dan alleen het maken van foto’s. Een goede fotograaf moet daarom een flink aantal eigenschappen bezitten. Denk aan het herkennen van spontane momenten en het goed kunnen werken met licht. Maar daarnaast moet hij/zij ook goed kunnen communiceren en organiseren, improviseren en samenwerken. Tot slot hoort het nabewerken van de foto’s ook vaak tot de taken van de fotograaf, waardoor het werk van de fotograaf zelfs na het nemen van de foto niet is afgelopen.
Lees meer...

Wat kost een fotograaf in Den Bosch?

Een fotograaf kan voor veel verschillende momenten ingehuurd worden. Een fotograaf wordt vaak ingehuurd bij speciale momenten, zoals een bruiloft of zwangerschap. Dit zijn unieke momenten die in uw leven niet vaak voorkomen en daarom vastgelegd wilt hebben. Daarnaast worden fotografen ook regelmatig ingeschakeld voor professionele fotoshoots. De vraag die velen zich daarbij stellen is: wat kost een fotograaf Den Bosch? Dat verschilt. Wat voor type fotoshoot wilt u doen? Hoeveel foto’s wilt u laten nemen? En heeft u een beginnende fotograaf of een doorgewinterde expert? Het is daarom lastig om de kosten in te schatten, maar gemiddeld kunt u rekening houden met een uurtarief dat tussen de € 60,- en € 100,- ligt.

PER UUR, DAGDEEL, REPORTAGE OF HELE DAG
Naast dat u een fotograaf per uur kunt inhuren, kunt u er ook voor kiezen hem of haar een dagdeel in te schakelen, of voor een korte reportage. Bruidsparen geven er vaak de voorkeur aan om een fotograaf een hele dag in te huren. Uiteraard zijn de kosten hierop van invloed. Zo liggen de gemiddelde kosten voor een dagdeel tussen de € 400,- en € 600,-. Voor een korte reportage tussen 1 en 1½ uur vragen fotografen gemiddeld tussen de € 60,- en € 100,-. Voor een hele dag betaalt u gemiddeld tussen de € 800,- en € 1000,-.

DIGITALE FOTO’S OF AFGEDRUKT
Een andere keuze die de meeste fotografen u zullen bieden is of u de foto’s digitaal wilt ontvangen of afgedrukt. Kiest u ervoor om de foto’s alleen digitaal te ontvangen, dan betaalt u de kosten voor het bewerken en selecteren. Hierbij kunt u uitgaan van het uurloon dat de fotograaf hanteert. Wilt u de foto’s afgedrukt ontvangen, dan komen hier de kosten voor het afdrukken en het materiaal bij. De tarieven en mogelijkheden van fotografen kunnen veel verschillen. Wij raden u daarom aan om altijd 3 tot 4 offertes van verschillende fotografen op te vragen.
Lees meer...

Wat kost een fotograaf voor een bruiloft?

Voor een huwelijk moet veel geregeld worden en het inhuren van een fotograaf is daar vaak onderdeel van. Maar wat kost een fotograaf voor een bruiloft eigenlijk? Dit is een vraag die de meeste aanstaande bruidsparen flink bezighoudt. Om hierin rust voor uzelf te creëren is het verstandig om tijdig 3 tot 4 offertes bij verschillende fotografen op te vragen. De tarieven voor een trouwfotograaf verschillen namelijk nogal. Hiervoor zijn meerdere redenen.

UURTARIEF, DAGTARIEF OF PAKKETTARIEF
De eerste keuze die u kunt maken bij het inhuren van een trouwfotograaf is of u hem of haar per uur wilt inhuren of voor een dag(deel). De uurtarieven van een bruiloftsfotograaf liggen gemiddeld rond de € 150,-. Bij sommige fotografen zitten hier de kosten voor het bewerken, selecteren en digitaal aanleveren bij in. Voor een hele dag bent u gemiddeld € 800,- tot € 1000,- kwijt aan enkel het uurtarief. Daar zitten overige kosten zoals het bewerken van de foto’s doorgaans niet bij in. Dit is vaak wel het geval als u kiest voor een pakkettarief. Het is dus belangrijk om goed de verschillende onderdelen van de opgevraagde offertes te vergelijken.

NABWEKING EN AANLEVERING
Elke trouwfotograaf zal de kosten voor nabewerking in zijn of haar offerte vermelden. De fotograaf steekt dan ook veel tijd in de nabewerking. Gemiddeld genomen selecteren bruiloftsfotografen 25% tot 30% van alle genomen foto’s. Deze foto’s worden aan u voorgelegd om een selectie uit te maken. Vervolgens kunt u aangeven of de fotograaf deze in een trouwalbum moet verwerken of digitaal moet aanleveren. Overbodig te noemen dat bij de aanleveringskeuze verschillende tarieven gemoeid zijn.
Lees meer...

Wat kost een fotoshoot?

Stel, u wilt een fotoshoot laten maken door een professionele fotograaf. Bijvoorbeeld samen met u familie, van uw baby of een fotoshoot voor zakelijke doeleinden. U vraagt zich dan ongetwijfeld af: wat zijn richtprijzen voor een fotoshoot? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van uw specifieke wensen. Ook is de duur van de fotoshoot van invloed. Verder hanteren sommige fotografen een hoger tarief bij meerdere personen. Kortom, allemaal redenen om meerdere offertes op te vragen als u een fotoshoot overweegt.

VERSCHILLENDE UURTARIEFEN VAN FOTOGRAFEN
De meeste fotografen hanteren een uurtarief, een tarief voor een dag(deel) of voor een korte reportage. Qua uurtarief zitten er soms forse verschillen tussen fotografen. Zo zijn er fotografen waar u al voor € 60,- per uur terecht kunt voor een fotoshoot. Aan de andere kant zijn er ook fotografen die een uurtarief van € 100,- tot € 150,- hanteren. Meestal is de ervaring van de fotograaf op het uurtarief van invloed, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

PORTFOLIO VAN DE FOTOGRAAF
Behalve 3 tot 4 offertes opvragen is het ook verstandig om van tevoren het portfolio van de fotograaf in kwestie te bekijken. Zo kan een fotograaf wel goedkoop zijn, maar als u ontevreden bent over het resultaat is het zonde van uw geld. Juist daarom raden wij u aan om zijn of haar portfolio vooraf te bekijken alvorens u akkoord gaat met een offerte. Spreekt de stijl van de fotograaf u aan bijvoorbeeld en wat is uw algemene indruk van de kwaliteit?
Lees meer...

De beste fotograaf Den Bosch?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over fotografen voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste fotograaf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden fotografen met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialisatie; Portretten? Bruiloften? Zakelijke fotoshoot?
- Wat is hun achtergrond, ervaring?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle fotografen in Nederland. Dit is een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE FOTOGRAFEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste fotografen per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de fotografen selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de fotograaf gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 fotografen te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze voor uw fotograaf kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Dutch Photographers

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste fotografen in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste fotografen
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste fotografen actief in Den Bosch.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.