Trustoo logode beste Mediators voor jou
Kies uit +725 top MediatorsKies uit +725 Mediators in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userObjectief en onafhankelijk

Mediators in Emmeloord

Sortering:
Resultaat 1-10 van 22 mediators in Emmeloord. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio.

In Emmeloord kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in Emmeloord kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen.
• Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden.
• Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg.
• Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
• Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding.

In Emmeloord hebben wij 22 goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in Emmeloord hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welke mediator u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual5
1. Scholtens Advocaten
8,5
place
Onder de Toren 18 20, Emmeloord

Pro-actief, oplossingsgericht en creatief

Voor particulieren worden werkzaamheden verricht op het gebied van het arbeidsrecht, het familie- en erfrecht en letselschade.

Voor bedrijven worden werkzaamheden verricht op het gebied van het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Vrijwel alle juridische kwesties waar ondernemers mee in aanraking komen vallen daaronder. Specialisaties zijn onder andere samenwerkingsvormen, het opstellen van goede contracten, bestuurdersaansprakelijkheid, bouw- en vastgoedrecht en agrarisch handelsrecht.

Wij zijn liefhebbers van ons vak, zijn erg gericht op het vernieuwen en verbreden van onze kennis en delen die graag met onze klanten. Wij zijn daarnaast onderscheidend in onze kennis van de klant (zowel van zijn persoon als zijn branche) en de lokale omstandigheden. We hanteren korte lijnen en kunnen vervolgens snel schakelen. Verder werken we, ten behoeve van een goede dienstverlening aan de klant, graag en goed samen met andere adviseurs van de klant, zoals accountants, belastingadviseurs, notarissen, banken, assurantietussenpersonen etc. Dit laatste vanuit de gedachte dat ieder zijn eigen vak en vakkennis heeft en je elkaar van daaruit goed kunt aanvullen en versterken.

Bij rechtshulp denken wij niet primair aan conflicten en procedures, maar vooral ook aan het voorkomen daarvan. Dat kan onder andere door een goede bedrijfsorganisatie en werkwijze bij onze klanten te bevorderen. Daarnaast leren we onze klanten de momenten te ondertekenen waarop het verstandig is om ons mee te laten kijken naar kwesties en vragen die zich bij hen voordoen. Dit voorkomt het maken van onverstandige keuzes en kan ook help om (potentiele) conflicten in de kiem te smoren of vroegtijdig op te lossen.

Ons motto is dan ook: een vaste advocaat beslist beter.

In dat kader hebben we onder andere enkele producten ontwikkeld, waaronder een juridische bedrijfsscan en een MKB advies-abonnement. De bedrijfsscan zorgt voor een juridische nulmeting van de onderneming en leidt tot een rapportage met tips en aanbevelingen. Het abonnement verlaagt de kostendrempel en bevat een vaste range aan diensten, zoals een telefonische helpdesk, beoordeling van documenten en voorwaarden, incasso van vorderingen en korting op het toepasselijke zaakstarief.
...

placeOnder de Toren 18 20, 8302BV, Emmeloord
grade12 beoordelingen
timelapse11 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual2
2. Tineke Bouwhuis - Bmiddl.nl
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,2
place
Werkgebied Emmeloord

Ik begeleid jullie scheiding van A tot Z en sta 7 dagen in de week voor jullie klaar.

Het is belangrijk dat jullie bij iemand aan tafel zitten, waar je vertrouwen in hebt en die kennis van zaken heeft. Om die reden begin ik altijd met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we jullie situatie en bekijken we samen wat ik voor jullie zou kunnen betekenen.

Jullie mening is van belang
Tijdens de gesprekken is het voor mij belangrijk dat er ruimte is voor elkaars mening. Tijdens de scheidingsbegeleiding staan alle belangen – dus ook die van de kinderen – centraal. Deze belangen kunnen zowel financieel als emotioneel zijn en vormen continu het uitgangspunt om tot langetermijnafspraken te komen. Ik neem er dan ook graag de tijd voor om deze belangen goed uit te diepen. Ik help jullie om overzicht te krijgen en begeleid jullie stap voor stap bij het nemen van belangrijke beslissingen bij vragen zoals, waar gaan jullie wonen? Hoe regelen jullie het met de kinderen? Hoe werkt het met alimentatie, het pensioen of de verdeling van de inboedel? Aan het einde van de mediation staat er precies op papier hoe jullie scheiding duurzaam geregeld is.

Ik ben

- een ervaren mediator bij u in de buurt die overdag maar ook s’avonds en in het weekend voor u klaarstaat.

- een betrokken, empathisch en warm persoon

- een mediator die alle zaken zorgvuldig voor jullie afhandelt

- een mediator die 7 dagen in de week voor jullie klaarstaat

- een mediator die ervoor zorgt dat jullie binnen een week met elkaar aan tafel zitten

- duidelijkheid; doordat we een vast tarief afspreken, hebben jullie duidelijkheid over de kosten

De duur van het traject is gemiddeld 3 maanden, inclusief het traject bij de Rechtbank. Ik begeleid jullie daarbij van A tot Z
...

place
Werkgebied Emmeloord
grade14 beoordelingen
timelapse5 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual2videocam3
5. Eddy Kolk Mediation
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,8
place
Werkgebied Emmeloord

Eddy Kolk: “Scheiden is een emotioneel proces”

Het is dus erg belangrijk dat bij de scheiding voldoende aandacht is voor alle aspecten die voor nu en uw toekomst belangrijk zijn, zowel emotioneel, juridisch, financieel als fiscaal.

Een integrale begeleiding, met respect en aandacht voor ieders gevoelens en mogelijkheden, waarbij met al deze facetten rekening wordt gehouden, is dan ook essentieel. In mijn begeleiding verenig ik al deze aspecten en ontzorg u zo optimaal mogelijk, in ieder geval vanaf de start van de mediation tot en met de inschrijving van de scheiding. U hoeft hiervoor dus geen advocaat in te schakelen, ook hoeft u niet zelf naar de rechtbank.

Persoonlijke manier van begeleiding

Ik begrijp de zorg en emoties bij een scheiding. Mijn persoonlijke manier van begeleiding kenmerkt zich door objectief en oplossingsgericht werken, met een centrale plaats voor de belangen van het kind. Hierbij handel ik met respect en aandacht voor ieders gevoelens en mogelijkheden; tijdens en na de scheiding. Door mijn financiële en fiscale kennis geef ik tevens een praktisch inzicht in de financiële wereld na de scheiding.

Ook kan ik, als belastingconsulent, de belastingaangifte in het jaar van scheiden verzorgen. Dat is vaak een gecompliceerde aangifte, zeker als er ook alimentatie of aan-/verkoop van een eigen woning mee gemoeid is.
...

place
Werkgebied Emmeloord
grade2 beoordelingen
timelapse10 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
10. Psychologiepraktijk de Jong Emmeloord
7,4
place
Muidenstraat 35, Emmeloord

Mijn naam is Veronique de Jong en ik ben een psycholoog werkend vanuit Emmeloord. Sinds augustus 2017 ben ik tevens elke woensdag en donderdag werkzaam als POH-GGZ bij een huisartspraktijk op Urk.

Na het behalen van mijn diploma Toegepaste Psychologie, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in orthopedagogiek, ontwikkelingspsychologie en neuropsychologie, was ik van mening dat er nog veel meer te leren viel binnen het vakgebied psychologie. Ik ben daarom, met goed gevolg, Positieve Psychologie en Technologie gaan studeren aan de Universiteit van Twente.

Ik heb tijdens mijn opleidingen onder andere cursussen gevolgd over coaching (begeleiding), counseling(adviseren) en training evenals een cursus over het geven van voorlichtingen en een cursus mediation. Ik ben geregistreerd als Psycholoog NIP, aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging Toegepaste Psychologie, sta ingeschreven bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd en bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ik heb ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en in het werken met kinderen in gesloten jeugdzorg instellingen. Daarnaast heb ik ervaring mogen opdoen in het begeleiden van mensen, met name ouders die problemen ervoeren in en met het onderwijs van hun kinderen, ben ik opgeleid om faalangsttrainingen te kunnen geven evenals het doen van psychodiagnostisch onderzoek.

Ik werk vanuit een positief psychologische invalshoek. Dit houdt in dat ik niet alleen kijk naar de klacht waarmee iemand komt, maar ook naar wat er allemaal nog wél goed gaat en hoe we vanuit die positieve kracht(en) verder kunnen. Daarnaast heb ik met betrekking tot behandelingen het motto: kort als het kan, lang als het moet.

Tijdens het afronden van mijn master heb ik mij verdiept in de relatie tussen lichaam en geest om een reeds bestaande positief psychologische vragenlijst verder te kunnen valideren. Toen mij in die periode de mogelijkheid werd geboden om multidisciplinair te gaan samenwerken met een orthomanueel arts, Jaap Pluvier en een fysiotherapeut, Carmen Eelman omdat zij behoefte hadden aan een psycholoog die kan werken vanuit een positief psychologisch oogpunt en die daarbij de samenwerking tussen lichaam en geest niet negeert, heb ik besloten om een eigen praktijk op te starten.
...

placeMuidenstraat 35, 8304EB, Emmeloord
grade1 beoordeling
timelapse4 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de 120,- en € 170,- Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
170
250

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.
Lees meer...

Wat kost een mediator?

Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.
Lees meer...

Wat kost mediation?

Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.
Lees meer...

De beste mediator?

Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Lees meer...

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.
Lees meer...

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.

Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).
Lees meer...

ADR Register

ADR Register registreert en certificeert ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) en hun bedrijven.

ADR Register is het wereldwijde keurmerk en register voor goed opgeleide professionele ADR practitioners.

ADR practitioners werken lokaal, nationaal en internationaal, staan in verbinding met uiteenlopende sectoren en onderscheiden zich door specialisaties.

ADR Register is een activiteit van registratie- en certificeringsspecialist Global Network Group. Als direct effect zijn ADR practitioners in meer registers vind- & zichtbaar en worden essentiële online registerfuncties, zoals bijvoorbeeld de zoekmachine, 24/7 state-of-the-art in de gaten gehouden en doorontwikkeld.

ADR Register heeft diverse internationale accreditaties, zoals ISO 9001, CRKBO, QAP IMI.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon