Elena Kamphuis Photography

Sfeerfoto's en packshots
Lid van DuPho
Van Zuylen van Nijeveltstraat 205, Wassenaar
3 jaar in bedrijf
8,6 (3)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Elena Kamphuis Photography
Snel & Betrouwbaar
Of neem contact op via:
Over Elena Kamphuis Photography:
Balans tussen creativiteit en commercie

Hoe leuk is dat om van een klant te horen dat hij meteen meer gaat verkopen als mijn productfoto online wordt geplaatst! Tijdens mijn werk zoek is altijd een balans tussen creativiteit en commercie. Bedrijven huren een fotograaf in omdat ze hun klantenkring willen uitbreiden en meer producten willen verkopen. Logisch, want het professionele beeld straalt betrouwbaarheid uit en laat zien dat de klant serieus genomen wordt. Opvallen en vooral herinnerd worden, daar zorgt de creativiteit voor.

Maar waar vind je een fotograaf die u beeldtaal spreekt en die begrijpt wat, hoe en waarom moet gebeuren? Het liefst uit de buurt en met de goede prijs- kwaliteit verhouding? Zoek niet verder, maar stuur mij een berichtje. :)

Kwaliteit
Door specialisatie heb ik veel expertise in het fotograferen van huidverzorgingsproducten, dranken, sieraden, schoenen, tassen en textiel. Opgeleid bij Photigy, Online school voor productfotografen, weet ik hoe ik met ‘lastige ‘ materialen om moet gaan: glas, metaal, vloeistoffen en materialen met textuur. Alle eigenschappen van uw product worden uitgelicht en op een aantrekkelijk wijze gepresenteerd.

Gemak
Ik ben een one-stop-shop voor sfeerfoto's, reclame, packshots en content voor social media. Het is ook mogelijk om een fotoshoot op locatie in te plannen, onder meer voor zeer kostbare producten. Korte lijnen werken het beste, ik reageer meestal binnen 2 uur op e-mails en berichten. Daarnaast kunnen alle klanten kosteloos gebruikmaken van een grote collectie van rekwisieten en achtergronden.

Zekerheid
Alle producten zijn verzekerd tijden de opnamen. Ik ben ook lid van de Nederlandse beroepsvereniging Dutch Photographers Assosiation (DuPho). Mijn werkwijze is tevens 100% COVID proof: pakketten worden opgestuurd met de post en er is ook een live stream vanuit de studio tijdens de fotoshoot.
Lees meer...
Expertise
productfotografie
productfotografie op locatie
digitale etalages
packshots
Productfotografie
In studio
Op locatie
Bespreek mogelijkheden
Ervaring & vakmanschap
3 jaar in bedrijf
3 beoordelingen
1 medewerkers
2 jaar ervaring
Lid van
Dutch Photographers

Opleidingen en certificaten

Photigy, Online school for Product Photographers, USA

Reviews over Elena Kamphuis Photography
info_outline

Zeer goed 5,0
starstarstarstarstar
3 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Elena Kamphuis Photography
Snel & Betrouwbaar
Vergelijkbare fotografen in de buurt