Ontdek de beste bedrijven in Rotterdam

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Rotterdam

4i-LEAN vastgoedonderhoud.jpg
schilders
4i-LEAN vastgoedonderhoud
9,9 (52)

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen!
Steeds meer klanten weten ons te vinden voor de renovatie of onderhoud van hun pand. We zijn gestart in Rotterdam, maar werken inmiddels in heel het land. Dat is niet zo gek, want met 4i-LEAN haalt u kwaliteit in huis.

Verstand van logistiek, ICT en vastgoedonderhoud!
Naast jarenlange ervaring profiteren we ook van de brede kennis van oprichter John van der Waard. Hij heeft diverse grote projecten op zijn naam staan, en heeft diverse opleidingen afgerond op het gebied van management en organisatie.

Allrounder!
Kortom: John is een echte allrounder. Dat lijkt misschien niet zo relevant voor het opknappen of verbouwen van uw pand, maar is het wel. Want juist dankzij deze achtergrond loopt uw verbouwing als een trein.
Efficiënte planning, geen verspilling.

Uw voordeel!
Ook de meest ingewikkelde klussen plannen wij efficiënt. We gaan op een zuinige, verantwoorde wijze om met mensen, materiaal en milieu. Als klant plukt u daar zowel in tijd als in geld de vruchten van!

One stop-shop!
4i-Lean werkt met vaste partners in aanvullende dienstverlening. Echte specialisten in vloeren, badkamers en keukens. Maar ook enthousiaste schoonmakers, die een pand schoon opleveren. Stuk voor stuk professionals met verstand van zaken en een interessante tariefstelling. Dus ook voor aanvullende dienstverlening bent u bij 4i-Lean aan het juiste adres.

Lean projectmanagement!
Leg de verbouwing, renovatie of modernisering van uw pand dus met een gerust hart in onze handen. Wij werken lean, servicegericht en transparant. U kunt op de afgesproken datum het pand zó betrekken.
...

Thurledeweg 125, Rotterdam
Universal Movers.jpg
verhuisbedrijven
Universal Movers
9,9 (71)

Universal Movers is een allround verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in het vak. Onze klanten prijzen ons om de beste prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden en daarom genieten wij van een 100% klanttevredenheid die wij ook durven te garanderen.

Jarenlange ervaring:
Wij hebben vele jaren ervaring met verhuizen en het installeren van apparaten en weten daarom als geen ander wat er bij professionele verhuizingen komt kijken. Onze verhuisspecialisten zijn zeer bedreven in particuliere en zakelijke verhuizingen en kunnen alles overnemen tot en met het in- en uitpakken van spullen en het demonteren en weer monteren van meubels. Wij bieden landelijke dekking en groeien snel door onze efficiënte aanpak.

Beste prijs-kwaliteitverhouding:
Elke verhuizing is uniek voor ons en in onze aanpak werken wij zeer secuur. Op deze manier merk je direct dat wij met zorg voor jouw spullen werken zodat er geen vervelende schades ontstaan aan je kostbare spullen. Zo heb je echt een zorgeloze verhuizing, wordt er precies gedaan wat er van ons verlangd wordt en bovendien kunnen wij betaalbare prijzen aanbieden. Je weet daarom zeker dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding aangeboden krijgt.

100% klanttevredenheid:
Onze hardwerkende verhuisspecialisten zijn serieus en stralen enthousiasme uit tijdens de verhuizing. Zij weten immers als geen ander van aanpakken. Daarom zijn onze klanten ook zo tevreden over ons verhuisbedrijf omdat wij van de verhuisdag echt een positieve gebeurtenis maken. Niet voor niets roemen onze klanten onze verhuisdiensten en daarom kunnen wij ook met trots een 100% klanttevredenheid garanderen.

Volledige transparante:
Wij werken altijd open en transparant zodat je te allen tijde weet waar je aan toe bent. Dat merk je direct wanneer je onze verhuisofferte ontvangt inclusief een volledige prijsspecificatie. Wij vinden het ook geen enkel probleem als je voor bepaalde zaken besluit om dit zelf te doen om kosten te besparen. Ook met betrekking tot ons verhuisplan zijn wij open en houden wij altijd ons woord zodat je echt op ons kunt bouwen.

De 6 redenen om te kiezen voor Universal Movers:
Zorgvuldige verhuizingen met de focus op kwaliteit en schadevrij verhuizen.
Bij ons is jouw gehele verhuizing volledig verzekerd tot een bedrag van maar liefst €100.000.
Wij werken eco-vriendelijk en ons wagenpark bestaat louter uit voertuigen met een Euro 6 emissieklasse.
Voor gesprekken passen wij ons aan op jouw voorkeuren zoals bezichtigingen thuis of afspraken via video calls.
Vriendelijke en goedlachse verhuisspecialisten die 100% oplossingsgericht denken.
Betaalbare prijzen zodat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.
...

Stellendamhof 25, Rotterdam
Blue Risk B.V..jpg
verzekeringsagenten
Blue Risk B.V.
8,8 (3)

Sneller en beter…het klinkt zo eenvoudig, maar het betekent nogal wat. Niet alleen sneller, ook nog een keer beter. En toch was het de hoofdreden om in 2017 met Blue Risk te starten. Want na 25 jaar in diverse hoedanigheden actief te zijn geweest in het verzekeringsvak, werd het hoog tijd om de zaken anders aan te pakken.

De wereld om ons heen was veranderd, gedigitaliseerd, geglobaliseerd. Vol nieuwe – en vaak ongrijpbare – bedreigingen en risico’s. Dat vraagt om een pro-actieve aanpak met vliegensvlug maatwerk dat als een flexibele beschermlaag om onze klanten heen zit. Zodat zij sneller en beter kunnen beslissen.

Zo werden wij Nederland’s eerste gespecialiseerde verzekeringsmakelaar op het gebied van cybercrime en aansprakelijkheid, en sloten partnerships met innovatieclubs TechLeap en Yes!Delft. Maar we geven graag complete aandacht aan onze klanten, dus kun je bij ons terecht voor vrijwel alle risico’s waar je als bedrijf, ondernemer en bestuurder mee te maken krijgt.

Meer dan verzekeren
We kijken verder dan verzekeren. Vaak zijn er verrassende mogelijkheden die je slagkracht als ondernemer vergroten. Met onze Ons-Scant-Ons-polischeck weet je snel of, en waar je kunt verbeteren.

We zijn 100% onafhankelijk, en onderhouden warme banden met een groot aantal (inter)nationale topverzekeraars. Hiermee ontwikkelen wij effectieve en creatieve oplossingen, en stellen jouw perfecte polis samen uit het beste dat de markt te bieden heeft.

Wij opereren binnen en buiten de grenzen met een Rotterdamse mentaliteit. Proactief, ondernemend en superpersoonlijk.
...

Goudsesingel 136, Rotterdam
AKD NV.jpg
notarissen
AKD NV
8,5 (30)

Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak.
​​​​​​​​​​Dat is het kenmerk van ons kantoor; AKD. Met zo'n 280 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving. Zodat we als het er op aankomt, elk facet van een vraagstuk kunnen doorgronden. Zowel nationaal als internationaal.Internationaal

Grenzen vervagen internationaal en digitaal. Dat vraagt om diepgaand inzicht in wat kan, mag en moet. AKD heeft juridische en fiscale topspecialisten die gewend zijn om over de grenzen van hun eigen vakgebied heen te kijken. Met elkaar en met u te sparren over de b​est mogelijke oplossing. Wij zijn dé juridisch en fiscaal adviseur voor iedereen die zakelijke belangen heeft in de Benelux. Wij combineren expertise op vrijwel alle rechtsgebieden met kennis van sectoren en uw business. Met kantoren in Nederland, België en Luxemburg bent u verzekerd van geïntegreerde, internationale juridische dienstverlening. Onafhankelijk en rechtdoorzee. Buiten de Benelux werken we intensief samen met vooraanstaande partner-kantoren. Zo helpen we onze cliënten wereldwijd met zakendoen en zaken winnen.

Goede persoonlijke relatie
Uw vaste contactpersoon staat daarbij garant voor de meest efficiënte weg naar het juiste advies. Altijd een snelle reactie tot op partnerniveau. Dag en nacht. Zo wordt een groot kantoor ineens heel erg toegankelijk. Dit vatten we ook letterlijk op. Vandaar dat wij over kantoren beschikken in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Brussel en Luxemburg. Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van gedachten wisselen? Dat kan altijd. U vindt hier de directe contactgegevens van onze specialisten.

Heldere taal
Geen ingewikkeld jargon, maar duidelijke taal. Complex maken we begrijpelijk. We zeggen waar het op staat en geven eenduidig advies. We leggen de twijfels niet bij de cliënt, maar nemen ze weg. Zoals u dat mag verwachten van een adviseur.

Thuis in alle belangrijke rechtsgebieden
AKD kiest bewust voor een breed aanbod, zodat we u op uiteenlopende gebieden kunnen bijstaan. Daartoe behoren ook internationale juridische en fiscale vraagstukken, waarmee we vergaande ervaring hebben. Kijkt u ook eens naar het actueel overzicht van onze dienstverlening. Voor elke juridische en fiscale vraag vindt u bij ons een juiste partner.

Cliënten
Onze cliënten bestaan uit grote en middelgrote ondernemingen en organisaties. Wij bieden hen advies en ondersteuning op vrijwel alle rechtsgebieden. Daarbij gaat het onder meer om middelgrote private ondernemingen, multinationale bedrijven uit het topsegment en (decentrale) overheden. Voor al deze organisaties streven we naar hetzelfde doel: het realiseren van de allerbeste juridische en fiscale oplossingen. Met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen we dat bij AKD.
...

Wilhelminakade 1, Rotterdam
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle .jpg
relatietherapeuten
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle
9,8 (35)

Relatietherapie is vaak een effectief middel om je relatie nieuw leven in te blazen bij een crisis, overgangsperiode in het leven, als je uit elkaar gegroeid bent of als preventief middel om dichter bij elkaar te komen. Tegenwoordig wordt soms snel besloten uit elkaar te gaan, terwijl ik ieder koppel gun eerst relatietherapie te volgen om te onderzoeken of de liefde er toch nog voor elkaar is, omdat je bepaalde patronen weer tegen zult komen in nieuwe relaties.

In het begin wordt je vaak verliefd op bepaalde eigenschappen van je partner, die later een bron van ergernis kunnen vormen. Hoe zit dat? Wat maakt dat je er nu zo aan ergert? En waarom is deze partner dan de juiste partner voor je?

In iedere relatie zijn er weleens problemen. Soms kom je er samen niet meer uit en dan kan relatietherapie helpen. Relatietherapie in Zwolle brengt samen met jullie in kaart waar jullie tegen aanlopen binnen de relatie en wat de wensen zijn.

Resultaat van relatietherapie in Zwolle zijn:
- Jullie hebben zicht op welke patronen jullie steeds weer in terecht komen en hoe
jullie deze kunnen doorbreken.
- Meer verbindende communicatie i.p.v. verwijten en oordelen
-Wat je meeneemt uit je voorgeschiedenis en je familie binnen de relatie en hoe je
hier mee om kunt gaan.
- Hoe je lijfelijk op elkaar reageert (waar het stokt en waar het stroomt).
- Meer plezier in de relatie.
- Nieuwe verbindingen in de relatie waardoor je samen verder kunt na de therapie.
- Door de imago-dialoog leer je ook buiten de therapie met waardering en lastige
zaken richting elkaar om te gaan.

Vaak wordt therapie voor een deel vergoed via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico.
...

werkgebied Rotterdam