Ontdek de beste bedrijven in Rotterdam

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Rotterdam

4i-LEAN vastgoedonderhoud.jpg
schilders
4i-LEAN vastgoedonderhoud
9,9 (55)

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen!
Steeds meer klanten weten ons te vinden voor de renovatie of onderhoud van hun pand. We zijn gestart in Rotterdam, maar werken inmiddels in heel het land. Dat is niet zo gek, want met 4i-LEAN haalt u kwaliteit in huis.

Verstand van logistiek, ICT en vastgoedonderhoud!
Naast jarenlange ervaring profiteren we ook van de brede kennis van oprichter John van der Waard. Hij heeft diverse grote projecten op zijn naam staan, en heeft diverse opleidingen afgerond op het gebied van management en organisatie.

Allrounder!
Kortom: John is een echte allrounder. Dat lijkt misschien niet zo relevant voor het opknappen of verbouwen van uw pand, maar is het wel. Want juist dankzij deze achtergrond loopt uw verbouwing als een trein.
Efficiënte planning, geen verspilling.

Uw voordeel!
Ook de meest ingewikkelde klussen plannen wij efficiënt. We gaan op een zuinige, verantwoorde wijze om met mensen, materiaal en milieu. Als klant plukt u daar zowel in tijd als in geld de vruchten van!

One stop-shop!
4i-Lean werkt met vaste partners in aanvullende dienstverlening. Echte specialisten in vloeren, badkamers en keukens. Maar ook enthousiaste schoonmakers, die een pand schoon opleveren. Stuk voor stuk professionals met verstand van zaken en een interessante tariefstelling. Dus ook voor aanvullende dienstverlening bent u bij 4i-Lean aan het juiste adres.

Lean projectmanagement!
Leg de verbouwing, renovatie of modernisering van uw pand dus met een gerust hart in onze handen. Wij werken lean, servicegericht en transparant. U kunt op de afgesproken datum het pand zó betrekken.
...

Thurledeweg 125, Rotterdam
Universal Movers.jpg
verhuisbedrijven
Universal Movers
9,9 (128)

Universal Movers is een allround verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in het vak. Onze klanten prijzen ons om de beste prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden en daarom genieten wij van een 100% klanttevredenheid die wij ook durven te garanderen.

Jarenlange ervaring:
Wij hebben vele jaren ervaring met verhuizen en het installeren van apparaten en weten daarom als geen ander wat er bij professionele verhuizingen komt kijken. Onze verhuisspecialisten zijn zeer bedreven in particuliere en zakelijke verhuizingen en kunnen alles overnemen tot en met het in- en uitpakken van spullen en het demonteren en weer monteren van meubels. Wij bieden landelijke dekking en groeien snel door onze efficiënte aanpak.

Beste prijs-kwaliteitverhouding:
Elke verhuizing is uniek voor ons en in onze aanpak werken wij zeer secuur. Op deze manier merk je direct dat wij met zorg voor jouw spullen werken zodat er geen vervelende schades ontstaan aan je kostbare spullen. Zo heb je echt een zorgeloze verhuizing, wordt er precies gedaan wat er van ons verlangd wordt en bovendien kunnen wij betaalbare prijzen aanbieden. Je weet daarom zeker dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding aangeboden krijgt.

100% klanttevredenheid:
Onze hardwerkende verhuisspecialisten zijn serieus en stralen enthousiasme uit tijdens de verhuizing. Zij weten immers als geen ander van aanpakken. Daarom zijn onze klanten ook zo tevreden over ons verhuisbedrijf omdat wij van de verhuisdag echt een positieve gebeurtenis maken. Niet voor niets roemen onze klanten onze verhuisdiensten en daarom kunnen wij ook met trots een 100% klanttevredenheid garanderen.

Volledige transparante:
Wij werken altijd open en transparant zodat je te allen tijde weet waar je aan toe bent. Dat merk je direct wanneer je onze verhuisofferte ontvangt inclusief een volledige prijsspecificatie. Wij vinden het ook geen enkel probleem als je voor bepaalde zaken besluit om dit zelf te doen om kosten te besparen. Ook met betrekking tot ons verhuisplan zijn wij open en houden wij altijd ons woord zodat je echt op ons kunt bouwen.

De 6 redenen om te kiezen voor Universal Movers:
Zorgvuldige verhuizingen met de focus op kwaliteit en schadevrij verhuizen.
Bij ons is jouw gehele verhuizing volledig verzekerd tot een bedrag van maar liefst €100.000.
Wij werken eco-vriendelijk en ons wagenpark bestaat louter uit voertuigen met een Euro 6 emissieklasse.
Voor gesprekken passen wij ons aan op jouw voorkeuren zoals bezichtigingen thuis of afspraken via video calls.
Vriendelijke en goedlachse verhuisspecialisten die 100% oplossingsgericht denken.
Betaalbare prijzen zodat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.
...

Brugwachter 4, Rotterdam
Evelien de Haas Fotografie.jpg
trouwfotografen
Evelien de Haas Fotografie
9,7 (32)

Al zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door fotografie. Na de havo ben ik gaan studeren op de fotoacademie aan de prachtige Prinsengracht in Amsterdam. Toen nog met mijn (analoge) Minolta7000 was ik dagelijks op zoek naar mooie plaatjes en zo niet was ik te vinden in de doka om mijn films te ontwikkelen en af te drukken. Naast school had ik een bijbaantje bij Cameraland (toen nog Foto Kiekie) in Alkmaar, waar ik leerde beeld bewerken met Photoshop en het bedienen en onderhoud van machines in het lab.

Na de Minolta 7000 ben ik over gestapt op de Nikon F90; tot heden nog mijn favoriete camera maar helaas niet meer van deze tijd. Het digitale tijdperk is aangebroken en de zoektocht naar mijn nieuwe favoriete (digitale) camera is nog in volle gang. Momenteel werk ik met de Canon 5D Markt II, de overstap naar Canon komt doordat collega fotografen hier al mee werken en hierdoor het uitwisselen van apparatuur mogelijk wordt.

Door mijn passie voor fotografie te combineren met mijn liefde voor muziek en concerten heb ik mijn persoonlijke stijl kunnen ontwikkelen. Zo heb ik onder andere de kunst van het portret fotograferen eigen gemaakt; verscheidene sterren uit de musical namen plaats voor mijn lens, in ruil voor een gratis aanvulling op hun Portfolio. (Nog altijd dankbaar Paul, Candy, Duncan en Axel).

Ik mag mij gelukkig prijzen met de vele artiesten (groot en klein) die ik heb mogen vastleggen, Namen als; Marco Borsato, Jamie Cullum, Karin Bloemen, Di-Rect, Brad Pitt, Bono, Backstreet Boys, George Clooney en Esmee Denters.

Op de fotoacademie heb ik veel gezien en geleerd; na de academie heb ik besloten een andere studie te volgen om zo mijn managementvaardigheden te professionaliseren. Aan Hogeschool InHolland heb ik de opleiding Media & Entertainment management afgerond.

Vanaf januari 2017 ben ik gestopt met mijn horeca baantje en stort ik me nu volledig op de fotografie. Bruidsfotografie in het bijzonder. Zo geweldig om aanwezig te mogen zijn op de mooiste dag van zoveel mensen. Het vangen van emoties en het creëren van de tastbare herinneringen voor de bruidsparen vind ik super mooi om te doen.

Samen met mijn lieve vriendinnetje Saskia Bagchus (die al jaren actief is als professioneel fotograaf) hebben ik me tevens gestort in de wondere wereld van de Green-Screen. Hierover is op deze site uiteraard meer te vinden.
...

Bergselaan 364, Rotterdam
AAZ Klusjesbedrijf.jpg
hoveniers
AAZ Klusjesbedrijf
8,9 (15)


Welkom bij AAZ Klusjesbedrijf.

AAZ Klusjesbedrijf is een veelzijdig klusbedrijf met een specialisatie in tuinaanleg. Onze professionele en ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij al uw klussen, groot of klein, in en om het huis. Wij hebben een passie voor het creëren van mooie en functionele ruimtes, zowel binnen als buiten.

Of u nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, uw huidige tuin wilt renoveren, een nieuwe keuken wilt laten plaatsen, een badkamer wilt verbouwen of andere klussen in en om het huis heeft, bij AAZ Klusjesbedrijf bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een resultaat dat aan al uw wensen en verwachtingen voldoet.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg en beschikken over de benodigde kennis en materialen om uw droomtuin te realiseren. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe tuin, het aanleggen van bestrating, het plaatsen van schuttingen en tuinhuisjes of het onderhouden van uw tuin, wij staan voor u klaar.

Bij AAZ Klusjesbedrijf streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken snel, efficiënt en nauwkeurig, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Bovendien hanteren wij scherpe tarieven en zijn wij transparant over onze prijzen.

Kortom, bij AAZ Klusjesbedrijf bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij staan voor u klaar om uw klussen en tuinwensen te realiseren.

- straaten/tuin
- hekwerk
- dak/muren
- badkamers
- tuinhuisje
- behang
- keuken plaatsen / demonteren
- lampen ophangen
- laminaat leggen
- douche cabine plaatsen
-schilderen
-laminaat leggen
-montage
-verhuizingen
- etc

Voor meer informatie dan kunt u gerust een berichtje sturen.
...

Spaansebocht 61D 61D, Rotterdam
Noach Uitvaartzorg .jpg
uitvaartverzorgers
Noach Uitvaartzorg
9,9 (138)

Noach Uitvaartzorg, een familiebedrijf. Wij runnen deze dag en nacht vol passie.
Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken. De helpende hand, de arm om de schouder, een telefoontje naar een instantie, en vooral voortdurend luisteren naar wat er nodig is en daarop anticiperen.

Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Wendy en haar uiterst professionele team 24/7 klaar staat voor de verzorging van de overleden dierbare.

Ook hebben we alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, waden maar ook urnen en sieraden maken onze dienstverlening compleet.

Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over ons eigen rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kunt nemen. Ook hebben we ons eigen wagenpark voor het rouwvervoer. Onze eigen chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.

Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Namens Erwin Livestro en Linda van Altena Enting een warme groet.
...

werkgebied Rotterdam
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,2 (19)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Rotterdam