Ontdek de beste bedrijven in Rotterdam

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Rotterdam

4i-LEAN vastgoedonderhoud.jpg
schilders
4i-LEAN vastgoedonderhoud
9,9 (52)

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen!
Steeds meer klanten weten ons te vinden voor de renovatie of onderhoud van hun pand. We zijn gestart in Rotterdam, maar werken inmiddels in heel het land. Dat is niet zo gek, want met 4i-LEAN haalt u kwaliteit in huis.

Verstand van logistiek, ICT en vastgoedonderhoud!
Naast jarenlange ervaring profiteren we ook van de brede kennis van oprichter John van der Waard. Hij heeft diverse grote projecten op zijn naam staan, en heeft diverse opleidingen afgerond op het gebied van management en organisatie.

Allrounder!
Kortom: John is een echte allrounder. Dat lijkt misschien niet zo relevant voor het opknappen of verbouwen van uw pand, maar is het wel. Want juist dankzij deze achtergrond loopt uw verbouwing als een trein.
Efficiënte planning, geen verspilling.

Uw voordeel!
Ook de meest ingewikkelde klussen plannen wij efficiënt. We gaan op een zuinige, verantwoorde wijze om met mensen, materiaal en milieu. Als klant plukt u daar zowel in tijd als in geld de vruchten van!

One stop-shop!
4i-Lean werkt met vaste partners in aanvullende dienstverlening. Echte specialisten in vloeren, badkamers en keukens. Maar ook enthousiaste schoonmakers, die een pand schoon opleveren. Stuk voor stuk professionals met verstand van zaken en een interessante tariefstelling. Dus ook voor aanvullende dienstverlening bent u bij 4i-Lean aan het juiste adres.

Lean projectmanagement!
Leg de verbouwing, renovatie of modernisering van uw pand dus met een gerust hart in onze handen. Wij werken lean, servicegericht en transparant. U kunt op de afgesproken datum het pand zó betrekken.
...

Thurledeweg 125, Rotterdam
Nouks Visuals.jpg
fotografen
Nouks Visuals
9,8 (28)

Wil je jouw potentiële klanten verleiden met aantrekkelijke foto’s van jouw producten en ze laten zien hoe het er achter de schermen aan toegaat? Of wil je je als bedrijf/merk sterk (her)positioneren en je website een professionele uitstraling geven? Laat mij dan als ervaren bedrijfsfotograaf uit Rotterdam voor je aan de slag gaan.
Welke mogelijkheden zijn er voor bedrijfsfotografie?

Bedrijfsfotografie komt in allerlei soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld door mij een reportage laten maken, waarmee we jouw klanten en stakeholders niet alleen een duidelijk beeld geven over het reilen en zeilen binnen de organisatie, maar ook de sfeer en het achterliggende verhaal overbrengen. Maar er zijn meer mogelijkheden:
Productfotografie

Bij productfotografie staat jouw product of dienst in de spotlights. Ik leg je product(en) of dienst(en) zo gedetailleerd mogelijk vast om jouw potentiële klanten een duidelijk beeld te geven van wat je aanbiedt en ze te triggeren tot aankoop. Deze beelden kun je uiteraard plaatsen op je eigen website, maar ook op je social media-kanalen, op flyers en in brochures.

Goed om te weten: vooraf ontvang ik graag jullie brandbook of we bespreken samen jullie huisstijl.

Fotografie van projecten & evenementen

Wanneer je als bedrijf grote projecten uitvoert, is goed beeldmateriaal essentieel om (potentiële) opdrachtgevers te laten zien wat je in huis hebt. Maar ook wanneer je een lancering van nieuwe producten met de pers wilt delen of een bedrijfsfeestje wil vastleggen kun je mij als bedrijfsfotograaf van Rotterdam inschakelen.

Meer weten over de fotografie van evenementen? Bekijk dan de pagina ‘Fotografie en videografie van evenementen & workshops’.

Portret- & teamfotografie
Met portret- en teamfotografie laten we je (potentiële) klanten de gezichten laten zien achter je bedrijf. Zo weten zij precies wie het brein is achter de onderneming en bij wie zij moeten zijn bij specifieke vragen. Bovendien vinden mensen het altijd veel leuker om gezichten te zien achter een bedrijf en het wekt ook nog vertrouwen.

Goed om te weten: voor een goed portret hebben ik een halfuur nodig. Vooraf kiezen we de juiste locatie of maken we een set waar geposeerd kan worden.

Personal branding fotografie

Met personal branding fotografie kun jij jezelf als ondernemer in de kijker zetten. Met de professionele beelden die ik van jou maak, vertel ik jouw unieke verhaal en kun je jouw klanten laten zien wie jij bent en wat jij voor hen kunt betekenen. Meer weten over deze mogelijkheid? Ga dan naar de pagina van personal branding fotografie.
...

Kapiteinsbuurt 93, Rotterdam
AKD NV.jpg
notarissen
AKD NV
8,5 (30)

Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak.
​​​​​​​​​​Dat is het kenmerk van ons kantoor; AKD. Met zo'n 280 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving. Zodat we als het er op aankomt, elk facet van een vraagstuk kunnen doorgronden. Zowel nationaal als internationaal.Internationaal

Grenzen vervagen internationaal en digitaal. Dat vraagt om diepgaand inzicht in wat kan, mag en moet. AKD heeft juridische en fiscale topspecialisten die gewend zijn om over de grenzen van hun eigen vakgebied heen te kijken. Met elkaar en met u te sparren over de b​est mogelijke oplossing. Wij zijn dé juridisch en fiscaal adviseur voor iedereen die zakelijke belangen heeft in de Benelux. Wij combineren expertise op vrijwel alle rechtsgebieden met kennis van sectoren en uw business. Met kantoren in Nederland, België en Luxemburg bent u verzekerd van geïntegreerde, internationale juridische dienstverlening. Onafhankelijk en rechtdoorzee. Buiten de Benelux werken we intensief samen met vooraanstaande partner-kantoren. Zo helpen we onze cliënten wereldwijd met zakendoen en zaken winnen.

Goede persoonlijke relatie
Uw vaste contactpersoon staat daarbij garant voor de meest efficiënte weg naar het juiste advies. Altijd een snelle reactie tot op partnerniveau. Dag en nacht. Zo wordt een groot kantoor ineens heel erg toegankelijk. Dit vatten we ook letterlijk op. Vandaar dat wij over kantoren beschikken in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Brussel en Luxemburg. Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van gedachten wisselen? Dat kan altijd. U vindt hier de directe contactgegevens van onze specialisten.

Heldere taal
Geen ingewikkeld jargon, maar duidelijke taal. Complex maken we begrijpelijk. We zeggen waar het op staat en geven eenduidig advies. We leggen de twijfels niet bij de cliënt, maar nemen ze weg. Zoals u dat mag verwachten van een adviseur.

Thuis in alle belangrijke rechtsgebieden
AKD kiest bewust voor een breed aanbod, zodat we u op uiteenlopende gebieden kunnen bijstaan. Daartoe behoren ook internationale juridische en fiscale vraagstukken, waarmee we vergaande ervaring hebben. Kijkt u ook eens naar het actueel overzicht van onze dienstverlening. Voor elke juridische en fiscale vraag vindt u bij ons een juiste partner.

Cliënten
Onze cliënten bestaan uit grote en middelgrote ondernemingen en organisaties. Wij bieden hen advies en ondersteuning op vrijwel alle rechtsgebieden. Daarbij gaat het onder meer om middelgrote private ondernemingen, multinationale bedrijven uit het topsegment en (decentrale) overheden. Voor al deze organisaties streven we naar hetzelfde doel: het realiseren van de allerbeste juridische en fiscale oplossingen. Met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen we dat bij AKD.
...

Wilhelminakade 1, Rotterdam
Molius Westland | Counseling & Relatietherapie.jpg
psychologen
Molius Westland | Counseling & Relatietherapie
9,3 (11)

Mijn naam is Mohini Schrevelius. Ik ben geregistreerd relatietherapeut, register counsellor, vertrouwenspersoon en Personal coach. Ik vang op basis van mijn kennis, ervaringen en intuïtie belangrijke signalen op waardoor ik snel tot de kern van jullie probleem kom. Sinds 2006 help ik mensen in onstabiele relaties elkaar te begrijpen, om (weer) te verbinden en elkaar lief te hebben.

Mijn specialisatie is het herstellen van relaties waarbij de vanzelfsprekendheid een valkuil is geworden en twijfel bestaat of het nog goed komt. Ik zie hoe mensen, vaak onbewust, uit elkaar zijn gegroeid en hopen dat dit vanzelf weer goed komt.

Dit blijkt een illusie. Het is echt nodig dat mensen elkaars patronen, communicatiestijlen, pijnen en hechtingsbehoeften leren herkennen en ook leren hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ik sta garant voor een effectieve opbouw van op maat gemaakte trajecten en heb vele mensen succesvol weer met elkaar in verbinding gebracht.

Mijn cliënten zullen altijd tot inzichten komen waardoor zij weer verdere stappen kunnen nemen. Één van die stappen kan ook zijn dat het beter is om uit elkaar te gaan. Ook dit is een uitkomst. Ik zie het desondanks ook als mijn taak te helpen bij een zo goed mogelijk afloop.

Als relatiedeskundige, relatietherapeut, vertrouwenspersoon en personal coach blijf ik voortdurend investeren in mijn professionele ontwikkeling. Door middel van aanvullende opleidingen, trainingen en leertrajecten vergroot ik mijn vakkennis.

Vanuit mijn beroepsverenigingen het ABvC en het RBCZ dien ik mij te houden aan privacybescherming en garandeer ik absolute discretie en vertrouwelijkheid.

Als professioneel relatietherapeut en Personal coach help ik u graag uw problemen op te lossen.
...

werkgebied Rotterdam