trustoo.nl logo.png
De beste 650+ Videografen voor jou

Vind een top 10 Videograaf bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
videograaf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle videografen in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 videografen in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Bruiloft
Overig
Evenement / Feest
Promotie / Marketing
Bedrijfsfilm

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Videograaf voor
Trustoo score

Videograaf in Nederland

Videografen kunnen evenementen vastleggen op beeld, zodat je de bijzondere momenten en sfeer kan herbeleven. Ben je op zoek naar een videograaf voor jouw evenement? Trustoo helpt je graag bij het vinden van de beste videograaf in Nederland.

Wat doet een videograaf?

Een videograaf is een professional die zich bezighoudt met het filmen van evenementen. Videografen leggen de momenten vast die je wilt koesteren en herinneren. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement in Nederland, een videograaf kan de sfeer en emoties van de dag vastleggen.

Trouwen en de rol van de videograaf

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in het leven van een stel. Het is een dag vol liefde, gelach en geluk. Een trouwvideograaf kan al deze momenten vastleggen, zodat je ze voor altijd kunt koesteren. Ze kunnen de ceremonie, de receptie, het feest en alle speciale momenten daartussen filmen.

De kosten van een videograaf

De kosten van een videograaf in Nederland kunnen variëren. Wat een videograaf kost, hangt af van verschillende factoren zoals de duur van het evenement, de locatie, de ervaring van de videograaf en de hoeveelheid bewerking die nodig is na het filmen. Het is altijd een goed idee om vier offertes te vergelijken via Trustoo om een idee te krijgen van wat een videograaf in Nederland kost.

Het belang van een goede videograaf

Een goede videograaf kan het verschil maken tussen een gemiddelde video en een die je keer op keer wilt bekijken. Goede videografen hebben de vaardigheden en ervaring om de juiste momenten vast te leggen en deze op een creatieve manier te presenteren. Bekijk de reviews van de top 10 videografen in Nederland om een beeld te krijgen van de ervaringen van anderen.

Een videograaf huren in Nederland

Het huren van een videograaf in Nederland hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Trustoo maken we het gemakkelijk om lokale videografen te vinden en offertes aan te vragen. Je kunt de diensten en prijzen van verschillende videografen in Nederland vergelijken en de beste keuze maken voor jouw evenement.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte videograaf voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste videografen bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste videografen bij jou in de buurt

We laten de beste videografen zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke videograaf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen videografen.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de videografen die je het meest aanspreken. De meeste videografen reageren binnen 24 uur. Vind de beste videograaf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste videograaf voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een videograaf?

Een videograaf kost per uur tussen de 120,- en160,- Een videograaf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een videograaf kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

60
120
160
220

Veelgestelde vragen

Wat kost een videograaf voor een bruiloft?

Wat kost een videograaf in Nederland?

Wat doet een videograaf?

Wat is een videograaf?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...