Ruijtenvrouw Glas in Lood

8,5
place
Goudenregenstraat 205, Den Haag
grade20 beoordelingen
timelapse4 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over Ruijtenvrouw Glas in Lood:
OVER WENDY

WendyIk heb de basisvaardigheden voor glas-in-lood geleerd op de Glasacademie ‘In Vetro Colorito’. Om me verder te bekwamen in het echte vakwerk heb ik daarna een aantal jaar bij glasatelier ‘Kaatje en Zoon’ gewerkt. Het ambacht voor glas in lood is naar mijn idee alleen goed te leren in de praktijk, door het maken van snijuren, restauraties van allerlei stijlen glas in lood uit te voeren en ervaring op te doen door in veel verschillende situaties oplossingen te bedenken.

Ik heb een creatieve achtergrond waardoor ik sferen en stijlen kan omzetten in grafisch ontwerpen die geschikt zijn voor glas-in-lood. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren kan de gewenste sfeer versterkt worden. Daarnaast ben ik een klusser en ga ik graag aan de slag. Dit maakt dat de bedrijfstak glas-in-lood voor mij de ideale combinatie is.

Ik hou ervan om oude ramen te restaureren. Maar het is ook mooi om met een klant samen een raam te ontwerpen en zo tot een perfect product te komen. Als het goed is versterkt het glas het ontwerp, waardoor een prachtig raam ontstaat. De zon hoeft niet perse te schijnen om een mooie lichtval in huis te krijgen!
Lees meer...
Foto's
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse4 jaar in bedrijf
star20 beoordelingen
people_outline1 medewerkers
Diensten
  • Isolatieglas
  • Reparatie & herstel
  • Glazen deuren
  • Glas-op-maat
  • Glaszetter
  • Glas
  • Glas-in-lood
  • Dubbel glas

Reviews over Ruijtenvrouw Glas in Lood
info_outline

5star
95%
4star
0%
3star
5%
2star
0%
1star
0%
J.J.A. van Daal 5 maanden geleden op google
"Ontzettend goed werk geleverd voor een volledige reconstructie van het nieuwe bovenlicht bij de voordeur. Vooraf alles goed met elkaar doorbesproken. Zeer vakkundig. dit zorgde ervoor dat op haar advies precies de goede kleuren en afmetingen werden gekozen voor het glas."

Contact opnemen met Ruijtenvrouw Glas in Lood

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een glaszetter voor
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare glaszetters in de buurt

Glashandel Zantman B.V.
8,8
grade271 beoordelingen
Glashandel Meierdrees Den Haag
8,8
grade22 beoordelingen
Glashandel Groenewegen BV
8,7
grade196 beoordelingen
Haaglanden Glas
8,7
grade43 beoordelingen
Hijman Glass
8,7
grade11 beoordelingen
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.