thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een webdesigner voor

Vind een top 10 Glaszetter in Amersfoort

Ik zoek een glaszetter voor
Plaats
glaszettersvg

Glaszetters in Amersfoort

Sortering:
Resultaat 1-10 van 15 glaszetters in Amersfoort. Het meest complete overzicht. De perfecte beglazing voor uw huis met de beste glaszetters in uw regio.

In Amersfoort kunt u een glaszetter inhuren voor het repareren van glasschade, maar ook het plaatsen van nieuwe ramen, of prachtig glas-in-lood.

• Glas plaatsen: Of het nu gaat om het plaatsen van veiligheidsglas bij de voordeur, het plaatsen van isolerende ramen in een nieuwbouw woning of een mooie glazen deur in de hal, de glaszetter kan het voor u regelen.
• Repareren: Gebroken ruit, of een kras op het raam? De glaszetter weet met beiden raad. Het gebroken glas kan veilig verwijderd en vervangen worden, of een kras zorgvuldig weg gepolijst.
• Glas in lood: Een glas-in-lood raam brengt ontzettend veel sfeer in uw huis, vooral een zelf ontworpen raam geeft uw huis een uniek karakter. Tegenwoordig is het goed mogelijk om glas in lood te isoleren met bijvoorbeeld een voorzetraam. Het plaatsen van glas-in-lood is een specialistische klus waar de glaszetter u mee kan helpen.

In Amersfoort hebben wij 15 goede glaszetters gevonden. De glaszetters in Amersfoort hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welke glaszetter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw ramen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende glaszetters. Zo kunt u eenvoudig de glaszetters vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
1. AvD - GLAS (AvD-Glas, glas in lood)
8,7
place
Ringweg Randenbroek 86 B, Amersfoort

AvD-Glas is in 2001 in Amersfoort opgericht door Annemiek van Driel (1974) met als zwaartepunt alle werkzaamheden op het gebied van glas in lood. Na 4 jaar de avondopleiding aan de Gerrit Rietveld Academie te hebben gevolgd en diverse stages bij glasbedrijven in Nederland, Engeland en Duitsland te hebben doorlopen, volgde Annemiek van Driel met succes een gedegen glazeniersvakopleiding in Duitsland en is daarmee één van de weinige gediplomeerde glazeniers in de regio. Sinds 2007 is AvD-Glas tevens EVC-gecertificeerd.

Sinds de oprichting voerde AvD-Glas uiteenlopende glas in lood opdrachten uit voor bedrijven, particulieren en kerken. De foto’s tonen voorbeelden van uitgevoerd glas in lood in diverse stijlen om u een indruk te geven van onze mogelijkheden.

In 2018 kocht AvD-Glas het winkelpand op de hoek van de Mozartweg en Ringweg Randenbroek, voorheen Smit Bloemen. Na een half jaar renoveren voert AvD-Glas sinds 2019 alle werkzaamheden uit op Mozartweg 67 A. Omdat we ook regelmatig op locatie werken, verzoeken we klanten een afspraak te maken voor werkplaatsbezoek.

AvD-Glas levert glas in lood in heel Nederland en zelfs daarbuiten, met name in Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Baarn, Soest, Zeist, Driebergen, Woudenberg, Barneveld, Veenendaal, Amsterdam e.o.

Momenteel hebben wij geen vacatures of stageplaatsen. Open sollicitaties kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
...

place
Ringweg Randenbroek 86 B, Amersfoort
grade12 beoordelingen
timelapse19 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
2. AvD-Glas, glas in lood
8,3
place
Ringweg Randenbroek 86 B, Amersfoort

AvD-Glas is een glas in lood bedrijf in Amersfoort en ontwerpt, produceert, isoleert en monteert glas in lood in heel Nederland. AvD-Glas levert m.n. glas-in-lood in de regio Amersfoort en Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg en de Utrechtse heuvelrug, Hilversum en het Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en op de Veluwe. AvD-Glas verzorgt reparatie / herstel van glas in lood op locatie en restauratie / overloden van glas-in-lood in onze werkplaats. Bij ons bent u aan het goede adres voor het inbouwen van bestaand glas in lood in isolerend dubbelglas en het plaatsen van nieuw glas-in-lood in isolatieglas.
AvD-Glas ontwerpt en maakt niet alleen jaren '30, Jugendstil en traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur.
Wij maken glas in lood voor bovenlichten, voordeuren, schuifdeuren en kamer en suite deuren, binnendeuren, en monteren glas in lood in trappenhuizen, dakkoepels, balustrades en voorzetramen. Verder ontwerpt en maakt AvD-Glas glas in lood hangers / raamhangers bijv. tegen inkijk en als cadeau idee, glas-in-lood lampen, glas voor grafmonumenten / gedenkmonumenten, en bent u bij ons aan het juiste adres voor brandschilderen, zandstralen, glasapplique, glas fusen en mozaïek.
AvD-Glas levert glas in lood aan particulieren, aannemers, bouwbedrijven, glaszetters, glasbedrijven, schilders, kerken, kloosters, kapellen, winkels, galeries, overheden, makelaars en voert glas in lood uit voor architecten en kunstenaars.
...

place
Ringweg Randenbroek 86 B, Amersfoort
grade12 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
10. Glasherstel Zeist / Glasschade 24/7
7,8
place
Werkgebied Amersfoort

Glasherstel Zeist heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week een glaszetter beschikbaar voor alle ruit- en glasschade. Glasherstel Zeist is volledig gecertificeerd om allerlei glas soorten door gespecialiseerde professionals rond om uw huis te laten plaatsen of herstellen.

U kunt bij ons terecht voor allerlei diensten, zoals het vervangen van glas direct leverbaar van onze eigen voorraad. Ook kunt u bij Glasherstel Zeist terecht voor het opvragen van een vrijblijvende prijs opgave. Weet u de maten niet? Geen enkel probleem, Glasherstel Zeist is bereikbaar per telefoon voor het maken van een afspraak en komen deze graag gratis voor u inmeten.

Glasherstel Zeist heeft een spoedservice waar u 24 uur per dag 7 dagen in de week terecht voor reparatie en glasherstel, maar ook voor het vervangen of repareren van glas- en ruitschade. Glasherstel Zeist heeft al het gereedschap in huis om met alle soorten glas te kunnen werken. Zo kunnen de specialisten van Glasherstel Zeist vanuit de werkplaats in Zeist alle soorten glas zoals, ruiten, glas in lood, dubbelglas, veiligheidsglas, enkel glas, figuurglas, draadglas en zonwerend glas behandelen en aan wensen aanpassen.

Voor de spoed dienst rekenen wij geen voorrijkosten voor het repareren van u glasschade in de regio Utrecht. Wij komen graag vrijblijvend langs om de schade samen met u op te nemen.
...

place
Werkgebied Amersfoort
grade9 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een glaszetter?

Een glaszetter kost per uur tussen de 45,- en € 55,- Een glaszetter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een glaszetter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
45
55
70
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.