doneBetrouwbare lokale bedrijven
doneMakkelijk en snel geregeld
doneBespaar kosten
doneDirect contact

Ik zoek een cateraar voor

Vind een top 10 Glaszetter in Amersfoort

Ik zoek een glaszetter voor
Plaats
glaszettersvg

Glaszetters in Amersfoort

sort
Sorteren op
expand_more
Resultaat 1-10 van 16 glaszetters in Amersfoort. Het meest complete overzicht. De perfecte beglazing voor uw huis met de beste glaszetters in uw regio.

In Amersfoort kunt u een glaszetter inhuren voor het repareren van glasschade, maar ook het plaatsen van nieuwe ramen, of prachtig glas-in-lood.

• Glas plaatsen: Of het nu gaat om het plaatsen van veiligheidsglas bij de voordeur, het plaatsen van isolerende ramen in een nieuwbouw woning of een mooie glazen deur in de hal, de glaszetter kan het voor u regelen.
• Repareren: Gebroken ruit, of een kras op het raam? De glaszetter weet met beiden raad. Het gebroken glas kan veilig verwijderd en vervangen worden, of een kras zorgvuldig weg gepolijst.
• Glas in lood: Een glas-in-lood raam brengt ontzettend veel sfeer in uw huis, vooral een zelf ontworpen raam geeft uw huis een uniek karakter. Tegenwoordig is het goed mogelijk om glas in lood te isoleren met bijvoorbeeld een voorzetraam. Het plaatsen van glas-in-lood is een specialistische klus waar de glaszetter u mee kan helpen.

In Amersfoort hebben wij 16 goede glaszetters gevonden. De glaszetters in Amersfoort hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.6. Welke glaszetter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw ramen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende glaszetters. Zo kunt u eenvoudig de glaszetters vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual15
1. Heart Glass Utrecht
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
9,6

Wij zijn een glas in lood atelier gevestigd in Utrecht die gespecialiseerd is in restauratie en decoratie en het isoleren van glas in lood ramen.

Het restaureren en repareren van glas in lood ramen is een van onze specialisaties. Met ruime aandacht en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw waardevolle glas in lood ramen op de juiste wijze hersteld worden en u ze als nieuw terug krijgt. Hierbij proberen we de authenticiteit van de ramen zoveel mogelijk te waarborgen. Daarnaast kunnen wij uw oude glas in lood ramen inbouwen in dubbelglas (isolatieglas) en terug plaatsen/afwerken.

Welke restauraties kunnen wij uitvoeren?

Glas in lood restauratie van gehele panelen
Plaatselijke reparaties (gebroken glas) van glas in lood panelen
Kapotte stukken gebrandschilderd glas verlijmen
Gehele reconstructies van gebrandschilderd glas
Oude glas in lood ramen in isolatieglas (dubbelglas) plaatsen.

Het ontwerpen en uitvoeren van (gebrandschilderde) glas in lood ramen behoort ook tot de expertise van Heart Glass. Wij hebben veel ervaring met het realiseren van zowel onze eigen ontwerpen als door klanten aangeleverde ontwerpen.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Pieter Jenken, gediplomeerd specialist op het gebied van decoratie en restauratie van glas in lood. Ondertussen werk ik 10 jaar in het vak en bestaat Heart Glass Utrecht nu 7 jaar.
Naast werk in opdracht hebben wij ook aan kunstprojecten mee gedaan en hebben wij bijvoorbeeld 7 maanden in een museum in Santa Cruz, California gehangen en in meerdere bladen gestaan zoals de "Elsevier".

Met ons team werken wij aan veel verschillende projecten voor aannemers, particulieren en bedrijven en is geen klus te groot voor ons.

Vraag vrijblijvend een offerte aan op:

info@heartglass.nl
Graag uw naam, adres en telefoon nummer vermelden om snel te schakelen.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade26 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Amersfoort
2. AvD - GLAS (AvD-Glas, glas in lood)
9,0

AvD-Glas is in 2001 in Amersfoort opgericht door Annemiek van Driel (1974) met als zwaartepunt alle werkzaamheden op het gebied van glas in lood. Na 4 jaar de avondopleiding aan de Gerrit Rietveld Academie te hebben gevolgd en diverse stages bij glasbedrijven in Nederland, Engeland en Duitsland te hebben doorlopen, volgde Annemiek van Driel met succes een gedegen glazeniersvakopleiding in Duitsland en is daarmee één van de weinige gediplomeerde glazeniers in de regio. Sinds 2007 is AvD-Glas tevens EVC-gecertificeerd.

Sinds de oprichting voerde AvD-Glas uiteenlopende glas in lood opdrachten uit voor bedrijven, particulieren en kerken. De foto’s tonen voorbeelden van uitgevoerd glas in lood in diverse stijlen om u een indruk te geven van onze mogelijkheden.

In 2018 kocht AvD-Glas het winkelpand op de hoek van de Mozartweg en Ringweg Randenbroek, voorheen Smit Bloemen. Na een half jaar renoveren voert AvD-Glas sinds 2019 alle werkzaamheden uit op Mozartweg 67 A. Omdat we ook regelmatig op locatie werken, verzoeken we klanten een afspraak te maken voor werkplaatsbezoek.

AvD-Glas levert glas in lood in heel Nederland en zelfs daarbuiten, met name in Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Baarn, Soest, Zeist, Driebergen, Woudenberg, Barneveld, Veenendaal, Amsterdam e.o.

Momenteel hebben wij geen vacatures of stageplaatsen. Open sollicitaties kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade14 beoordelingen
timelapse19 jaar in bedrijf
place
Ringweg Randenbroek 86 B, Amersfoort
7. AvD-Glas, glas in lood
8,3

AvD-Glas is een glas in lood bedrijf in Amersfoort en ontwerpt, produceert, isoleert en monteert glas in lood in heel Nederland. AvD-Glas levert m.n. glas-in-lood in de regio Amersfoort en Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg en de Utrechtse heuvelrug, Hilversum en het Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en op de Veluwe. AvD-Glas verzorgt reparatie / herstel van glas in lood op locatie en restauratie / overloden van glas-in-lood in onze werkplaats. Bij ons bent u aan het goede adres voor het inbouwen van bestaand glas in lood in isolerend dubbelglas en het plaatsen van nieuw glas-in-lood in isolatieglas.
AvD-Glas ontwerpt en maakt niet alleen jaren '30, Jugendstil en traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur.
Wij maken glas in lood voor bovenlichten, voordeuren, schuifdeuren en kamer en suite deuren, binnendeuren, en monteren glas in lood in trappenhuizen, dakkoepels, balustrades en voorzetramen. Verder ontwerpt en maakt AvD-Glas glas in lood hangers / raamhangers bijv. tegen inkijk en als cadeau idee, glas-in-lood lampen, glas voor grafmonumenten / gedenkmonumenten, en bent u bij ons aan het juiste adres voor brandschilderen, zandstralen, glasapplique, glas fusen en mozaïek.
AvD-Glas levert glas in lood aan particulieren, aannemers, bouwbedrijven, glaszetters, glasbedrijven, schilders, kerken, kloosters, kapellen, winkels, galeries, overheden, makelaars en voert glas in lood uit voor architecten en kunstenaars.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade14 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
place
Ringweg Randenbroek 86 B, Amersfoort
10. Glasherstel Zeist / Glasschade 24/7
7,9

Glasherstel Zeist heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week een glaszetter beschikbaar voor alle ruit- en glasschade. Glasherstel Zeist is volledig gecertificeerd om allerlei glas soorten door gespecialiseerde professionals rond om uw huis te laten plaatsen of herstellen.

U kunt bij ons terecht voor allerlei diensten, zoals het vervangen van glas direct leverbaar van onze eigen voorraad. Ook kunt u bij Glasherstel Zeist terecht voor het opvragen van een vrijblijvende prijs opgave. Weet u de maten niet? Geen enkel probleem, Glasherstel Zeist is bereikbaar per telefoon voor het maken van een afspraak en komen deze graag gratis voor u inmeten.

Glasherstel Zeist heeft een spoedservice waar u 24 uur per dag 7 dagen in de week terecht voor reparatie en glasherstel, maar ook voor het vervangen of repareren van glas- en ruitschade. Glasherstel Zeist heeft al het gereedschap in huis om met alle soorten glas te kunnen werken. Zo kunnen de specialisten van Glasherstel Zeist vanuit de werkplaats in Zeist alle soorten glas zoals, ruiten, glas in lood, dubbelglas, veiligheidsglas, enkel glas, figuurglas, draadglas en zonwerend glas behandelen en aan wensen aanpassen.

Voor de spoed dienst rekenen wij geen voorrijkosten voor het repareren van u glasschade in de regio Utrecht. Wij komen graag vrijblijvend langs om de schade samen met u op te nemen.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade12 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Amersfoort
filter_list
Filters
Ik zoek een glaszetter voor
Trustoo score
Afstand

Wat kost een glaszetter?

Een glaszetter kost per uur tussen de 45,- en € 55,- Een glaszetter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een glaszetter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
45
55
70

Veelgestelde vragen

Wat doet een glaszetter?

Op het moment dat u glas geplaatst wilt hebben in uw woning of pand, doet u een beroep op de expertise van een glaszetter. Maar wat doet een glaszetter nu eigenlijk precies? Glaszetters plaatsen niet alleen glas maar vervangen dit ook. Dit doen zij overal waar glas nodig is. Naast woningen en bedrijfspanden moet u dan denken aan winkels, scholen, overheidsgebouwen en kassen. Het zetten van glas vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering en dat is precies de reden waarom u een vakman inschakelt.

GLAZEN RUITEN EN INTERIEURGLAS
Het meest bekende voorbeeld van glas zetten is waarschijnlijk het plaatsen van glazen ruiten. U heeft daarbij de keuze uit enkel of dubbelglas en ook is het mogelijk om voor speciaal glas te kiezen. Deze ruiten worden in ramen en kozijnen geplaatst en dit wordt ook wel beglazen genoemd. Naast beglazen maakt ook het plaatsen van interieurglas deel uit van de werkzaamheden van de glaszetter. Bijvoorbeeld douchecabines in badkamers en glas in wanden, keukens, deuren en ga zo maar door.

VERVANGEN VAN GLAS
Naast nieuwbouw is het eveneens mogelijk om een glaszetter in te schakelen voor het vervangen van glas in bestaande bouw. In dat geval zullen glaszetters het oude glas professioneel verwijderen en datzelfde geldt voor de oude sponningen en kit. Maar ook wanneer uw kozijnen na verloop van tijd schade hebben gekregen kunt u een beroep doen op de glaszetter.

Heeft u ook een glaszetter nodig? Vraag dan vier offertes op bij verschillende gerenommeerde glaszetterbedrijven.
Lees meer...

Wat kost een glaszetter?

Wilt u nieuw glas laten plaatsen of heeft u schade aan uw kozijnen? Erkende glaszetterbedrijven zijn hierin gespecialiseerd maar wat kost een glaszetter? Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurloon dat rond de € 50,- per uur ligt. Daarnaast zijn er natuurlijk de kosten voor het glas en overig materiaal. Ook rekenen de meeste glaszetters voorrijkosten. Deze maken doorgaans circa 5 procent uit van het totaalplaatje.

TYPE HUIS OF PAND EN GLASSOORT
De kosten die u kwijt bent aan een glaszetter worden logischerwijs beïnvloed door het type huis of pand dat u heeft. Daarbij is ook het glassoort dat u wilt van invloed op de kosten. In Nederland wordt veelal gekozen voor HR++ glas. Samen met de uurloonkosten van de glaszetter van gemiddeld € 50,- per uur, liggen de kosten voor deze glaskeuze zo rond de € 140,- per m2. Dit betekent dat u bij een twee-onder-een-kapwoning ongeveer rekening moet houden met 35 m2 raam en een totaalplaatje dat op ongeveer € 4900,- uitkomt.

ENERGIENEUTRAAL MET HR+++ GLAS
Hoewel de meeste mensen nog steeds kiezen voor HR++ glas is er ook een toename in de vraag naar HR+++ glas. Dit glassoort is het best isolerend en wordt vaak gekozen als men huizen of panden energieneutraal wil maken. Uiteraard zijn de kosten hiervoor hoger maar kan er ook een calculatie gemaakt worden voor de terugverdientijd. Gemiddeld moet u voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning rekening houden met een totaalplaatje van circa € 7000,-.

Vraag altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken tussen verschillende glaszetbedrijven.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste glaszetters in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste glaszetters
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste glaszetters actief in Amersfoort.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.