Vind een top 10 Glaszetter in Maastricht

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
glaszetter.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
444.000+succesvolle aanvragen

Glaszetters in Maastricht

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 glaszetters in Maastricht. Het meest complete overzicht. De perfecte beglazing voor uw huis met de beste glaszetters in uw regio.

In Maastricht kunt u een glaszetter inhuren voor het repareren van glasschade, maar ook het plaatsen van nieuwe ramen, of prachtig glas-in-lood.

• Glas plaatsen: Of het nu gaat om het plaatsen van veiligheidsglas bij de voordeur, het plaatsen van isolerende ramen in een nieuwbouw woning of een mooie glazen deur in de hal, de glaszetter kan het voor u regelen.
• Repareren: Gebroken ruit, of een kras op het raam? De glaszetter weet met beiden raad. Het gebroken glas kan veilig verwijderd en vervangen worden, of een kras zorgvuldig weg gepolijst.
• Glas in lood: Een glas-in-lood raam brengt ontzettend veel sfeer in uw huis, vooral een zelf ontworpen raam geeft uw huis een uniek karakter. Tegenwoordig is het goed mogelijk om glas in lood te isoleren met bijvoorbeeld een voorzetraam. Het plaatsen van glas-in-lood is een specialistische klus waar de glaszetter u mee kan helpen.

In Maastricht hebben wij 10 goede glaszetters gevonden. De glaszetters in Maastricht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.7. Welke glaszetter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw ramen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende glaszetters. Zo kunt u eenvoudig de glaszetters vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste glaszetters aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste glaszetters aan te vragen
Filters
Glaszetter voor
Afstand
Trustoo score

Wat kost een glaszetter?

Een glaszetter kost per uur tussen de 45,- en € 55,- Een glaszetter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een glaszetter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
45
55
70

Veelgestelde vragen

Wat doet een glaszetter?

Op het moment dat u glas geplaatst wilt hebben in uw woning of pand, doet u een beroep op de expertise van een glaszetter. Maar wat doet een glaszetter nu eigenlijk precies? Glaszetters plaatsen niet alleen glas maar vervangen dit ook. Dit doen zij overal waar glas nodig is. Naast woningen en bedrijfspanden moet u dan denken aan winkels, scholen, overheidsgebouwen en kassen. Het zetten van glas vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering en dat is precies de reden waarom u een vakman inschakelt.

GLAZEN RUITEN EN INTERIEURGLAS
Het meest bekende voorbeeld van glas zetten is waarschijnlijk het plaatsen van glazen ruiten. U heeft daarbij de keuze uit enkel of dubbelglas en ook is het mogelijk om voor speciaal glas te kiezen. Deze ruiten worden in ramen en kozijnen geplaatst en dit wordt ook wel beglazen genoemd. Naast beglazen maakt ook het plaatsen van interieurglas deel uit van de werkzaamheden van de glaszetter. Bijvoorbeeld douchecabines in badkamers en glas in wanden, keukens, deuren en ga zo maar door.

VERVANGEN VAN GLAS
Naast nieuwbouw is het eveneens mogelijk om een glaszetter in te schakelen voor het vervangen van glas in bestaande bouw. In dat geval zullen glaszetters het oude glas professioneel verwijderen en datzelfde geldt voor de oude sponningen en kit. Maar ook wanneer uw kozijnen na verloop van tijd schade hebben gekregen kunt u een beroep doen op de glaszetter.

Heeft u ook een glaszetter nodig? Vraag dan vier offertes op bij verschillende gerenommeerde glaszetterbedrijven in Maastricht.
Lees meer...

Wat kost een glaszetter?

Wilt u nieuw glas laten plaatsen of heeft u schade aan uw kozijnen? Erkende glaszetterbedrijven zijn hierin gespecialiseerd maar wat kost een glaszetter? Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurloon dat rond de € 50,- per uur ligt. Daarnaast zijn er natuurlijk de kosten voor het glas en overig materiaal. Ook rekenen de meeste glaszetters voorrijkosten. Deze maken doorgaans circa 5 procent uit van het totaalplaatje.

TYPE HUIS OF PAND EN GLASSOORT
De kosten die u kwijt bent aan een glaszetter worden logischerwijs beïnvloed door het type huis of pand dat u heeft. Daarbij is ook het glassoort dat u wilt van invloed op de kosten. In Nederland wordt veelal gekozen voor HR++ glas. Samen met de uurloonkosten van de glaszetter van gemiddeld € 50,- per uur, liggen de kosten voor deze glaskeuze zo rond de € 140,- per m2. Dit betekent dat u bij een twee-onder-een-kapwoning ongeveer rekening moet houden met 35 m2 raam en een totaalplaatje dat op ongeveer € 4900,- uitkomt.

ENERGIENEUTRAAL MET HR+++ GLAS
Hoewel de meeste mensen nog steeds kiezen voor HR++ glas is er ook een toename in de vraag naar HR+++ glas. Dit glassoort is het best isolerend en wordt vaak gekozen als men huizen of panden energieneutraal wil maken. Uiteraard zijn de kosten hiervoor hoger maar kan er ook een calculatie gemaakt worden voor de terugverdientijd. Gemiddeld moet u voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning rekening houden met een totaalplaatje van circa € 7000,-.

Vraag altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken tussen verschillende glaszetbedrijven.
Lees meer...

De beste glaszetter in Maastricht?

Het vinden van de juiste glaszetter in Maastricht is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over glaszetters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste glaszetter is voor uw glazen en ramen in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden glaszetters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste glaszetter is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Dubbel glas, glas-in-lood, veiligheidsglas of HR glas?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een gecertificeerde glaszetter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle glaszetters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE GLASZETTERS IN Maastricht
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste glaszetters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de glaszetters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de glaszetter gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 glaszetters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Vakgroep GLAS

Bouwend Nederland Vakgroep GLAS is de werkgeversvereniging voor werkgevers die actief zijn in de vlakglasbranche. Vakgroep GLAS is de belangenbehartiger voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verhandelen, bewerken en plaatsen van vlakglas
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste glaszetters in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste glaszetters
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste glaszetters actief in Maastricht.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.