trustoo.nl logo.pngde beste Verzekeringsagenten
Kies uit +1600 top VerzekeringsagentenKies uit +1600 Verzekeringsagenten in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Verzekeringsagenten in Utrecht

Sortering:
In Utrecht kunt u een verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar vinden om het juiste advies te geven voor levensverzekeringen, schadeverzekeringen of zorgverzekeringen. De adviseur kijkt goed naar wat er in uw situatie precies nodig is en geeft u op basis daarvan een transparant advies over de mogelijkheden en de verschillende verzekeringen:

• Levensverzekering: Met een levensverzekering wordt op een bepaald moment een bedrag uitgekeerd. Dat gebeurt vaak na uw overlijden. Met dit bedrag kunnen nabestaanden de kosten dekken die na het overlijden ontstaan. Denk daarbij aan woonlasten, zorglasten en aan de kosten van een uitvaart.
• Schadeverzekering: Met een schadeverzekering kunt u personen of objecten verzekeren. Door het betalen van een premie, verzekert u zichzelf ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Er zijn verschillende zaken waar u zich voor kunt verzekeren, bijvoorbeeld een inboedelverzekering die de inboedel van een huis verzekerd of een autoverzekering die schade aan uw auto vergoed.
• Zorgverzekering: Het is voor iedere inwoner van Nederland verplicht om een zorgverzekering te nemen. Met een zorgverzekering verzekering tegen ziektekosten. Denk aan de huisarts, het ziekenhuis, de fysiotherapeut en bijvoorbeeld de apotheek.

In Utrecht hebben wij 89 goede verzekeringsadviseurs gevonden. De specialisten in Utrecht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.1. Welke verzekeringsagent u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw verzekering. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verzekeringsagenten en verzekeringsmakelaars. Zo kunt u eenvoudig de verzekeringen vergelijken en de adviseur kiezen die bij u past.
Lees meer...
1. CAN Assurantiën B.V.
9,4
place
Molukkenstraat 68, Utrecht

CAN Assurantiën B.V. is in 2001 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol kantoor die het belang van de klant centraal stelt. Wij verzorgen financiële dienstverlening. Daarnaast hebben wij de benodigde vergunningen om te adviseren en te bemiddelen in financiële producten en diensten. Wij zijn een onafhankelijk kantoor en bemiddelen in diverse financiële producten zoals levensverzekeringen en hypotheken. Tevens hebben wij de benodigde vergunning om in schadeverzekering te bemiddelen en hebben wij z��r scherpe premies voor autoverzekeringen.

Kwalitatief en onafhankelijk hypotheekadvies
Wij zijn in het bezit van een vergunning die afgegeven is door de toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hypotheekadvisering is een vak dat hoge eisen stelt aan deskundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en (sociale) vaardigheden van de adviseur. Er worden immers adviezen gegeven die een grote impact hebben op uw leven. Wij begeleiden u van het begin tot eind; van oriënteren, adviseren & bemiddelen tot aan aanpassen van een (hypothecair) product!

CAN Assurantiën B.V. werkt samen met een groot aantal banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met geen enkele financiële instelling zijn �productie-afspraken� gemaakt. CAN Assurantiën B.V. is dus niet gebonden aan specifieke partijen. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van een objectief advies en kunt u altijd profiteren van de laagste hypotheekrente! Wij stellen uw belang centraal en zoeken naar de beste oplossing die bij uw wensen en situatie past.

Op ons kantoor is een Erkend Hypotheekadviseur werkzaam. Een Erkend Hypotheekadviseur onderscheidt zich op basis van deskundigheid, vaardigheid en integriteit.

Informatie over onze diensten kunt u terugvinden in onze dienstenwijzer. Indien u via ons een verzekeringsproduct aanschaft, controleren wij de polis en de premie die verzekeraars bij u in rekening brengen. Tijdens de looptijd van de verzekering kunt u uitleg krijgen en wijzigingen doorgeven. Mocht u schade ondervinden, dan kunt u advies krijgen hoe verder te handelen en deze direct online melden.

Daarnaast kunt u de polisvoorwaarden met elkaar vergelijken en een dekking kiezen welke bij u past. Wij vergelijken voor u een groot aantal aanbieders op de Nederlandse markt. Heeft u vragen over een door u geselecteerde offerte of berekening, schroomt u dan niet direct contact met ons op te nemen. Kortom, snel, doeltreffend en geheel van deze tijd!
...

placeMolukkenstraat 68, 3531 WE, Utrecht
grade256 beoordelingen
timelapse18 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5
2. Freek Hypotheek IJsselstein
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
9,4
place
Werkgebied Utrecht

Zodat Freek weet wie jij bent, weet wat je wilt en voor een passende hypotheek kan zorgen. Niet alleen voor nu, maar ook als er iets verandert in jouw leven, jouw wensen of jouw inkomen. Zodat je snel kunt toeslaan als jouw droomhuis voorbijkomt, maar je ook flexibel bent als het even anders loopt. Leven in het hier en nu, klaar voor later. Dat kan met Freek.

Freek Hypotheek begon ooit met 7 vestigingen, maar is nu uitgegroeid tot hypotheekadviseur met meer dan 15 vestigingen door heel Nederland. Sinds onze oprichting hebben we één doel: jou van A tot Z begeleiden bij jouw hypotheek. Van de oriëntatiefase en het afsluiten tot de laatste betaling en alles daar tussenin. We geven persoonlijk advies en werken met fantastische Freek adviseurs om jouw hypotheek te regelen en zo nodig tussentijds te updaten.

Freeks visie
Freek staat in elke fase van je leven voor jou klaar. Of je nu je eerste huis koopt, gaat samenwonen of scheiden. Freek doet er alles aan om voor jou een passende hypotheek te vinden. Inclusief alle verzekeringen die daarbij horen. Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je. Zodat jouw hypotheek mee verandert met jouw leven, jouw inkomen en jouw wensen.
...

place
Werkgebied Utrecht
grade63 beoordelingen
timelapse8 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual14
8. Hypotheken Midden Nederland
8,9
place
Newtonlaan 61, Utrecht

Hypotheken Midden Nederland is een professioneel financieel adviesbureau gevestigd in Utrecht. Opgericht in 2003 houden we ons al 16 jaar op een zeer succesvolle manier staande in de steeds wijzigende omstandigheden en groeien jaar op jaar.

Onze specialiteit is alles wat met woningen en hypotheken te maken heeft. Ook aan- en verkoop doen wij zeer succesvol.

Wij werken landelijk met onze adviseurs in de regio en voorzien u in eerste instantie op onze kosten van vrijblijvend advies bij u thuis. Onze uitdaging en plezier halen wij uit het realiseren van de woonwensen en financiële doelen van veelal particuliere klanten. Ook is het voor ons een uitdaging om uw financiële plaatje te verbeteren, uw financieel probleem op te lossen en/of uw maandlasten te verlagen.

Samen met u bekijken wij uw situatie en uw wensen en informeren u over de mogelijkheden die wij zien. Indien noodzakelijk hebben wij specialisten op elk vakgebied die op zoek gaan naar de beste oplossing.

Alles wat wij doen, doen wij professioneel en met een inzet alsof de zaak onszelf aangaat. Net met dat stapje extra, juist die moeilijke zaak wel aan te pakken en bereid te zijn om verder te kijken dan het standaard pad dat vaak bewandeld wordt.

Daarin zijn wij onderscheidend, dat is creatief hypotheekadvies!

Met vriendelijke groet,
Hypotheken Midden Nederland
...

placeNewtonlaan 61, 3584 BP, Utrecht
grade53 beoordelingen
timelapse20 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een verzekeringsagent?

Een verzekeringsagent kost per uur tussen de 100,- en € 150,- Een verzekeringsagent mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verzekeringsagent kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
150
175

Veelgestelde vragen

Wat doet een verzekeringsagent?

In uw leven krijgt u te maken met het afsluiten van diverse verzekeringen. Veel mensen vragen zich hierbij af welke verzekering nu het beste bij hun situatie past. Daarvoor kunt u advies inwinnen bij verzekeringsagenten, maar wat doet een verzekeringsagent? Een verzekeringsagent werkt voor een verzekeringsmaatschappij en treedt op als een tussenpersoon. Dit betekent in de praktijk dat de verzekeringsagent die u kiest u uitsluitend producten aanbiedt van deze maatschappij. Hij of zij ondersteunt u vervolgens bij het maken van de juiste verzekeringskeuze.

ONDERSTEUNING BIJ HET AFSLUITEN VAN VERZEKERINGEN
Omdat een verzekeringsagent voor een enkele verzekeringsmaatschappij werkt, weet hij of zij als geen ander welke soort verzekeringen worden aangeboden. Tijdens het onderhoud dat u met uw verzekeringsagent heeft inventariseert hij uw situatie, vragen en wensen. Vervolgens gaat de verzekeringsagent hiermee aan de slag en vindt precies de verzekering(en) die aansluiten op uw verzekeringsbehoefte. Dit zal hij of zij uitvoerig met u bespreken. Naast het afsluiten van verzekeringen, adviseren verzekeringsagenten u en kunt u bij hen terecht als u onverhoopt schade heeft.

VERSCHIL TUSSEN VERZEKERINGSAGENT EN VERZEKERINGSMAKELAAR
Er worden diverse termen gebruikt om een verzekeringsagent mee aan te duiden. Zo noemen verzekeringsagenten zichzelf ook wel een intermediair, een (gebonden) tussenpersoon of een financieel adviseur. Al deze termen betekenen echter hetzelfde, namelijk een deskundige die u vanuit een verzekeringsmaatschappij helpt bij het afsluiten van verzekeringen. Dit is niet het geval voor de term verzekeringsmakelaar. Een verzekeringsmakelaar werkt zelfstandig en is onafhankelijk. Met andere woorden een verzekeringsmakelaar is niet in dienst van een verzekeringsmaatschappij.

Wilt u ook deskundig advies alvorens een verzekering af te sluiten? Vraag dan 4 prijsopgaven aan bij verschillende verzekeringsagenten.
Lees meer...

Wat kost een verzekeringsagent?

Wanneer u een verzekering af wilt sluiten kunt u hiervoor advies inwinnen bij een verzekeringsagent. Maar wat kost een verzekeringsagent? Dit verschilt per situatie. In elk geval moet een verzekeringsagent u bij het kennismakingsgesprek – dat meestal kosteloos is – informeren over welke kosten hij of zij in rekening brengt. Dat is verplicht. De verzekeringsagent vertelt u wat de kosten zijn voor zijn of haar advies en daarnaast wat hiervan de hoogte is. Ook zullen verzekeringsagenten hierbij specificeren welke werkzaamheden zij hier allemaal voor verrichten.

HET DIENSTVERLENINGSDOCUMENT (DVD)
Bij het advies en de bemiddeling door verzekeringsagenten ontvangt u een dienstverleningsdocument (DVD) als er een provisieverbod voor het product geldt. Dit document geeft u inzicht in de gemiddelde vergoeding voor de verzekeringsagent. Alle verzekeringsagenten zijn verplicht om deze documenten openbaar te maken, onder meer via hun website. Dit geeft u de mogelijkheid om u vooraf te verdiepen in zowel de mogelijkheden als de kosten die de betreffende verzekeringsagenten bieden. Het is raadzaam om dit te doen.

PRODUCTEN MET PROVISIEVERBOD
Voorbeelden van producten met een provisieverbod zijn onder meer levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankspaarproducten en individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De kosten die hiervoor door de verzekeringsagent in rekening worden gebracht kunnen een uurtarief of een vast tarief zijn. Ook is het in sommige gevallen mogelijk een abonnement af te sluiten. Indien u geen rekening voor de adviezen krijgt, dan ontvangt uw verzekeringsagent doorgaans wel een provisie.

Voor een goed vergelijk tussen verschillende verzekeringsagenten adviseren wij u om altijd 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste verzekeringsagent?

Het vinden van de juiste verzekeringsagent is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verzekeringsagenten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste verzekeringsagent is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 2.000 verzekeringsagenten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Huis en hypotheek? Auto? Schade?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd verzekeringsagent?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verzekeringsagenten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERZEKERINGSAGENTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verzekeringsagenten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verzekeringsagenten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verzekeringsagent gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verzekeringsagenten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de verzekeringsagenten ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de verzekeringsagenten geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de verzekeringsagenten die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met verzekeringsagenten in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de verzekeringsagent bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De verzekeringsagent kan in de meeste gevallen gewoon de opdracht uitvoeren. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen voor het houden van voldoende afstand in acht genomen.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de verzekeringsagent wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon