Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Adagio Uitvaartzorg

Keurmerk Uitvaartzorg
Buitenhovelaan 1, Middelburg
40 jaar in bedrijf
8,6 (16)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Adagio Uitvaartzorg
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Adagio Uitvaartzorg:
Door overname in 2013 van uitvaartverzorging de Groot – de Kam uit Middelburg en een herstart van uitvaartverzorging Verstraten uit Tholen is de nieuwe naam:

“ADAGIO uitvaartzorg in Zeeland “ ontstaan. Samen één …

Velen van u zijn bekend met de beide gerenommeerde bedrijven, welke al decennia lang een begrip binnen de uitvaartverzorging in Zeeland zijn.

De huidige directie van ADAGIO bestaat uit Maaike Verstraten. U zult dan ook altijd met haar contact hebben, zowel voor de regeling van de uitvaart, de dagen voor de uitvaart, als tijdens de uitvoering van de uitvaart. Dit doet zij uiteraard niet alleen maar met mensen die hiervoor de kennis en bekwaamheid hebben voor de werkzaamheden die zij binnen Adagio uitvoeren.

Jarenlange ervaring en van huisuit meegekregen gewoontes en gebruiken binnen het vak die gecombineerd worden met andere inzichten, het nieuwe, waardoor wij nog sterker garant kunnen staan voor de verzorging van een stijlvolle uitvaart in deze moderne tijd.

ADAGIO is een middelgroot uitvaartbedrijf in Zeeland dat voor 100% in particuliere handen is. Wij beschikken over eigen rouwvervoer, een eigen rouwcentrum in Middelburg waar traditioneel opgebaard kan worden, maar ook een rouwkamer aanwezig is waar u 24 uur per etmaal kan verblijven met de overledene. Verder kunt u in ons rouwcentrum gebruik maken van de aula voor een dienst of condoleance.

Wij zijn een professioneel bedrijf. Dit betekent dat niet onze mening of overtuiging leidend is, maar wij u met respect en aandacht behulpzaam zijn, ongeacht uw geloof of de keuze voor een begrafenis of crematie.

Onze visie: Samen één … voor u en met u… om terug te kunnen zien op een goede verzorging van de door u gewenste uitvaart.
Lees meer...
Diensten
Uitvaart
Rouwcentrum
24/7
Begrafenis
Crematie
Begraafplaats
Crematorium
Rouwauto
Opbaren
Kist
Catering
Condoleance
Aula
Urn
Bloemen
Rouwvervoer
Rouwkaarten
Per direct / met spoed
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
In toekomst (komend jaar nog niet)
Ervaring & vakmanschap
40 jaar in bedrijf
16 beoordelingen
1 medewerkers
Lid van
Keurmerk Uitvaartzorg

Reviews over Adagio Uitvaartzorg
info_outline

Zeer goed8,5
starstarstarstarstar_half
NaN reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Adagio Uitvaartzorg
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.