Als het leven anders loopt

Gepubliceerd op 12 Dec, 2021

Deel artikel
Erwin, Linda Livestro, van Altena
Uitvaartverzorger

Wij zijn er voor iedereen.


Wij van Noach Uitvaartzorg krijgen met regelmaat de vraag of je ook een uitvaart kunt laten verzorgen door een onafhankelijk uitvaartbedrijf. Daarop kunnen we volmondig ja zeggen.


Toegankelijkheid.


Wat zo mooi is van het werken vanuit een onafhankelijk, authentiek familie uitvaartbedrijf is dat we alles in huis hebben om een uitvaart te verzorgen van begin tot eind. Zelfs wanneer iemand zich enkel wil oriënteren komen we langs om alles wensen en opties te bespreken. Wat goed is om te weten is dat we uitvaarten kunnen organiseren voor elke portemonnee, voor elke levensovertuiging en door heel Nederland. We werken vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een waardige uitvaart.


Gedachtegoed van uw geliefde.


Zelf hebben we alle ervaring in huis, opgedaan door jarenlange werkervaring maar ook door het verliezen van dierbaren in onze eigen kringen. Dit maakt dat we goed in staat zijn ons te verplaatsen in onze medemens. Wij willen naast u en uw familie staan. Even langs zij komen en samen met u een vorm vinden van afscheid nemen die past in bij uw dierbare. Voortdurend zijn Linda en ik in gesprek over wat er nodig is om mensen te blijven voorzien in hun vraag om een passende uitvaart neer te blijven zetten, financieel passend maar ook zoals hiervoor genoemd in het gedachtegoed van de overledene. Ik zal u meenemen in zo’n werkdag.


Uit de praktijk.


Graag vertel ik over een moment wat onlangs plaatsvond tijdens een werkochtend aan mijn bureau. Ze zit tegenover me. We zijn aan het werk. We sparren, overleggen, maken plannen en dan opeens breekt ze. Ik kijk haar aan en zeg niks. Ik wacht tot zij begint. De aanvraag die we binnen kregen voor dat jongetje, weet je dat nog. Erwin het laat me niet los. Ik zit er weer even middenin. Mijn eigen verlies. Ze is sterk en kan er heel goed mee omgaan. Juist haar eigen ervaring maakt dat ze als geen ander weet wat ouders nodig hebben die op het punt staan om hun kind te verliezen.

Ontvang prijsopgaven van de beste uitvaartverzorgers in jouw buurt
zoeken


Eigen karakter, unieke kracht.


Ik heb het over mijn collega Linda die zelf in 2016 haar kind verloor. Zo af en toe zie ik aan haar dat het er is. Dat het gemis opeens naar boven en naar buiten komt. Als ik dan te lang kijk dan breekt ze en dat is goed. Verdriet mag er zijn, altijd. Voor mij blijft het een niet te bevatten gemis, ik weet niet hoe het voelt om je kind te verliezen. Maar wat er wel is, is een groot hart, liefde voor mijn medemens en daarnaast een groot inlevingsvermogen. Mijn jarenlange ervaring hebben mij gemaakt wie ik ben. Ik kom bij zoveel mensen thuis, zoveel verschillende wijken, type mensen en zeer variërend in leeftijd.

"Erwin", zegt ze "zeg maar even niks want dan ga ik weer huilen, het naar me luisteren is genoeg. En weet je, dat luisterend oor heeft iedereen nodig die iemand verliest. Geen goedbedoelde adviezen, geen onzin, geen ik snap je want dat doe je niet maar gewoon die schouder zijn en je oor te luister leggen." Ze kijkt me aan, droogt haar tranen en zegt: "kom op aan het werk maatje maar nu eerst koffie".

Kort daarna gaat de telefoon, een oproep....... Daar gaan we weer met onze rugzak vol steun en goedbedoelde advies! We zijn 24/7 bereikbaar om u te voorzien van informatie, u bij te staan in tijden van rouw en verlies en bovenal om een waardige uitvaart neer te zetten, volledig naar uw wensen.

Tip! Bekijk de Top 10 uitvaartverzorgers bij jou in de buurt
zoeken
miniwizard.svgOver deze uitvaartverzorger
Noach Uitvaartgroep
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (163)
Noach Uitvaartzorg is ons familiebedrijf. Wij runnen deze met ziel en zaligheid, dag en nacht.
Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken.
Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Wendy en haar uiterst professionele team 24/7 klaar staat voor de verzorging van de overleden dierbare.
Bjorn heeft alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, waden maar ook urnen en sieraden maken zijn assortiment compleet.
Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over ons eigen rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kan nemen. Ook hebben we ons eigen wagenpark voor het rouwvervoer. Onze eigen chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.
Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Namens Erwin Livestro en Linda van Altena Enting een warme groet.
Lees meer...
Gratis en vrijblijvend

Wat kost een undefined?

Een undefined kost undefined tussen de ,- en,- Een undefined mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een undefined kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.