Trias Notarissen

8,1
place
Kloetingseweg 46, Goes
grade33 beoordelingen
timelapse13 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over Trias Notarissen:
Een huis kopen, een bedrijf starten of een testament opstellen. Het zijn zaken waarmee iedereen in zijn leven te maken kan krijgen, als privépersoon of ondernemer. Onderwerpen ook waarbij het van belang is, dat uw zaken goed geregeld zijn. Dat vraagt om een betrokken en deskundige partner.
Persoonlijk en betrokken
Met ons team van professionele medewerkers is Trias Notarissen u van dienst op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en commercieel en particulier onroerend goed.

Naast onze actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie, onderscheiden wij ons door onze persoonlijke en betrokken aanpak. Zo komen wij tot weloverwogen en op maat gemaakte akten of advies. Daarbij zijn wij ons er steeds van bewust dat notarieel werk ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid inhoudt.

Geschiedenis Trias Notarissen
Wie teruggaat in de tijd, ontdekt dat volgens oude geschriften het notariaat in Goes al sinds 1562 bestaat. De recente historie van Trias Notarissen begint in 1989, met de fusie tussen de notariskantoren Giele en Van Dissel.

Kort na deze fusie volgde Dick Oostinga notaris Giele op. De toenmalige maatschap van de notarissen Oostinga en Van Dissel werd uitgebreid met notaris mr. C. Hage. Inmiddels hebben deze notarissen hun functie neergelegd.

In de loop van de jaren zijn er diverse opvolgingen geweest. Het kantoor heeft onder verschillende namen, zoals De Vier Notarissen en De Drie Notarissen, de notariële praktijk uitgeoefend. De gerenommeerde namen die aan ons notariskantoor zijn verbonden, worden in Goes en omgeving nog regelmatig gebruikt.


Trias Notarissen
Notaris mr. Paul Platier en notaris mr. Marie-Anne Tazelaar voeren sinds november 2015 gezamenlijk de notarispraktijk met de naam Trias Notarissen. Wij verzorgen alle notariële diensten op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht en onroerend goedrecht.
Lees meer...
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse13 jaar in bedrijf
star33 beoordelingen
people_outline2 medewerkers
Lid van
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat
Diensten

Reviews over Trias Notarissen
info_outline

5star
21%
4star
21%
3star
30%
2star
9%
1star
18%
G.Straijer-Kraaijeveld ongeveer 2 maanden geleden op notaristarieven.nl
"Zij had haar huis werk heel gedege gedaan en daardoor een heel goede uitleg,."
telefoonboek
3.5
starstarstarstarstar
23 reviews
google
2.3
starstarstarstarstar
6 reviews
notaristarieven.nl
3.7
starstarstarstarstar
3 reviews
facebook.com
5.0
starstarstarstarstar
1 reviews
.

Contact opnemen met Trias Notarissen

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare notarissen in de buurt

Ammerlaan Legal
7,6
grade1 beoordeling
Meijling & Sarneel Notarissen
8,8
grade47 beoordelingen
Meijling en Sarneel notaris - adviseur
8,4
grade59 beoordelingen
Klaassen Notarissen
8,2
grade13 beoordelingen
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.