de beste Uitvaartverzorgers voor jou
Kies uit +675 top UitvaartverzorgersKies uit +675 Uitvaartverzorgers in Nederland
1 - 10 van 32 resultaten
Moeilijk om te kiezen?

Laat ons helpen; in 1 minuut 4 offertes van de best passende bedrijven.

Keuzehukp.svgKeuzehukp.svg
Het Arendsnest B.V.
9,1
place
Werkgebied Rijswijk

Als de uitvaartverzorger en uitvaartregelaar van huisdieren en paarden in de Benelux bieden we een totaalpakket van producten en diensten met betrekking tot de paarden- en dierenuitvaart. Zo kunt u bij SHCN de uitvaartwensen voor uw huisdier of paard van tevoren vastleggen zodat, als het moment daar is, wij ervoor zorgen dat deze worden uitgevoerd zoals u voor ogen had. Als uitvaartregelaar bieden wij u de mogelijkheid de uitvaart van uw paard en/of huisdier tegen een aantrekkelijk tarief van tevoren te regelen via onze SHCN uitvaartspaarregeling, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft.
Paarden- en dierenuitvaartverzorger
Als paarden- en dierenuitvaartverzorger vinden we het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om van tevoren na te denken over hoe u de uitvaart van uw huisdier of paard zou willen invullen. Op onze website vindt u informatie over alles wat met paarden- en dierenuitvaart te maken heeft. Met behulp van onze uitvaartwensen configurator kunt u snel en eenvoudig een indruk krijgen van onze diensten en producten en leg deze vervolgens vast in uw persoonlijke pagina. .
Het verlies van een paard- of huisdier blijft vaak een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Wij helpen u graag om dit verlies te verwerken en tot een mooie herinnering te maken. Voor kinderen hebben wij speciale op hun toegeschreven informatie, krijgen ze troostknuffel. Lees bijvoorbeeld meer over rouwverwerking.
Paarden- en dierenuitvaartregelaar
Als paarden- en dierenuitvaartregelaar bieden we u graag een uitvaartregeling die past bij uw situatie tegen een scherp tarief met zeer gunstige voorwaarden. Dit kunnen wij doen doordat we alle aspecten omtrent de uitvaart van het paard of huisdier in eigen hand hebben en houden. Voor uitgebreide informatie over onze regelingen zie hier.
Respect voor dieren, respect voor mensen
Respectvol omgaan met uw paard of huisdier is waar wij voor staan. Een belangrijk deel van onze dienstverlening gebeurt op basis van vertrouwen. Deze dienen wij iedere keer opnieuw te verdienen. Kiest u voor ons, dan kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw respect te blijven verdienen.
Onze Missie
Onze missie is ervoor te zorgen dat u de uitvaartbelevenis krijgt, die u voor ogen had. Onze dierenuitvaartzorg diensten en producten zijn daar dan ook in zijn geheel op toegespitst. Heeft u wensen of ideeën die niet standaard in onze dienstverlening zitten, laat het ons weten en we proberen deze alsnog voor u te realiseren.
Onze geschiedenis
De geschiedenis van SHCN begint op 16 januari 1980 met de oprichting van `Stichting Huisdieren Crematorium Nederland (SHCN)’. In 2007 is de naam veranderd in SHCN dierenuitvaart. Inmiddels is SHCN uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende dierenuitvaartorganisatie met twee dierenuitvaartcentra waarvan één in Nootdorp (voorheen Stompwijk) en één in Roermond. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verzorging van de uitvaart van het huisdier is SHCN bekend komen te staan als een betrouwbare en oprechte organisatie met de beste kwaliteit van dienstverlening. Persoonlijke aandacht en de invulling van individuele wensen van de huisdiereigenaar ten aanzien van de uitvaart van zijn of haar huisdier staan daarbij centraal. Dit komt niet alleen tot uiting in onze communicatie naar de huisdiereigenaar, maar ook door ieder onderdeel van het uitvaartproces onder eigen beheer uit te voeren en daardoor volledige controle erover te hebben. Van het ophalen van het overleden huisdier, tot het retourneren van de as bij de huisdiereigenaar thuis.
Iedere paarden- of dierenuitvaart uniek
SHCN is betrokken, professioneel en betrouwbaar: onze medewerkers doen er alles aan om uw wensen aangaande de uitvaartverzorging van paard of huisdier te vervullen. Door de toenemende individualisering van de Nederlandse samenleving verandert er ook veel op het dierenuitvaartgebied. Wij beseffen ons dat er net zoveel wensen als mensen zijn. De persoonlijke wensen en de uniekheid van uw paard of huisdier staan bij SHCN dan ook altijd centraal.
SHCN dierenuitvaartorganisatie
SHCN is een organisatie met een brede dienstverlening. Wij bieden voorlichting, paarden- en dierenuitvaartregelingen en uitvaartverzorging: allemaal nauw met elkaar verbonden. Doordat wij alle kennis op paarden- en dierenuitvaartgebied in huis hebben, houden wij zoveel mogelijk in eigen hand. De organisatie van onze dienstverlening is volledig gericht op het leveren van maatwerk op basis van de unieke wensen en behoeften van onze klanten (huisdiereigenaren).
Overal in Nederland
Bij SHCN werken ruim 40 medewerkers en beschikt over een tweetal dierenuitvaartcentra annex crematoria. SHCN werkt verder samen met dierenbegraafplaatsen verspreid door heel Nederland. Onze vestigingen zijn voorzien van sfeervolle ambiance met aparte ontvangst- en afscheidskamers voorzien van faciliteiten als muziek, bloemen en kaarsen.

place
Werkgebied Rijswijk
star
168 beoordelingen
timelapse
35 jaar in bedrijf
Uitvaartzorg Ray Klos
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,9
place
Werkgebied Rijswijk

Persoonlijke zorg, zoals het hoort.
Welkom bij uitvaartzorg Ray Klos
Uitvaartzorg Ray Klos is er voor u in de periode na een overlijden. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar. Het is onze missie om voor ieders budget de mooiste en best passende crematie of begrafenis te verzorgen.

Een zorg minder
Als een dierbare komt te overlijden, kunnen emoties soms helder denken in de weg staan. Juist in zo’n periode is het heel prettig om betrouwbare hulp te krijgen bij de praktische zaken die geregeld moeten worden. Liefst duidelijk en helder. Uitvaarzorg Ray Klos regelt het voor u.

Vaste lage prijsstelling
Om u een idee te geven van de mogelijkheden en de kosten die daarbij horen, hebben wij voor u een aantal pakketten samengesteld. Via de website kunt U de inhoud bekijken van de verschillende uitvaartpakketten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen indien uw wensen anders zijn.

PAKKETTEN
Crematie Compact
€2750,--
Compleet verzorgde crematie met 30 min. afscheid (max 15 pers.)
Crematie Compact Plus
€3500,--
Compleet verzorgde crematie met 60 min. gebruik van de accommodatie van het crematorium
Crematie compleet
€4250,--
Compleet verzorgde crematie met 90 min. gebruik van de accommodatie van het crematorium
Begrafenis Compleet
€4950,--
Compleet verzorgde begrafenis met 60 min. gebruik van de accommodatie van de begraafplaatsplace
Werkgebied Rijswijk
star
5 beoordelingen
timelapse
3 jaar in bedrijf
Moeilijk om te kiezen?

Laat ons helpen; in 1 minuut 4 offertes van de best passende bedrijven.

Keuzehukp.svgKeuzehukp.svg
miniwizard.svg
Meerdere prijsopgaven ontvangen
Binnen 3 stappen in 1 minuut
Locatie
Rijswijk
check
  • geheel vrijblijvend
  • vergelijk de beste uitvaartverzorgers

Wat kost een uitvaartverzorger?

Een uitvaartverzorger kost tussen de 1500,- en € 10000,- Een uitvaartverzorger mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een uitvaartverzorger kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1500
4000
7000
10000
Veelgestelde vragen

Wat doet een uitvaartverzorger?

WAT DOET EEN UITVAARTVERZORGER?
Als u een dierbare verliest breekt voor u als nabestaande een zware periode aan. U heeft niet alleen een zwaar verlies te verwerken, maar u moet ook allerlei zaken regelen. Denk daarbij aan de uitvaart zelf, maar ook aan de uitvaartceremonie en eventuele rouwberichtgeving. Daarnaast moet u kiezen wat er met het lichaam van uw dierbare moet gebeuren. Een uitvaartverzorger kan u daarbij ondersteuning bieden. Maar wat doet een uitvaartverzorger precies?

DE ROL VAN DE UITVAARTVERZORGER
De werkzaamheden van een uitvaartverzorger zijn zeer divers. In grote lijnen biedt de uitvaartverzorger of begrafenisondernemer, ondersteuning aan nabestaanden. Hij of zij zorgt voor een juiste organisatie van de uitvaart en alles wat daaromheen geregeld moet worden. Ook geven uitvaartverzorgers adviezen aan nabestaanden over alle praktische zaken die bij het overlijden van een dierbare komen kijken. Kortom, u wordt als nabestaande in alles bijgestaan door de uitvaartverzorger. Zowel voor, tijdens, als na de uitvaartceremonie.

BEZIG ZIJN MET ROUWVERWERKING
Doordat de uitvaartverzorger u als nabestaande begeleidt bij het maken van moeilijke keuzes, kunt u bezig zijn met rouwverwerking. Voorbeelden van keuzes die de uitvaartverzorger u voorlegt zijn de uitvaartwensen en de kosten die daarbij komen kijken. Als de overledene zijn of haar wensen niet heeft laten vastleggen, zal u bijvoorbeeld moeten beslissen wat de opbaarlocatie moet zijn. Ook moet er vaak snel door u als nabestaande beslist worden of uw dierbare begraven of gecremeerd moet worden. Zoals de uitvaartverzorger u zal vertellen, hebben andere zaken zoals de rouwkaart, de condoleance en eventuele rouwadvertentie minder haast.

Wat kost een uitvaartverzorger?

WAT KOST EEN UITVAARTVERZORGER?
Mensen die de uitvaart moeten regelen van een dierbare hebben het emotioneel vaak zwaar. Daarom kiezen veel nabestaanden voor een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger, ook wel begrafenisondernemer genoemd, biedt nabestaanden ondersteuning bij alles wat er rondom een uitvaart geregeld moet worden. De opbaarlocatie bijvoorbeeld, maar ook de keuze voor een begrafenis of een crematie. Deze ondersteuning wordt doorgaans als geruststellend ervaren. Nabestaanden kunnen hierdoor de tijd nemen voor hun rouwverwerking. Maar wat kost een uitvaartverzorger eigenlijk?

ONDERNEMINGEN IN UITVAARTZORG
In de meeste gevallen maken de kosten voor de uitvaartverzorger deel uit van de gehele uitvaart. Dit komt doordat uitvaartverzorgers doorgaans in dienst zijn van een uitvaartonderneming. Voor nabestaanden die de uitvaart moeten regelen, betekent dit dat zij met één partij te maken hebben. Soms heeft de overledene vast laten leggen welke uitvaartonderneming zijn of haar voorkeur had. Ook komt het echter vaak voor dat hierover geen afspraken zijn gemaakt. Om een juiste keuze te maken tussen de verschillende uitvaartverzorgers, is het raadzaam om 3 of 4 prijsopgaves op te vragen.

DE KOSTEN VAN EEN UITVAART
De uiteindelijke kosten voor een uitvaart verschillen namelijk per uitvaartonderneming. Dit komt uiteraard door de verschillen in persoonlijke wensen, maar ook door de verschillende tarieven die gehanteerd worden. Waar u dan aan moet denken? Kiest u voor een begrafenis of een crematie bijvoorbeeld. Daarnaast moet u rekening houden met de kosten voor de opbaarlocatie en de aankleding en catering van de condoleance. Verder zijn er de kosten voor de rouwberichtgeving en dus ook voor de uitvaartverzorger.

Wat kost een begrafenis?

WAT KOST EEN BEGRAFENIS?
Een dierbare van u komt te overlijden en hij of zij gaf tijdens het leven aan begraven te willen worden. Als de overledene hiervoor geen verzekering heeft afgesloten, kan een begrafenis flink in de kosten lopen. Dit wordt vaak door mensen onderschat. Want wat kost een begrafenis eigenlijk? In Nederland liggen de kosten voor een begrafenis ongeveer tussen de € 7.000 en € 10.000. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren.

DE LAATSTE RUSTPLAATS
Persoonlijke wensen zijn van invloed op de hoogte van de begrafeniskosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het type kist. Dit kan variëren van een basisvariant tot aan een luxe variant. Daarnaast kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar ook voor een laatste rustplaats in de vrije natuur. Laatstgenoemde heet natuurbegraven. De kosten hiervoor liggen vaak hoger dan die van een traditionele begraafplaats. Wel is het zo, dat u bij natuurbegraven nooit meer iets hoeft te regelen of te betalen. Dat is anders bij een traditionele begraafplaats. Dan moet u na verloop van tijd bijvoorbeeld beslissen of u de grafrechten wilt verlengen.

UITVAARTVERZORGER EN UITVAARTONDERNEMING
Kiest u voor een traditionele begrafenis, dan komen hier uiteenlopende kosten bij kijken. Denkt u dan aan de keuze voor de kist, een grafsteen en de kosten voor de uitvaart zelf. Hoeveel gasten wilt u bijvoorbeeld uitnodigen? En wilt u hen ook iets te eten en drinken aanbieden? U kunt hierin begeleid worden door een uitvaartverzorger. Hij of zij helpt u bij het maken van deze keuzes en zal u aangeven wat de kosten zullen zijn. Alle kosten – inclusief de kosten voor de uitvaartverzorger – betaalt u aan de door u gekozen uitvaartonderneming.

Het is raadzaam hier 3 of 4 offertes voor op te vragen, zodat u goed kunt inschatten wat de totale kosten zijn.

Wat kost een crematie?

WAT KOST EEN CREMATIE?
Tegenwoordig wordt in Nederland vaker voor een crematie dan voor een begrafenis gekozen. Naast persoonlijke voorkeuren zijn ook de kosten van invloed op deze keuze. Cremeren is over het algemeen goedkoper dan begraven. Maar wat kost een crematie precies? Voor een crematie betaalt u al snel tussen de € 4.000 en € 7.000. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Gemiddeld wordt in Nederland in totaal ongeveer € 6.000 voor een crematie betaald.

PERSOONLIJKE WENSEN
Net zoals bij begraven het geval is, komen er bij cremeren veel keuzes kijken. Keuzes die u maakt op basis van persoonlijke wensen. Denkt u dan aan de keuze voor de kist bijvoorbeeld, maar ook aan de opbaarlocatie, de rouwadvertentie, een rouwboeket en de uitvaartdienst. De kosten voor de crematie zelf moeten ook in ogenschouw genomen worden. Deze verschillen per crematorium. Gemiddeld liggen de kosten hiervoor rond de € 1.300. Kiest u voor een crematie in het weekend? Houd dan rekening met een weekendtoeslag. Dit zijn extra kosten voor de crematie zelf maar ook voor andere uitvaartonderdelen.

BEGELEIDING DOOR EEN UITVAARTVERZORGER
Om u bij alle keuzes in deze zware tijd te begeleiden is de uitvaartverzorger u graag van dienst. Hij of zij legt u alles voor wat er bij een crematie komt kijken. Ook zal de uitvaartverzorger aangeven wat hiervoor de kosten zijn. Zo kunt u de tijd nemen voor rouwverwerking. Doorgaans werkt de uitvaartverzorger voor een uitvaartonderneming. Wij raden u aan om 3 of 4 offertes op te vragen van uitvaartondernemingen bij u in de buurt.

Wat te doen bij overlijden?

WAT TE DOEN BIJ OVERLIJDEN?
Er komt van alles op u af als u een dierbare verliest. In een emotioneel zware tijd moeten nabestaanden allerlei praktische zaken regelen en belangrijke keuzes maken. Terwijl rouwverwerking centraal zou moeten staan. Precies om die reden kunt u als nabestaande voor een uitvaartverzorger kiezen. Hij of zij begeleidt u bij alle zaken die geregeld moeten worden. Daarnaast geeft de uitvaartverzorger aan welke keuzes u wanneer moet maken en wat hiervoor de kosten zijn.

HET OVERLIJDEN MELDEN
De eerste stap die nabestaanden moeten nemen is het overlijden melden. Zo zal de huisarts meteen een Verklaring van overlijden moeten invullen. Verder moet u aangifte bij de gemeente doen van het overlijden (met de overlijdensverklaring). De gemeente maakt vervolgens een Akte van overlijden op. Ook moet de uitvaart zo snel mogelijk geregeld worden. Het is in Nederland wettelijk verplicht om een overledene binnen zes werkdagen te cremeren of te begraven. Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op de uitvaartverzorger. Daarom doet u er verstandig aan het overlijden ook meteen bij de uitvaartverzorger te melden.

DE UITVAARTVERZORGER ONTZORGT
Naast de praktische zaken zal de uitvaartverzorger u ook begeleiden bij het maken van keuzes. Als u de keuze voor cremeren, begraven of natuurbegraven heeft gemaakt moet u bijvoorbeeld ook kiezen waar de opbaarlocatie zal zijn. Daarnaast moet er een keuze gemaakt worden over de rouwberichtgeving, de condoleance, de uitvaartceremonie zelf en eventuele catering. Een uitvaartverzorger kan u volledig ontzorgen en helpen de juiste keuzes te maken. Maar al deze keuzes brengen kosten met zich mee. U doet er daarom verstandig aan om 3 of 4 offertes op te vragen alvorens u voor een uitvaartonderneming kiest.

De beste uitvaartverzorger?

DE BESTE UITVAARTVERZORGER?
Het vinden van de juiste uitvaartverzorger is een heel persoonlijke keuze. Om die keuze te maken hebben we alle informatie die te vinden is over uitvaartverzorgers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste uitvaartverzorger is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden uitvaartverzorgers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Begrafenissen of crematies? Religieus? Persoonlijke benadering?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle uitvaartverzorgers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere uitvaartverzorger gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE UITVAARTVERZORGERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste uitvaartverzorgers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de bedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de uitvaartverzorger gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 uitvaartverzorgers die te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Keurmerken
Keurmerk uitvaartzorg

Het Keurmerk Uitvaartzorg is in december 2006 in het leven geroepen om de uitvaartbranche in Nederland te stimuleren om nog transparanter en betrouwbaarder te zijn. Het Keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Het meest complete overzicht

Trustoo zet alles op een rij; reviews, ervaring en meer.

compare.svg
De beste bedrijven in uw regio

De beste aanbieders bij jou in de buurt met de beste overall scores.

compare.svg
Vergelijk makkelijk offertes

In een paar klikken 4 offertes vergelijken, gratis en vrijblijvend.

De beste dienstverleners voor jou
Over trustooContactPrivacy statement
© 2020 trustoo
info@trustoo.nl
}