Uitvaart 24

Reageert snel
Keurmerk Dementievriendelijk
Bekend van TV! RADAR & KASSA
Portsmuiden 14, Amsterdam
7 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,7 (1343)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Uitvaart 24
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Uitvaart 24:
Uitvaart24 is overtuigd dat persoonlijke uitvaartverzorging niet duur hoeft te zijn. Elk mens verdient een waardige uitvaart, ook iemand met een kleiner budget. Uitvaart24 zorgt daarvoor. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij haar betrokken medewerkers ook lokaal de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt als u dat wenst. Of het nu gaat om een budget uitvaart, een uitvaart in uw eigen achtertuin, een uitvaart in de kerk of een uitvaart in een voetbalstadion! Bij Uitvaart24 is alles mogelijk en bespreekbaar. Met meerdere locaties kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van een grote organisatie.

Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het vaak lastig is het budget goed in de gaten te houden. Voor Uitvaart24 staat daarom transparantie hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat ze voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Uw budget is altijd de maat.

Uitvaart24 is opgericht door Jan-Jaap Palma. Jan-Jaap is zijn onderneming gestart omdat hij zag dat veel uitvaartverzorgers niet transparant zijn over de kosten. Dat moet en kan anders. Uitvaart24 is de eerste partij die landelijk uitvaartprijzen durfde te communiceren. Uitvaart24 is daardoor snel gegroeid en is intussen uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere locaties, eigen rouwvervoer, koelingen en een groot en toegewijd team van uitvaartverzorgers in het hele land.

Door goede overeenkomsten met leveranciers en korte lijnen met uitvaartverzorgers regelt Uitvaart24 een goed verzorgde uitvaart tegen een vaste (lage) prijsstelling. Het afscheid van uw dierbare wordt een blijvend mooie herinnering. Uitvaart24 zorgt ervoor dat alles wat met u wordt afgesproken ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Correct, invoelend, professioneel en passend bij elke gelegenheid. Zonder verrassingen achteraf.

Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. Uitvaart24 is van oorsprong uitvaartondernemer, en geen verzekeringsmaatschappij. En dus ook niet belast met hoge overheadkosten. Zij kunnen de tarieven laag houden, terwijl dat geen afbreuk doet aan de waardigheid van de plechtigheid.

TV:
Uitvaart24 mag met enige regelmaat aanschuiven bij bijv. KASSA en RADAR vanwege haar uitgesproken mening over de uitvaartbranche.
Deze uitgesproken mening staat haaks op het belang van de uitvaartbranche en dit wordt Uitvaart24 dan ook niet in dank afgenomen!

Landelijk:
Uitvaart24 is werkzaam in geheel Nederland. dankzij een landelijk netwerk is Uitvaart24 in staat om lokaal een uitvaart te verzorgen zonder bijkomende kosten.

Uitvaart24, Helder en transparant!
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
Crematie
Begrafenis
Verzorgen van de overledene
Internationaal vervoer
Thuisopbaringen
Resomeren (Wij zullen de eerste zijn!)
Livestream
Uitvaartkist
Rouwkaarten
Rouwadvertentie
Uitvaart op het water
Rouwauto
Catering
Live muziek
Natuurbegrafenis
Balsemen
Condoleanceregister
Rituele begeleiding
Ervaring met diverse culteren
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
Video's
Ervaring & vakmanschap
7 jaar in bedrijf
1343 beoordelingen
22 medewerkers
25 jaar ervaring
Lid van
Keurmerk Dementievriendelijk

Opleidingen en certificaten

Opleiding uitvaartverzorger
Opleiding uitvaartleider

Reviews over Uitvaart 24
info_outline

Uitstekend9,4
starstarstarstarstar_half
NaN reviews uit 3 bronnen

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Uitvaart 24
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.