de beste Uitvaartverzorgers voor jou
Kies uit +675 top UitvaartverzorgersKies uit +675 Uitvaartverzorgers in Nederland
1 - 10 van 27 resultaten
Lupine Uitvaartverzorging BV
7,8
place
Monsterseweg 92 Poeldijk

“Het Familiehuys” hebben wij geopend eind oktober 2012 en de eerste week van november mochten wij onze eerste familie daar ontvangen, zij kwamen daar om op geheel eigenwijze afscheid te nemen van hun 100 jarige moeder.
Bijzonder, want deze moeder en oma had vroeger nog les gehad in het pand waarin nu ons Familiehuys gevestigd is.
De oprichting van “het Familiehuys” hebben wij namelijk gedaan in de voormalige “School met de Bijbel”.
Het gebouw werd in 1916 gesticht voor jonge mensen wiens leven aan ontplooiing toe was, nu bijna honderd jaar later is het door ons opengesteld voor dierbaren wiens leven is voltooid en het is daarmee opnieuw een plek waar mensen samenkomen.
Samenkomen op een wel heel bijzondere manier, want het pand is geheel aangepast aan de wensen van de tegenwoordige tijd en alleen de oude foto’s aan de wanden geven herinneringen weer van hoe het ooit eens is geweest.
In het pand zijn 4 sfeervolle familiekamers, allen voorzien van een openhaard, met daarbij een zithoek en eethoek en in elke kamer heeft men de gelegenheid om muziek te beluisteren door gebruik van een iPod, USB stick of CD.
In de centrale ruimte treft men de keuken aan, waarin elke minuut van de dag verse koffie staat, een zitgelegenheid rond de openhaard, een koelkast die goed gevuld is en op de grote leestafel staat de fruitschaal vol met vers fruit, dit alles is inbegrepen in het tarief voor het gebruik van een familiekamer.
Ook aan de wat jongere mensen is gedacht en voor hen staat er een WII spelcomputer ter beschikking.
Wat houdt dat nou precies in een familiekamer?
Welnu dat is een kamer die volledig is ingericht als woonkamer en waar een dierbare kan worden opgebaard. Dit kan desgewenst op bed of in een uitvaartkist. De hedendaagse koeltechniek zorgt ervoor dat de temperatuur in de kamer heel behaaglijk kan zijn, terwijl de temperatuur welke benodigd is om een overleden persoon goed te houden, in de kist of op het bed, ook te realiseren is.
U krijgt een eigen toegangssleutel van uw familiekamer en kunt dan ook 24 uur per dag op bezoek gaan, de uitstraling van ons huis, is dan ook dag en nacht gelijk, sfeervol en warm en de lichten worden nooit gedoofd.
Daarbij zijn de kamers en het huis van alle gemakken voorzien waardoor men niet het idee heeft dat men in een uitvaartcentrum is.
Dat is ook het grootste compliment wat wij bijna dagelijks krijgen; Men heeft niet het gevoel dat het een uitvaartcentrum is, voelt zich er thuis en kan de sfeer enorm waarderen. Dat is ook waar het ons als uitvaartverzorging ook allemaal om te doen is geweest; Wij wilden mensen een thuis bieden, een plek waar zij desgewenst dag en nacht naar toe konden gaan, waar zij hun verdriet op een warme manier met elkaar konden delen en gezien de lieve en fijne reacties die wij als dank ontvangen is dat ook gelukt.
Wij zijn dan ook blij dat we stap hebben gewaagd; en onze ideeën daarin hebben verwezenlijkt, daarbij was de doelstelling dit ook voor een schappelijke prijs te kunnen aanbieden en ook dat is gelukt.
Want voor het tarief waar men anders een kamer in een aula of uitvaartcentrum heeft, kan men nu gebruik maken van een familiekamer in “Het Familiehuys” inclusief het gebruik van consumpties.
Door een prettige samenwerking met Hotel Elzenhagen, is er ook voldoende parkeergelegenheid bij het huis, op eigen terrein kunnen we circa 14 auto’s kwijt en bij Elzenhagen is plaats voor een tienvoud hiervan.
Dat maakt “Het Familehuys” dan ook zéér geschikt voor het houden van condoleance avonden, waarbij de sfeervolle ambiance ook zeker tot zijn recht komt. Overigens bestaat ook de mogelijkheid om tijdens zo’n avond in de centrale ruimte een digitale fotopresentatie te geven op een scherm wat daar hangt.
Mocht u naar aanleiding van deze introductie eens een kijkje willen komen nemen kan dat uiteraard altijd, de koffie staat klaar en wij staan u graag te woord.
Wij zouden het wel op prijs stellen als u vooraf even een afspraak maakt zodat wij de gelegenheid hebben om u in alle rust te ontvangen.

place
Monsterseweg 92, 2685LK, Poeldijk
star
24 beoordelingen
timelapse
50 jaar in bedrijf
Begrafenisverzorging Den Hollander
9,2
place
Werkgebied Poeldijk

Begrafenisverzorging Den Hollander is al jaren een begrip in Vlaardingen en wij de omgeving. Den Hollander is een echt familiebedrijf: in het begin van de jaren ’60 zette P. den Hollander de onderneming op, in 1984 zette zoon Theo haar voort en sinds 2009 werkt ook kleinzoon Patrick er.
Werken op de achtergrond en persoonli k contact met de nabestaanden noemt Patrick de belangrijkste kenmerken van de dienstverlening. „In de bezoeken aan de familie voor het regelen en uitvoeren van de begrafenis en het verrichten van de nodige formaliteiten doen wij er alles aan om het in ons gestelde vertrouwen waar te maken. Juist in de droevige omstandigheden waarin een familie zich bevindt, is het van groot belang dat de begrafenis zó wordt geregeld, dat deze geheel aansluit bij de opvattingen en wensen van de familie.” Die wensen zijn soms best bij zonder. Zo waren er de afgelopen jaren nabestaanden die graag zelf het graf sloten, een eigengemaakte kist meebrachten of een kist lieten beschilderen door de kleinkinderen. „Aan de meeste verzoeken kunnen we wel tegemoetkomen”, geeft Patrick aan. „Alleen aan crematies werken we niet mee.”
Vooral op duurzaamheidsvlak zijn er heel wat ontwikkelingen in de begrafenisbranche. „Denk aan elektrische rouwauto’s en betaalbare kisten zonder kunststof”, vertelt Patrick. „We houden die ontwikkelingen nauwlettend bij en geven zo nodig een passend advies.” Sinds januari 2016 is Begrafenisverzorging Den Hollander in het bezit van het keurmerk Uitvaarzorg (zie kader). Waarom? Patrick: „Omdat een begrafenis een emotioneel gebeuren is, willen we dat dit goed gebeurt. Met het keurmerk moet je aan heel wat voorwaarden voldoen, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat je transparant en helder werkt.” Klanten waarderen de aanpak van Den Hollander. Twee voorbeelden uit de Kwaliteitsenquête: „Respect en stijlvol. Ga zo door” en „Alles is mooi en goed gegaan. Precies zoals wij dachten. Ja, wat moet je verder toevoegen? Niets dus.”

place
Werkgebied Poeldijk
star
35 beoordelingen
timelapse
21 jaar in bedrijf
Moeilijk om te kiezen?

Laat ons helpen; in 1 minuut 4 offertes van de best passende bedrijven.

Keuzehukp.svgKeuzehukp.svg
Uitvaartzorg Ray Klos
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,9
place
Werkgebied Poeldijk

Persoonlijke zorg, zoals het hoort.
Welkom bij uitvaartzorg Ray Klos
Uitvaartzorg Ray Klos is er voor u in de periode na een overlijden. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar. Het is onze missie om voor ieders budget de mooiste en best passende crematie of begrafenis te verzorgen.

Een zorg minder
Als een dierbare komt te overlijden, kunnen emoties soms helder denken in de weg staan. Juist in zo’n periode is het heel prettig om betrouwbare hulp te krijgen bij de praktische zaken die geregeld moeten worden. Liefst duidelijk en helder. Uitvaarzorg Ray Klos regelt het voor u.

Vaste lage prijsstelling
Om u een idee te geven van de mogelijkheden en de kosten die daarbij horen, hebben wij voor u een aantal pakketten samengesteld. Via de website kunt U de inhoud bekijken van de verschillende uitvaartpakketten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen indien uw wensen anders zijn.

PAKKETTEN
Crematie Compact
€2750,--
Compleet verzorgde crematie met 30 min. afscheid (max 15 pers.)
Crematie Compact Plus
€3500,--
Compleet verzorgde crematie met 60 min. gebruik van de accommodatie van het crematorium
Crematie compleet
€4250,--
Compleet verzorgde crematie met 90 min. gebruik van de accommodatie van het crematorium
Begrafenis Compleet
€4950,--
Compleet verzorgde begrafenis met 60 min. gebruik van de accommodatie van de begraafplaatsplace
Werkgebied Poeldijk
star
5 beoordelingen
timelapse
3 jaar in bedrijf
Zuid-Hollandse Budgetuitvaartverzorging/ van Wijngaarden
8,8
place
Werkgebied Poeldijk

Budget Uitvaartverzorging Spijkenisse.
Het ontstaan van Budget Uitvaartverzorging Spijkenisse.
Marguerita van Wijngaarden heeft in 1995 is als derde uitvaartonderneming in Spijkenisse van Wijngaarden Uitvaartverzorging opgestart. Dit als reactie op de mannencultuur, die tot dan toe heerste bij de anderen twee bedrijven. Als verpleegkundige zat het verzorgen en begeleiden al in het bloed. Echter, bij het laatste gedeelte wordt een verpleegkundige niet betrokken, dus een carrièreswitch was noodzakelijk.
In het eerste decennium van deze eeuw blijkt, onder andere door de veranderende economie en de komst van de euro, dat men de prijsstijgingen in de uitvaartbranche steeds moeilijker op kan brengen. Soms wil men niet zoveel uitgeven. Sommige mensen willen helemaal geen poespas, maar gewoon een uitvaart zonder allerlei opsmuk. Dit leidt in 2004 tot de oprichting van de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging door onder andere van Wijngaarden Uitvaartverzorging.
In 2005 noopt de groei van de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging tot uitbreiding van het personeelsbestand en komt Wouter van Wijngaarden in dienst. Ook hij komt uit de medische hoek en heeft de laatste 23 jaar bij een farmaceutisch bedrijf gewerkt.
Na de Zuid Hollandse Budgetuitvaartverzorging in 2012 in zijn geheel te hebben overgenomen fuseert deze in 2014 met van Wijngaarden Uitvaartverzorging VOF.
In 2017 werd ook de Crematiespecialist ingelijfd.
Het gevolg van al deze wijzigingen is het ontstaan van een solide bedrijf dat door jarenlange ervaring uitstekend georganiseerde uitvaarten regelt, waarbij ook de prijs een belangrijke rol speelt.
Voor elk budget moeten er mogelijkheden zijn om afscheid te nemen van een dierbare.

place
Werkgebied Poeldijk
star
52 beoordelingen
timelapse
25 jaar in bedrijf
Uitvaart As-salaam
8,7
place
Werkgebied Poeldijk

De Islamitische uitvaartverzorger draagt zorg voor alle wettelijke handelingen die nodig zijn om de complete uitvaart in goede banen te leiden.
Tevens coördineert hij met alle betrokken partijen zoals het rouwvervoer, moskee of begraafplaats.
Hij fungeert als spreekbuis voor de nabestaanden en voert de wensen uit zoals die zijn afgesproken.
Let op de religieuze voorschriften en bewaakt de grenzen.
Kan in alle omstandigheden de religieuze handelingen uitvoeren.
Heeft naast de reguliere opleidingen als uitvaartverzorger ook een religieuze opleiding afgerond.
Doortastendheid en mensenkennis zijn belangrijke eigenschappen van een goede uitvaartverzorger. Toch rijmt dat niet helemaal met het beeld dat ontstaat als je je verdiept in de Islamitische uitvaartzorg. Van uitvaarten die twintig jaar geleden volledig werden bepaald en ingericht door de uitvaartverzorger zijn we doorgeschoten naar het andere uiterste: de ‘u vraagt wij draaien’-uitvaartzorg. Misschien een wel even onwenselijke situatie als die van vijftien jaar geleden.
Ook het persoonlijk werken is inmiddels diep verankerd in het arbeidsethos van de uitvaartverzorger. Bekijk tien websites van uitvaartondernemingen en er bestaat een grote kans dat ze zich allemaal zullen laten voorstaan op hun persoonlijke manier van werken. Soms komt dat zelfs tot uitdrukking in de naam van de onderneming.”
De uitvaartverzorgers van MoslimUitvaartZorg As-Salaam hebben als bijzondere meerwaarde dat zij vanuit religieus perspectief werkzaam zijn. De wensen van de nabestaanden worden uitgevoerd tot het toelaatbare van de grenzen van de Islamitische regelgeving.

place
Werkgebied Poeldijk
star
20 beoordelingen
timelapse
10 jaar in bedrijf
Moeilijk om te kiezen?

Laat ons helpen; in 1 minuut 4 offertes van de best passende bedrijven.

Keuzehukp.svgKeuzehukp.svg
miniwizard.svg
Meerdere prijsopgaven ontvangen
Binnen 3 stappen in 1 minuut
Locatie
Poeldijk
check
  • geheel vrijblijvend
  • vergelijk de beste uitvaartverzorgers

Wat kost een uitvaartverzorger?

Een uitvaartverzorger kost tussen de 1500,- en € 10000,- Een uitvaartverzorger mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een uitvaartverzorger kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1500
4000
7000
10000
Veelgestelde vragen

Wat doet een uitvaartverzorger?

WAT DOET EEN UITVAARTVERZORGER?
Als u een dierbare verliest breekt voor u als nabestaande een zware periode aan. U heeft niet alleen een zwaar verlies te verwerken, maar u moet ook allerlei zaken regelen. Denk daarbij aan de uitvaart zelf, maar ook aan de uitvaartceremonie en eventuele rouwberichtgeving. Daarnaast moet u kiezen wat er met het lichaam van uw dierbare moet gebeuren. Een uitvaartverzorger kan u daarbij ondersteuning bieden. Maar wat doet een uitvaartverzorger precies?

DE ROL VAN DE UITVAARTVERZORGER
De werkzaamheden van een uitvaartverzorger zijn zeer divers. In grote lijnen biedt de uitvaartverzorger of begrafenisondernemer, ondersteuning aan nabestaanden. Hij of zij zorgt voor een juiste organisatie van de uitvaart en alles wat daaromheen geregeld moet worden. Ook geven uitvaartverzorgers adviezen aan nabestaanden over alle praktische zaken die bij het overlijden van een dierbare komen kijken. Kortom, u wordt als nabestaande in alles bijgestaan door de uitvaartverzorger. Zowel voor, tijdens, als na de uitvaartceremonie.

BEZIG ZIJN MET ROUWVERWERKING
Doordat de uitvaartverzorger u als nabestaande begeleidt bij het maken van moeilijke keuzes, kunt u bezig zijn met rouwverwerking. Voorbeelden van keuzes die de uitvaartverzorger u voorlegt zijn de uitvaartwensen en de kosten die daarbij komen kijken. Als de overledene zijn of haar wensen niet heeft laten vastleggen, zal u bijvoorbeeld moeten beslissen wat de opbaarlocatie moet zijn. Ook moet er vaak snel door u als nabestaande beslist worden of uw dierbare begraven of gecremeerd moet worden. Zoals de uitvaartverzorger u zal vertellen, hebben andere zaken zoals de rouwkaart, de condoleance en eventuele rouwadvertentie minder haast.

Wat kost een uitvaartverzorger?

WAT KOST EEN UITVAARTVERZORGER?
Mensen die de uitvaart moeten regelen van een dierbare hebben het emotioneel vaak zwaar. Daarom kiezen veel nabestaanden voor een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger, ook wel begrafenisondernemer genoemd, biedt nabestaanden ondersteuning bij alles wat er rondom een uitvaart geregeld moet worden. De opbaarlocatie bijvoorbeeld, maar ook de keuze voor een begrafenis of een crematie. Deze ondersteuning wordt doorgaans als geruststellend ervaren. Nabestaanden kunnen hierdoor de tijd nemen voor hun rouwverwerking. Maar wat kost een uitvaartverzorger eigenlijk?

ONDERNEMINGEN IN UITVAARTZORG
In de meeste gevallen maken de kosten voor de uitvaartverzorger deel uit van de gehele uitvaart. Dit komt doordat uitvaartverzorgers doorgaans in dienst zijn van een uitvaartonderneming. Voor nabestaanden die de uitvaart moeten regelen, betekent dit dat zij met één partij te maken hebben. Soms heeft de overledene vast laten leggen welke uitvaartonderneming zijn of haar voorkeur had. Ook komt het echter vaak voor dat hierover geen afspraken zijn gemaakt. Om een juiste keuze te maken tussen de verschillende uitvaartverzorgers, is het raadzaam om 3 of 4 prijsopgaves op te vragen.

DE KOSTEN VAN EEN UITVAART
De uiteindelijke kosten voor een uitvaart verschillen namelijk per uitvaartonderneming. Dit komt uiteraard door de verschillen in persoonlijke wensen, maar ook door de verschillende tarieven die gehanteerd worden. Waar u dan aan moet denken? Kiest u voor een begrafenis of een crematie bijvoorbeeld. Daarnaast moet u rekening houden met de kosten voor de opbaarlocatie en de aankleding en catering van de condoleance. Verder zijn er de kosten voor de rouwberichtgeving en dus ook voor de uitvaartverzorger.

Wat kost een begrafenis?

WAT KOST EEN BEGRAFENIS?
Een dierbare van u komt te overlijden en hij of zij gaf tijdens het leven aan begraven te willen worden. Als de overledene hiervoor geen verzekering heeft afgesloten, kan een begrafenis flink in de kosten lopen. Dit wordt vaak door mensen onderschat. Want wat kost een begrafenis eigenlijk? In Nederland liggen de kosten voor een begrafenis ongeveer tussen de € 7.000 en € 10.000. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren.

DE LAATSTE RUSTPLAATS
Persoonlijke wensen zijn van invloed op de hoogte van de begrafeniskosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het type kist. Dit kan variëren van een basisvariant tot aan een luxe variant. Daarnaast kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar ook voor een laatste rustplaats in de vrije natuur. Laatstgenoemde heet natuurbegraven. De kosten hiervoor liggen vaak hoger dan die van een traditionele begraafplaats. Wel is het zo, dat u bij natuurbegraven nooit meer iets hoeft te regelen of te betalen. Dat is anders bij een traditionele begraafplaats. Dan moet u na verloop van tijd bijvoorbeeld beslissen of u de grafrechten wilt verlengen.

UITVAARTVERZORGER EN UITVAARTONDERNEMING
Kiest u voor een traditionele begrafenis, dan komen hier uiteenlopende kosten bij kijken. Denkt u dan aan de keuze voor de kist, een grafsteen en de kosten voor de uitvaart zelf. Hoeveel gasten wilt u bijvoorbeeld uitnodigen? En wilt u hen ook iets te eten en drinken aanbieden? U kunt hierin begeleid worden door een uitvaartverzorger. Hij of zij helpt u bij het maken van deze keuzes en zal u aangeven wat de kosten zullen zijn. Alle kosten – inclusief de kosten voor de uitvaartverzorger – betaalt u aan de door u gekozen uitvaartonderneming.

Het is raadzaam hier 3 of 4 offertes voor op te vragen, zodat u goed kunt inschatten wat de totale kosten zijn.

Wat kost een crematie?

WAT KOST EEN CREMATIE?
Tegenwoordig wordt in Nederland vaker voor een crematie dan voor een begrafenis gekozen. Naast persoonlijke voorkeuren zijn ook de kosten van invloed op deze keuze. Cremeren is over het algemeen goedkoper dan begraven. Maar wat kost een crematie precies? Voor een crematie betaalt u al snel tussen de € 4.000 en € 7.000. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Gemiddeld wordt in Nederland in totaal ongeveer € 6.000 voor een crematie betaald.

PERSOONLIJKE WENSEN
Net zoals bij begraven het geval is, komen er bij cremeren veel keuzes kijken. Keuzes die u maakt op basis van persoonlijke wensen. Denkt u dan aan de keuze voor de kist bijvoorbeeld, maar ook aan de opbaarlocatie, de rouwadvertentie, een rouwboeket en de uitvaartdienst. De kosten voor de crematie zelf moeten ook in ogenschouw genomen worden. Deze verschillen per crematorium. Gemiddeld liggen de kosten hiervoor rond de € 1.300. Kiest u voor een crematie in het weekend? Houd dan rekening met een weekendtoeslag. Dit zijn extra kosten voor de crematie zelf maar ook voor andere uitvaartonderdelen.

BEGELEIDING DOOR EEN UITVAARTVERZORGER
Om u bij alle keuzes in deze zware tijd te begeleiden is de uitvaartverzorger u graag van dienst. Hij of zij legt u alles voor wat er bij een crematie komt kijken. Ook zal de uitvaartverzorger aangeven wat hiervoor de kosten zijn. Zo kunt u de tijd nemen voor rouwverwerking. Doorgaans werkt de uitvaartverzorger voor een uitvaartonderneming. Wij raden u aan om 3 of 4 offertes op te vragen van uitvaartondernemingen bij u in de buurt.

Wat te doen bij overlijden?

WAT TE DOEN BIJ OVERLIJDEN?
Er komt van alles op u af als u een dierbare verliest. In een emotioneel zware tijd moeten nabestaanden allerlei praktische zaken regelen en belangrijke keuzes maken. Terwijl rouwverwerking centraal zou moeten staan. Precies om die reden kunt u als nabestaande voor een uitvaartverzorger kiezen. Hij of zij begeleidt u bij alle zaken die geregeld moeten worden. Daarnaast geeft de uitvaartverzorger aan welke keuzes u wanneer moet maken en wat hiervoor de kosten zijn.

HET OVERLIJDEN MELDEN
De eerste stap die nabestaanden moeten nemen is het overlijden melden. Zo zal de huisarts meteen een Verklaring van overlijden moeten invullen. Verder moet u aangifte bij de gemeente doen van het overlijden (met de overlijdensverklaring). De gemeente maakt vervolgens een Akte van overlijden op. Ook moet de uitvaart zo snel mogelijk geregeld worden. Het is in Nederland wettelijk verplicht om een overledene binnen zes werkdagen te cremeren of te begraven. Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op de uitvaartverzorger. Daarom doet u er verstandig aan het overlijden ook meteen bij de uitvaartverzorger te melden.

DE UITVAARTVERZORGER ONTZORGT
Naast de praktische zaken zal de uitvaartverzorger u ook begeleiden bij het maken van keuzes. Als u de keuze voor cremeren, begraven of natuurbegraven heeft gemaakt moet u bijvoorbeeld ook kiezen waar de opbaarlocatie zal zijn. Daarnaast moet er een keuze gemaakt worden over de rouwberichtgeving, de condoleance, de uitvaartceremonie zelf en eventuele catering. Een uitvaartverzorger kan u volledig ontzorgen en helpen de juiste keuzes te maken. Maar al deze keuzes brengen kosten met zich mee. U doet er daarom verstandig aan om 3 of 4 offertes op te vragen alvorens u voor een uitvaartonderneming kiest.

De beste uitvaartverzorger?

DE BESTE UITVAARTVERZORGER?
Het vinden van de juiste uitvaartverzorger is een heel persoonlijke keuze. Om die keuze te maken hebben we alle informatie die te vinden is over uitvaartverzorgers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste uitvaartverzorger is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden uitvaartverzorgers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Begrafenissen of crematies? Religieus? Persoonlijke benadering?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle uitvaartverzorgers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere uitvaartverzorger gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE UITVAARTVERZORGERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste uitvaartverzorgers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de bedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de uitvaartverzorger gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 uitvaartverzorgers die te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Keurmerken
Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat een uitvaartondernemer die in het bezit is van het keurmerk niet door een extern bureau wordt beoordeeld. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie de uitvaartondernemer een uitvaart heeft mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de uitvaartondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Keurmerk uitvaartzorg

Het Keurmerk Uitvaartzorg is in december 2006 in het leven geroepen om de uitvaartbranche in Nederland te stimuleren om nog transparanter en betrouwbaarder te zijn. Het Keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest

Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

Het kwaliteits Register Uitvaartverzorgers is een initiatief van Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Uitvaartverzorgers die zijn ingeschreven in het Kwaliteits Register Uitvaartverzorgers hebben aantoonbare kennis en ervaring als uitvaartverzorger.

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Het meest complete overzicht

Trustoo zet alles op een rij; reviews, ervaring en meer.

compare.svg
De beste bedrijven in uw regio

De beste aanbieders bij jou in de buurt met de beste overall scores.

compare.svg
Vergelijk makkelijk offertes

In een paar klikken 4 offertes vergelijken, gratis en vrijblijvend.

De beste dienstverleners voor jou
Over trustooContactPrivacy statement
© 2020 trustoo
info@trustoo.nl
}